Pas mane Novogodij lyg pradejo nokti, patys pirmi, va tau nauji metai, ir atrodo geltoni, gal pas ka jau sunoko
Na palaisciau seasoliu, ir pelenu uzpilu, ryt purksiu pienu. Ziuresiu, ksip tie dziustantys galiukai sureaguos.
Tokie tie baltasparniai:?
Pas mane šiaip eilinių kaimo musių atskrenda, bitučių kartais.
Pas mane šiaip eilinių kaimo musių atskrenda, bitučių kartais.
QUOTE(ievakata @ 2011 07 06, 13:44)
Pas mane Novogodij lyg pradejo nokti, patys pirmi, va tau nauji metai, ir atrodo geltoni, gal pas ka jau sunoko
Sunoko... pas mane sunoko Novogodny... smulkiavaisiai kaip špygutės ir raudonai noksta, kaip švieži koloradai kekėse kybo... Rašysiu skundą ūkio ministrui...
QUOTE(Ex @ 2011 07 06, 16:38)
Sunoko... pas mane sunoko Novogodny... smulkiavaisiai kaip špygutės ir raudonai noksta, kaip švieži koloradai kekėse kybo... Rašysiu skundą ūkio ministrui...
Tai ir pas mane tas pats vynuogiukas, tik atrodo, kad bus geltonas
QUOTE(Limit @ 2011 07 06, 11:32)
LAba,
Atsirado ir pas mane musyčių Gal galite pasidalinti, kas konkrečiai padėjo, ko ėmėtės?
Atsirado ir pas mane musyčių Gal galite pasidalinti, kas konkrečiai padėjo, ko ėmėtės?
Norejau kalio pergamentu nupurskt, bet jie savaime dingo... Issigando
QUOTE(SONCE @ 2011 07 06, 17:07)
Norejau kalio pergamentu nupurskt, bet jie savaime dingo... Issigando
Ačiū Gal eisiu ir aš pagasdinsiu
QUOTE(siamese20 @ 2011 07 05, 23:00)
idomu kaip jis ten atsidure tas tautiskas pomidoras emigravo?
o as atejau stai kuo pasigirti mano pirmasis
galbut ryt jau skinsiu
galbut ryt jau skinsiu
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 06, 21:32)
super:>>>>>
skanaus:)
QUOTE(vobla @ 2011 07 06, 19:01)
idomu kaip jis ten atsidure tas tautiskas pomidoras emigravo?
bet tai koks gražutis beveik "šaltibarščių" color
neseniai ragavau pirktinį rūžavą, tai labai skanus buvo.
Sveiki, prasau padekite su mano augaliukais, jau nuo pat pavasario sukas kai kuriu pomidoru lapai ir vis daugeja tokiu. Vieno augaliuko lapai ir demeti, uzvakar purskiau su pienu ir kalio permanganatu, bet nieko nepasikeite situacija. kas tai galetu buti, is anksto laaabai dekingaaaa
QUOTE(saulute111 @ 2011 07 06, 22:36)
Sitoj foto lapu margumas labai panasus kaip ir mano buvo - maniskiams konstatuotas magnio trukumas, laisciau magnio sulfato tirpalu.
Daugiau komentuoti nedristu