Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Venta9 @ 2011 07 04, 12:25)
Labai dziaugiuos,kad patiko,bus dar viena zaliu pomidoru valgymo drauge(arba myletoja).Skanaus 4u.gif  4u.gif

Ahaaaa, siaubingai patiko bigsmile.gif obuoliukų net graužtukų neliko biggrin.gif Šįmet aš viena draugė, kitąmet bus visas orkestras biggrin.gif
Dar kai genėjau, tai pažastinukus sukaišiojau į žemę, išmest gaila buvo, dabar jau žydi ir mezga, ot greiti blink.gif

QUOTE(Casual @ 2011 07 04, 12:29)
Sveikos ir labos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tikiuosi neesu visai pamirshta ir ishbraukta is pomidorinio gyvenimo?  ax.gif

nesigyvena be pomidorines temos man  biggrin.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif

O aš jau maniau, kad apgynusi daktaro laipsnį, nebepasirodysi rolleyes.gif Vis tik teisybė - vilkas miškan žiūri... lotuliukas.gif
Sveika atvykusi į palatą, prašom rodyti savo derlių, lapus, margus ir žalius, pasakok ką šiltnamyje pasislėpusi sukramsnojai tongue.gif
Atsakyti
Kas auginate Anna Russian, Purple Russian, Airyleaf pomidorus? Kokie pas jus lapai šių rūšių? Pas mane tai jie tokie įdomūs, pasisukę, "garbanoti", nestambūs, bet ilgi. ieškojau internete, tai Purple Russian ir turi būti tokie, o kaip su Anna ir Airyleaf - neradau...Beje, dar dėl purple Russian, tai jie labai augūs, jau siekia 2 m.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 04, 13:14)
Kas auginate Anna Russian, Purple Russian, Airyleaf pomidorus? Kokie pas jus lapai šių rūšių? Pas mane tai jie tokie įdomūs, pasisukę, "garbanoti", nestambūs, bet ilgi. ieškojau internete, tai Purple Russian ir turi būti tokie, o kaip su Anna ir Airyleaf - neradau...Beje, dar dėl purple Russian, tai jie labai augūs, jau siekia 2 m.

Anna Russian lapai ir pas mane tokie siauri, pasisuke ir kotai nestambus, jau virs 1,60 m aukscio, pomidorcikus mezga, bet dar mazuliukai jie.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 07 04, 14:29)
Anna Russian lapai ir pas mane tokie siauri, pasisuke ir kotai nestambus, jau virs 1,60 m aukscio,  pomidorcikus mezga, bet dar mazuliukai jie.

Tai ramu tada, reiškia viskas OK su jais thumbup.gif . Įdomus man jie tokie - kotai nestambūs, o žiedai, palyginti, dideli ir pomidorai kabo nemaži. Elegantiška rūšis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 04, 14:14)

Ir pas mane airylefai vos ne krapinio pavidalo,kadangi mano pačios ūgis 1.5m su visom neplautom kojom tai mane baigia praaugti biggrin.gif
Poros benitų lapai pasisukę,bet jei nori lai sukasi,kitiems nieko
Nikolevnos panašios į gerokai išstypusias bulves,pačios pirmos pasitinka kai įeinu į šiltnamį
Atsakyti
Spalvinu...
Zlato 200 gr. svorio...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 04 liepos 2011 - 16:23
biggrin.gif norisi atsikąsti...
O galima paprašyti prie foto rašyti veislių vardus ...nu taip įdomu kaip kas atrodo....ir naudinga būtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 04, 12:35)
o, Casual atsirado  bigsmile.gif  Mes čia rūpinomės, laukėm, akis pražiūrėjom. Sveika sugrįžus  4u.gif

Padėt nelabai galiu - nei Black crim, nei kurklių neauginu.. o dėl dėmių - gerai būtų kokią foto pamatyt. O kaip lapų apačia atrodo?

wub.gif smagu buti nepamirstai biggrin.gif
pas mane sode internetas tik telefoninis, ka jau ten foto.... kol ikelciau tai i menesio duomenu persiuntimo limita nebetilpciau blush2.gif
jei blogiau darysis-fotografuosiu ir eisiu normalaus interneto ieskoti biggrin.gif
QUOTE(Dzhine @ 2011 07 04, 13:45)
Aš auginu black krim. Bet šiltnamyje jau nebuvau pora savaičių + jie pas mane vėlai sodinti ir augę šiek tiek ekstremaliom sąlygom. Nors kai depiliavau pažastis, tai tieeeek žiedų ir tiek stoooorų pažastinukų  iškeliavo lauk  doh.gif

na, nieko sau...... reishkia tavishkiai zydi uz du (t.y. uz manishki g.gif )
QUOTE(Ex @ 2011 07 04, 14:13)
O aš jau maniau, kad apgynusi daktaro laipsnį, nebepasirodysi rolleyes.gif  Vis tik teisybė - vilkas miškan žiūri... lotuliukas.gif
Sveika atvykusi į palatą, prašom rodyti savo derlių, lapus, margus ir žalius, pasakok ką šiltnamyje pasislėpusi sukramsnojai tongue.gif

blush2.gif blush2.gif paprashyciau tyliau..... blush2.gif dar tik katedrini praejau.... iki lapkricio dar busiu nepasiputus biggrin.gif
derliaus kol kas ties nulio riba..... tik kurklius galabiju.... kalbant ne i tema- shiltnamyje dvi paprikos kabo ilgos ilguteles-tenka po jomis duobe kasti kad i zeme nesiremtu biggrin.gif spek is kur seklas gavau ? mirksiukas.gif
pomidoru sukishau i savo (20 vietu) shiltnamiuka viso labo tik apie 30, tai atrodo labai tuscia palyginus su pernai 45 daigais lotuliukas.gif
pasiilgau visu labai, bet dazniau paskaityt tik ilysiu, nes sunku per telefona junginetis- ryshis nuolat trukineja
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 04, 14:14)

pas mane airly leaf- normalus lapai -nuo kitu nesiskiria schmoll.gif
o Anna Russian -vieninteliai is milijono setu seklu nesudygo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 04, 17:17)
O galima paprašyti prie foto rašyti veislių vardus ...nu taip įdomu kaip kas atrodo....ir naudinga būtų blush2.gif  4u.gif

Savo postą pataisiau 4u.gif Vardas yra... biggrin.gif
Atsakyti
Ex, tavo foto prisiziurejus as visu imanomu seklu noriu...biggrin.gif biggrin.gif
itariu Zlato? bet atrodo 1000 kartu uz bet kuriuos manishkius skanesnis smile.gif (ypac turint omeny kad manishkiai dar nokt nepradeje biggrin.gif )

p.s. as irgi savo posta pataisiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 04 liepos 2011 - 16:28
QUOTE(Casual @ 2011 07 04, 17:21)
kalbant ne i tema- shiltnamyje dvi paprikos kabo ilgos ilguteles-tenka po jomis duobe kasti kad i zeme nesiremtu biggrin.gif spek is kur seklas gavau ?  mirksiukas.gif

Kasu ir aš joms duobę... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 04, 17:02)
Spalvinu...
Zlato 200 gr. svorio...

user posted image

Ai manys nesunervinsi,o MB dar negryžo iš darbo biggrin.gif
Kai jis būna namie pomedorinę temukę,ypač su fotografijom labai labai labai greit perlekiu hihihi.gif karsta.gif
Atsakyti