Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(motce @ 2006 03 20, 15:32)
paskutine istorija: pastate draugas i garaza masina, o as su savo masina atvaziavau jo paimti, kad nereiketu eiti. Ai, galvoju, kol uzdarys vartus reikia apsisukt. Sukuosi, ziuriu draugas kazko rekia, sustojau, galvoju reikia vaziuot atgal. Vaziuoju, dar labiau rekia...
Tai pasirodo uzvaziavau ant jo ridikulia, pastovejau, o paskui vaziuodama atgal dar karta pervaziavau  doh.gif    lotuliukas.gif 
man kazkaip labai daznai tokios istorijos nutinka, nors visai as ne blondine  blush2.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif jaučiu ir per miegus kvatosiu iš šios istorijos....

Turiu ir aš savo.. gal nelabai juokinga.. blush2.gif

Šią vasarą, auginau savo nestuke.gif , bet norisi gi pasivažinėti...nesvarbu kad jau 9 mėnuo ir gimdymas ant nosies... ax.gif Važiuoju iki grožio salono, kažkokio ypatingo nagų stipriklio nusipirkti. Prisiparkuoju tvarkingai, išjungiu viską ir ištraukusi raktelį laikau jį rankoje ir lipu lauk... Bet per savo storajį pavidalą sugebu iš delno išmesti raktelį ir jis sėkmingai pačiuožia tiesiai po automobiliu. Pasilenkusi, kiek leidžia mano storasis pilvas, žiūriu raktas tiesiai ties viduriu. Per ištiestą ranką nepasiekiu. apibėgu iš kitos pusės- vėl klupuosi, lendu po mašina- ir vėl nepasiekiu... doh.gif Aha...ką čia daryti? g.gif Žiuriu, eina toks vyriškis. aš jam; "ar galite padėti". Jis su tokia baime akyse pažiūrėjo- jačiu galvoja- jėzau, neduok dieve gimdo" doh.gif Paaiškinau ir parodžiau- kur po mano automobiliu raktas tupi- tai jis net lengviau atsiduso ir vos ne iki pusės po mano mašina palindęs ištraukė raktelį. thumbup.gif Yra dar pas mus džentelmenų.... mirksiukas.gif

Atsakyti
Manau jis būtų padaręs betką, kad tik negimdytum dar... tongue.gif
Atsakyti
Nors tai ir ne situacijos, bet vis vien juokinga biggrin.gif Mačiau vienos dalyvės temą apie vairavimo mokyklą "Saugus startas" - juokingas pavadinimas, taip pat juokingas pavadinimas vairavimo mokyklos "Visagalis" arba "Kelio iliuzija", gal Jūs irgi matėt panašių perlų gatvėse? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 24 sausio 2008 - 14:43
QUOTE(MacGyver @ 2008 01 19, 11:18)
Manau jis būtų padaręs betką, kad tik negimdytum dar...  tongue.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Isivaizduoju kaip issigando vyriskis lotuliukas.gif
Atsakyti
teises turiu 10 metu, vairuoju - 12 tongue.gif automobiliuose siek tiek nusimanau, nors visada galvoju, jei ka vyrai pades blush2.gif bet kad taip ikliuciau kaip ikliuvau si karta, tai net geda prisisminti hihihi.gif iseinu anksti ryte i kiema ziuriu masina apsalusi, atsirakinu dureles - neatsidaro. blyn duris visos uzsalo, nei viena neatsidaro. begu i virsu pasiimti koki smailu bet stipru ilga daikta, kad uzkisus uz dureliu galeciau atidaryti. pabandziau - nu ne is vietos. vel uzbegu i virsu, istempiu vyra is lovos, tas dar muistosi - pati atsidaryk , sako. pasiemiau karsto vandens ir kirvi, lauziu tas duris, nu niekaip. nusileidzia vyras, visas uztines ir piktas, patampe uz dureliu ir sako... - tai gal pirma atsirakink masina... vos nenumiriau doh.gif pasirodo is vakaro masinos neuzrakinau, o ryte uzsirakinau... va kaip buna, sugaisua koki pusvalandi, o kaip tycia taip skubejau ta ryta biggrin.gif
Atsakyti
Linksmu istoriju man nutinka laaabai daznai biggrin.gif
Man siandien ryte nutiko visai linksma istorija... Stoviu kamstyje, bet jis kaip ir pradeda judeti, girdziu kazkas pypina pypina... Na, atsisuku paziureti kas gi toks ikyrus g.gif Atsisukusi pamatau vyriski, prasidares jau zmogus dureles net, ir man rekia rusiskai (rusu as nesuprantu): - propka, propka... ir pajudejus kamsciui nuvaziuoja.
Vaziuoti bijau, nes nezinau, kas gi mano masiniukui atsitiko, gal rata nuleido, gal degam... lotuliukas.gif As draugei sakau, kas ta propka, ji aisku irgi nezino. Na ka gi galvoju, reikia lipti ir ieskoti kazko paciai. Islipu, ogi ant bagazines pastatytas mano benzino bakelio dangtelis! blush2.gif kuri pyliausi vakar vakare!!! cool.gif
Vadinasi atidarytu bakeliu ir kamsteliu ant bagazines pravazinejau nuo vakar vakaro! doh.gif ir kaip jis nenukrito???
Papasakojau vyrui, tai sake pradeda jaudintis, kad tuoj pamirsiu ir kaip kvepuoti reikia.. g.gif
Atsakyti
Jau lyg ir vėlu,vyras miega,o aš net balsu juokiuosi lotuliukas.gif

