O super, kokie visų pomidorai Ypač Ausrap šokoladinių kekės patiko
tany, įvesk į visagalį Google "dirvinis asiūklis" ir sužinosi kaip atrodo
QUOTE(tany @ 2011 07 10, 09:56)
Paspalvinsiu ir as temute . Aisku su EX nesiliguoju
Tai kad tavo pomidorai nuotraukose tokie gražūs, kekės puikios, gausios, net nesuprantu iš kur imi tuos dėmėtus lapus...
Jei kartais prireiktų tau purkšti juos chemija, tai kekes su pomidorais pridenk kokiu popierium, laikraščiu. Neapsipurkš tiesiogiai, apsisaugos patys vaisiai.
QUOTE(ausrap @ 2011 07 10, 11:26)
Parodysiu ir aš savo pomidorus.
Niekaip neatrandu pavadinimo, bet vienam pomidore daug skyltelių, ir plėšosi kaip atskiri pomidorai.
Niekaip neatrandu pavadinimo, bet vienam pomidore daug skyltelių, ir plėšosi kaip atskiri pomidorai.
Labai įdomus pomidoras, net nežinočiau nuo kurio galo jį valgyt pradėt
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 11:34)
o tas koncentratas gali ilgiau kiek pastovėt, nes aš vakar visą kibirą asiūklių priroviau (ir pamiršau darže bet tikiuosi bus tinkami naudojimui ) tai tokio kiekio bus ryškiai per daug
Tinkami, pasmulkinsi, prisitrauks. Jei prisivirsi per daug, tą nuovirą (neatskiestą) laikyk šaldytuve, po kokių trijų dienų gali dar kartą nupurkšt, nepakenks. Bet gali tą perteklių ir sunaudot, agurkus, paprikas nupurkšt. Aš ir arbūzų lapus praeidama vis papurškinėju..
neširstu, nekreipk dėmesio čia gi reiškia, kad nepabumbėjus pajuokaut neišeina...
Vakar ryte bevyniojant pomidorams viršūnes, širšė man į ranką įgėlė ant žiedo tupėjo, pamaišiau aš jai mat... Dabar vaikštau kaip su boksininko pirštine..
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 10, 12:44)
Palina, tikrai labai malonu, kad nepatingi temutę nuotraukytėm papuošt tarp pliurpalų reikia ir akis pamalonint
Tas tavo Black Russian man labai patrauklus, gundžiausi šiais metais pasisėt, bet taip ir liko, nenusipirkau sėklų. Girdėjau, kad labai skanūs pomidorai. Kai paragausi, papasakok
Dar ir tas Duo labai puošniai atrodo
O čia atsakymas tany. Štai kaip suremontavau savo pomidoro skilusią kekę. Ties ta vieta kur skilo, surišau, kad neplištų tolyn, o paskui papildomai kekę pririšau ir pakabinau. Nėra reikalo ją nuskint, maitinimą gaus ir per skilusį kotelį.
QUOTE(tany @ 2011 07 10, 11:54)
o gal kas ides foto tu asiukliu, gal ir as darze kur rasciau, nereiketu pirkti
ir dar turiu klausimeli, uzvakar dilgeles uzmerkiau vandeniu. Kiek laiko dabar raugint?
ir dar turiu klausimeli, uzvakar dilgeles uzmerkiau vandeniu. Kiek laiko dabar raugint?
http://www.google.lt...=...366&bih=619
QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 12:13)
Tinkami, pasmulkinsi, prisitrauks. Jei prisivirsi per daug, tą nuovirą (neatskiestą) laikyk šaldytuve, po kokių trijų dienų gali dar kartą nupurkšt, nepakenks. Bet gali tą perteklių ir sunaudot, agurkus, paprikas nupurkšt. Aš ir arbūzų lapus praeidama vis papurškinėju..
neširstu, nekreipk dėmesio čia gi reiškia, kad nepabumbėjus pajuokaut neišeina...
Vakar ryte bevyniojant pomidorams viršūnes, širšė man į ranką įgėlė ant žiedo tupėjo, pamaišiau aš jai mat... Dabar vaikštau kaip su boksininko pirštine..
supratau reiškia čia aš niekuo dėta data tau dabar leidžiama paširst kol ranka atslūgs sveik
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 13:02)
reiškia čia aš niekuo dėta data tau dabar leidžiama paširst
Ačiū, tikrai pralinksminai
duo labai panašus i tigrela,bet žymiai derlingesni,black russian nelabai dideli,ant pakuotės buvo tokie mėsingi dičkiai ,bet spalva labai skiriasi nuo kitų tokie tamsiai žali kai paragausiu būtinai informuosiu koks skonis
o tu grozi sventas manieji tik dera dar, ale kaip laukiu kada paraus beje snd pirkau senukuose magnio su siera sakau biski pamaitinsiu ir kaip tik aptikau akcija tik 4 Lt. nukainuotos jos buvo, taigi smagu, kad pomidoru metai
Labuka pomidoru augintojos, atejau as pas jus su klausimu Sakykit ko truksta zemei, jei pomidorai (vaisiai) kai sunoksta salia sakeles turi tokia neisnokusia pomidoro dali Gal aiskiai parasiau, einu nufotografuosiu
Papildyta:
Nu va pasirodom
Papildyta:
Nu va pasirodom
Papildyta:
Nu va pasirodom
Papildyta:
Nu va pasirodom
na ir gražumų pridėjot , pomidorų mylėtojos ...ačiū ...yra kur akis paganyti
ir aš šiandien vieną tokį suremontavau su nuskilusias keke
ir aš šiandien vieną tokį suremontavau su nuskilusias keke
Susinervinau, rasiau, citavau ir vel rasiau ir spaudziant "Atsakyti" nuluzo Tiek to neberasysiu...
QUOTE(diuni @ 2011 07 09, 21:17)
mergaitės , o ar turit kas Roma...kaip auga , koks derlingumas, kaip skoninės savybės...
Normaliai auga, jie tokie pailgi, sausi, dažniausiai vėlyvesni, užtat ilgai išsilaiko (prieš porą metų paskutinius suvalgiau gruodžio 1, gal būtų ir ilgiau ištvėrę, bet aš neišlaukiau )QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 08:12)
*Žiolty Gigant, stambiavaisis, 200-300gr.: kai kurios kekės, sakyčiau, pernelyg gausios, pomidorai jau net kaktom žemę remia nuo kiekybės, 11 vaisių vienoje kekėje
*Daug kur kalbama, kad šįmet pomidorų metai, kekės tiesiog lūžta nuo derliaus.
*Ex, o ar nereikėtų jų paremti? Maniškai Čiornomor irgi žemes glosto.Ypač neramu, kai laistau, tiesiog vandeny plauko *Daug kur kalbama, kad šįmet pomidorų metai, kekės tiesiog lūžta nuo derliaus.
* Sprendžiant iš tų mutantų, kuriuos čia įkeliat, tikrai neeeeiliniai metai pomidorams
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 10, 13:12)
duo labai panašus i tigrela,bet žymiai derlingesni
Man kaip tik atvirkščiai - tigerella ir didesni ir gausesni