maxi pomidorai naminiai po dešimt...aš irgi buvau kiek nustebus...
mergaitės , o ar turit kas Roma...kaip auga , koks derlingumas, kaip skoninės savybės...tą patį noriu paklausti apie Šejk
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 19:32)
Pabandysiu padet
Ačiū pabandysiu įkelt
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 09, 19:59)
taighi nusipirkau chemijos,
o kokia chemija pirkai?
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 16:38)
taigi ir aš kartais prie baikų..
Bet.... jau, mergos, gausit per kuprą, kad visai nepasistengiat temos pasiskaitinėt. Tiek kartų kartojau, kiekvienoj temoj po kelis kartus... kaip sugedusi plokštelė, net pati sau atsibodau
Rašykis. Už bausmę du sąsiuvinius kad prirašytum...
Nėra griežtų, tikslių proporcijų. Tai yra žolė, galim improvizuoti. Aš į trilitrinį stiklainį prikemšu dirvinio asiūklio, truputį pasmulkinu jį, dar įdedu pora šakelių baziliko, irgi pasmulkinu, užpilu vandeniu kad apsemtų, palaikau parą laiko, nukošiu, užverdu ir paverdu apie 15 min ant silpnos ugnies. Atvėsinu, gautą nuovirą (apie du litrai man gaunasi) supilu į kibirą, dapilu beveik iki viršaus vandens, t.y. atskiedžiu ir drožiu purkšti savo pomidorų. Šitas mixas saugo nuo grybinių ligų. Va ir visas mokslas
Bet.... jau, mergos, gausit per kuprą, kad visai nepasistengiat temos pasiskaitinėt. Tiek kartų kartojau, kiekvienoj temoj po kelis kartus... kaip sugedusi plokštelė, net pati sau atsibodau
Rašykis. Už bausmę du sąsiuvinius kad prirašytum...
Nėra griežtų, tikslių proporcijų. Tai yra žolė, galim improvizuoti. Aš į trilitrinį stiklainį prikemšu dirvinio asiūklio, truputį pasmulkinu jį, dar įdedu pora šakelių baziliko, irgi pasmulkinu, užpilu vandeniu kad apsemtų, palaikau parą laiko, nukošiu, užverdu ir paverdu apie 15 min ant silpnos ugnies. Atvėsinu, gautą nuovirą (apie du litrai man gaunasi) supilu į kibirą, dapilu beveik iki viršaus vandens, t.y. atskiedžiu ir drožiu purkšti savo pomidorų. Šitas mixas saugo nuo grybinių ligų. Va ir visas mokslas
Ex, o kodėl reikia pirma nukošt paskui pavirt, argi su žole pavirus nebūtų didesnė koncentracija, ir aplamai, jei jau žolės nebėra koks tikslas virt
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 21:19)
o kokia chemija pirkai?
turejo previkiuro, irinfinito , tai sake pastarasis geresnis, sake dar pabandyt palaistyt ir nupurkst tokiu misiniu, kibiras vandens 2 litrai pieno ir geras ziupsnis kalio permanganato, o jei nepades tai jau tas infinito .
mokejau12lt
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 09, 20:30)
turejo previkiuro, irinfinito , tai sake pastarasis geresnis, sake dar pabandyt palaistyt ir nupurkst tokiu misiniu, kibiras vandens 2 litrai pieno ir geras ziupsnis kalio permanganato, o jei nepades tai jau tas infinito .
mokejau12lt
mokejau12lt
o kur pirkai? jauciu maximoj nenupirksi
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 21:50)
o kur pirkai? jauciu maximoj nenupirksi
pirkau turguj siandien, o siaip sodo-darzo parduotuvese turbut buna, maxej ko gero nelabai
kiek bandžiau įkelt foto nepavyksta man
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 22:13)
turi skype
pomidorai pusryciams
pomidorai pietums
pomidorai vakarienei
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 23:13)
Jeckau, nugis kas tau ty nesigauna
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 21:20)
Jeckau, nugis kas tau ty nesigauna
nu ten lyg ir viską suprantu,bet mano žinutė su foto neišsisiunčia o gal ir taip keliant reikia būt parašius 100 žinučių ir skypės šiuo metu neturiu sūnus išjungė,o aš pamiršau slaptažodį