Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

kokie grazus ryskus spalvoti drugeliai,pasaka!
Atsakyti
Aciu Eglut, o man tavo stilius patinka smile.gif
Atsakyti
kiek cia groziu pridejot bigsmile.gif
Atsakyti
Vaje, kiek grožių praleidau.
superEglius, gerai pasidarbavai. tikrai gražūs.
Defliune, o ką katinas pridarė? Na, kaip bebūtų šalikas gražus.
Atsakyti
Kate mano iskart issisuka i silka, jei tik ne vietoje padetas smile.gif Ne, nieko nepadare, bet saugoti reikia smile.gif
Atsakyti
Mano tai pagulėt ant ištempto taikos
Atsakyti
darbu uzderejo bigsmile.gif ir kaip suprantu beveik kiekviena is musu turi po katina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 08 23, 13:06)
Mano tai pagulėt ant ištempto taikos

praeitą savaitę maniškė ant įtempto šalikučio buvo atsigulusi doh.gif , ant dar neišdžiuvusio verysad.gif nežinau kaip jai ten susišvietė, juk drėgnas g.gif

QUOTE(daivaV @ 2011 08 23, 20:22)
darbu uzderejo bigsmile.gif ir kaip suprantu beveik kiekviena is musu turi po katina biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

taip, ir aš turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Muriele, ar didelį atspaudą paliko ant šilko? Aš neseniai letenėlių pėdsakus sugebėjau užtušuot.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 08 24, 07:19)
Muriele, ar didelį atspaudą paliko ant šilko? Aš neseniai letenėlių pėdsakus sugebėjau užtušuot.

taip, nemažą, visu savo ilgiu unsure.gif Tik buvau užbaigusi ir palikusi džiūti, ateinu po keletos min. o ji jau tupi, taip jaukiai įsitaisiusi susirangiusi... nu ką padarysi..
Atsakyti
Nu jo čia jau nepaslėpsi lengvai. Mano dėkui dievui jau teptuko iš apačios negaudo, nes tiek šilkų suvarė doh.gif
Atsakyti
mano paukstukai biggrin.gif
ikvepimas atejo lotuliukas.gif prisiziurejau graziu darbu ir savo malonumui naktineju tongue.gif tik viena beda... is ryto keltis... doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 rugpjūčio 2011 - 20:16