Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Cia tai dar nieko,o as kai tik nusipirkau savo pirma masina nemokejau (ir bijojau) kieme priparkuot,(vietos ten pas mus mazai labai),tai ivarydavau masina i kiema ir "medziodavau" vyrus,kad man masina pastatytu lotuliukas.gif Kaimynai mane ir ismoke masina priparkuot,kantriai,pamazu... lotuliukas.gif Geri zmones pas mus gyvena,nei vienas na... nepasiunte lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kadangi vairuoju dar nepilnus du mėnesius, mano mėgstamiausias dalykas - parkavimasis. Rimtai, jaučiu azartą prisiparkuot ten, kur nepatogiausia įlyst, praktikos, taip sakant, ieškau ax.gif . Vieną kartą atvažiavus darban ir pasipainiojo po akim viena tokia siaura viečikė (kažkas liniją apsižergęs pasisitatė) doh.gif . Na aš, atbuliniu į ją taip atsargiai įtaikau, viskas sklandžiai, žiū, veidrodėlis pratelpa, kitas irgi, esu baisiai laiminga ir patenkinta savim, sekundei dar pagalvoju, kaip gaila, kad niekas iš pažįstamų nemato, davarau iki galo, išjungiu variklį... ups doh.gif Įdomu, kaip išlipt, kai po 20 cm laisvos vietos iš abiejų šonų lotuliukas.gif Nu tikrai žvengiau viena pati atsisėdus, gerai, kad niekas iš pažįstamų nematė (paskui pati visiems papasakojau) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na,buvo man cia siandien toks slapiai karstas nuotykis doh.gif Vaziuoju po darbo i kursus,skubu,galvoju,dar spesiu valandike prie kompo pasedeti,o kad neuzmigti per paskaita,uzvaziuoju kavos i Lukoila(paprastai nusivezu ja i vieta ir bilietukus bespresdama isgeriu).Pavargus buvau nerealiai,jau galva nebedirbo taip kaip reiketu.Vnz.,nusiperku kavos ir lipdama i masina pasidejau ja laikinai per viduri ant paneles,kad galeciau patogiau ilipti ir tada ja perkelti ant specialaus laikiklio.Na,ilipau,uzsivedziau ir vaziuoju (o kava tai ant paneles liko!) .Skubu,taigi is degalines staigiau suku i desine ,spusteliu stipriau gaza,ir man ant keliu pro desini sona staiga krenta ir pilasi kazkas karstas ir slapias! Kava! Ka daryt! Subine svilina,negaliu net i kelia ziuret! Vnz.,pirmiausiai jungiau avarini,po to meginau stabdyti,beveik stovedama! A kaip atsisesti,jei ten verdanti kava ant kedes! lotuliukas.gif Vnz.,miegai isgaravo,sustojau prie stoteles kreivai sleivai,islipti tokia is masinos negaliu,geda,ten zmoniu pilna lotuliukas.gif Tai susigraibiau kiek pasiekiau visokiu skuduru,susikisau po subine,apvaliau rankini ir begiu rankena ir keikdamasi nulekiau namo.Neliko jokio sauso rubo ant manes,striuke irgi kiaurai,ir triusikai[/COLOR] lotuliukas.gif Sedyne gal kokia savaite jauciu dzius doh.gif lotuliukas.gif O buvo tai kafe late,ir visas puodas i mano sedyne susigere! doh.gif
Bet i paskaita vis tiek spejau ,gerai gaza pamyniau ir pavyko per pusvalandi susisukti lotuliukas.gif
Atsakyti
denaxa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš įsivaizduoju tą "malonumą" kai sėdynė verda biggrin.gif brrr..
man panašiai buvo, kai tik išsilaikiau teises ir visa "cypo krūtaja" važiavau į degalinę kavos. kavos tai gavau, ale neparagavau, nes pasidėjau ant keleivio sėdynės ir pamiršau doh.gif [nuo tada supratau kad reik vitaminų susikaupimui] biggrin.gif ir ta kava man labai gražiai išsiliejo, tai kvapų mašinai ilgai nereikėjo doh.gif viskas taip skaniai kavute kvepėjo cool.gif
Atsakyti
Oi, prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif
Mano istorija gal ne juokinga, bet šypsenos verta..
