[quote=Bozena83,2011 07 07, 23:13]
: nusiunciau i vaistine, kad nupirktu boro rugsties bet pasirodo jos nera vaistinese tai kur jos gauti? keli
Pirkau veterinarinėje vaistinėje
Plastikinis buteliukas. Gal 200 gr.- 6 litai.
QUOTE(Asese @ 2011 07 07, 20:48)
Aš tai labai laukiu Corazon prisirpstant
Ases, dabar, kai tavo Corazon jau pradeda raust, laistyk juos ne taip gausiai, iškart nesupilk didelio kiekio vandens. Supliš tavo gražuoliai pomidorai. Corazon odelė švelni, minkšta, tai labai greit įtrūksta.
Arba dar vienas variantas, jei nenori, kad suplištų, tai kai dar mažumėlę raustels, ir kol neįplyšo, nuskink, kad ir nepilnai prinokusį, ir pabaik nokint nuskintą.
QUOTE(diuni @ 2011 07 07, 21:40)
Ex , labai gražus dryžuotasis irgi...o aš kažkur skaičiau , kad jie smulkiavaisiai ar tiesa
Nu man dar jie prie normalių, 100-120 gr., kartais koks didesnis pasitaiko. Tikrai ne "žirniai", neauginčiau smulkmės. Man jų skonis pasakiškas, vien dėl to šįmet dešimt jų daigų auginu...
QUOTE(Asese @ 2011 07 07, 21:51)
Mane tai nuvylė POLFAST - pagal aprašymą jau toookie akstyvi, ankstyvų ankstyviausi - nesirpsta jie pas mane anei pypt....
Polfast pas mane beveik suvalgyti visi, vos keli vaisiai ant krūmelių beliko... bet jau noksta tie sėti kovo 7d., tai kaip tik ir gausis derliaus pamaina.
QUOTE(tany @ 2011 07 07, 22:23)
man tai mociute dave, toki pasenusi pakeli, bet gal negenda
Pomidorams tiks
Jei tau kibiro to purškalo per daug, kiekį ir dozę susimažink perpus.. Po savaitės nupurkšk dar kartą.
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 07 08, 00:53)
grynas sadizmas man nuo pavydo zalios seiles dantis apseme
net nezinau ar pomidorai fainesni ar pacios nuotraukos labai grazios
net nezinau ar pomidorai fainesni ar pacios nuotraukos labai grazios
Žinok, nuotraukose niekaip neišgaunu nei tikro grožio, nei tikrų spalvų... šopint nemoku...
QUOTE(diuni @ 2011 07 07, 22:06)
o kurie nusirpo anksčiau
BETALUX buvo patys anksčiausi - jau beveik visi išsirpo, nes aš tokius nedidelius krūmukus iš jų suformavau , paskabiau , nes, kai prasideda skanesni, niekas Betaluxų nebenori ....
Iš mažiukų pirmieji sirpt pradėjo Zuchhero .
Jau po kelis suvalgėm Black Cherry, Sweet Million ir Santorange .
Sirpsta jau ilgieji Corianne , tik neragavom dar jų. Dar tokio raudonumo, kaip Corazonai .
O Plolfast dar laukia .... Na aš sėjau juos kaip ir visus - kovo 7 d. Bet jei jau tokie ankstyvi, galėjo išsirpti ....
