Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Gerai naujoj temoj butu nuoroda i šia tema,nes daug nuotrauku informatyviu.... Man atsilikelei kaip čiudai blush2.gif Susirgau doh.gif Pavasarį gydisiuos rolleyes.gif As auginu 40.visai nemažai,atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 10 liepos 2011 - 18:08
QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 16:45)
Normaliai auga, jie tokie pailgi, sausi, dažniausiai vėlyvesni, užtat ilgai išsilaiko (prieš porą metų paskutinius suvalgiau gruodžio 1, gal būtų ir ilgiau ištvėrę, bet aš neišlaukiau  ax.gif )*Ex, o ar nereikėtų jų paremti? Maniškai Čiornomor irgi žemes glosto.Ypač neramu, kai laistau, tiesiog vandeny plauko  g.gif
* Sprendžiant iš tų mutantų, kuriuos čia įkeliat, tikrai neeeeiliniai metai pomidoramsMan kaip tik atvirkščiai - tigerella ir didesni ir gausesni  rolleyes.gif

ax.gif Oho , kaip ilgai išlaikėt Romą...
o kokie patys krūmai , nepamenat , ar aukšti ar prie žemųjų
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2011 07 10, 19:05)
Gerai naujoj temoj butu nuoroda i šia tema,nes daug nuotrauku informatyviu.... Man atsilikelei kaip čiudai blush2.gif  Susirgau doh.gif  Pavasarį gydisiuos rolleyes.gif As auginu 40.visai nemažai,atrodo g.gif

ax.gif o pas mane 31 su šiltnamiuku , lysve ir pieva... biggrin.gif bet , kad labai daug tai tikrai nepasakyčiau...gal todėl , kad visi mano tik žemaūgiai... ax.gif
Ir dar , šiltnamiuke jau nebežydi...jau stop naujų mezgimui...o lauke dar matosi kažkiek megz ir naujų , bet irgi jau nedaug...
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 18:19)
gelbėkit!!!!!!!!!!! ohmy.gif  fear.gif  scare.gif  cray.gif  swoon.gif  cry.gif

mano pomidorus kažkas graužia blink.gif  ne lapus schmoll.gif  pačius pomidorus blink.gif  radau šiandien du nugriaužtus ir labai net nemažai, pomidoriukas maždaug teniso kamuoliuko dydžio, tai apie ketvirtis išgraužta doh.gif  kieno čia darbas ir ką daryt unsure.gif  bandžiau telefonu fotkint bet labai prasta fotkė verysad.gif
Papildyta:

puslapio galė yra knopkė "nauja tema" spausk ją ir rašyk kaip paprastą postą mirksiukas.gif  tik pavadinimą pridėk ir viskas mirksiukas.gif

unsure.gif o , dar neteko girdėt...o tai čia kur šiltnamyje ar lauke doh.gif
Atsakyti
gelbėkit!!!!!!!!!!!
mano pomidorus kažkas graužia blink.gif

blink.gif per visą savo pomidorinę karjerą to dar nemačiau ir negirdėjau.. Gal ožką laikai?...

QUOTE(diuni @ 2011 07 10, 19:01)
kiek sodinat pomidorų daigų , na kad jau sočiai būtų jų  rolleyes.gif

Pagal chebrytę ir pagal pomėgius reik apsiskaičiuot smile.gif Keturiems dideliems pomidorų mėgėjams 60-70 daigiukų reiktų, jei nori ir sulčių, ir pastos, ir pomidorų savo sultyse, ir dar šviežių pomidorų iki naujako turėt...

QUOTE(amarrile @ 2011 07 10, 19:05)
Susirgau doh.gif  Pavasarį gydisiuos rolleyes.gif

lotuliukas.gif jau dabar pradėk "vakcinuotis"..
Atsakyti
4u.gif ax.gif reiks pasiruošt nemažai naujų plotų , kur kitąmet bus pomidoriukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 10, 19:44)
tas tai taip, bet kaip is word'o nuotraukas ikelt, va kur klausimas  g.gif ?

Niu ka, ne apie pomedorus, ale bandau padet tongue.gif

Wordinio failo i SM'a tikrai neikelsit, net nevarkit.

Dabar pas save kompe pasidarot tvarka, imat is wordinio to lapo kur susiraset info, tekstus kopinat ir iskart dedat i sukurtos naujos temos psl.
Foto, pirma turesit is wordo nusikopinus susideti ant destopo, tikrai turi gautis, o tada sukelsit i tema, ten kur jos turetu buti pagal jusu word'ini lapa. Tikekimes suprasit ka parasiau, jei nesigaus, rekit, bandysiu aiskiau parasyt ka daryt

