Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2011 07 10, 13:55)
Labuka pomidoru augintojos, atejau as pas jus su klausimu  ax.gif
Nu va pasirodom  4u.gif

Neparašei kokia tai veislė. Gali tai būti ir hibrido ypatybė. Jei ne, tai reiškia, kad trūksta kalio ir magnio. Taigi jiems reikėtų vienanarių trąšų.
Galbūt persistengėt su azotinėm trąšom, gal kokio paukščių, triušių mėšlo per stipraus panaudojot, o būtent kalio pritrūko...

QUOTE(diuni @ 2011 07 10, 16:15)
...yra kur akis paganyti thumbup.gif

Prašom ir į savo "pievas" įsileist mus pasiganyt.... ax.gif

QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 16:45)
Ex, o ar nereikėtų jų paremti? Maniškai Čiornomor irgi žemes glosto.Ypač neramu, kai laistau, tiesiog vandeny plauko  g.gif

Būtent šitai kekei nereikia... pati pasirėmė.. blush2.gif kitas jau po truputį kabinėju, "stelažus" meistrauju visiems nehibridams:) o ir laistant neplaukioja pas mane - mulčas storas kaip veltinis...
Su normaliais hibridiniais pomidorais kol kas vargo neturiu, kekės pilnos, bet tvirtos.
Atsakyti
Duo ir pas mane nedicki yra
Kekes kurios nosį žemėn įdūrė,parišau kaip pačius pomedorus
Atsakyti
Merginos,
padariau is word'inio varianto konspektus nedidelius,gal yra kuri mokanti nauja tema sukurti ir imesti viska,nes as tai tikrai ne blush2.gif
Atsiusciau konspekta, tereiktu tik i nauja tema perkelt..
Ar isvis tai yra butina??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 10, 17:29)
Merginos,
padariau is word'inio varianto konspektus nedidelius,gal yra kuri mokanti nauja tema sukurti ir imesti viska,nes as  tai tikrai ne  blush2.gif
Ar isvis tai yra butina???  ax.gif

kaip įdomu būtų paskaityti 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Ex , šiandien nusinešiau fotiką ...galvoju parodysiu šiltnamiuke kaip noksta...o jau mama nuraškius iš pat ryto visus parausvėjusius... biggrin.gif sako bus lengviau , ne taip lūš kekės...ir likau be foto... biggrin.gif
O lauke dar nerausta nė vienas...mat oras toks buvo doh.gif
Tiesa , betalux skonis toks niekuom neišsiskiriantis...man patinka miltingesni , o anie tokie gan vandeningi , na mano supratimu...bet nėr rūgštūs, tai gerai...o jawor dar neragavau , reik laukti , kol nuraudonuos dabar biggrin.gif
Papildyta:
Merginos,
padariau is word'inio varianto konspektus nedidelius,gal yra kuri mokanti nauja tema sukurti ir imesti viska,nes as  tai tikrai ne  blush2.gif

4u.gif aišku , būtina...bet gal apsiims senbuvės , kurios jau ne kartą temą atidarinėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 10 liepos 2011 - 16:39
QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 17:17)
Neparašei kokia tai veislė. Gali tai būti ir hibrido ypatybė. Jei ne, tai reiškia, kad trūksta kalio ir magnio. Taigi jiems reikėtų vienanarių trąšų.
Galbūt persistengėt su azotinėm trąšom, gal kokio paukščių, triušių mėšlo per stipraus panaudojot, o būtent kalio pritrūko...

Aciu wub.gif Eisiu ieskoti trasu, nes nemanau kad cia butu rusies kazkokia ypatybe g.gif Yra buve vienais metais, su mama ta patcia rusi turejom, pas ja normalus, o pas mane va tokie doh.gif Meslo jokio nedejau, trest tresiau bet gal 2 kartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 10, 16:29)
Merginos,

reikia,reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 10, 00:30)
Ačiū jums  4u.gif  būčiau niekad neįkėlus  doh.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif , smagu buvo nors situo klausimu padeti tongue.gif

QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 07:21)
Ale tu koookį mano antikvarą išsaugojai.. doh.gif Jau seniai mes jį apvalgėm, plikas kaip tilvikas styro, mest jau reikia smile.gif
O pas tave gal kita veislė, kad toks aukštas g.gif Tu čia jį taip apgenėjai? Negenėk, vazoninių pomidorų genėt nereikia. Derliaus visai mažai bus.

Nugis issisaugojau, kad tai draugei galeciau parodyt skirtuma, veisle, bent jau ant pokucio kas parasyta, ji sake, kad tokia pati....., nugeneta, butent toj foto, tik apatiniai lapai buvo. O as kadangi isvis pirma karta gyvenime auginau pomedorus, tai cia man kaip pasizaidimas ir pamokos i ateiti.