Ačiū, Ex, už patarimą dėl laistymo Man pernai gal dėl to daug didžiųjų susprogo :rolleyes
o aš betalux sėjau kovo 6 , tie kur šiltnamiuke , o tie kur lauke kovo 10...tai šiltnamiuke tik prieš kokias 5 dienas pirmi du paraudo...o lauke dar ne
Jawor tai dar ir šiltnamiuke žali , o kitų šiemet dar neturėjau pasodinus
Jawor tai dar ir šiltnamiuke žali , o kitų šiemet dar neturėjau pasodinus
QUOTE(ievakata @ 2011 07 07, 21:03)
Graziuasios geles pomedorai
Dėl gražumo dar gali kas ir ginčytis, bet kad skaniausios tai tikrai
Sveikutės visos pomidorienės Kol viską perskaičiau
Čia tik neužsuk kokią savaitėlę, tai tokių vaizdinių stebuklų pridedat
Ex, jau fotkė tavo zebriuko nors parodon dėk, super Aseses Corzonai irgi parodiniai gražuoliai
Aš primą raudoną pomidorą Polfast nuskyniau jau prieš savaitę (laimės buvo labai daug ir tiesiog burnoj tirpo ), bet po tos savaitės daugiau anei vienas Polfastas neraustelėjo bet tada pradėjo rausti Betaluxai (visai neblogi, ypač ta jų plona odelė man patiko) , prieš tris dienas jau pradėjo nokti Sweet milliono vyšniukai (žiauriai skanūs nors dar ir ne visai sunokusį nusidrėskiau, bet jau saldumas neišpasakytas, o apie gausybę jų tai išvis patylėsiu, net neįsivaizdavau, kad tiek gali būti primegzta mažų pomidorų ) o vakar jau užmačiau ir savo mylimą Jasminią raustelėjusią panašu, kad pomidorų sirpimas pradeda po truputį įsivažiuot Ligos maniškių dar nepuola, tik pastebėjau , kad daugumos pomidorų trečioj ketvirtoj kekėj dalis žiedukų nugelto, tai įtariu tuo metu kaip tik buvo tie didieji karščiai, bet penkta ir šešta kekė jau normalios, tai va ir suprask kad nori bet dėl visa ko reiks matyt ta boro rūgštim nupurkšt
Čia tik neužsuk kokią savaitėlę, tai tokių vaizdinių stebuklų pridedat
Ex, jau fotkė tavo zebriuko nors parodon dėk, super Aseses Corzonai irgi parodiniai gražuoliai
Aš primą raudoną pomidorą Polfast nuskyniau jau prieš savaitę (laimės buvo labai daug ir tiesiog burnoj tirpo ), bet po tos savaitės daugiau anei vienas Polfastas neraustelėjo bet tada pradėjo rausti Betaluxai (visai neblogi, ypač ta jų plona odelė man patiko) , prieš tris dienas jau pradėjo nokti Sweet milliono vyšniukai (žiauriai skanūs nors dar ir ne visai sunokusį nusidrėskiau, bet jau saldumas neišpasakytas, o apie gausybę jų tai išvis patylėsiu, net neįsivaizdavau, kad tiek gali būti primegzta mažų pomidorų ) o vakar jau užmačiau ir savo mylimą Jasminią raustelėjusią panašu, kad pomidorų sirpimas pradeda po truputį įsivažiuot Ligos maniškių dar nepuola, tik pastebėjau , kad daugumos pomidorų trečioj ketvirtoj kekėj dalis žiedukų nugelto, tai įtariu tuo metu kaip tik buvo tie didieji karščiai, bet penkta ir šešta kekė jau normalios, tai va ir suprask kad nori bet dėl visa ko reiks matyt ta boro rūgštim nupurkšt
mano pomidoriukai sėti kovo 14 d. ir auginti lauke jau sirpti pradejo. Pirmą nuskyniau liepos 1 d. ir dabar kasdien po 1 ar 2 nuskinu
QUOTE(diuni @ 2011 07 08, 08:38)
o aš betalux sėjau kovo 6 , tie kur šiltnamiuke , o tie kur lauke kovo 10...tai šiltnamiuke tik prieš kokias 5 dienas pirmi du paraudo...
