Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Palina:) @ 2011 07 10, 00:06)
nu bandau dar kartą  blush2.gif 

Uch tyyyyy... nugis verta buvo ir pasikankint del tokio reportazo. Super pomedorai!!! Ir fotogeniski thumbup.gif

Na va, dabar visam laikui mokesit ikelinet foto. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 22:20)

Na va, dabar visam laikui mokesit ikelinet foto. Saunuole  4u.gif

Ačiū jums 4u.gif būčiau niekad neįkėlus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 09, 21:29)
Ex, o kodėl reikia pirma nukošt paskui pavirt, argi su žole pavirus nebūtų didesnė koncentracija, ir aplamai, jei jau žolės nebėra koks tikslas virt g.gif

Čia ir Amarrilei atsakymas tuo pačiu bus smile.gif
O kam tau tą žolės pliurzę daryt? Mums purškimui reikia žolės ištraukos (toks ir tikslas), o ne kisieliaus..
Taigi, palaikius žoles parą vandenyje ir nukošus gaunasi ištrauka. Verdame, darome jos koncentratą. Nusistovėjusį, atvėsusį filtruojame. Po to skiedžiame, kad gautume jį reikiamos koncentracijos..

Tikiuosi paaiškėjo smile.gif Turbūt dar nebandei palaikyt žolės parą laiko vandenyje ir nematei koks macnus, spalvingas, kvapnus tirpaliukas gaunasi smile.gif
Bet ot, duok receptą ir dar su visa moksline laboratorija... biggrin.gif

QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 23:06)
nu bandau dar kartą  blush2.gif 

Uuuuuuu... Paliiiina, kokie pAmEdoRAi, kokios šuKUOsenOs bigsmile.gif Vo, o pavasarį išmest daigus norėjai... O-o-o čia tai derlius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 20:32)
tikiuosi nesipykdysiu Ex labai uz issisaugota jos grazuolio foto.
Vis nedrisau cia rasyt..
Aciu visoms uz informacijos pasidalinima, o ypac atskiras ir personalus ACIU........ uz begaline kantrybe ir neikainuojamas pamokas  4u.gif

idejau sio veisles pomidorus palyginimui

Ačiū, Daliuke, už visas liaupses.. blush2.gif čia tikrai kantrybės reikia lotuliukas.gif Betgi kita vertus, jei visos vienu metu klausytų, šiuo metu jau nebeturėčiau ką veikt biggrin.gif

Ale tu koookį mano antikvarą išsaugojai.. doh.gif Jau seniai mes jį apvalgėm, plikas kaip tilvikas styro, mest jau reikia smile.gif
O pas tave gal kita veislė, kad toks aukštas g.gif Tu čia jį taip apgenėjai? Negenėk, vazoninių pomidorų genėt nereikia. Derliaus visai mažai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 10 liepos 2011 - 05:33
Kol dar miegat, įmesiu keletą nuotraukėlių smile.gif
Štai kas nutiko vienam mano pomidorui, vargšas persistengė su savo gausiu derlium smile.gif
user posted image

Šįryt purškiau dirviniu asiūkliu, pomidorai net apsiverkė iš laimės, kad taip rūpinuosi biggrin.gif
user posted image

Čia mano vienas žaliasis gigantas "Jablokas" sugebėjo užmegzti 10 vaisių ant vienos kekės... blink.gif
user posted image

Abi foto Black Cherry: tuoj noksim ir nokstam
user posted image

user posted image

Žiolty Gigant, stambiavaisis, 200-300gr.: kai kurios kekės, sakyčiau, pernelyg gausios, pomidorai jau net kaktom žemę remia nuo kiekybės, 11 vaisių vienoje kekėje
user posted image

