Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

saintlina, dekui. 4u.gif Toks paprastas receptas smile.gif Užsirašiau į savo užrašus. Tik va rašineju visokius receptus, o dar ne vieno savo pomidoriuko nesu ragavusi. Kazkaip nenori jie pas mane nokti verysad.gif Net nesmagu darosi aplink visos tik ragauja, ragauja, fotosesijas daro. gal labai juos pravedinom, mažai šilumos šiltnamyje g.gif
Atsakyti
Jau ragavau Pisa, nelabai patiko... jis gal labiau tinka koncervavimui, sausokas toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tilkas: 08 liepos 2011 - 14:32
QUOTE(Ausma @ 2011 07 08, 12:40)
Per paskutines liūtis užsėmė dalį šiltnamio...

blink.gif siaubiakas..
Nežinia ką ir pasakyt, jei jau žaibiškai plinta, be chemijos neapsieisi. Nemesk, gelbėk dar. Matosi, kad iki šiol pomidorai prižiūrėti buvo ir puikiai atrodė. Bent jau padoriau atrodantys, kurių kotai labai nepažeisti, turėtų išgyvent. Pajuodusius lapus išskink, likusius nupurkšk.
Šiltnamio durų ir per lietų neuždarinėk - nesikaups rasa viduje.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 07 08, 15:10)
Kazkaip nenori jie pas mane nokti verysad.gif Net nesmagu darosi aplink visos tik ragauja, ragauja, fotosesijas daro. gal labai juos pravedinom, mažai šilumos šiltnamyje g.gif

Pas mane irgi dar masinio nokimo nėra,tik vienas "Duo"nedickas pradėjo spalvintis
Nežinau kažin ar kitąmet juos auginsiu,beveik kaip čeriukai dydžio,na šiek itek didesni,nors kabo kekėm,nebent šeima nubalsuos dėl skonio
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 08, 16:08)
Pas mane irgi dar masinio nokimo nėra,tik vienas "Duo"nedickas pradėjo spalvintis
Nežinau kažin ar kitąmet juos auginsiu,beveik kaip čeriukai dydžio,na šiek itek didesni,nors kabo kekėm,nebent šeima nubalsuos dėl skonio

dar nereikia nurašyti, kai paragausi gal labai patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 07 08, 17:59)
dar nereikia nurašyti, kai paragausi gal labai patiks smile.gif

Tai kad dėl manęs jų gali ir nebūti,aš paranormalus reiškinys šioje temoje biggrin.gif nevalgau pomedorų biggrin.gif ,šeima nuspręs ar skanūs ar ne
Atsakyti
sveikos smile.gif senai pas jus bebuvau ir visko neperskaiciau blush2.gif dideliu derliumi girtis negaliu, yra tokiu pomidoru kurie kazkaip sugeba augt, bet nezydet g.gif dar laikau, nes taip noris pamatyt ir paragaut vaisiu smile.gif
pirmaji pomidora nuskyniau birzelio 10 balkonini,pavadinimo nepasakysiu,paskui ola polka
3. kmicic
4. novogodnij (raudonas vysninukas)
5. black cherry
6.cerise
7.zloty ozarovski
8. oxheart
cia viskas pradejo nokt paeiliui kaip surasiau...pakolkas pavieniai vaisiai, bet manau greit prades ir kiti neatsilikt
Atsakyti
Blakstiena bigsmile.gif , tikrai kažkur buvai prapuolus smile.gif
Jau matyt atėjo nokimo metas: jau sirpsta visi krūmeliai po vieną-antrą pomidorą, net ir Polfast su Marfa jau keičia spalvą iš po nakties thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As jusu prisiskaicius vis puolu i siltnamy apziurinet savo pomidoru ar viskas gerai lotuliukas.gif
Sakykit jus manar jus vis dar mulciuojat pomidorus ar jau nebeiki kada reikia mulciuot g.gif
As ne tokia spece pomidorams,veisliu net nezinau savo blush2.gif bet vat kad negaliu be ju gyvent tai faktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 09, 09:38)
Sakykit jus manar jus vis dar mulciuojat pomidorus ar jau nebeiki kada reikia mulciuot  g.gif

Man reikėtų vertimo... blink.gif blush2.gif
Atsakyti
SOS, pas mane jau pradejo lapai dziuti plemais blink.gif
Svarbiausia tai turbut nesusije su pries tai liga, nes tu sudziuvusiu vietu yra ir ant tu pomidoru kurie neturejo geltonu plemu...
kad butu aiskiau ikeliu foto:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 liepos 2011 - 09:08
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 09, 09:38)
Sveikutes,
As jusu prisiskaicius vis puolu i siltnamy apziurinet savo pomidoru ar viskas gerai  lotuliukas.gif
Sakykit jus man, ar jus vis dar mulciuojat pomidorus, ar jau nebe. Iki kada reikia mulciuot?  g.gif
As ne tokia spece pomidorams,veisliu net nezinau savo  blush2.gif bet vat kad negaliu be ju gyvent tai faktas  wub.gif

Atsakau: mulčiuojamas paviršius iki pat derliaus nuėmimo ir 'susitvarkymo'. Nuo viduržemio reiktų nepersistengiant vis užmesti sniego, jei visa kostrukcija yra neardoma ir lieka iki kito sezono wink.gif
Atsakyti