Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 07 05, 12:02)
ax.gif va , įdomus klausimas...o kaip jūs visos , kurios daugybę turit rūšių , jas sužymit g.gif aš dabar susimąsčiau , gal kokias korteles jiems daryti ar kaip g.gif  biggrin.gif

Čia jau irgi išgvildenta tema biggrin.gif Kol buvo indeliuose,aš buvau sukaičiojus vienkartinius peilius su veislių pavadinimais. Dabar kai šiltnamyje,esu susipiešus schemą kompe ir ant lapo. Nors atsimenu,kur koks daigas yra pas mane. Kitos tuos pačius peilius į dirvą smeigia šalia pomidoro.

Gaudvile,labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 05, 12:02)
ax.gif va , įdomus klausimas...o kaip jūs visos , kurios daugybę turit rūšių , jas sužymit g.gif aš dabar susimąsčiau , gal kokias korteles jiems daryti ar kaip g.gif  biggrin.gif

sveikutes smile.gif

nieko daryti ir nereikia as taip pat pasimetusi viename siltnamyje bet kai sunoks suzinosiu smile.gif

balkoninius pomidoriukus nuo palanges jau baigia visus suvalgyti mano mazoji net nufotkinti nespejau neprisiruosiau istikruju per darbus doh.gif bet uztai vel prisisejau tai veliau turesiu ju dar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 05 liepos 2011 - 14:08
QUOTE(Ex @ 2011 07 05, 05:10)
CASUAL nu ir "reklamą" padarei..... lotuliukas.gif

biggrin.gif

vme, nugi cia "ant baikos" as taip... blush2.gif lotuliukas.gif
nieko is ju ten gero, bet ir blogo nuo vieno kito "lavonelio' tikrai nieko mirksiukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 05, 10:14)
Tręšiau tarplysvius trąšom 'prieš kurklius',

hmm... va cia jau idomu pasidare ax.gif gal galima placiau?
as - su aliejum paprastai einu i medziokle ax.gif truputi i urveli, tada vandenns- kurkliai lenda virshun ir stimpa per minute-matyt kokius kvepavimo takus aliejus uzklijuoja g.gif
su vazoneliais agurkus susodinau.... o ka su svogunais daryt??? i vazonelius nesukishi.... o is lysves man juos viena po kito guldo,,,,

irid, apie alu tai man patiko bigsmile.gif itariu rasciau prie butelio ir kurkliu ir pora kaimynu doh.gif lotuliukas.gif bet ideja tai thumbup.gif reiks gal ishmegint cool.gif

o va Fairy tai man atrodo ir uz kurkli didesnis brudas schmoll.gif as jau mieliau aliejum ginkluojuosi.... nors irgi bala zino ar pomidorai megsta but aliejumi laistomi g.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2011 07 05, 08:42)
ax.gif Ex , norėjau laiškutį parašyti , bet AŽ pilna... ax.gif

taigi eile pas ja pasirikiavusi prie visokiu seklyciu - prie az teks ilgai laukti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o kas link zymejimo daigu tai ipratau i sasiuvini pasipaishyti shiltnamio schemute ir susirashyti kur kas, nes jokie kiti zymejimai "nesuveike" : arba nusitrina arba vaikai nurankioja biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 05, 08:42)
ax.gif Ex , norėjau laiškutį parašyti , bet AŽ pilna... ax.gif

A-nu-ja-ja... šiąnakt užsikimšo biggrin.gif Ryte nebuvo kada kuoptis... Dabar jau maždaug švaru - prašom 4u.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 07 05, 15:23)
taigi eile pas ja pasirikiavusi prie visokiu seklyciu - prie az teks ilgai laukti  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nespėjau parašyt - jau atsakei..
Atsakyti
taigi eile pas ja pasirikiavusi prie visokiu seklyciu - prie az teks ilgai laukti  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiek norinčių kad ko gero nebeliks ir valgymui jai pomedorų obuoliukinių kivinių hihihi.gif
Atsakyti
irid, apie alu tai man patiko bigsmile.gif itariu rasciau prie butelio ir kurkliu ir pora kaimynu doh.gif lotuliukas.gif bet ideja tai thumbup.gif reiks gal ishmegint cool.gif

o va Fairy tai man atrodo ir uz kurkli didesnis brudas schmoll.gif as jau mieliau aliejum ginkluojuosi.... nors irgi bala zino ar pomidorai megsta but aliejumi laistomi g.gif biggrin.gif

Alaus butelį reikia visiškai užkasti, kad kakliukas būtų bent porą centimetrų po žemėm, ten kur tie bjaurybės rausia urvus, kaimynai nebent ant niucho surast galėtų, beje alus geriau parūgęs - kurkliam skaniau kvepia.
Dėl Fairy pilnai sutinku, bet kai kaimynai tokiu būdu sugauna po kelis šimtus kurklių, tai tenka užsimerkti ir pačiai bent pievoj naudoti.
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2011 07 05, 17:24)

Dėl Fairy pilnai sutinku, bet kai kaimynai tokiu būdu sugauna po kelis šimtus kurklių, tai tenka užsimerkti ir pačiai bent pievoj naudoti.

