Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

4u.gif oho , tas svyrantis kaip gražiai atrodo...o kaip jis vadinasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotynė @ 2011 07 03, 10:15)
O aš nesuprantu kas su mano šiltnaminiais darosi, toks jausmas, kad primegsti pomidoriukai vietoj stovi ir nei auga, nei sirpsta. O ir gausumas manęs nedžiugina. Skaičiau visą žiemą apie atskiras rūšis ir jų derlingumą, ir ką... š.... nenori jie pas mane gausiai derėt verysad.gif

ax.gif tai ir einama bandymų keliu ...tik taip įmanoma sau tinkamas veisles atsirinkti aš manau...turbūt čia kiekvienam individualiai išeina...o kokias veisles dabar auginat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 liepos 2011 - 12:18
QUOTE(Venta9 @ 2011 07 03, 13:04)
Bandyk paragaut o jei neskanus pasirodys,tai kita ilgiau panokinsi.

Supratau, ačiū smile.gif Tai eisiu ir antrą nuskint, nes lygiai taip pačiai sunokęs. Dievaži, kokie keisti pomidorai.. Šiandien bus jablokų "skerstuvės" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2011 07 03, 13:15)
4u.gif oho , tas svyrantis kaip gražiai atrodo...o kaip jis vadinasi smile.gif

Nežinau, reiks paklaust, nes pavasarį daigą gavau smile.gif
Atsakyti
Aciu Ex uz atsakyma eidsiu i siltnami darbuotis nes ziuriu apacioj saknys pomidoru nuogos reiktu papurent, o kazin diedas pjauna zole su zolepjove g.gif jeigu ja numulciuociau daba
Atsakyti
gal kas apsveis blush2.gif kuo skiriasi hibridinis nuo nehibridinio pomidoro? Vis snekat apie jos, kol kas nesuprantu kuo blogai hibridas rolleyes.gif

Siandien dar pastebejau viena dalyka, vienos rusies pomidorai uz kotelio ruda, bet kol kas neplaciai, tik uz kotelio vos matosi ir susirupinau ar nebus cia tas pats kur neseniai kazkas foto buvo idejes, ten aisku daug didesne deme buvo, bet gal pas mane cia pradzia blush2.gif
idedu foto:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 liepos 2011 - 13:19
QUOTE(diuni @ 2011 07 02, 19:55)
g.gif labai varganai atrodo...o kur jo lapai g.gif labai plikas likęs ... gal musytės puola dėl to , kad augalas žūna g.gif

Maniski pomidorai sveiki, bet vistiek tu musiciu yra g.gif
Siandien aptikau ir ant petunijos, pilna blink.gif
Bandysiu nupurkst permaganatu, ziuresiu kaip bus......
Kada geriau nupurkst ryte, vakare?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 03, 12:15)
ax.gif tai ir einama bandymų keliu ...tik taip įmanoma sau tinkamas veisles atsirinkti aš manau...turbūt čia kiekvienam individualiai išeina...o kokias veisles dabar auginat 4u.gif

Na, antrus metus tik bandau, gal į kokius septintus ir pavyks kas nors biggrin.gif

O auga... black cherry, juodi triufeliai, snow white, jaučio širdis, penis, marvel stripe, evegreen, chanti rose, slava, gardener`s delight, brandywine ir atrodo lyg ir viskas g.gif
Tai pvz. black cherry vienas tikrai gausiai pomidoriukais ir tokiais net nemažais apsipylęs, o kitas stovi vos tik su 2 kekėm g.gif Kažkokie nevisi patenkinti...
Atsakyti
Ir pas mane ne visi patenkinti šiltnamyje pomedorai,bet nesuku galvos,nepadarysiu aš jiems idealių sąlygų,kad viskas būtų čiki čiki

Ex ar galima į eilę tų obuoliukų sėklyčių,sportinis azartas valdo doh.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 07 03, 14:08)
gal kas apsveis  blush2.gif  kuo skiriasi hibridinis nuo nehibridinio pomidoro? Vis snekat apie jos, kol kas nesuprantu  kuo blogai hibridas rolleyes.gif

Siandien dar pastebejau viena dalyka, vienos rusies pomidorai uz kotelio ruda, bet kol kas neplaciai, tik uz kotelio vos matosi ir susirupinau ar nebus cia tas pats kur neseniai kazkas foto buvo idejes, ten aisku daug didesne deme buvo, bet gal pas mane cia pradzia  blush2.gif
idedu foto:

Reikalas tik toks,kad hibridinio patiems seklu išiminet netinka,neissaugo savybiu. o tavo pomidoras,manau,sveikas....
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2011 07 03, 14:58)
Na, antrus metus tik bandau, gal į kokius septintus ir pavyks kas nors biggrin.gif

O auga... black cherry, juodi triufeliai, snow white, jaučio širdis, penis, marvel stripe, evegreen, chanti rose, slava, gardener`s delight, brandywine ir atrodo lyg ir viskas g.gif
Tai pvz. black cherry vienas tikrai gausiai pomidoriukais ir tokiais net nemažais apsipylęs, o kitas stovi vos tik su 2 kekėm g.gif Kažkokie nevisi patenkinti...

thumbup.gif puikus bandymas...tokiais žingsniais tiek daug metų nereiks... thumbup.gif
o šiaip tai ir pas mane imant tą pačią rūšį , kiekvienas atskirai kiek skirtingas vaisių kiekio atžvilgiu...tai normalu sakyčiau smile.gif išvada - reik sodinti pabandymui ne po vieną veislės atstovą , o po kelis , kad teisingas vaizdas susidarytų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 liepos 2011 - 15:37
QUOTE(amarrile @ 2011 07 03, 14:53)
Reikalas tik toks,kad hibridinio patiems seklu išiminet netinka,neissaugo savybiu.  o tavo pomidoras,manau,sveikas....

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 03, 15:26)
Ex ar galima į eilę tų obuoliukų sėklyčių,sportinis azartas valdo doh.gif  hihihi.gif

Sportininkė atsirado.... Tau obuoliukų sėklyčių tik su viena sąlyga - jei ir pati tuos pomidorus valgyt prižadi... lotuliukas.gif

Prapjoviau Izumrudą, o jau vidus - tikras smaragdas wub.gif dar tokio ryškaus žalumo nebuvau mačiusi. Skonis labai įdomus, kol nustačiau į ką panašu, ilgai atrajojau... Maždaug pomidorinio kivi skonio. Sunku įsivaizduot tokį derinį, bet laaabai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 03, 17:11)
Sportininkė atsirado.... Tau obuoliukų sėklyčių tik su viena sąlyga - jei ir pati tuos pomidorus valgyt prižadi... lotuliukas.gif

Prapjoviau Izumrudą, o jau vidus - tikras smaragdas wub.gif dar tokio ryškaus žalumo nebuvau mačiusi. Skonis labai įdomus, kol nustačiau į ką panašu, ilgai atrajojau... Maždaug pomidorinio kivi skonio. Sunku įsivaizduot tokį derinį, bet laaabai skanu thumbup.gif

ax.gif 4u.gif oho...
Atsakyti