QUOTE(goduke @ 2008 02 05, 23:34)
teises turiu 10 metu, vairuoju - 12 tongue.gif automobiliuose siek tiek nusimanau, nors visada galvoju, jei ka vyrai pades blush2.gif bet kad taip ikliuciau kaip ikliuvau si karta, tai net geda prisisminti hihihi.gif iseinu anksti ryte i kiema ziuriu masina apsalusi, atsirakinu dureles - neatsidaro. blyn duris visos uzsalo, nei viena neatsidaro. begu i virsu pasiimti koki smailu bet stipru ilga daikta, kad uzkisus uz dureliu galeciau atidaryti. pabandziau - nu ne is vietos. vel uzbegu i virsu, istempiu vyra is lovos, tas dar muistosi - pati atsidaryk , sako. pasiemiau karsto vandens ir kirvi, lauziu tas duris, nu niekaip. nusileidzia vyras, visas uztines ir piktas, patampe uz dureliu ir sako... - tai gal pirma atsirakink masina... vos nenumiriau doh.gif pasirodo is vakaro masinos neuzrakinau, o ryte uzsirakinau... va kaip buna, sugaisua koki pusvalandi, o kaip tycia taip skubejau ta ryta biggrin.gif

MAn ir kartą taip buvo,bet aš tai pagalvojau kad gal centriniui kažkas pasidarė,spaudžiau spaudžiau kol atsidariau doh.gif lotuliukas.gif

MAn šiaip su pačiu airavimu tai juokingų istrojų nebuvo,tik vat vieną kartą išėjom su vyro iš parduotuvės ir griebiau daryt svetimos mašinos dureles,gerai kad paskutinę sekundę pamačiau kad spalva ne tokia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai technikinį antrą kartą ėjau su savo renuku (pirmą kartą nepraleido) turėjau ir juoko, ir pykčio ant mašinytės. Taigi, visa patenkinta, kad mašina jau sutvarkyta pagal TA anksčiau nustatytus trūkumus, važiuoju ant pakeltuvo. Išlipu, žiūriu, dūmai iš po kapoto kamuoliais rūksta blink.gif galvojau, nepastebės, bet kur tau biggrin.gif bet vyrukai šaunuoliai, nustatė gedimą (aušinimo sistema įtrūkus), pripylė vandens, dar nuo nervu pasiūlė kramtomos gumos, užklijavo lipduką ir paleido į servisą thumbup.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir as sviezia istorija kaip rata 3 dienas keitem tongue.gif

Ivaziavo penktadieni vakarop drauge i borta, aisku dar sugebejo nuvaziuot 500 metru ir nuleido padanga. Tada pasikviete pora berniuku kad rata pakeistu. Tie aisku varztu neatsuko, nes buvo uzhsukta su prietaisu doh.gif . Kadangi jau buvo labai tamsu, nutarem vaziuot baliavot, o rata pakeist sestadieni. Sestadieni is ryto visi draugiskai group.gif nuvaziavom pas mane, pasiemem kazkoki strypa metalini, tipo atsukt varztus pades. Berniukai laimingi pakisho domkrata po masina, mergaites dar laimingesnis trepsi aplink. Masina pakele, atsuko viena varzta valiooo!!! Visi dziaugiames. Tada paeme, suluzo domkratas, masina nudribo. Stovim visi pikti, keikiam senuka renuka. Susiradom shustra domkrata vel pasikelem masina, atsukom visus varztus, ale ziurim kad padanga nenusijama... o gi centrinis varztas uzhsuktas, o tradicinis raktas jam netinka doh.gif . Niu ka, mes mergos shustros, i senukus rakto pirkt. Berniukai liko masinos saugos hihihi.gif . Atejom laimimgos su raktu, aisku jis netiko, berniukai smarkiai keikesi bash.gif . Tada jie nuejo pirkt rakto... raktas nupirktas, varztas atsuktas, padanga nujimta, visi laimingi assa.gif . Isemem atsargine padanga is bagazines o gi ta nuleista!!! Vel visi keikemes fool.gif . SUsiveikem kita padanga, aisku kad netiko varztai... SUgalvojom isidet kiaura padanga ir iskart vaziuot remontuot. Aisku sestadieni neradom nei vieno autoserviso kuris priimtu is karto ir dar iskarto suremontuotu. Baigesi tuom, kad grize, vel prisukom kiaura padanga ir masina liko stovet dar vienai nakciai. Sekmingai rata pakeitem tik pirmadieni flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Neprasta @ 2008 02 07, 03:39)

