Pasirodo,ne vien geliu nuotraukas gražu žiureti
Graziuasios geles pomedorai
QUOTE(Ex @ 2011 07 07, 18:10)
tany, supratau, čia chemijos dar nereikia. Dėl lapų dėmėtumo užteks nupukšti pienu su jodu, o dėl žiedų pasidaryk tokų tirpaliuką: 1 arbatinį šaukštelį boro rūgšties ištirpink 10 ltr vandens ir nupurkšk sveikuosius, gražiai žydinčius žiedus.
Tik "neskalbk", "nemaudyk" žiedų, o tokia lengva dulksna nupurkšk. Ryte, kol saulė nekaitina.
Turėtų pasibaigti tokios bėdos
Tik "neskalbk", "nemaudyk" žiedų, o tokia lengva dulksna nupurkšk. Ryte, kol saulė nekaitina.
Turėtų pasibaigti tokios bėdos
Aciu
corozan toje nuotraukoje nepaprastai apetitingai atrodo
šiandien buvau nustebinta pomidorų naminių kaina...pati tokios apklausos neatlikau , nes turguje perku tik bulves , o kitkuo tenkinuosi , kiek yra iš daržo, arba laukiu , kada bus darže Vienžo , bendradarbė atsinešė iš turgaus pomidorų , tokių didelių...sakė jaučio širdis , bet ten ne ji sprendžiant iš formos..., nors ne tai svarbu...kilogramas tokių maxi pomidorų 10 litų , o vienas svėrė 700 tai kainavo 7 litus
Ex , labai gražus dryžuotasis irgi...o aš kažkur skaičiau , kad jie smulkiavaisiai ar tiesa
šiandien buvau nustebinta pomidorų naminių kaina...pati tokios apklausos neatlikau , nes turguje perku tik bulves , o kitkuo tenkinuosi , kiek yra iš daržo, arba laukiu , kada bus darže Vienžo , bendradarbė atsinešė iš turgaus pomidorų , tokių didelių...sakė jaučio širdis , bet ten ne ji sprendžiant iš formos..., nors ne tai svarbu...kilogramas tokių maxi pomidorų 10 litų , o vienas svėrė 700 tai kainavo 7 litus
Ex , labai gražus dryžuotasis irgi...o aš kažkur skaičiau , kad jie smulkiavaisiai ar tiesa
Lolita1960, parodyk savo rūšių gausybę, gal pradėsim norėt kitiems metams
[/quote]
Labas ,senai besilankiau forume ,tai siandien 1.5 temos skaiciau puse dienos, vis naudingus patarimus nusikopijuodama gal prireiks
Na pas mane siltnamyje didelio bardako nebera ,vakar padariau prasviesinima - negailedama .Negaliu pasigirti dideliu derlium...raudonus pomidorus jau valgom ... pirmi prinoko BETA ,bet as jais nusivyliau ,labai jau jie pas mane mazi ugiu.Ragavom jau MALINOWY OZAROVSKI -vaisiai avieciu spalvos ,skonis geras ,bent man ,kad nerugstu.
Matyt jau ryski senatve, nebemoku ikelt foto
QUOTE(lolita1960 @ 2011 07 07, 21:47)
pirmi prinoko BETA ,bet as jais nusivyliau ,labai jau jie pas mane mazi ugiu.
Labai pasiilgom jau tavo žinučių
Mane tai nuvylė POLFAST - pagal aprašymą jau toookie akstyvi, ankstyvų ankstyviausi - nesirpsta jie pas mane anei pypt....
QUOTE(Asese @ 2011 07 07, 21:51)
Labai pasiilgom jau tavo žinučių
Mane tai nuvylė POLFAST - pagal aprašymą jau toookie akstyvi, ankstyvų ankstyviausi - nesirpsta jie pas mane anei pypt....
o kurie nusirpo anksčiau
Kokie pomedorai
ir pas mane daugoka tokiu ziedu kaip pas tany. MB buvo mieste tai nusiunciau i vaistine, kad nupirktu boro rugsties bet pasirodo jos nera vaistinese tai kur jos gauti?
