Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ax.gif maxi pomidorai naminiai po dešimt...aš irgi buvau kiek nustebus...

mergaitės , o ar turit kas Roma...kaip auga , koks derlingumas, kaip skoninės savybės...tą patį noriu paklausti apie Šejk ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 19:32)
Pabandysiu padet

Ačiū 4u.gif pabandysiu įkelt
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 09, 19:59)
  taighi nusipirkau chemijos,

o kokia chemija pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 16:38)
lotuliukas.gif taigi ir aš kartais prie baikų..
Bet.... mad.gif jau, mergos, gausit per kuprą, kad visai nepasistengiat temos pasiskaitinėt. Tiek kartų kartojau, kiekvienoj temoj po kelis kartus... kaip sugedusi plokštelė, net pati sau atsibodau doh.gif

Rašykis. Už bausmę du sąsiuvinius kad prirašytum...
Nėra griežtų, tikslių proporcijų. Tai yra žolė, galim improvizuoti. Aš į trilitrinį stiklainį prikemšu dirvinio asiūklio, truputį pasmulkinu jį, dar įdedu pora šakelių baziliko, irgi pasmulkinu, užpilu vandeniu kad apsemtų, palaikau parą laiko, nukošiu, užverdu ir paverdu apie 15 min ant silpnos ugnies. Atvėsinu, gautą nuovirą (apie du litrai man gaunasi) supilu į kibirą, dapilu beveik iki viršaus vandens, t.y. atskiedžiu ir drožiu purkšti savo pomidorų. Šitas mixas saugo nuo grybinių ligų. Va ir visas mokslas smile.gif

Ex, o kodėl reikia pirma nukošt paskui pavirt, argi su žole pavirus nebūtų didesnė koncentracija, ir aplamai, jei jau žolės nebėra koks tikslas virt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 21:19)
o kokia chemija pirkai?

turejo previkiuro, irinfinito , tai sake pastarasis geresnis, sake dar pabandyt palaistyt ir nupurkst tokiu misiniu, kibiras vandens 2 litrai pieno ir geras ziupsnis kalio permanganato, o jei nepades tai jau tas infinito .
mokejau12lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hugutel22: 09 liepos 2011 - 20:38
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 09, 20:30)
turejo previkiuro, irinfinito , tai sake pastarasis geresnis, sake dar pabandyt palaistyt ir nupurkst tokiu misiniu, kibiras vandens 2 litrai pieno ir geras ziupsnis kalio permanganato, o jei nepades tai jau tas infinito .
mokejau12lt

o kur pirkai? jauciu maximoj nenupirksi g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 21:50)
o kur pirkai? jauciu maximoj nenupirksi  g.gif

pirkau turguj siandien, o siaip sodo-darzo parduotuvese turbut buna, maxej ko gero nelabai mastau.gif
Atsakyti
kiek bandžiau įkelt foto nepavyksta man cry.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 22:13)
kiek bandžiau įkelt foto nepavyksta man  cry.gif

turi skype

pomidorai pusryciams
pomidorai pietums
pomidorai vakarienei

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hugutel22: 09 liepos 2011 - 21:24
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 23:13)
kiek bandžiau įkelt foto nepavyksta man  cry.gif

Jeckau, nugis kas tau ty nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 21:20)
Jeckau, nugis kas tau ty nesigauna  g.gif

nu ten lyg ir viską suprantu,bet mano žinutė su foto neišsisiunčia verysad.gif o gal ir taip keliant reikia būt parašius 100 žinučių g.gif ir skypės šiuo metu neturiu sūnus išjungė,o aš pamiršau slaptažodį doh.gif
Atsakyti
nu bandau dar kartą blush2.gif user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palina:): 09 liepos 2011 - 22:16