MAn šiaip su pačiu airavimu tai juokingų istrojų nebuvo,tik vat vieną kartą išėjom su vyro iš parduotuvės ir griebiau daryt svetimos mašinos dureles,gerai kad paskutinę sekundę pamačiau kad spalva ne tokia doh.gif  biggrin.gif

Aš tai vieną kartą išėjus iš parduotuvės vis bandžiau atidaryti dureles, bet niekaip neatsirakino, jau ir keiktis mintyse pradėjau, tik girdžiu vyriškas balsas ,,Ar Jums labai patinka mano mašina, kad veržiatės į vidų?" atsisuku, o ten stovi toks visai nieko lotuliukas.gif vyriškis ir stebi, kaip aš į jo mašiną įlipti noriu. Tik tada pamačiau, kad mašinos tik spalva tokia, kaip mano, o markė visai kita doh.gif Na aš nors ir ne blondinė, bet markių tai nelabai skiriu. Taip gėda man pasidarė blush2.gif
Atsakyti
turejau ir as "linksma" istorija doh.gif tik issilaikius teises sugalvojau pasivazineti su tevu masina.ju kaip tik nebuvo tai ir lekiu uzmiescio keliukais tikstaiga masina sutrukciojo ir sustojo.pasirodo baigesi kuras doh.gif skambinu draugui, kad atvestu kuro ten ir ten, nes baiges.tas po gero pusvalandzio atlekia, supylem, as jau laiminga sesiu i masina, bet pro sali vaziuoja tevu kaimynas ir sustojes sako: - tai ka benzinas baiges? mano draugas tik be zado: - koks benzinas, gi cia dyzelis?!!! blink.gif pasirodo supylem vietoj benzino dyzelina doh.gif na gerai tempia jis mane namo, as vos ne panikoj ka tevam pasakyti ir negana to paciam miestuko centre nutruksta trosas blink.gif tada jau teko teveliui skambinti ir prasyti pgalbos blush2.gif ot buvo kosmaras, dabar jau draugas visada pasitikslina ka pila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2008 02 09, 00:01)
Aš tai vieną kartą išėjus iš parduotuvės vis bandžiau atidaryti dureles, bet niekaip neatsirakino, jau ir keiktis mintyse pradėjau, tik girdžiu vyriškas balsas ,,Ar Jums labai patinka mano mašina, kad veržiatės į vidų?" atsisuku, o ten stovi toks visai nieko  lotuliukas.gif vyriškis ir stebi, kaip aš į jo mašiną įlipti noriu. Tik tada pamačiau, kad mašinos tik spalva tokia, kaip mano, o markė visai kita doh.gif Na aš nors ir ne blondinė, bet markių tai nelabai skiriu. Taip gėda man pasidarė blush2.gif

Man panašiai buvo,.dar žiguliu važinėjau..kažkada Alytuj,išeinu iš parduotuvės, pirkiniai gleby, visas demesys tame, kad neišbirtų,...vos nešu ir viena ranka bandau atrakinėt MĖLYNĄ ŽIGULIUKĄ....Baisiai nustembu pamatęs, kad jis atrakintas....Ir dar labiau - kad salone - du vaikai... rolleyes.gif Reikėjo pamatyt, kaip jie į mane žiūrėjo... lotuliukas.gif
ir kaip aš "nešiau muilą" lotuliukas.gif

Kitą kart, irgi senokai, kai mazda626 85m dar nebuvo beviltiškai sena...bet mobilkas jau turėjom...
Atvažiavom su žmona Kaunan...Pastatėm auto aikštelėj, ir nuėjom kas sau...Po pusvalandžio skambija ir vos ne su ašarom...Vajėėzau, mūs mašiną apvogė...viduj tašių nėr,...radijos nėr, vietoj garsiakalbių gale skylės....aaaaaaa...
Sakau - langas kuris išmuštas? Ne, langai cieli...
Durys atrakintos??? - nea, apėjau, užrakintos...
****, nesupratau,....bėgte prie mašinos ...ir dar nepribėgęs, susileidau iš juoko...
Maniškė blaškosi aplink svetimą mašiną.Mūsiškė gi ramiausiai stovi per dvi vietas kairiau.
Įdomus sutapimas: Spalva ta pati, numeris tas pats...Nu raidė viena skiriasi...
Tik mūsų mazda keturduris sedanas, o ta svetima - dviduris coupe...
Bet mano ponia net tikrindama ar spynos neišlaužtos, to nepastebėjo.... lotuliukas.gif
Atsakyti