Gavau du daigus ibo Floridade, abu isaugo milziniski, buvo abiems pries kokias dvi savaites, o gal net ir daugiau, be gailescio nureztos virsunes.... zinojau, kad negalima, ale jau nebezinojau ka ir daryt, vos ne lubas reme, jie pas mane ant palanges tupi, vienas vienam kambari, kitas pas mane. Kaip pirma karta, tai sakyciau pati augala pakankamai ilgai turiu lotuliukas.gif , nes niekad net geliu namie neauginau blush2.gif , man gele turi tureti savo vieta, o nepalanges visos vazonais nutupdytos kad buna, ir apskritai, labai as jas matyt is meiles greit nudaigodavau... tongue.gif , zodziu tik antri metai geles augint kaip pradejau (cia jau gavosi priverstinai, nes dvejos kapines....., saves gaila ir pinigu per vasara isleistu tu kapu prieziurai pasidare, todel pradejau dometis kaip daigintis, kaip augint ir t.t., tai pavyko tik siemet, savom isaugintom, kapavietes papuost), o kitiems metams, manau ir pati bandysiu pomedorus daigintis, augintis, nuo pat pradziu tongue.gif , nors po tokio pirmo blyno.... sakiau kokis velnes nese mane i ta galera lotuliukas.gif ir nafiga man tiek vargo del desetko pomedoru ... , ale visgi patiko, nors ir daug vargo, daug mokytis, plius salygos neperdem dekingos bute ekologiskai isaugint (zolyciu savu is savo kiemo nepasirausi...., tenka subine po rajona nesiot) bet skonio nera nei ko lyginti su parduotuvineis. tai su siais dviem daigais jau teks atsisveikint sia savaite, bo ir apveleti gerai ir siaip... nervina jie mane, nu neverta augint, vargt, del keliu mazuteliu pomedoru. O vat kita daiga turiu tikrai vazonini, kokia veisle... nzn, bet vysniukai, mazuciai , grazuciai ir manau jei ne mano prikistos rankos (nugis pravelejau kelias pazastis.... blush2.gif cia dar nebuvo kalbeta, kad vazoniniams nereik) tai manau ir derlius butu pakankamai geras, vat sitas gyvens iki kol pats nustos vaisius mezges. Tai tiek istorijos is mano varpines, ziu issipleciau.... labai nepykit, kad as cia vos ne romana surasiau, ale gi kazkada reik prisitatyt, ne vien info patyliukais siurbti ax.gif zodziu daugiau busiu skaitove iki kitu metu nei rasytoja, nes nei patart ka galiu pomidoru auginime, nei kazkuom pasigyrti cool.gif
Atsakyti
gelbėkit!!!!!!!!!!! ohmy.gif fear.gif scare.gif cray.gif swoon.gif cry.gif

mano pomidorus kažkas graužia blink.gif ne lapus schmoll.gif pačius pomidorus blink.gif radau šiandien du nugriaužtus ir labai net nemažai, pomidoriukas maždaug teniso kamuoliuko dydžio, tai apie ketvirtis išgraužta doh.gif kieno čia darbas ir ką daryt unsure.gif bandžiau telefonu fotkint bet labai prasta fotkė verysad.gif
Papildyta:
Merginos,

puslapio galė yra knopkė "nauja tema" spausk ją ir rašyk kaip paprastą postą mirksiukas.gif tik pavadinimą pridėk ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 10 liepos 2011 - 17:18
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 19:19)
gelbėkit!!!!!!!!!!! ohmy.gif  fear.gif  scare.gif  cray.gif  swoon.gif  cry.gif

mano pomidorus kažkas graužia blink.gif  ne lapus schmoll.gif  pačius pomidorus blink.gif  radau šiandien du nugriaužtus ir labai net nemažai, pomidoriukas maždaug teniso kamuoliuko dydžio, tai apie ketvirtis išgraužta doh.gif  kieno čia darbas ir ką daryt unsure.gif  bandžiau telefonu fotkint bet labai prasta fotkė verysad.gif
Papildyta:

puslapio galė yra knopkė "nauja tema" spausk ją ir rašyk kaip paprastą postą mirksiukas.gif  tik pavadinimą pridėk ir viskas mirksiukas.gif

tas tai taip, bet kaip is word'o nuotraukas ikelt, va kur klausimas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 17:17)
laistant neplaukioja pas mane - mulčas storas kaip veltinis..
Tada ir man reikia ton vieton mulčo patalus patiest g.gif
Sakykit, ar kuri turit Green sausage, ar šiaip žaliųjų pomidorų? Kaip suprast, kad jie prinokę?

Atsakyti
ax.gif biggrin.gif o aš tokį blondinišką klausimėlį turiu...kiek sodinat pomidorų daigų , na kad jau sočiai būtų jų rolleyes.gif aš suprantu , kad metai metams nelygūs , bet gi vistiek turbūt tos , kas seniai auginat turit savo kiekius nusistovėjusius... ax.gif
Atsakyti