Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2011 07 09, 16:16)
o kas tai yra ir kur ieskoti?

http://www.e-vaistin...rvinis-asiuklis
Atsakyti
Sveikos,ziuriu nuotraukas, jusu tokie dideli pomidorai wub.gif ir kekes neluzta, o kodel tada mano luzta? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SONCE: 09 liepos 2011 - 15:10
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 14:14)

Neįkalbinėsiu, gal kada nors suprasi, kad vienkartinė chemija ne tokia jau tragedija smile.gif 
Bet tuomet, jei laidot žadi, prieš pomidorines "mišias" išbandyk tokią reanimaciją: 2-3 kartus per savaitę (kas trečią dieną) nupurkšk pomidorus dirviniu asiūkliu, pamaišyk ir baziliko. Dar ir pienu su jodu pradžiugink juos. Jei jau mirs, tai nors žinos, kad mylimi buvo... smile.gif
Žodžiu ginkluokis žolėmis, nuovirais, purkštuvais ir kantrybe. Sėkmės.

O galima butu proporcijas? i uzrasu knygute itraukciau ateiciai smile.gif
vaikai miega, gal suprasit ka parasiau lotuliukas.gif (tik nesupykit labai uz pajuokavima) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 09, 16:12)
O galima butu proporcijas? i uzrasu knygute itraukciau ateiciai smile.gif
vaikai miega, gal suprasit ka parasiau  lotuliukas.gif (tik nesupykit labai uz pajuokavima)  cool.gif

lotuliukas.gif taigi ir aš kartais prie baikų..
Bet.... mad.gif jau, mergos, gausit per kuprą, kad visai nepasistengiat temos pasiskaitinėt. Tiek kartų kartojau, kiekvienoj temoj po kelis kartus... kaip sugedusi plokštelė, net pati sau atsibodau doh.gif

Rašykis. Už bausmę du sąsiuvinius kad prirašytum...
Nėra griežtų, tikslių proporcijų. Tai yra žolė, galim improvizuoti. Aš į trilitrinį stiklainį prikemšu dirvinio asiūklio, truputį pasmulkinu jį, dar įdedu pora šakelių baziliko, irgi pasmulkinu, užpilu vandeniu kad apsemtų, palaikau parą laiko, nukošiu, užverdu ir paverdu apie 15 min ant silpnos ugnies. Atvėsinu, gautą nuovirą (apie du litrai man gaunasi) supilu į kibirą, dapilu beveik iki viršaus vandens, t.y. atskiedžiu ir drožiu purkšti savo pomidorų. Šitas mixas saugo nuo grybinių ligų. Va ir visas mokslas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 17:38)
lotuliukas.gif taigi ir aš kartais prie baikų..
Bet.... mad.gif jau, mergos, gausit per kuprą, kad visai nepasistengiat temos pasiskaitinėt. Tiek kartų kartojau, kiekvienoj temoj po kelis kartus... kaip sugedusi plokštelė, net pati sau atsibodau doh.gif

Nėra griežtų, tikslių proporcijų. Tai yra žolė, galim improvizuoti. Aš į trilitrinį stiklainį prikemšu dirvinio asiūklio, truputį pasmulkinu jį, dar įdedu pora šakelių baziliko, irgi pasmulkinu, užpilu vandeniu kad apsemtų, palaikau parą laiko, nukošiu, užverdu ir paverdu apie 15 min ant silpnos ugnies. Atvėsinu, gautą nuovirą (apie du litrai man gaunasi) supilu į kibirą, dapilu beveik iki viršaus vandens, t.y. atskiedžiu ir drožiu purkšti savo pomidorų. Šitas mixas saugo nuo grybinių ligų. Va ir visas mokslas smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif jau ir perskaiciau piktai ax.gif (isivaizdavau kaip burnojot )
Nesiteisinsiu del skaitymo, nes tam nera pasiteisinimu.Atrodo perverciau temuke, bet turbut as is tu kur ne visada diena mato lotuliukas.gif
Maunu antro sasiuvinio ieskot rolleyes.gif
ACIU!!!
Atsakyti
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 07 09, 14:55)

QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 15:38)

Aciu. Tai cia dar nechemija tongue.gif O kokia chemija purkst, kai jau visai rankos nusvirs? Ikalbejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 09, 17:07)
4u.gif  4u.gif  4u.gif jau ir perskaiciau piktai  ax.gif  (isivaizdavau kaip burnojot )

lotuliukas.gif
paburnojau ir pamiršau biggrin.gif

Tik nepamirškit, kad vieno purškimo negana. Per sezoną kartokit keletą kartų. Profilaktiškai. Gal ir nuobodžiai skamba, bet geriau nepatingėt linksmai papurškinėt keletą kartų žolytėm, nei su liūdesiu kartą chemija purkšt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 liepos 2011 - 16:24
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 17:21)
lotuliukas.gif
paburnojau ir pamiršau biggrin.gif

