Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Stai kas auga is mano didziuju ziedu,apie kuriuos klausiau.Tai-mutantai
user posted image
Corazon
user posted image
Jaucio sirdys.Nezinau,kas jiems yra,kai kurie ziedai va taip nuvysta ir nukrenta.Kas tai gali buti?
user posted image
Atsakyti
Aciu uz patvirtinima, kad truksta magnio mano pomidorcikui aciuks.gif
Nusipirkau magnio sulfato, palaistysiu pradzioj tik ta viena daiga kol kiti nerodo trukumo pozymiu g.gif
O purksti boru kazkaip nesinori- susilaikysiu ax.gif .

Grazus man labai tie Green zebra pomidoriukai wub.gif Kitamet gal reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilkas @ 2011 06 27, 14:12)
tai kad tas pomidoras isleido dvi kekes ir i virsu nebeauga, nors salia ta pati veisle tuoj ir lubas rems...

A, nu tai iškart reikėjo taip sakyt smile.gif Būna, kad nei iš šio, nei iš to pomidoras užsibaigia žiedine keke, tuomet šoninę atžalą leidžiame augti iš bet kokios vietos. Tokiu atveju gali ir dvi atžalas palikt, bet su dviem atžalom derės vėliau, nei su viena.. Gali rinktis kaip tau geriau smile.gif
Atsakyti
Merginos ar gerai pomidorus tręšti salietra g.gif ar geriau spec trąšos pomidorams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 27, 15:03)
Merginos ar gerai pomidorus tręšti salietra g.gif ar geriau spec trąšos pomidorams g.gif

O kodėl tokiu siaubą varančiu "vitaminu" kaip salietra nori savo pomidorus tręšt? Juk ne šienui daigus augini...
Atsakyti
sakykit,ka esat girdeje apie Pomidorų šviesmargė (septoriozė)???
dabar ieskau ligu savo pomirodu,visgi gali buti,kad ten ir ne maras pas mane doh.gif

cia radau foto nete

user posted image

o cia maniskiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 27, 15:18)
sakykit,ka esat girdeje apie  Pomidorų šviesmargė (septoriozė)???
dabar ieskau ligu savo pomirodu,visgi gali buti,kad ten ir ne maras pas mane doh.gif 

Įmetu tau šiek tiek rašliavos apie šviesmargę, tau ten vietoj bus geriau matyt ir palygint lapus, kotus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 27, 15:34)
Įmetu tau šiek tiek rašliavos apie šviesmargę, tau ten vietoj bus geriau matyt ir palygint lapus, kotus.

na taip ziauriai nera,kaip cia parodyta g.gif as nebesusiaudau tarp tu ligu, visos jos panasios. Zodz...nupurskiau chemikalu, rasokad tiek nuo maro tiek nuo visu grybeliniu ligu jie tinka, bet man neramu, kad visgi dauginasi tie pageltimai verysad.gif
Papildyta:
gal jau kas rode,bet idedu dar karta, ligu - aprasymai,ir gydymo budai.

cia
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 06 27, 14:15)

Ir pas mane daug tokiu vaizdų, bet dar kol kas neišsiaiškinau nuo ko. Lyg ir nuo kalcio trūkumo. g.gif Laistau kiaušinių ištrauka ax.gif Gal padės g.gif Turiu dar ir bananų žievės,tad reikia nunešt šiltnamin ir apdėliot prie šaknų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorininkės.
Skaitau kasdien, o rašau tik kai reikalas prispaudžia blush2.gif
Grįžau savaitgalį iš mamos, aplankius šiltnamyje savo pomidorus.
Tiesą sakant mane ištiko šokas, ką ten pamačiau blink.gif
Pomidorai nuskabytom viršūnės (aš taip manau), diedas sako, kad išsigimusi rūšis. Niekaip nesuprantu, kaip mama jau būdama ne jauniklė ir auginanti pomidorus ne pirmi metai, galėjo šitaip išlaužyti? blink.gif
Tai susinervinau, išroviau ir ištrenkiau lauk apie ketvirtadalį tokių "pagerintų" pomidorų. Keletą palikau eksperimentui-pažiūrėsim, kas gausis g.gif
Na įmesiu jums keletą foto, kad aiškiau būtų apie ką aš čia:
user posted image

user posted image

Bet man ir lapai keisti tų pomidorų-ilgi, kažkokie susisukę. Žodžiu, susinervinau kaip reikalas.

Dar Kumato pomidorą noriu parodyt, ir paklaust tų, kurios auginate-ar pas jus irgi tokie pat keisti?

Ūgiu šitas pomidoras lenkia visus, o pomidoriukai jau toooooookie miniatūriniai, vos įžiūrėjau.
user posted image

user posted image

Ir labai keisti žiedai to Kumato-ar jau nuvytę/nudžiuvę ar čia taip turi būt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 27, 15:18)
sakykit,ka esat girdeje apie  Pomidorų šviesmargė (septoriozė)???

cia radau foto nete

user posted image

o cia maniskiai
user posted image

Sveiki.Pas jus ant lapo sausligės požymiai,jei nupurškėtę su INFINITO ,nesu 100% tikra,bet jis nuo sausligės lyg neapsaugo,reikėtų perskaitytį inform. lapelį,o maras ir sauligė sustabdoma tam laikotarpiui kuris nurodytas ant inf.lap..Sausi ,saulėti orai taip pat nepalankūs ligoms plisti.Jei jūsų pomidorai susodinti po langais ir jie lietingomis dienomis praviri,yra didelė tikimybė,kad ligos plis.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 06 27, 21:16)
Ir pas mane daug tokiu vaizdų, bet dar kol kas neišsiaiškinau nuo ko. Lyg ir nuo kalcio trūkumo. g.gif  Laistau kiaušinių ištrauka ax.gif Gal padės g.gif  Turiu dar ir bananų žievės,tad reikia nunešt šiltnamin ir apdėliot prie šaknų rolleyes.gif

Žiedų augimas ir vystymasis sutrinka ir dėl mangano trūkumo.Iš savo praktikos galiu pasakyti,kad aukštaūgiai pabarstydavo 3-4 kekę kaip nuotraukoje.Padėjo paliejimas kalio permanganato tirpalu.
Atsakyti