QUOTE(saintlina @ 2011 07 04, 12:35)
o, Casual atsirado
Mes čia rūpinomės, laukėm, akis pražiūrėjom. Sveika sugrįžus
Padėt nelabai galiu - nei Black crim, nei kurklių neauginu.. o dėl dėmių - gerai būtų kokią foto pamatyt. O kaip lapų apačia atrodo?
smagu buti nepamirstai
pas mane sode internetas tik telefoninis, ka jau ten foto.... kol ikelciau tai i menesio duomenu persiuntimo limita nebetilpciau
jei blogiau darysis-fotografuosiu ir eisiu normalaus interneto ieskoti
QUOTE(Dzhine @ 2011 07 04, 13:45)
Aš auginu black krim. Bet šiltnamyje jau nebuvau pora savaičių + jie pas mane vėlai sodinti ir augę šiek tiek ekstremaliom sąlygom. Nors kai depiliavau pažastis, tai tieeeek žiedų ir tiek stoooorų pažastinukų iškeliavo lauk
na, nieko sau...... reishkia tavishkiai zydi uz du (t.y. uz manishki
)
QUOTE(Ex @ 2011 07 04, 14:13)
O aš jau maniau, kad apgynusi daktaro laipsnį, nebepasirodysi
Vis tik teisybė - vilkas miškan žiūri...
Sveika atvykusi į palatą, prašom rodyti savo derlių, lapus, margus ir žalius, pasakok ką šiltnamyje pasislėpusi sukramsnojai
paprashyciau tyliau.....
dar tik katedrini praejau.... iki lapkricio dar busiu nepasiputus
derliaus kol kas ties nulio riba..... tik kurklius galabiju.... kalbant ne i tema- shiltnamyje dvi paprikos kabo ilgos ilguteles-tenka po jomis duobe kasti kad i zeme nesiremtu
spek is kur seklas gavau ?
pomidoru sukishau i savo (20 vietu) shiltnamiuka viso labo tik apie 30, tai atrodo labai tuscia palyginus su pernai 45 daigais
pasiilgau visu labai, bet dazniau paskaityt tik ilysiu, nes sunku per telefona junginetis- ryshis nuolat trukineja
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 04, 14:14)
Kas auginate Anna Russian, Purple Russian, Airyleaf pomidorus? Kokie pas jus lapai šių rūšių? Pas mane tai jie tokie įdomūs, pasisukę, "garbanoti", nestambūs, bet ilgi. ieškojau internete, tai Purple Russian ir turi būti tokie, o kaip su Anna ir Airyleaf - neradau...Beje, dar dėl purple Russian, tai jie labai augūs, jau siekia 2 m.
pas mane airly leaf- normalus lapai -nuo kitu nesiskiria
o Anna Russian -vieninteliai is milijono setu seklu nesudygo