Labai nustebino De Barao pomidoras, ziedu ir vaisiu uzuomazgu daug, o lapai vos keli
ir pas mane daugoka tokiu ziedu kaip pas tany. MB buvo mieste tai nusiunciau i vaistine, kad nupirktu boro rugsties bet pasirodo jos nera vaistinese tai kur jos gauti?
Labai nustebino De Barao pomidoras, ziedu ir vaisiu uzuomazgu daug, o lapai vos keli
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 07, 22:13)
Kokie pomedorai
dabar vaistinėse aplamai nieko tokio nėr , kas būdavo anksčiau...vien tik gražios ir brangios dėžutės... aš esu pirkus vaistinėje , bet prieš kelis metus...
Visgi rusiškos veislės neblogos yra ...toks man įspūdis susidarė skaitinėjant įvairius šaltinius...o ir čia daugumoj apie jas geri atsiliepimai
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 07, 21:13)
Kokie pomedorai
man tai mociute dave, toki pasenusi pakeli, bet gal negenda
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 07, 22:13)
boro rugsties tai kur jos gauti?
Boro rūgšties radau "Žaliajame centre", vadinasi berods "trąšos vejoms nuo pelėsio" (toks mažas maišiukas). Paklausit konsultantės boro trąšų, tikrai žinos.
O De Barao aš pernai auginau, jie labai gausiai veda, bet nedidelių vaisių.
EX, Asese, - jus gal temas sumaishet?
cia jums kas- menines fotografijos aukstumos, photoshopo stebuklai ar pan tema????
grynas sadizmas man nuo pavydo zalios seiles dantis apseme
net nezinau ar pomidorai fainesni ar pacios nuotraukos labai grazios nu gal rimtai kokia menine fotografija abidvi uzsiimat??
o as va fotoaparata "pameciau"- visa savaite namus aukstyn kojom verciu-niekur neranduuuuuu....... bet nedidelis skirtumas- vis viena nieks nokti neketina uz tai vyshninukai kad zydi kad zydi.......
as tais bazilikiniais zirniukais homeopatiniais ar pernai ar uzpernai irgi liejau neatsimenu poveikio koks buvo. tik atsimenu kad uzmerkiau i puodeli vandens tuos zirnelius pomidorams kad istirptu, ir ishejau i shiltnami pasidarbuot; grizau perkaitus , ishtroshkus- kliurkt vandeni is puodelio isgeriau ir tik vakarop suopratau kad gavau doze nuo pomidoru maro kas tiesa tai tiesa- pomidoru maru tikrai nesusirgau
Gaudvile, aciu uz info - prashysiu pas uoshvi prasieiti po Shilainiu turgaus platybes ir paieskot trashu su teisingais paveiksleliais
cia jums kas- menines fotografijos aukstumos, photoshopo stebuklai ar pan tema????
grynas sadizmas man nuo pavydo zalios seiles dantis apseme
net nezinau ar pomidorai fainesni ar pacios nuotraukos labai grazios nu gal rimtai kokia menine fotografija abidvi uzsiimat??
o as va fotoaparata "pameciau"- visa savaite namus aukstyn kojom verciu-niekur neranduuuuuu....... bet nedidelis skirtumas- vis viena nieks nokti neketina uz tai vyshninukai kad zydi kad zydi.......
as tais bazilikiniais zirniukais homeopatiniais ar pernai ar uzpernai irgi liejau neatsimenu poveikio koks buvo. tik atsimenu kad uzmerkiau i puodeli vandens tuos zirnelius pomidorams kad istirptu, ir ishejau i shiltnami pasidarbuot; grizau perkaitus , ishtroshkus- kliurkt vandeni is puodelio isgeriau ir tik vakarop suopratau kad gavau doze nuo pomidoru maro kas tiesa tai tiesa- pomidoru maru tikrai nesusirgau
Gaudvile, aciu uz info - prashysiu pas uoshvi prasieiti po Shilainiu turgaus platybes ir paieskot trashu su teisingais paveiksleliais