QUOTE(motce @ 2006 03 20, 15:32)
paskutine istorija: pastate draugas i garaza masina, o as su savo masina atvaziavau jo paimti, kad nereiketu eiti. Ai, galvoju, kol uzdarys vartus reikia apsisukt. Sukuosi, ziuriu draugas kazko rekia, sustojau, galvoju reikia vaziuot atgal. Vaziuoju, dar labiau rekia...
Tai pasirodo uzvaziavau ant jo ridikulia, pastovejau, o paskui vaziuodama atgal dar karta pervaziavau
man kazkaip labai daznai tokios istorijos nutinka, nors visai as ne blondine
Tai pasirodo uzvaziavau ant jo ridikulia, pastovejau, o paskui vaziuodama atgal dar karta pervaziavau
man kazkaip labai daznai tokios istorijos nutinka, nors visai as ne blondine
jaučiu ir per miegus kvatosiu iš šios istorijos....
Turiu ir aš savo.. gal nelabai juokinga..
Šią vasarą, auginau savo , bet norisi gi pasivažinėti...nesvarbu kad jau 9 mėnuo ir gimdymas ant nosies... Važiuoju iki grožio salono, kažkokio ypatingo nagų stipriklio nusipirkti. Prisiparkuoju tvarkingai, išjungiu viską ir ištraukusi raktelį laikau jį rankoje ir lipu lauk... Bet per savo storajį pavidalą sugebu iš delno išmesti raktelį ir jis sėkmingai pačiuožia tiesiai po automobiliu. Pasilenkusi, kiek leidžia mano storasis pilvas, žiūriu raktas tiesiai ties viduriu. Per ištiestą ranką nepasiekiu. apibėgu iš kitos pusės- vėl klupuosi, lendu po mašina- ir vėl nepasiekiu... Aha...ką čia daryti? Žiuriu, eina toks vyriškis. aš jam; "ar galite padėti". Jis su tokia baime akyse pažiūrėjo- jačiu galvoja- jėzau, neduok dieve gimdo" Paaiškinau ir parodžiau- kur po mano automobiliu raktas tupi- tai jis net lengviau atsiduso ir vos ne iki pusės po mano mašina palindęs ištraukė raktelį. Yra dar pas mus džentelmenų....