Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

oho kokie grazus jusu pomidorai.As taip pat purskiu pienu,vandeniu ir jodu ir viskas gerai(nepagadinau) ir dar galvoju karteli nupurksti. bet va lauke mano pomidorai nelabai nori augti,mezga vaisius,bet labai mazai ir atrodo nekaip,pagelte kazkokie,pamelynave.gal, sakau, kad salta?
Atsakyti
Štai dar pasižvalgymui įmesiu nuotraukytę, kaip atrodo mano pomidorai tris kartus purkšti pienu....

Na taip nerealus šiltnamis, o kiek darbo įdėta, kur jau ten mano mėgėjiškam ,sakyčiau, šiltnamiukui doh.gif . Tai dabar ir galvoju ,kad tikriausiai perstipriai išmaudžiau pienuke, galvoju dabar nupuršti Previcuru, gal nepakenks kol tu demeliu dar nedaug. g.gif
Atsakyti
Nu grozis wub.gif
Pabandysiu pakartot klausima, kuirs buvo praaeitoj temoj.
Ar antra stieba skabyt iki ziedines kekes? Ziedine keke prasideda tik po 7 lapo, ar taip ir turi but? Jei ne tada nuo ko priklauso ziediniu kekiu sk ir ju formavimasis g.gif Nu sorry jei blondiniski kl, pirma kart auginu ir skaitau jus visada, bet va kzkaip sie kl liko neaiskus, gal praleidau kai neaktualu buvo
Atsakyti
Zanacka, gal turi galimybę savo pomidorų lapų foto įmesti? Nu negi ten taip jau blogai... dažniausiai mergičkos per daug įsigąsdina taškiuką pamačiusios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ievakata @ 2011 06 22, 09:23)
Pabandysiu pakartot klausima,

Aha, pamenu tą klausimą, tikėjausi, kad kas nors kitas atsakys....
Antro stiebo žiedinė kekė dažniausiai prasideda po 4-5 lapo, skaičiuojant nuo pagrindinio išsišakojimo, žiūrint kokia veislė. Antram stiebui gali lapus skabyt iki pirmos kekės. Po keke palik vieną lapą, jei reikia, geriau virš kekės išskink vieną lapą. Per savaitę neskink daugiau kaip 4 lapus, per dieną - 2 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 22, 09:30)
Zanacka, gal turi galimybę savo pomidorų lapų foto įmesti? Nu negi ten taip jau blogai... dažniausiai mergičkos per daug įsigąsdina taškiuką pamačiusios smile.gif
Papildyta:

Aha, pamenu tą klausimą, tikėjausi, kad kas nors kitas atsakys....
Antro stiebo žiedinė kekė dažniausiai prasideda po 4-5 lapo, skaičiuojant nuo pagrindinio išsišakojimo, žiūrint kokia veislė. Antram stiebui gali lapus skabyt iki pirmos kekės. Po keke palik vieną lapą, jei reikia, geriau virš kekės išskink vieną lapą. Per savaitę neskink daugiau kaip 4 lapus, per dieną - 2 vnt.

Dekavoju 4u.gif
Atsakyti
Ačiu Ex, būtinai nufotkinsiu ir rytoj įmesiu, nes šiltnamis kaime, tai vakar buvom, o dabar tik rytoj planuoju nulėkti.
Atsakyti
lotuliukas.gif mergaitės , jau beveik gailiuosi užsikrėtus šia manija...peržiūrėjau , kiek jau prikolekcionavau sėklų kitiems metams...siaubas , reiks visų po vieną sodinti ir tai bus pilnas daržas vien pomidorų... lotuliukas.gif o litų kokia suma už tas sėklas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
CEZI, ačiū už temutę, už pastangas sudėt informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Čia tiek klausimų krūvon susistūmė, kad net padėka kažkaip praslydo.... blush2.gif
Dar galėtum ir patarimais pasišvaistyt, matau visai tau puikiai sekasi thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif tarp tų visų ,vieną veislę kitiems metams nusipirkau visai negirdėtą ir jūs nieko apie tokią neminėjot...o gal kas auginat ir ar auga biggrin.gif 'Costulo Fiorentino' vadinasi

doh.gif o radau ...lietuviai nemoka ant pokelio užrašyt... biggrin.gif vadinasi jie COSTOLUTO FIORENTINO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 birželio 2011 - 11:01
kas bus jei antra stieba leisiu is auksciau nei pirmos kekes pazastis?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 06 22, 10:34)
biggrin.gif tarp tų visų ,vieną veislę kitiems metams nusipirkau visai negirdėtą ir jūs nieko apie tokią neminėjot...o gal kas auginat ir ar auga biggrin.gif 'Costulo Fiorentino' vadinasi

doh.gif o radau ...lietuviai nemoka ant pokelio užrašyt... biggrin.gif vadinasi jie COSTOLUTO FIORENTINO  thumbup.gif

Auginu šią veilę, tai galiu pasakyti, kad krūmas augalotas, linkęs krūmytis (išsišakoti), pomidoriukų yra užmegztų, jie tokie garbanoti, bet ši veislė neatspari karščiui, nes daug liko neužmegztų žiedų. Žiūrėsim kokios bus skoninės savybės, nes man tai svarbiausias kriterijus renkantis pomidorų veisles.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 06 22, 10:34)
'Costulo Fiorentino' vadinasi

aš auginu,bet pirmi metai,mezga armonikėlėm,o krūmas man nesiskiria nuo kitų ax.gif
Atsakyti