Žodžiu, šeštadienio vakaras prie "Akropolio". Kamščius įsivaizduojat.. Man reikia pasiimt seserį su vaikais iš "Euroopos", vaiką po treniruotės iš "Teniso pasaulio". Kol radau kur sustot, kol sesuo su vaikais įlipo, žodžiu, vėluoju. Vaikas jau 10 min laukia ir nerimauja, o aš dideliausioj eilėj prie šviesoforo pasukt į kairę laukiu. Staiga matau, kaip priešais stovinti "mazdukė" įjungia atbulinį ir varo į mane... Kokiu greičiu puoliau spaust signalą lotuliukas.gif Stuktelėjo, išlipu, blondinė... Pasimetusi. Sakau: "ką jūs čia dabar?" O ji: "Aš tik persirikiuot norėjau, nemačiau, kad už nugaros kažkas yra..." doh.gif ( Kur gi pamatysi, jei mašinos dabar jau masiškai į kitą eilę persirikiuoja lotuliukas.gif ) Sesuo sugeba tik kažką panašaus į "kaip tai" išlement.. Apžiūrėjom, aišku, jokių žymių nėra, mano senukas citrukas sveikas, išsiskyrėm draugiškai. Tik kurį laiką teko paskui tą blondinę važiuot, tai sesuo vis prašė : "Gal tu palauk, kol ji toliau nuvažiuos..." biggrin.gif
Atsakyti
nu ka pvz, jei su aukstakulniais uzsikerta batas kazkur uz kilimelio, ohmy.gif o jau pedala spaust reikia.. cia as apie kaire koja tongue.gif biggrin.gif

arba pries vestuves diena uzsitrenke durys, o raktai viduje, ohmy.gif pirkom tada vestuviu puokste , gal zenklas koks negeras...

arba nescia paskutini menesi sugalvojau technikini praeit, praejau davus.... i kisene,
nes ant patikrintojo akiu, stabdziai truko... ohmy.gif zodziu.....
o dar geras liepe i masina ilist , tas su dankratu pakele masina apacia apziuret, as tuo metu turejau spaudyt pedala, o pilvinukas duodasi tuo metu, kodel manes neklause ar aukscio bijau????? maniau pagimdysiu ohmy.gif
Atsakyti
Man tai buvo taip :atvažiavau į degalinę kuro pilti,išlipau iš mašinos, nuspaudžiau signalizac.mygtuką,ir man nedėjo kad ir kuro bakas užsirakins doh.gif noriu atidaryti dangtelį ir negaliu,pradėjau krapštyti raktu,nagais,nu niekaip smile.gif jau nebejuokinga,o šalia stovintis vyras su šypsena sako: moteriške o jūs pabandykit išjungti signalizaciją, oi kaip buvo gėda blush2.gif Bet aš nepasimečiau sakau: o gražioms blondinėms viskas atleidžiama biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cai su ta kava tai turbut visoms "shistroms " vairuotojoms buna.
as po savaicikes vazinejimo po teisiu islaikymo nusprendziau i McDonaldo nuvaziuot, tipo uzkandos nupirkt sau ir SB. Na ka, nuvaziau, prisiparkuoju, nuperku visokiu ten chees** burg** ir tt, aisku kavytes, susidedu i maiseli, o kadangi kava ishsinesimui tai ta padekliuka dave, as visa patenkinta- kaip nebusi tokia savarankiska patenkint, nosis metras virs ugio, i masina, susidejau viska po ranka, ishvaziavau taip pat pati ir minu per miesta namo (iki namu 3 min masina). o kaip tik visur zalia dega, as gaza spaudziu, posukius imu ir jauciu ATSKRIEJA ta mano kavyte su visu padekliuku doh.gif tiesiai man ant keliu, ishsilijeaa per visa masina, ant dureliu, ant stiklo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o eismas toks aktyvus, tai gerai, kad namai netoli, ishkentejau, islipau is masinos su pilnu arsenalu graziu rusisku zodeliu megalol.gif ir zvengdama kokia vista esu biggrin.gif ale butumet mano vyro veida mate kai namo parejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Visos kates tamsoje juodos.Siais laikais kai pilni kiemai masinu,nutinka kartais ir tokiu juokingu situaciju.Viena tamsu vakara spustelejo saltukas o man reikejo skubiai isvaziuoti.Lekiu prie masinos skubiai bandau atrakinti,o velnias spynele uzsalusi(ir reikejo man masina diena plauti) Bandau visokiais budau ja pasildyti o ji ne per kur.Mintyse keikiuosiu.Girdziu netoliese mano kaimynas keikiasi ,mat savo masinos negali atrakinti.Gal po minuteles kaimynas atsitokejes pareiske, kad as jo masina atrakinti bandau, o jis mano.Akurat as '"jo"masina lengvai atrakinau o jis "mano" biggrin.gif biggrin.gif spyneles nebuvo prisalusios
Atsakyti
QUOTE(Dvyne @ 2007 12 20, 13:39)
