Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(Malena @ 2007 12 21, 16:17)
Niu bet tai ko pypsint jei zmogus avarines issijunges doh.gif

tai gal neįsijungė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 12 21, 17:20)
tai gal neįsijungė  laugh.gif

Vat is pasakojimo man irgi toks ispudis susidare,tik nenorejau tiesiai rasyt rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
ot ir ne tongue.gif avarini buvau isijungus, tiesiog matyt zmones jau buvo labai pavarge nuo stovejimo..o beto kaip sakiau stovejau vidurineje eileje tai diedai man bande aiskint kad vaziuociau i sonine puse smile.gif prie kelkrascio, o pas mane nieks neuzsiveda smile.gif
Atsakyti
Tai reikejo tuos diedus stabdyt ir ikinkyt su krokodilais ar pastumt i sona tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 12 21, 17:08)
ot ir ne tongue.gif  avarini buvau isijungus, tiesiog matyt zmones jau buvo labai pavarge nuo stovejimo..o beto kaip sakiau stovejau vidurineje eileje tai diedai man bande aiskint kad vaziuociau i sonine puse smile.gif  prie kelkrascio, o pas mane nieks neuzsiveda smile.gif

Ale aš tokių tikrai nesuprantu, jei vyras sugebėjo nuvažiavęs nuokalnėn užsikurt, tai ir tu būtum sugebėjus riedant nuokalnėn pavažiuot šonan, kad eismo netrugdyt.. g.gif
Atsakyti
na taip - pastumt mašiną į šoną ne lygis doh.gif
na jei man taip nutikitų tai bent turėčiau proto nustumti į šoną ją, juolab dviese buvot, nebent superduper didelė ir sunki mašina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2007 12 22, 07:58)
na taip - pastumt mašiną į šoną ne lygis doh.gif
na jei man taip nutikitų tai bent turėčiau proto nustumti į šoną ją, juolab dviese buvot, nebent superduper didelė ir sunki mašina biggrin.gif doh.gif

vat neponimaju ir aš tokių fokusų.. Yra būna sustoja vidury sankryžos ir stovi, eismą trugdydami.. Ypač kai būna du baxūrai - nu paėmei ir pastūmei tą mašiną nuo tos sankryžos šonan.. Teko matyt kelis kartus, kai baxuriukai stumia sugedusią mašiną - nu šaunuoliai, didžiausia pagarba tokiems, kad tik daugiau tokių būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu ima siutas, kai pastovi kamstyje belekiek, o paskui dar murdaisi, kai koki nors saunuoliai vidury gatves "sugede" stovi ir laukia kazko pasisvilpaudami. Butumet pabandziusios ta masina pasistumt, tai manau, kad ne vienas vyriskis butu islipes ir padejes.
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 12 21, 18:08)
ot ir ne tongue.gif  avarini buvau isijungus, tiesiog matyt zmones jau buvo labai pavarge nuo stovejimo..o beto kaip sakiau stovejau vidurineje eileje tai diedai man bande aiskint kad vaziuociau i sonine puse smile.gif  prie kelkrascio, o pas mane nieks neuzsiveda smile.gif

o tai negi ta masina taip sunku i kelkrasti nustumti, kad eismo netrukdytu?
Atsakyti
nu merginos, tipo eitumet stumti masina vidury kamscio? kai duoda masinos visom kryptim nestodamos, tai isivaizduoju dvi merginas bandancias pastumt masina i pirma juosta kamscio metu doh.gif nepykit bet as nestumciau schmoll.gif jei dar su aukstakulniais tai isvis eina peklon visi pypsintys diedai!
bet ne apie tai tema sukurta mirksiukas.gif

Atsakyti
na as kazkada savo bmw, sverianti 1,5 tonos, pasistumiau. Kai labai reikia, tai gaunasi biggrin.gif
Mano juokinga situacija (nutikusi praeita ziema).. Vyrui per salcius masina "numire", sakau, kuriam nuo laidu - uzsikure thumbup.gif
Po 500 metru vel uzgeso, tai dar graziau, kad vidury ziedo, nusistumem siaip ne taip, ieskom troso - nera. Vaziuoju i degaline, nuperku trosa, isvaziuoju patenkinta. Uzsidega kuro lempute..tai susinervijus pjaunu i degaline, uzsipilu dyzeliaus ir jau traukiau ant buksyro vyro masina (masina galu varoma, visur baisus ledas ir dar maniske automatas). Valio - uzsivede thumbup.gif Po 100 metru vel uzgeso, tai vel ant troso ir nutempiau i degaline. Kazkaip susviete, kad gal kuro reikia ir jam biggrin.gif Ten eile, sustoju (truputuka ikalnej tokioj, sakyciau, menamoj), vyras rekia, kad slysim abu atbuli biggrin.gif susinerviju, vel traukiu, viskas normaliai. Uzsipila maniskis kuro ir nu vaziuoja uzsipatenkines... Na dabar juokinga, o tada melyna buvau is pykcio. Siaip vyras ne zioplas, tik kuro daviklis sugedes, rode puse bako doh.gif pasitampem prie minus 15 biggrin.gif
Atsakyti
Per 3 metus vairavimo praktikos, jau 5 kartus yra pasibaigęs benzinas... rolleyes.gif
Smagiausias atvejis kai kilometra nusistumiau savo automobiliuka (1 tona) link degalinės (na ten daugmaž horizontalus kelias buvo), o likusius 50 metrų (pasidarė įkalnė) nuvažiavau grynai su starteriu... blush2.gif
Net keista, kad nesudegė tas motoriukas... tongue.gif
Atsakyti