Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 07, 12:28)
bus bus,palauk tik mirksiukas.gif  as va vakar antra karta nupurskiau su pienu,tiksliau si karta naudojau rugusi piena, nes sviezio turejau tik pasterizuoto. buvau savaitgaliui isvaziavus, pries tai buvau nupurskusi pirma karta pienu ir jodu,irgi galvojau nieko nepades. Ir gryzusi maniau rasiu puse siltnamio pageltusiu lapu, nes iki tol kiekviena diena isnesdavau po gera maisiuka nuskintu ligotu lapu. Ir ka jus manot, po 4 dienu radau vos tris ligotus lapelius ir pradejusius sirpti pomedorus thumbup.gif vakar buvo tik du gerai iraude,siandien ziuriu jau 4 thumbup.gif

Na paguodet, bet va jus ir Previkura naudojot, tai gel del jo g.gif as nenoreciau, leliukas mano labai pomedorus megsta biggrin.gif
Bandysiu dar po keliu dienu purkst, kvepia siltnamy dabar pienu bigsmile.gif
As irgi gerai prageniu, kiekviena diena skinu pazeistus lapus, dar vedinimui papildoma langa gale padare, bet jauciu,kad dregna, ryte viskas aprasoje, ir aisku per tankiai susodinau. na gyveni ir mokaisi
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 07 07, 14:31)
Na paguodet, bet va jus ir Previkura naudojot, tai gel del jo g.gif as nenoreciau, leliukas mano labai pomedorus megsta biggrin.gif
Bandysiu dar po keliu dienu purkst, kvepia siltnamy dabar pienu bigsmile.gif
As irgi gerai prageniu, kiekviena diena skinu pazeistus lapus, dar vedinimui papildoma langa gale padare, bet jauciu,kad dregna, ryte viskas aprasoje, ir aisku per tankiai susodinau. na gyveni ir mokaisi

as previkuru nupurskiau, nes du daigai buvo pajuode, issigandau kad neteksiu visko, tai ir nupurskiau smile.gif turiu ir as mazameti,taip pat labai megsta pomidorus smile.gif bet kad jau taip- tai ka padarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 07 liepos 2011 - 13:43
Kažkada berods kažkas rašė,tik nepamenu ar gerai atsimenu ax.gif Kuomet pavasarį nušalo pas mane didesnioji dalis daigų,aš kai kuriuos palikau ataugti iš pačios apačios pažastų (nes tie daigai buvo visiškai nušalę). Jie užaugo,beveik pasivijo ūgiu normalius,bet patys lapai ir vaisiai yra gerokai smulkesni. Ar jie ir turi būti smulkesni? Ar aš vėl kažką prisižaidžiau blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 07 07, 14:44)
Jie užaugo,beveik pasivijo ūgiu normalius,bet patys lapai ir vaisiai yra gerokai smulkesni. Ar jie ir turi būti smulkesni? Ar aš vėl kažką prisižaidžiau blush2.gif ?

Už ką smulkesni? Kiek smulkesni? Kokia veislė? Ar pernai stambesni buvo? Kokį žaidimą žaidei?...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 07, 12:01)
Nelabai aišku koks ten stiebas juoduoja. Sunku suprast ką pasakoji, o su tokiu "sudžiūvusiu" vaizdu nerandu jokios tavo fotkės... Gal jau ten ne pieno, o chemijos reikia..

kai galesiu nufotkinsiu, jei dar rasiu, nes ismeciau nemazai, bet gal ne visus blush2.gif
Papildyta:
nu va radau pasirodo ne visus isskiniau:

Papildyta:
Kol kas taip daro tik viena rusis, kuri ir pradejo sirgti pirma
Atsakyti
Green Zebra. Sunokau..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 07, 18:58)
Green Zebra. Sunokau..

user posted image

Skaniai atrodo 4u.gif Man kol kas tenka Kietaviškių pomidorais tenkintis. Bet tikiuosi, kad jau greit ir manieji ims sirpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 07 07, 17:36)
nu va radau pasirodo ne visus isskiniau:
Kol kas taip daro tik viena rusis, kuri ir pradejo sirgti pirma

tany, supratau, čia chemijos dar nereikia. Dėl lapų dėmėtumo užteks nupukšti pienu su jodu, o dėl žiedų pasidaryk tokų tirpaliuką: 1 arbatinį šaukštelį boro rūgšties ištirpink 10 ltr vandens ir nupurkšk sveikuosius, gražiai žydinčius žiedus.
Tik "neskalbk", "nemaudyk" žiedų, o tokia lengva dulksna nupurkšk. Ryte, kol saulė nekaitina.
Turėtų pasibaigti tokios bėdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 07 07, 14:44)
Kažkada berods kažkas rašė,tik nepamenu ar gerai atsimenu ax.gif  Kuomet pavasarį nušalo pas mane didesnioji dalis daigų,aš kai kuriuos palikau ataugti iš pačios apačios pažastų (nes tie daigai buvo visiškai nušalę). Jie užaugo,beveik pasivijo ūgiu normalius,bet patys lapai ir vaisiai yra gerokai smulkesni. Ar jie ir turi būti smulkesni? Ar aš vėl kažką prisižaidžiau blush2.gif ?

Taigi jis pasidare daug jaunesnis,naujai ataugdamas,ir dar užaugs tie vaisiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ailyy @ 2011 07 07, 09:41)
Ačiū už patarimus su baziliku.
bet tame straipsnyje buvo minėta, kad ta gydytoja deda bazilikų kiekvieną kartą laistydama. Reikės man jį susirasti, kažkur išsisaugojau

Pamačiau, kad jau perskaitėt, kad žirniukais bazilikas buvo. Galiu pasakyt, kad aš praeitais metais juo laisčiau kai prasidėjo maras pomidoriukų. Kad gerokai apstojo tas plitimas, tai faktas. Tai sakiau ir šiais metais laistysiu vos pastebėjus pirmus požymius - jau lašiukų nusipirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotynė: 07 liepos 2011 - 19:12
QUOTE(Lotynė @ 2011 07 07, 20:06)
Pamačiau, kad jau perskaitėt, kad žirniukais bazilikas buvo. Galiu pasakyt, kad aš praeitais metais juo laisčiau kai prasidėjo maras pomidoriukų. Kad gerokai apstojo tas plitimas, tai faktas. Tai sakiau ir šiais metais laistysiu vos pastebėjus pirmus požymius - jau lašiukų nusipirkau ax.gif

O kur perki tuos lašiukus? 4u.gif

Ex, Asese - kokie gražūs bigsmile.gif . Nesulaukiu jau savų vaizdelių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 07 liepos 2011 - 19:53
Ex, labai gražus ir gražiai nufotografuotas tavo pomidoras thumbup.gif

Aš tai labai laukiu Corazon prisirpstant bigsmile.gif - kažkodėl įsivaizduoju, kad jie bus labai man patinkančio skonio wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Lolita1960, parodyk savo rūšių gausybę, gal pradėsim norėt kitiems metams smile.gif
Atsakyti