Visos  kates tamsoje juodos.Siais laikais kai pilni kiemai masinu,nutinka kartais ir tokiu juokingu situaciju.Viena tamsu vakara spustelejo saltukas o man reikejo skubiai isvaziuoti.Lekiu prie masinos skubiai bandau atrakinti,o velnias spynele uzsalusi(ir reikejo man masina diena plauti) Bandau visokiais budau ja pasildyti o ji ne per kur.Mintyse keikiuosiu.Girdziu netoliese mano kaimynas keikiasi ,mat savo masinos negali atrakinti.Gal po minuteles kaimynas atsitokejes  pareiske, kad as jo masina atrakinti bandau, o jis mano.Akurat as '"jo"masina lengvai atrakinau o jis "mano" biggrin.gif  biggrin.gif spyneles nebuvo prisalusios

Geras thumbup.gif Mano mama kuri nekreipia demesio i markes tai karta isejodo pas nepazytamaji i masina nes tai buvo tokios pacios spalvos kaip mano tevas tada turejo lotuliukas.gif Kadangi mama simpatiska,tai vyriskis net ir apsidziauge lotuliukas.gif
Atsakyti
na as ir papasakosiu savo istorija, viena istoriju blush2.gif
cia pries keleta dienu kai ivyko geleziniame vilke avarija kai 4 masinos susidure as kaip tik buvau begriztanti is traku , tai nuo paneriu iki beveik vingio parko vyko tai ko vaziavimu nepavadinsiu, po 30 cm kas 5 min doh.gif daugelis zmoniu isjunge variklius ir stovi, naka mes su drauge irgi protingos, isjungeme variklius juk benzas dega o ji reikia taupyti smile.gif bet visa beda kad pamirsome o tikliau net nemaneme isjungit LEMPU, VEJELIO, LANGO PASILDYMO RADIJOS IR KT... tai atsitiko taip kad kamstis baigesi as jau lyg ir noreciau uzvesti masina,o ji nesiveda doh.gif doh.gif visi pyypsi visokius gestus aplink rodo doh.gif doh.gif o as stoviu geleziniam vilke is 3 juostu antroje vidury kelio ir nei is vietos doh.gif puoliau skambinti vyrui,,jo sulaukiau tik po 40 min..tai visa ta laika turejau gera proga ivertinti vairuotuju keliuose intelekta, ko tik neprirode man,,o pyyypsina tai kaip patrake doh.gif doh.gif jiem gal atrode kad man siaip labai patinka stoveti vidury gatves gal as cia taip smaginuosi ,nzn lotuliukas.gif na sulaukiau vyro..tai mano visas stovejimas sumoje apie 2 val lotuliukas.gif verdiktas: akumuliatorius mires blush2.gif bet as sakau gi gero norejau, benza taupiau blush2.gif tai gavau pasiulyma, zinai brangioji gal jau benzo nebetaupyk lotuliukas.gif apsuko pora ratu apie vilniu ir masina vel ok ax.gif dekinga situacija ta kad geleziniam vilke gan ilga nuokalne tai buvo kur riedeti ir uzkurti masina...bet toks pilotazas jau ne mano galvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 12 21, 16:47)
na as ir papasakosiu savo istorija, viena istoriju blush2.gif
cia pries keleta dienu kai ivyko geleziniame vilke avarija kai 4 masinos susidure as kaip tik buvau begriztanti is traku , tai nuo paneriu iki beveik vingio parko vyko tai ko vaziavimu nepavadinsiu, po 30 cm kas 5 min doh.gif  daugelis zmoniu isjunge variklius ir stovi, naka mes su drauge irgi protingos, isjungeme variklius juk benzas dega o ji reikia taupyti smile.gif  bet visa beda kad pamirsome o tikliau net nemaneme isjungit LEMPU, VEJELIO, LANGO PASILDYMO RADIJOS IR KT... tai atsitiko taip kad kamstis baigesi as jau lyg ir noreciau uzvesti masina,o ji nesiveda doh.gif  doh.gif  visi pyypsi visokius gestus aplink rodo doh.gif  doh.gif o as stoviu geleziniam vilke is 3 juostu antroje vidury kelio ir nei is vietos doh.gif  puoliau skambinti vyrui,,jo sulaukiau tik po 40 min..tai visa ta laika turejau gera proga ivertinti vairuotuju keliuose intelekta, ko tik neprirode man,,o pyyypsina tai kaip patrake doh.gif  doh.gif  jiem gal atrode kad man siaip labai patinka stoveti vidury gatves gal as cia taip smaginuosi ,nzn lotuliukas.gif  na sulaukiau vyro..tai mano visas stovejimas sumoje apie 2 val lotuliukas.gif  verdiktas: akumuliatorius mires blush2.gif  bet as sakau gi gero norejau, benza taupiau blush2.gif tai gavau pasiulyma, zinai brangioji gal jau benzo nebetaupyk lotuliukas.gif apsuko pora ratu apie vilniu ir masina vel ok ax.gif  dekinga situacija ta kad geleziniam vilke gan ilga nuokalne tai buvo kur riedeti ir uzkurti masina...bet toks pilotazas jau ne mano galvai 4u.gif

Niu bet tai ko pypsint jei zmogus avarines issijunges doh.gif
Atsakyti