Fairy tokia pati chemija, kaip ir kiti plovikliai cool.gif
Atsakyti
hmm... va cia jau idomu pasidare  ax.gif  gal galima placiau?
as - su aliejum paprastai einu i medziokle  ax.gif  truputi i urveli, tada vandenns- kurkliai lenda virshun ir stimpa per minute-matyt kokius kvepavimo takus aliejus uzklijuoja  g.gif
su vazoneliais agurkus susodinau.... o ka su svogunais daryt??? i vazonelius nesukishi.... o is lysves man juos viena po kito guldo,,,,

na, pas mane iš pavasario toks siaubas tų urvų buvo, kad 10litrų aliejaus nebūtų užtekę, o trąšos berods ricinoj sumirkytos, tai veikia panašiai kaip ir aliejus, tik gal ne taip smarkiai užaliejuojamas dirvožemis. Anksčiau nespėdavau jų sugaudyt, šias trąšas pabandžius apsukos smarkiai sumažėjusios tų bjaurybių.
Kas dėl svogūnų, tai rankos buvo visai nusvirusios ir belekokius sodinukus sodinau, raminausi, kad tik šaltibarščiams užtektų ir bus gerai. Tai pirkti Supernetto popigiai svogūniukai nenukentėjo nuo kurklių ir galingos jau dabar galvos matosi. Tik tiek, kad sėkla pamaišyta buvo, tai be didelių galvų dar ir daugiagalvių papuolę.

QUOTE(irid @ 2011 07 05, 16:24)
Alaus butelį reikia visiškai užkasti, kad kakliukas būtų bent porą centimetrų po žemėm, ten kur tie bjaurybės rausia urvus, kaimynai nebent ant niucho surast galėtų, beje alus geriau parūgęs  - kurkliam skaniau kvepia.

perskaičiau ir niekaip iš galvos neišeina. Manieji egzemplioriai niekaip pro kakliuką netilptų pralyst ir kur toji marlė dedasi unsure.gif Naktį jie tokie aktyvūs, kad ir be papildomo erzinimo kvapais sukrenta į įkastus indus wink.gif
Atsakyti
perskaičiau ir niekaip iš galvos neišeina. Manieji egzemplioriai niekaip pro kakliuką netilptų pralyst ir kur toji marlė dedasi unsure.gif Naktį jie tokie aktyvūs, kad ir be papildomo erzinimo kvapais sukrenta į įkastus indus wink.gif

Manieji taip pat nemaži, bet pratelpa, marlė užrišama ant kakliuko (kuo skystesnė ir vienu sluoksniu) tik tam, kad užkasus, žemių į butelį nepribyrėtų.
Naudojau ir aš tas trąšas su ricina, bet man nepadėjo, laistant nei vienas neišlindo, o ir kirto viską kaip kirtę. Šiemet kažkoks suaktyvėjimas tų bjaurybių.
doh.gif
Atsakyti
manieji Ex agurkeliai uzpildo viska, os iaip mergikes pasiguosiu vakavau vysnias ir snd uzpirkau 20 ltr. misko avieciu tai peremiau ranka skausmas nerealus o kur dar darzoviu vekavimas ateity doh.gif visa tai darau rodos ne sau vaikuciams, teveliams nes jau nepajegia, ai zdz sudas gaunas bet kaip sakyt vis ne valdiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 05, 10:14)

o, tai puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 07 05, 18:11)
manieji Ex agurkeliai uzpildo viska, os iaip mergikes pasiguosiu vakavau vysnias ir snd uzpirkau 20 ltr. misko avieciu tai peremiau ranka skausmas nerealus o kur dar darzoviu vekavimas ateity doh.gif visa tai darau rodos ne sau vaikuciams, teveliams nes jau nepajegia, ai zdz sudas gaunas bet kaip sakyt vis ne valdiskai mirksiukas.gif

OJ KAIP SMAGU! O AS NETURIU IS KUR TU BRANGENYBIU NUSIPIRKT, NEI VYSNIU, NEI AVIECIU,nei pernai neradau, nei siemt niekur nerandu... doh.gif
Atsakyti