Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Ar piešinyje ar namų ūkyje?
Atsakyti
turiu prisipazinti, kad namu ukyje as prastokokai draugauju su uogom... blush2.gif biggrin.gif
piesinyje biggrin.gif - tik piesiau apie viena galvodama, o kas pamato.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vis ka kita ivardina rolleyes.gif lotuliukas.gif vien zodziu.. bet uz tai smagu ir linksma biggrin.gif
Atsakyti
Lauksim smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Jūsų visų darbeliai nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pradėjau skaitinėt nuo senesnių jūsų temų ieškodama informacijos apie naudojamus dažus, prisižiūrėjau tiek grožių, kad net akys apraibo smile.gif Esu visiškia žalia piešime ant tekstilės, bet gal jūs man galėsite padėti. Esmė tame, kad noriu ant trikotažinio audinio padaryt užrašiuką, ar galite patarti kokius dažus naudoti. Mačiau senesnėse temose buvo paminėta Pebeo ir Tulip dažai. Man reikia kad galima būtų skalbti apie 60laipsnių vandenukį.

Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Vikadi aš ant trikotažo piešiau su Janavos šilkui skirtais dažais, juos sutirštinus dažus tirštinančiu skysčiu irgi Janavos ax.gif kitu dažų ant trikotažo nebandžiau 4u.gif viskas laikosi gerai po skalbimo mašinoje.

o čia mano uogukai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 rugpjūčio 2011 - 19:04
Gražūs tavo uogiukais
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 08 13, 22:09)
Gražūs tavo uogiukais

aciuks.gif tai kas cia per uogiukai - buvo arbuzai, aguonos, braskes... lotuliukas.gif
Atsakyti
Keletas mano paskutiniu darbu smile.gif

user posted image
user posted image

Papildyta:
o cia vaikuciams

user posted image

user posted image
Papildyta:
Beje del velveto dazu is marabu: is pradziu nepatiko, tarsi kaip guma butu, bet isbandziau juos kitaip... labai stipriai praskiedziau vandeniu, tada idomiai gaunasi tikrai tarsi velvetas, tik storna medziaga, bet jei mazos detales tai man patiko smile.gif
Atsakyti
kokios faino! o salikelis nuostabus!
Atsakyti
Alina, faini darbai. O dėl velveto tai jo man sakė gerai detalėm
Šilkas, šalikas 180x45. Piešta iš nuotraukos
user posted image
Atsakyti
Tavi, kaip grazu biggrin.gif
Atsakyti
daivaV, AlinaRS ir *Miurielė*, gražūs darbeliai good.gif
Atsakyti