Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2011 07 09, 10:13)
Marfa jau keičia spalvą iš po nakties  thumbup.gif

Marfa turi labai mažai pomidorų ir nokti net nesiruošia g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 07 08, 19:19)
sveikos smile.gif
pirmaji pomidora nuskyniau birzelio 10 balkonini,pavadinimo nepasakysiu,paskui ola polka
3. kmicic
4. novogodnij (raudonas vysninukas)
5. black cherry
6.cerise
7.zloty ozarovski
8. oxheart
cia viskas pradejo nokt paeiliui kaip surasiau...pakolkas pavieniai vaisiai, bet manau greit prades ir kiti neatsilikt

Nesuprantu,kodel mano pomidorai dar nenoksta g.gif Polfast-ankstyvas,bet uz ji greiciau turbut Black russian arba Corazon sunoks.Sweet Million irgi dar neragavom ,visi zali verysad.gif,Oxheart net nesiruosia nokti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 09 liepos 2011 - 10:09
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 10:08)
SOS, pas mane jau pradejo lapai dziuti plemais  blink.gif

Ui, kaip nejuokingai atrodo.. blink.gif jau nežinau ar spės ekologija išgelbėt. Jei jau visi lapai tokie darosi, gal purštelėk chemija nors kartelį.. Bent kiek pristabdyt plitimą reiktų. Kol pradės nokt pomidorai, prasigaruos tas cheminis brudas.

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 09, 10:13)

Ačiū, Gaudvile... Aš, matai, nors kryžiažodžius, rebusus ir sprendžiu, bet neįsivaizdavau, kad galima taip kalbą sudarkyti...

Su mano Marfa kol kas viskas tvarkoj, jau noksta pirmieji pomidorai, kekių daug tik nufotkint nepasiekiau, auga tarp dviejų eilių, reikia šliaužt..
O čia Buran

user posted image

Čia Monroe

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 10:59)
Man reikėtų vertimo... blink.gif  blush2.gif

nu mano vaikas su klaviatura padirbejo, o as vis is to greicio nesuziuriu doh.gif
Jau atsake ax.gif
aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 09, 10:38)
Sveikutes,
As jusu prisiskaicius vis puolu i siltnamy apziurinet savo pomidoru ar viskas gerai  lotuliukas.gif
Sakykit jus man, ar jus vis dar mulciuojat pomidorus ar jau nebereikia? kada reikia mulciuot g.gif
As ne tokia spece pomidorams,veisliu net nezinau savo  blush2.gif bet vat kad negaliu be ju gyvent tai faktas  wub.gif

Atrodo pasitaisiau cool.gif
Atsakyti
Ex,na jūsų kaip visada nuostabūs pomidorai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 09, 11:44)
Atrodo pasitaisiau  cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Palina:) @ 2011 07 09, 12:05)
jūsų kaip visada nuostabūs pomidorai  wub.gif

Hm..hm.. et, ką čia pasiginčysi, gal tikrai jau taip ir atrodau... g.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif manau ir pas tave, ir pas kitas šauniai atrodo, tik kad nerodot nei viena.. rolleyes.gif matyt, bijot, kad nenužiūrėtų tongue.gif Nu dar Asesė temutę papuošia savo armonikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 10:23)
Ui, kaip nejuokingai atrodo.. blink.gif jau nežinau ar spės ekologija išgelbėt. Jei jau visi lapai tokie darosi, gal purštelėk chemija nors kartelį.. Bent kiek pristabdyt plitimą reiktų. Kol pradės nokt pomidorai, prasigaruos tas cheminis brudas.
Ačiū, Gaudvile... Aš, matai, nors kryžiažodžius, rebusus ir sprendžiu, bet neįsivaizdavau, kad galima taip kalbą sudarkyti...

dar nevisi lapai tokie buvo, visas su dziuvesiais isskiniau ir dar daugiau, dabar tokie plikuteliai mano pomidorai, bet gal neplis...
chemija tikrai nepurksciu, geriau jau palaidosiu jos. Nes su chemija galiu ir parduotuvei nusipirkti, visa esme dingsta auginti paciai.

Dabar tik galvoju, kad nepraziopsinciau momento kada jau skint tos esamus pomidorus, gal patis prinoktu ant palanges.
Atsakyti
Prie salo, prie salo, kol pamedorai neatsalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labasss dienasss, pomidorcikes lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o cia mano pirmi nuokstantis:
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 11:23)
O čia Buran

user posted image

Čia Monroe

user posted image

QUOTE(vijoleta20 @ 2011 07 09, 13:03)
Prie salo, prie salo, kol pamedorai neatsalo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
labasss dienasss, pomidorcikes  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tokių vaizdelių silpnų nervų žmonėms prašom nerodyti
Jie turėtų būti su įspėjimo ženklu biggrin.gif
Gerai kad MB pietaut nuėjo nepamatė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 12:42)
chemija tikrai nepurksciu, geriau jau palaidosiu jos.

Baik, nebūk keistuolė. Tarsi parduotuvėje tik pomidorai ir būtų vienintelis baisus produktas...
Nuo vieno, kito purškimo tavo pomidorai tikrai netaps cheminiais ar radioaktyviais. Tokie, kokie parduodami parduotuvėje, tu niekaip nesugebėsi išauginti, taip sakant "ne tavo nosiai"... Pramoniniam auginime jie nuolat maitinami stimuliatoriais, trąšomis, nuolat purškiami nuo ligų, po to purškiami, kad greičiau sunoktų, po to purškiami, kad ilgiau išsilaikytų....

Neįkalbinėsiu, gal kada nors suprasi, kad vienkartinė chemija ne tokia jau tragedija smile.gif
Bet tuomet, jei laidot žadi, prieš pomidorines "mišias" išbandyk tokią reanimaciją: 2-3 kartus per savaitę (kas trečią dieną) nupurkšk pomidorus dirviniu asiūkliu, pamaišyk ir baziliko. Dar ir pienu su jodu pradžiugink juos. Jei jau mirs, tai nors žinos, kad mylimi buvo... smile.gif
Žodžiu ginkluokis žolėmis, nuovirais, purkštuvais ir kantrybe. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 12:14)
Baik, nebūk keistuolė. Tarsi parduotuvėje tik pomidorai ir būtų vienintelis baisus produktas...
Nuo vieno, kito purškimo tavo pomidorai tikrai netaps cheminiais ar radioaktyviais. Tokie, kokie parduodami parduotuvėje, tu niekaip nesugebėsi išauginti, taip sakant "ne tavo nosiai"...  Pramoniniam auginime jie nuolat maitinami stimuliatoriais, trąšomis, nuolat purškiami nuo ligų, po to purškiami, kad greičiau sunoktų, po to purškiami, kad ilgiau išsilaikytų....

Neįkalbinėsiu, gal kada nors suprasi, kad vienkartinė chemija ne tokia jau tragedija smile.gif 
Bet tuomet, jei laidot žadi, prieš pomidorines "mišias" išbandyk tokią reanimaciją: 2-3 kartus per savaitę (kas trečią dieną) nupurkšk pomidorus dirviniu asiūkliu, pamaišyk ir baziliko. Dar ir pienu su jodu pradžiugink juos. Jei jau mirs, tai nors žinos, kad mylimi buvo... smile.gif
Žodžiu ginkluokis žolėmis, nuovirais, purkštuvais ir kantrybe. Sėkmės.

o kas tai yra ir kur ieskoti?
Atsakyti