QUOTE(Ex @ 2011 06 22, 07:46)
Taip, su tuo sergančiu pomidoru mažumėlę betvarkė. Nelabai seniai amarrilė buvo įkėlusi panašiai atrodančio pomidoro daigo fotkę, ji jį išrovė, bet taip ir liko neaišku kas jam. Bandau įtarti virusą. Kotas vaiduokliškas.. Derlius iš tokio daigo vargu ar bus normalus. Aš asmeniškai, tokio daigo irgi nelaikyčiau...
Lapų geltonumas man kažkoks kitoks, nei būtų magnio trūkumas.. čia gal greičiau trūksta bendrų maitinimosi elementų. Nepakenks ir magnis, bet jokiu būdu jo nepadauginkit, pomidorų lapai pradės smulkėt, jauni nenormaliai raukšlėtis, žodžiu blogai viskas, kas per daug.
Nepanikuok, tavo Betalux'ai daugumoje visai normalūs, žiedynai gausūs, nors, jei gerai įžiūriu, gal kai kuriems daigams ir buvo galima palikt daugiau papildomų šakų. Kitąmet bandyk palikt po tris stambiausias šakas, vieną šaką leisk augti žemiau to storo dvišakio ir neišgenėk ūgliukų aukščiau pagrindinio išsišakojimo.
Bet jei čia užsimegs visi žiedai kiek jų yra, pomidorų bus pakankamai Primenu, būtinai augink ir kelis aukštaūgius, derlius bus toks ilgas, kad nusibos tuos pomidorus valgyt
Lapų geltonumas man kažkoks kitoks, nei būtų magnio trūkumas.. čia gal greičiau trūksta bendrų maitinimosi elementų. Nepakenks ir magnis, bet jokiu būdu jo nepadauginkit, pomidorų lapai pradės smulkėt, jauni nenormaliai raukšlėtis, žodžiu blogai viskas, kas per daug.
Nepanikuok, tavo Betalux'ai daugumoje visai normalūs, žiedynai gausūs, nors, jei gerai įžiūriu, gal kai kuriems daigams ir buvo galima palikt daugiau papildomų šakų. Kitąmet bandyk palikt po tris stambiausias šakas, vieną šaką leisk augti žemiau to storo dvišakio ir neišgenėk ūgliukų aukščiau pagrindinio išsišakojimo.
Bet jei čia užsimegs visi žiedai kiek jų yra, pomidorų bus pakankamai Primenu, būtinai augink ir kelis aukštaūgius, derlius bus toks ilgas, kad nusibos tuos pomidorus valgyt
as siandien ji iskasiu,ir bandysiu ikasti lauke,vietos daug,tai nesipainios jis mane
o koki gal kokteiliuka parekomenduotumet mano pomidorams?nes siandien atidziai praejau visus alei vieno,tai daugumos lapuose tokiu gelsvu demeliu yra, ryskiai kzko truksta
aukstaugiu neturiu ne vieno kazi ar apsimoka tokiu metu pirkti daiga ir sodinti nors vietos siltnamy dar yra,kaip tik per vidury,kur auksciausia,nes siltnamiukas irgi toks ne aukstas pas mumis,vaikstau siek tiek susilenkus