Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(NickaD @ 2011 06 29, 18:23)
Nežinau aš čia labai juokinga, bet dabar prisiminus veide atsiranda šypsena. biggrin.gif
Su dukra važiavom į vieną Kauno kliniką. Iš po klinikos aplankymo sugalvojom užsukti į akropolį. Na, viskas gerai, važiuojam su navigacija, kelias praktiškai aiškus. Sustojom prie šviesoforo, navigacija rodo sukti į kairę, nors ten mašinų nė vienos nėra. Na, gerai, ką padarysi, pasukom į kairę, važiuojam lėtai, šalia šaligatvio, žiūriu pro galinį veidrodėlį, prie šviesoforo stovi policija ir žiūri į mus... Važiuojam toliau ir žiūrim iš priekio mašina atvažiuoja. IR TIESIAI Į MUS.  unsure.gif Susigriebiau, kad reikia kažkaip suktis ir sugrįžti prie policijos - pasiklausti kelio. biggrin.gif  Atbuliniu nuvažiavau iki šviesoforo, o ten kažkoks statybininkas beldena į stiklą "Ponią, jūs prieš eismą važiavot" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vajė kokia gėda buvo, veblenau "aš ne vietinė, aš ne vietinė" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir štai kodėl tie policininkai persisukę į mus žiūrėjo. lotuliukas.gif

Gerai,kad baudeles neipaise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2011 06 02, 21:20)
o kai aš laikiau pravažiavimą taiaš iš to strioko jau ruošiuosi sukti į kairę  doh.gif  tas jau rėkia, suk į dešinę, sakau nugi suku, o paskui susivokiau, taip gėda buvo, gerai, kad jau prie pat regitros buvom ir greitai baigėm mano kankinimą  blush2.gif

Man su instruktorium vazinejant taip budavo:D
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 11, 15:36)
Pries kelis metus draugas grizo is UK su automobiliu, kurio vairas desineje puseje. Taip jau isejo, kad ivaziavom i teritorija, kur buvo zenklas - eismas draudziamas (medziai uzstojo). Per veidrodeli draugas pamate, kad policijos automobilis isuko i ka tik pravaziuota keliuka, trumpam ijunge garso signala ir islipo is automobilio, tai toptelejo, kad cia mums (buvo ir daugiau automobiliu), taigi pavaziavo atbuline eiga ir sustojo prie policijos pareiguno. Jis prieina prie vairuotojo puses, draugas praveria langa, o policininkas papraso dokumentu, as nelabai suprantu kodel manes praso, bet pamaniau, kad jei labai reikia tai ir parodysiu, padaviau asmens kortele, o jis sako, kad parodyciau ir vairuotojo teises, nu as pasakiau, kad neturiu, jau buvo pradejes kviesti mane i automobili, kad surasytu protokola, bet tik tada sugebejo pamatyti, kad ne as vairuoju doh.gif ir vairas kitoje puseje lotuliukas.gif pats juoktis pradejo, net baudos neberase biggrin.gif

Šitas atsitikimas tai vienas is topiniu:D
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2011 07 06, 00:00)
Man su instruktorium vazinejant taip budavo:D

Šitas atsitikimas tai vienas is topiniu:D

aha, šitas geras biggrin.gif
Atsakyti
man tai atrodo kad sita situacija isgalvota,policininkai ne tokie durni kad nematytu kas vairuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 07, 22:58)
man tai atrodo kad sita situacija isgalvota,policininkai ne tokie durni kad nematytu kas vairuoja unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vengrija. Nedidelis miestelis. Stabdo policininkas. Mes iš anksto nerimaujam- angliškai Vengrijoj pavyko susikalbėti tik didesnių miestų didesniuose prekybos centruose. Prieina. "Bla bla bla"- supratom, kad prisistatė. "Dokuments". Paduodam. "Car dokuments". Paduodam. Grąžina. Iš veido suprantam, kad nebežino, ką sakyti. "Bye bye" - sako, po to priduria "Ciao ciao". Vyras jau uždarinėja langelį, kai policininkas nueidamas ir šypsodamasis greičiau pats sau negu mums, nes žiūri kažkur į giedrą tolumą, garsiai priduria "Hello". Va čia mes, nors ir raminamos vyro, lūžom iš juoko...
Atsakyti
As tai nelabai supratau del ko juoketes nors angliskai kertu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 09, 22:21)
As tai nelabai supratau del ko juoketes nors angliskai kertu  lotuliukas.gif

tikriausiai dėl to, kad policininkas nemokėjo anglų kalbos.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 07 09, 23:28)
tikriausiai dėl to, kad policininkas nemokėjo anglų kalbos.

Tai kad mokejo dokumentu paprasyt,ir prisistate pries tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 09, 23:21)
As tai nelabai supratau del ko juoketes nors angliskai kertu  lotuliukas.gif

derinys geras buvo- "Bye bye" - "Ciao ciao"- "Hello". Ir situacija- matyt, reikia sudalyvauti biggrin.gif Matyt, policininkas išnaudojo visus savo gebėjimų rezervus. arba "Hello" pridėjo prisiminęs, kad nepasisveikino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 09, 22:31)
Tai kad mokejo dokumentu paprasyt,ir prisistate pries tai  biggrin.gif

QUOTE(dara @ 2011 07 09, 18:48)
Vengrija. Nedidelis miestelis. Stabdo policininkas. Mes iš anksto nerimaujam- angliškai Vengrijoj pavyko susikalbėti tik didesnių miestų didesniuose prekybos centruose. Prieina. "Bla bla bla"- supratom, kad prisistatė. "Dokuments". Paduodam. "Car dokuments". Paduodam. Grąžina. Iš veido suprantam, kad nebežino, ką sakyti. "Bye bye" - sako, po to priduria "Ciao ciao". Vyras jau uždarinėja langelį, kai policininkas nueidamas ir šypsodamasis greičiau pats sau negu mums, nes žiūri kažkur į giedrą tolumą, garsiai priduria "Hello". Va čia mes, nors ir raminamos vyro, lūžom iš juoko...

kaip supratau prisistatė ne angliškai, o vengriškai. O žodis "dokumentai" daugelyje šalių skamba panašiai.
Atsakyti
cia nieko ir pasakot nereikia biggrin.gif vienas du o cia siaip neeiline masina juokingai atrodo
Atsakyti