Mes prieš Jonines nuskynėm pirmuosius ir visi susirpo tuoj Gal dėl to, kad aš juos išskabiau
Aš labai norėčiau dar augint tokią veislę, kad būtų dideli, avietinės spalvos Kažkodėl tokių prisireikė kitiems metams - tai skaitau dabar senas temas, gal užtiksiu merginų augintą ir patikusią avietinių pomidorų veislę
QUOTE(Asese @ 2011 07 07, 19:48)
Aš tai labai laukiu Corazon prisirpstant - kažkodėl įsivaizduoju, kad jie bus labai man patinkančio skonio
mmmmmm, ir mano klaviatura skesta Toks sirdziai malonus vaizdas
Pas mane Corazon dar nenoksta, bet man jie patys graziausi siltnamyje ir zali Pastebejau, kad siemet ju kekes kur kas gausesnes nei pernai
Ir dar siemet kur kas geriau auga Black Russian, siemet matyt jiems labiau patinka, nes ir aukstesni gerokai, ir vaisiu daugiau, ir bendras vaizdas nepalyginamai geresnis.
Is dabar auganciu kol kas nelabai patinka Toyoto. Skonio dar nezinau, vaisiu daug, ale zadeto 1,5-1,8 m anikaip nesiekia Panasu, kad ir nepasieks..
Visiems sveciams rodau tik viena siltnami, i antra darosi sarmata uzvest.. garbingoj vietoj puikuojasi cilis by..ais apkibes, kazkodel prie tako susodinau pomidorus, su etiketem PISA..
QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 08, 08:41)
AUSRONE, o kaip tavp MONROE laikos? Mano jų tikrai daug ir tokie tamsiai žali - matyt bus vėlyvi
Aš ko gero kitąmet neauginsiu Marfos - nėra daug jų pas mane, nebent gerai laikysis Na tik dvi aš Marfas pasodinau , gal tos, kurios augina daugiau, pasakys geresnius atsiliepimus
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 07 08, 08:49)
Visiems sveciams rodau tik viena siltnami, i antra darosi sarmata uzvest.. garbingoj vietoj puikuojasi cilis by..ais apkibes, kazkodel prie tako susodinau pomidorus, su etiketem PISA..
O koks skonis tų PISA ?
QUOTE(Asese @ 2011 07 08, 08:43)
Mes prieš Jonines nuskynėm pirmuosius ir visi susirpo tuoj Gal dėl to, kad aš juos išskabiau
Aš labai norėčiau dar augint tokią veislę, kad būtų dideli, avietinės spalvos Kažkodėl tokių prisireikė kitiems metams - tai skaitau dabar senas temas, gal užtiksiu merginų augintą ir patikusią avietinių pomidorų veislę
man vaikystėje tokie skaniausi būdavo iš visų augintų močiutės...jaučiaširdžiai tada būdavo , ne kitokie...aš irgi nusipirkau kitiems metams jaučiaširdžių dviejų rūšių , henrietka , ožarovskyj ir dar kažkokių ...avietiniai...įdomu , kas bus
oo kas per Pisa ...čia taip veislė vadinasi
QUOTE(Asese @ 2011 07 08, 07:43)
galiu pasufleruot - Russian Rose Pernai auginau. Dideli, roziniai/avietiniai, skanus.. tik siemet pamirsau pasisodint
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 07 08, 07:50)
Aš ko gero kitąmet neauginsiu Marfos - nėra daug jų pas mane, nebent gerai laikysis Na tik dvi aš Marfas pasodinau , gal tos, kurios augina daugiau, pasakys geresnius atsiliepimus
Papildyta:
O koks skonis tų PISA ?
Papildyta:
O koks skonis tų PISA ?
mano Marfos grazios, pomidorais apkibusios.
Pisos skonio dar nezinau, nesunoko dar nei vienas. Bet cia jau konservavimui eis, tokios pailgos formos pomidorai, labiau istempti nei Colibriai. Bet jau tu slyvos formos pomidoru pas mane Visa kaima butu galima sert perziem tiek sumarinavus Ir kur buvo mano galva sejos metu? Reiks bandyt ketcupa daryt