Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 03, 17:11)
Sportininkė atsirado.... Tau obuoliukų sėklyčių tik su viena sąlyga - jei ir pati tuos pomidorus valgyt prižadi... lotuliukas.gif

Prapjoviau Izumrudą, o jau vidus - tikras smaragdas wub.gif dar tokio ryškaus žalumo nebuvau mačiusi. Skonis labai įdomus, kol nustačiau į ką panašu, ilgai atrajojau... Maždaug pomidorinio kivi skonio. Sunku įsivaizduot tokį derinį, bet laaabai skanu thumbup.gif

Tai jau tadu pasuosju,nors kivius ir valgau,bet pomedoras kivių skonio schmoll.gif angel_sadangel.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 03, 17:25)
pomedoras kivių skonio schmoll.gif 

blink.gif nu man taip atrodo... gal tau pasirodys obuolių skonio....
Nieko, dar iki rudens gali galvot, pomidorų derlius dar tik prasideda.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 03, 17:11)

Prapjoviau Izumrudą, o jau vidus - tikras smaragdas wub.gif dar tokio ryškaus žalumo nebuvau mačiusi. Skonis labai įdomus, kol nustačiau į ką panašu, ilgai atrajojau... Maždaug pomidorinio kivi skonio. Sunku įsivaizduot tokį derinį, bet laaabai skanu thumbup.gif

Tuomet jau nekantriai lauksiu kol manieji prinoks. O laukti teks ilgai... verysad.gif Per tą numuštą pirštą suvėlinau į šiltnamį pasodint, tai dabar mano žaliasis obuolys dar tik su vyšnios didumo pomidoriukais. Na užaugs, tikiuosi mirksiukas.gif Kad tik ligos nepultų, tris kart tfu rolleyes.gif
Atsakyti
O gal skelbiam didziausio pomidoro konkursa bigsmile.gif Kol dad nespejom suryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 03, 19:04)
O gal skelbiam didziausio pomidoro konkursa bigsmile.gif  Kol dad nespejom suryti biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
ir maziausio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2011 07 01, 14:47)
Sveikos merginos hi.gif
Mano pomidoram irgi kažkas negerai g.gif  user posted image
user posted image
user posted image
Auga,žydi,vaisius mezga...laistau šiltu vandeniu trešiu (retai) dilgelėmis,šiltnamį vėdinu.Kas jiems negerai,ar galima dar jiems kuo padėti?Ir dar-kokiu santikiu reikia daryt  pieno ir jodo mišinį?

Pas mane lygiai tas pats, susisuko lapai verysad.gif Ka daryti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
mazumele padauginau laistydama su pienu savo visninsiu pomidoriukus blush2.gif atsirado musyciu vis tikejaus, kad pradings, bet vis skraidzioja, gal galit patart kaip kovot su musytem be chemikalu?
Is anksto aciu atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 03, 06:00)

be problemų smile.gif

Ačiū 4u.gif ,o dar kai parašėt koks jis skanus tai jau labai prisireikė ir man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 03, 19:04)
O gal skelbiam didziausio pomidoro konkursa bigsmile.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 07 03, 19:45)
ir maziausio bigsmile.gif

Niekaip nesudalyvausiu varžybose schmoll.gif Pagal veisles, kokias auginu, tai tikrai nebus nei gigantų, nei nykštukų. Mano pomidorai būti normaliais jau užprogramuoti selekcininkų... ax.gif

QUOTE(zuni @ 2011 07 04, 00:32)
mazumele padauginau laistydama su pienu savo visninsiu pomidoriukus blush2.gif  atsirado musyciu vis tikejaus, kad pradings, bet vis skraidzioja, gal galit patart kaip kovot su musytem be chemikalu?

Musytės nuo rūgšties, nuo pieno nieko nedaro, išsigaruos tas pienas per laiką, neliks ir musyčių savaime. Ar tau ten labai jos trukdo, burnon, į akis lenda spiečius...
Gal tos musytės ne nuo pieno? Gali būti nuo beyrančio mulčo. Bet vistiek žalos nedaro.. Nekreipk dėmesio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(siamese20 @ 2011 07 03, 17:37)
Tuomet jau nekantriai lauksiu kol manieji prinoks. O laukti teks ilgai...  verysad.gif

dabar mano žaliasis obuolys dar tik su vyšnios didumo pomidoriukais. Na užaugs, tikiuos..

Ojoooj.. tai tikrai ilgokai reiks laukt, bet tikrai užaugs. Kasdien į juos nežiūrėk, tada lėtai auga.. kas savaitę žvilgterk, augimo rezultatas bus pastebimas wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
paskaičiau apie tą gražųjį obuolį...
Среднеспелый сорт для выращивания в открытом грунте и под плёночными укрытиями. растение индетерминантное, требует подвязки и формирования. Плод плоско-округлый, слаборебристый. Окраска незрелого плода зелёная с тёмно-зелёным пятном у плодоножки, зрелого - изумрудно-зелёная с желтоватым оттенком. Масса плода 250-300 г. Вкусовые качества отличные.
Фасовка: 0,05 г (около 15 шт)

ir aš tokio norėčiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 liepos 2011 - 06:37
ax.gif ir dar noriu paklausti- ar vidutinio vėlyvumo ir dar vėlyvesnes veisles būtų tikslinga pasėti anksčiau nei ankstyvąsias , tarkim vasario mėn g.gif ar teisingai mąstau ax.gif
Atsakyti
[quote=Ex,2011 07 03, 12:07]
Štai toks mano vazoninis-balkoninis svyrantis pomidoras, balkono puošmena...
Savo vienintelį gražuolį Venus'ą kaimynei Joninių proga padovanojau, šitą irgi ruošiuos į žentus išleist, reiks kokios Onos ieškot... biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

Sis svyrantis grazuolis tai TUMBLING TOM YELLOW.
Atsakyti