Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Pas mane Novogodij lyg pradejo nokti, patys pirmi, va tau nauji metai, ir atrodo geltoni, g.gif gal pas ka jau sunoko g.gif
Na palaisciau seasoliu, ir pelenu uzpilu, ryt purksiu pienu. Ziuresiu, ksip tie dziustantys galiukai sureaguos.
Atsakyti
Tokie tie baltasparniai:?

user posted image

Pas mane šiaip eilinių kaimo musių atskrenda, bitučių kartais.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 07 06, 13:44)
Pas mane Novogodij lyg pradejo nokti, patys pirmi, va tau nauji metai, ir atrodo geltoni,  g.gif gal pas ka jau sunoko g.gif

Sunoko... mad.gif pas mane sunoko Novogodny... smulkiavaisiai kaip špygutės ir raudonai noksta, kaip švieži koloradai kekėse kybo... Rašysiu skundą ūkio ministrui... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 06, 16:38)
Sunoko... mad.gif pas mane sunoko Novogodny... smulkiavaisiai kaip špygutės ir raudonai noksta, kaip švieži koloradai kekėse kybo... Rašysiu skundą ūkio ministrui... unsure.gif

Tai ir pas mane tas pats vynuogiukas, tik atrodo, kad bus geltonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2011 07 06, 11:32)
LAba,

Atsirado ir pas mane musyčių unsure.gif Gal galite pasidalinti, kas konkrečiai padėjo, ko ėmėtės?

Norejau kalio pergamentu nupurskt, bet jie savaime dingo... Issigando biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SONCE @ 2011 07 06, 17:07)
Norejau kalio pergamentu nupurskt, bet jie savaime dingo... Issigando biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Gal eisiu ir aš pagasdinsiu ph34r.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 07 05, 23:00)
http://store.tomatof..._p/tf-0293e.htm

O šitą ar žinot? Man neteko girdėt, atsitiktinai atradau...  blush2.gif

idomu kaip jis ten atsidure tas tautiskas pomidoras g.gif emigravo? g.gif unsure.gif
Atsakyti
o as atejau stai kuo pasigirti ax.gif mano pirmasis
galbut ryt jau skinsiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 liepos 2011 - 20:32
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 06, 21:32)
o as atejau stai kuo pasigirti ax.gif mano pirmasis
galbut ryt jau skinsiu ax.gif

user posted image

super:>>>>>
skanaus:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 07 06, 19:01)
idomu kaip jis ten atsidure tas tautiskas pomidoras g.gif  emigravo? g.gif  unsure.gif

bet tai koks gražutis beveik "šaltibarščių" color biggrin.gif
neseniai ragavau pirktinį rūžavą, tai labai skanus buvo.
Atsakyti
Sveiki, prasau padekite su mano augaliukais, jau nuo pat pavasario sukas kai kuriu pomidoru lapai ir vis daugeja tokiu. Vieno augaliuko lapai ir demeti, uzvakar purskiau su pienu ir kalio permanganatu, bet nieko nepasikeite situacija. kas tai galetu buti, is anksto laaabai dekingaaaa 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2011 07 06, 22:36)

Sitoj foto lapu margumas labai panasus kaip ir mano buvo - maniskiams konstatuotas magnio trukumas, laisciau magnio sulfato tirpalu.
Daugiau komentuoti nedristu 4u.gif
Atsakyti