p.s. nzn ar turesit tiek kantrybes, nes lengva nebus, bet imanoma is to wordo lapo susikelt ant destopo, dabar pati zaidziau su savo tokiu failu, yra ka veikt biggrin.gif , net nzn, gal visgi atsiuskit man i dale.bruzgiene@gmail.com pabandysiu sutvarkyt ir atgal permesiu (jei gausis lotuliukas.gif ) prikabintas foto iskeltas is wordo lapo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliuke_: 10 liepos 2011 - 19:07
ka daryt, jei virsunes jau stoga remia? butu rugpjutis- kirpciau ir vsio. bet dabar dar anksti g.gif ir dar nesamone: pradejo leisti sakales/pazasteles is lapu blink.gif jei lapa nuskinciau ir uzkasciau, tai koks desietkas naju pomidoru is jo sudygtu... unsure.gif kas cia dabar...
ir vietoj pieno su jodu sergancius pomidorus pradejau purksti muiluotu vandeniu su soda. kazkaip nusprendziau, kad pienu( rugstimi) primaitinti grybeline liga biski nelogiska. Gal tris kartus nupurskiau- tik blogejo. o vat su soda- liga nustojo plisti. nauju lapu tfu tfu tfu- nepaliete...panasu, kad sarmas pries grybus geriau nei jodas su pienu kovoja...
Atsakyti
gelbėkit!!!!!!!!!!! ohmy.gif  fear.gif  scare.gif  cray.gif  swoon.gif  cry.gif

mano pomidorus kažkas graužia blink.gif  ne lapus schmoll.gif  pačius pomidorus blink.gif  radau šiandien du nugriaužtus ir labai net nemažai, pomidoriukas maždaug teniso kamuoliuko dydžio, tai apie ketvirtis išgraužta doh.gif  kieno čia darbas ir ką daryt unsure.gif  bandžiau telefonu fotkint bet labai prasta fotkė verysad.gif

Cia tokios riebios kirmeles, tu turi jas surinkti kitaip nebus schmoll.gif Pereik visa siltnami gerai papurtydama pomidorus uz koto, jos turi nubyret ir suriksi ir taip kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
Na stai nauja tema, su klaidom bet....
Labai nepykit uz klaidas, burnot galima tongue.gif lotuliukas.gif

http://www.supermama...howtopic=750780

Nu jau lekiu, nes vaikai nebesupranta mamos siandien doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 10, 20:56)
Niu ka, ne apie pomedorus, ale bandau padet  tongue.gif

Wordinio failo i SM'a tikrai neikelsit, net nevarkit.

Dabar pas save kompe pasidarot tvarka, imat is wordinio to lapo kur susiraset info, tekstus kopinat ir iskart dedat i sukurtos naujos temos psl.
Foto, pirma turesit is wordo nusikopinus susideti ant destopo, tikrai turi gautis, o tada sukelsit i tema, ten kur jos turetu buti pagal jusu word'ini lapa. Tikekimes suprasit ka parasiau, jei nesigaus, rekit, bandysiu aiskiau parasyt ka daryt
p.s. nzn ar turesit tiek kantrybes, nes lengva nebus, bet imanoma is to wordo lapo susikelt ant destopo, dabar pati zaidziau su savo tokiu failu, yra ka veikt  biggrin.gif , net nzn, gal visgi atsiuskit man i dale.bruzgiene@gmail.com pabandysiu sutvarkyt ir atgal permesiu (jei gausis  lotuliukas.gif ) prikabintas foto iskeltas is wordo lapo

Aciu uz pagalba, kazka prigrybavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Liutuke, nu tai lyg neprigrybavai, ar dar ten kazko truksta is tavo rinktos info g.gif

Aciu uz ta surinkta ir susisteminta informacija 4u.gif dabar jau as i worda isikeliau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 10, 20:22)
Na stai nauja tema, su klaidom bet....
Labai nepykit uz klaidas, burnot galima  tongue.gif  lotuliukas.gif

Šaunuolė,gerą darbą padarei
Visas kam dar kas nors bus neaišku,ginsim į pirmą puslapį
MB du pomidoriukus sukirto:Duo ir Oranže biggrin.gif ,pirmas sakė kad skanūs,o toliau net nepajuto,kaip šuo dešrą dviem kąsniais sutraukė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 10, 18:44)
tas tai taip, bet kaip is word'o nuotraukas ikelt, va kur klausimas  g.gif ?

jei moki nuotraukas kelt į temą, tai tuo pačiu principu ir į naują temą. tekstą kelk copy paste principu, o nuotraukas taip kaip visas kitas
QUOTE(diuni @ 2011 07 10, 19:17)
ax.gif Oho , kaip ilgai išlaikėt Romą...
unsure.gif o , dar neteko girdėt...o tai čia kur šiltnamyje ar lauke doh.gif

šiltnamy verysad.gif
QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 19:33)
blink.gif per visą savo pomidorinę karjerą to dar nemačiau ir negirdėjau.. Gal ožką laikai?...

nėra pas mane jokių ožkų, ar dar kokių gyvių, kaimynų katė ir šuo unsure.gif sakau, gal didieji žalieji žiogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 10, 21:28)
Liutuke, nu tai lyg neprigrybavai, ar dar ten kazko truksta is tavo rinktos  info g.gif

Aciu uz ta surinkta ir susisteminta informacija  4u.gif  dabar jau as i worda isikeliau  biggrin.gif

Nuotrauku neisejo graziai padaryt ax.gif Nu ir aisku dar info truksta greiciausiai.
Problemu gi pasitaiko visad nenumatytu biggrin.gif
Bet kai pirmam kartui tai gerai
Atsakyti