Ar piešinyje ar namų ūkyje?
turiu prisipazinti, kad namu ukyje as prastokokai draugauju su uogom...
piesinyje - tik piesiau apie viena galvodama, o kas pamato.... vis ka kita ivardina vien zodziu.. bet uz tai smagu ir linksma
piesinyje - tik piesiau apie viena galvodama, o kas pamato.... vis ka kita ivardina vien zodziu.. bet uz tai smagu ir linksma
Lauksim
Sveikos mamytės
Jūsų visų darbeliai nuostabūs
Pradėjau skaitinėt nuo senesnių jūsų temų ieškodama informacijos apie naudojamus dažus, prisižiūrėjau tiek grožių, kad net akys apraibo Esu visiškia žalia piešime ant tekstilės, bet gal jūs man galėsite padėti. Esmė tame, kad noriu ant trikotažinio audinio padaryt užrašiuką, ar galite patarti kokius dažus naudoti. Mačiau senesnėse temose buvo paminėta Pebeo ir Tulip dažai. Man reikia kad galima būtų skalbti apie 60laipsnių vandenukį.
Iš anksto dėkoju už atsakymą
Jūsų visų darbeliai nuostabūs
Pradėjau skaitinėt nuo senesnių jūsų temų ieškodama informacijos apie naudojamus dažus, prisižiūrėjau tiek grožių, kad net akys apraibo Esu visiškia žalia piešime ant tekstilės, bet gal jūs man galėsite padėti. Esmė tame, kad noriu ant trikotažinio audinio padaryt užrašiuką, ar galite patarti kokius dažus naudoti. Mačiau senesnėse temose buvo paminėta Pebeo ir Tulip dažai. Man reikia kad galima būtų skalbti apie 60laipsnių vandenukį.
Iš anksto dėkoju už atsakymą
Vikadi aš ant trikotažo piešiau su Janavos šilkui skirtais dažais, juos sutirštinus dažus tirštinančiu skysčiu irgi Janavos kitu dažų ant trikotažo nebandžiau viskas laikosi gerai po skalbimo mašinoje.
o čia mano uogukai
o čia mano uogukai
Gražūs tavo uogiukais
QUOTE(tavi @ 2011 08 13, 22:09)
Gražūs tavo uogiukais
tai kas cia per uogiukai - buvo arbuzai, aguonos, braskes...
Keletas mano paskutiniu darbu
Papildyta:
o cia vaikuciams
Papildyta:
Beje del velveto dazu is marabu: is pradziu nepatiko, tarsi kaip guma butu, bet isbandziau juos kitaip... labai stipriai praskiedziau vandeniu, tada idomiai gaunasi tikrai tarsi velvetas, tik storna medziaga, bet jei mazos detales tai man patiko
Papildyta:
o cia vaikuciams
Papildyta:
Beje del velveto dazu is marabu: is pradziu nepatiko, tarsi kaip guma butu, bet isbandziau juos kitaip... labai stipriai praskiedziau vandeniu, tada idomiai gaunasi tikrai tarsi velvetas, tik storna medziaga, bet jei mazos detales tai man patiko
kokios faino! o salikelis nuostabus!
Alina, faini darbai. O dėl velveto tai jo man sakė gerai detalėm
Šilkas, šalikas 180x45. Piešta iš nuotraukos
Šilkas, šalikas 180x45. Piešta iš nuotraukos
daivaV, AlinaRS ir *Miurielė*, gražūs darbeliai