Daug kur kalbama, kad šįmet pomidorų metai, kekės tiesiog lūžta nuo derliaus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 07:12)
Kol dar miegat, įmesiu keletą nuotraukėlių smile.gif

o ka daryti dabar su tom kur nuluzo? Ar gaus medziagu ir taip? Ar skinsi lauk ar ant palanges laikysi?
Atsakyti
Paspalvinsiu ir as temute smile.gif. Aisku su EX nesiliguoju biggrin.gif. Bet panasu, kad fotografuoti man patinka labiau negu pomidorus auginti tongue.gif
Atsakyti
sveikutes is ryto!!!
vakar paragavau antros rusies pomidorus, po betalux'u - cherry falls. Apgavyste ivyko, pasirodo, ant pokelio grazuoliai raudoni, o realybeje kuo geriausi geltonieji. Idomiai cia taip.

Klausimukas, vieni jau remia dangu pomidorcikai, ka daryt, lenkt zemyn ar kirpt?
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 07 10, 10:11)
sveikutes is ryto!!!
vakar paragavau antros rusies pomidorus, po betalux'u - cherry falls. Apgavyste ivyko, pasirodo, ant pokelio grazuoliai raudoni, o realybeje kuo geriausi geltonieji. Idomiai cia taip.

Klausimukas, vieni jau remia dangu pomidorcikai, ka daryt, lenkt zemyn ar kirpt?

kirpsim tik rrugpjucio puseje ir ne anksciau smile.gif cia ex pamokos biggrin.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo pomidorus. smile.gif
Pas mane dar nenoksta.
Imitator:
user posted image

Šokoladiniai:
user posted image

Žali rusiški-izumrudnij:
user posted image

Corazon:
user posted image

Niekaip neatrandu pavadinimo, bet vienam pomidore daug skyltelių, ir plėšosi kaip atskiri pomidorai. Panašūs į armoniką, bet kitokie:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 10, 06:21)
Čia ir Amarrilei atsakymas tuo pačiu bus smile.gif
O kam tau tą žolės pliurzę daryt? Mums purškimui reikia žolės ištraukos (toks ir tikslas), o ne kisieliaus..
Taigi, palaikius žoles parą vandenyje ir nukošus gaunasi ištrauka. Verdame, darome jos koncentratą. Nusistovėjusį, atvėsusį filtruojame. Po to skiedžiame, kad gautume jį reikiamos koncentracijos..

Tikiuosi paaiškėjo smile.gif Turbūt dar nebandei palaikyt žolės parą laiko vandenyje ir nematei koks macnus, spalvingas, kvapnus tirpaliukas gaunasi smile.gif
Bet ot, duok receptą ir dar su visa moksline laboratorija... biggrin.gif

gerai gerai, neširsk mirksiukas.gif pirmą kart kai perskaičiau, pamaniau kad suklydai, ne taip eiliškumą surašei, kai antrą kart taip pat parašei, supratau, kad klystu aš lotuliukas.gif

o tas koncentratas gali ilgiau kiek pastovėt, nes aš vakar visą kibirą asiūklių priroviau (ir pamiršau darže doh.gif bet tikiuosi bus tinkami naudojimui g.gif ) tai tokio kiekio bus ryškiai per daug
Atsakyti
Ačiū Ex,čia buvo mano auginti,sesei atiduoti ir vėl pas mane grįžę daigai rolleyes.gif su nušalusiais liūdnokas reikalas,beveik visi apie metro aukščio,vietoj viršūnių -žiedai,norėjau pažastėlę paleist vietoj viršūnės,bet ir ji žiedais baigiasi verysad.gif ir derlius akivaizdžiai skiriasi,nors žinoma geriau nei nieko,jei nebūčiau gavus daigų būčiau patenkinta ir jais ax.gif o jūsų mergaitės pomidorai gražuoliai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palina:): 10 liepos 2011 - 10:50
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 10:34)
aš vakar visą kibirą asiūklių priroviau

o gal kas ides foto tu asiukliu, gal ir as darze kur rasciau, nereiketu pirkti blush2.gif
ir dar turiu klausimeli, uzvakar dilgeles uzmerkiau vandeniu. Kiek laiko dabar raugint?
Atsakyti