Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Pasirodo,ne vien geliu nuotraukas gražu žiureti 4u.gif
Atsakyti
Graziuasios geles pomedorai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 07, 18:10)
tany, supratau, čia chemijos dar nereikia. Dėl lapų dėmėtumo užteks nupukšti pienu su jodu, o dėl žiedų pasidaryk tokų tirpaliuką: 1 arbatinį šaukštelį boro rūgšties ištirpink 10 ltr vandens ir nupurkšk sveikuosius, gražiai žydinčius žiedus.
Tik "neskalbk", "nemaudyk" žiedų, o tokia lengva dulksna nupurkšk. Ryte, kol saulė nekaitina.
Turėtų pasibaigti tokios bėdos smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
wub.gif corozan toje nuotraukoje nepaprastai apetitingai atrodo smile.gif

šiandien buvau nustebinta pomidorų naminių kaina...pati tokios apklausos neatlikau , nes turguje perku tik bulves , o kitkuo tenkinuosi , kiek yra iš daržo, arba laukiu , kada bus darže biggrin.gif Vienžo , bendradarbė atsinešė iš turgaus pomidorų , tokių didelių...sakė jaučio širdis , bet ten ne ji sprendžiant iš formos..., nors ne tai svarbu...kilogramas tokių maxi pomidorų 10 litų , o vienas svėrė 700 tai kainavo 7 litus bigsmile.gif

Ex , labai gražus dryžuotasis irgi...o aš kažkur skaičiau , kad jie smulkiavaisiai g.gif ar tiesa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 liepos 2011 - 21:06

Lolita1960, parodyk savo rūšių gausybę, gal pradėsim norėt kitiems metams smile.gif
[/quote]

Labas ,senai besilankiau forume ,tai siandien 1.5 temos skaiciau puse dienos, vis naudingus patarimus nusikopijuodama g.gif gal prireiks
Na pas mane siltnamyje didelio bardako nebera ,vakar padariau prasviesinima - negailedama .Negaliu pasigirti dideliu derlium...raudonus pomidorus jau valgom ... pirmi prinoko BETA ,bet as jais nusivyliau ,labai jau jie pas mane mazi ugiu.Ragavom jau MALINOWY OZAROVSKI -vaisiai avieciu spalvos ,skonis geras ,bent man ,kad nerugstu.
Matyt jau ryski senatve, nebemoku ikelt foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 07 07, 21:47)
pirmi prinoko BETA ,bet as jais nusivyliau ,labai jau jie pas mane mazi ugiu.

Labai pasiilgom jau tavo žinučių 4u.gif
Mane tai nuvylė POLFAST - pagal aprašymą jau toookie akstyvi, ankstyvų ankstyviausi - nesirpsta jie pas mane anei pypt....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 07 07, 21:51)
Labai pasiilgom jau tavo žinučių  4u.gif
Mane tai nuvylė POLFAST - pagal aprašymą jau toookie akstyvi, ankstyvų ankstyviausi - nesirpsta jie pas mane anei pypt....

ax.gif o kurie nusirpo anksčiau
Atsakyti
Kokie pomedorai bigsmile.gif wub.gif

ir pas mane daugoka tokiu ziedu kaip pas tany. MB buvo mieste tai nusiunciau i vaistine, kad nupirktu boro rugsties ax.gif bet pasirodo jos nera vaistinese doh.gif tai kur jos gauti? biggrin.gif
Labai nustebino De Barao pomidoras, ziedu ir vaisiu uzuomazgu daug, o lapai vos keli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 07, 22:13)
Kokie pomedorai bigsmile.gif  wub.gif

ir pas mane daugoka tokiu ziedu kaip pas tany. MB buvo mieste tai nusiunciau i vaistine, kad nupirktu boro rugsties ax.gif  bet pasirodo jos nera vaistinese doh.gif tai kur jos gauti? biggrin.gif
Labai nustebino De Barao pomidoras, ziedu ir vaisiu uzuomazgu daug, o lapai vos keli smile.gif

biggrin.gif dabar vaistinėse aplamai nieko tokio nėr , kas būdavo anksčiau...vien tik gražios ir brangios dėžutės... lotuliukas.gif aš esu pirkus vaistinėje , bet prieš kelis metus...

Visgi rusiškos veislės neblogos yra ...toks man įspūdis susidarė skaitinėjant įvairius šaltinius...o ir čia daugumoj apie jas geri atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 liepos 2011 - 21:23
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 07, 21:13)
Kokie pomedorai bigsmile.gif  wub.gif

ir pas mane daugoka tokiu ziedu kaip pas tany. MB buvo mieste tai nusiunciau i vaistine, kad nupirktu boro rugsties ax.gif  bet pasirodo jos nera vaistinese doh.gif tai kur jos gauti? biggrin.gif

man tai mociute dave, toki pasenusi pakeli, bet gal negenda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 07, 22:13)
boro rugsties  tai kur jos gauti? biggrin.gif

Boro rūgšties radau "Žaliajame centre", vadinasi berods "trąšos vejoms nuo pelėsio" mirksiukas.gif (toks mažas maišiukas). Paklausit konsultantės boro trąšų, tikrai žinos.

O De Barao aš pernai auginau, jie labai gausiai veda, bet nedidelių vaisių.
Atsakyti
EX, Asese, - jus gal temas sumaishet? g.gif
cia jums kas- menines fotografijos aukstumos, photoshopo stebuklai ar pan tema????
grynas sadizmas doh.gif man nuo pavydo zalios seiles dantis apseme mirksiukas.gif lotuliukas.gif
net nezinau ar pomidorai fainesni ar pacios nuotraukos labai grazios biggrin.gif nu gal rimtai kokia menine fotografija abidvi uzsiimat?? g.gif

o as va fotoaparata "pameciau"- visa savaite namus aukstyn kojom verciu-niekur neranduuuuuu....... bet nedidelis skirtumas- vis viena nieks nokti neketina blush2.gif uz tai vyshninukai kad zydi kad zydi.......

as tais bazilikiniais zirniukais homeopatiniais ar pernai ar uzpernai irgi liejau ax.gif neatsimenu poveikio koks buvo. tik atsimenu kad uzmerkiau i puodeli vandens tuos zirnelius pomidorams kad istirptu, ir ishejau i shiltnami pasidarbuot; grizau perkaitus , ishtroshkus- kliurkt vandeni is puodelio isgeriau ir tik vakarop suopratau kad gavau doze nuo pomidoru maro lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas tiesa tai tiesa- pomidoru maru tikrai nesusirgau cool.gif lotuliukas.gif

Gaudvile, aciu uz info 4u.gif 4u.gif - prashysiu pas uoshvi prasieiti po Shilainiu turgaus platybes ir paieskot trashu su teisingais paveiksleliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 08 liepos 2011 - 00:09