Tik nepamirškit, kad vieno purškimo negana. Per sezoną kartokit keletą kartų. Profilaktiškai. Gal ir nuobodžiai skamba, bet geriau nepatingėt linksmai papurškinėt keletą kartų žolytėm, nei su liūdesiu kartą chemija purkšt.. smile.gif

oro_buckis.gif Uz visasas,maž susigadys biggrin.gif
Bet man kaip keist,kad zole atiduoda savo nauda pabuvusi šaltam vandeni unsure.gif .o paskui kažkodel tirstinama.koncentruojama virinant,kad vel praskiesti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 09 liepos 2011 - 18:02
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 11:21)

tik kad nerodot nei viena.. rolleyes.gif  matyt, bijot, kad nenužiūrėtų tongue.gif

parodyčiau negaila irnesakyk.gif tik,kad nemoku foto įkelt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 07 07, 19:48)

Aš tai labai laukiu Corazon prisirpstant  bigsmile.gif  - kažkodėl įsivaizduoju, kad jie bus labai man patinkančio skonio  wub.gif  wub.gif

gražuoliai 4u.gif mano dar tik žydi tooooli man iki tokių corazonų lens.gif
Atsakyti
Šiandien ir vėl ieškojau boro rūgšties, ir kq jūs manot biggrin.gif nėr doh.gif tiek jau to, apsieisiu ax.gif

Pagaliau ir mes paragavom pirmąjį pomidoriuką iš šiltnamio.O tuo laiminguoju tapo Cherolla mažylis wub.gif thumbup.gif Nors vienas, bet visiems keturiems užteko. Iš pat pradžių vaikai peštis pradėjo,bet vienas paragavo,atidavė kitam, ir man su vyru liko lotuliukas.gif
Dar iš ryto taip gerai pragenėjau savo mišką, tai vaizdas liūdnokas lyginant su Ex šiltnamiu doh.gif Pavydžiu,bet tik baltai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 20:31)
parodyčiau negaila  irnesakyk.gif  tik,kad nemoku foto įkelt  blush2.gif

Pabandysiu padet, keliat per si psl http://www.radikal.ru/
Browse - pasirenkat foto
kur parasyta (tikiuosi rusiskai suprantat ax.gif )
Уменьшить до - pasirinkit 460 tada neistampys puslapio i kuri kelsit
tada (apacioj, melynam fone) spaudziat загрузить

kaip uzkraus psl, kopijuoti (tai butu taip parasytas tekstas ir po juo nuoroda)
2. Картинка в тексте antros eilutes visa nuoroda ir ideti cia smile.gif
vaizdine pamoka smile.gif

cia palyginimui ka auginau as
(gavau is drauges dovanu toki Floridade ar kaip ten jie vadinasi pomedora )

user posted image

tada puslapio virsuje, paspausti Главная ir vel renkates , jei reik, norit, kita foto, atliekat ta pati ka surasiau virsuje. Tikiuosi pagelbejau 4u.gif

ir koki grozi augino Ex (tikiuosi nesipykdysiu Ex labai uz issisaugota jos grazuolio foto).
Vis nedrisau cia rasyt, bet skaityt ir mokytis, ir mintyse Dekoti uz tiek info, kasdien skaitau. Aciu visoms uz informacijos pasidalinima, o ypac atskiras ir personalus ACIU Ex , uz begaline kantrybe ir neikainuojamas pamokas 4u.gif

user posted image

idejau sio veisles pomidorus palyginimui tam, kad neitiketini skirtumai, neklabu apie derliu, jau vien ugio uztenka pamatyt.....

p.s. ups... blush2.gif Labas vakaras Visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliuke_: 09 liepos 2011 - 19:37
Labukas.

Labai grazus pomidorcikai visu.

Mano irgi jau ima rodyt spalvu gama, pirmieji jau senai venusiukai skinami, paskui betaluxas ir Uracan to paciu metu beveik, ir ceroliukai dabar.
del marfos tai man jie labai patinka, labai idomiai pas mane vaisius mezge, pirmoj kekej uzmezge pora pomidoriuku ir lyg viskas, tada uzmezge antroj keekj pora pomidoriuku, o tada ziuriu pirmojoj irgi visi atsirado bigsmile.gif

Del Boro, tai apejau vaistines, pasake gali buti ten kur gamina vaistus, buvau ir ten, nera, pasake nera visoj Lietuvoj, tada apejau veterinarijos vaistines, pasake isimtas is apyvartos, tada apejau turgu, niekas nieko nezino ir nemate ir neturi unsure.gif taighi nusipirkau chemijos, ir ko gero vaisinsiu savo pomedorcikus greit ja, nes ant lapu jau tamsiu demiu yra doh.gif kokie 3 metai apsiejau be chemijos, o pries 3 irgi buvau siek tiwk purskus, tai gal vel 3 metus nereiks rolleyes.gif

Bet pomidoru kainos turguj blink.gif 8lt*(kalbu apie tikrus Lietuviskus)
Atsakyti