Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(denaxa @ 2011 06 12, 23:07)
Neperseniausiai visai realiai apturejau tokia situacija,tik uz vairo buvo ne moteris,o vyrukas  ax.gif

Vyrams dazniau pasitaiko , kai girti trenkiasi i zmones ar kita auto doh.gif
O moterys daznai kvailais poelgiais sukelia avarines situacijas biggrin.gif
Atsakyti
Na papasokosiu viena savo nuotyki lotuliukas.gif ,
Tik pradejau vairuoti masina tai buvo pries 5metus .Turejau golfukaII benzinas/dujos .
Atvaziuoju as i degaline ir matau raide "D" na sustojau ir laukiu , dujas reikia ne paciam pilti , o ateina darbuotojas ir tai padaro . Na stoviu laukiu nieks neateina ilga laika , jau visa tokia pikta kad neateina , ibegu i degaline , ir saukdama ant operatoriaus "Ar pas jus cia ipils man kas nors duju ar ne " tas pradejo juoktis ir sako "pas jus panele dujos ar dyzelis " biggrin.gif .Pasirodo sustojau kur pilti dyzelina o ne kur dujos lotuliukas.gif
Ot as tada isbegau paraudonavus , tokia geda buvo .
Atsakyti
QUOTE(AbelijA @ 2011 06 22, 15:19)
Na papasokosiu viena savo nuotyki  lotuliukas.gif ,
Tik pradejau vairuoti masina tai buvo pries 5metus .Turejau golfukaII benzinas/dujos .
Atvaziuoju as i degaline ir matau raide "D" na sustojau ir laukiu , dujas reikia ne paciam pilti , o ateina darbuotojas ir tai padaro . Na stoviu laukiu nieks neateina ilga laika , jau visa tokia pikta kad neateina , ibegu i degaline , ir saukdama ant operatoriaus "Ar pas jus cia ipils man kas nors duju ar ne " tas pradejo juoktis ir sako "pas jus panele dujos ar dyzelis " biggrin.gif .Pasirodo sustojau kur pilti dyzelina o ne kur dujos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AbelijA @ 2011 06 22, 14:19)
Atvaziuoju as i degaline ir matau raide "D" na sustojau ir laukiu , dujas reikia ne paciam pilti , o ateina darbuotojas ir tai padaro . Na stoviu laukiu nieks neateina ilga laika , jau visa tokia pikta kad neateina , ibegu i degaline , ir saukdama ant operatoriaus "Ar pas jus cia ipils man kas nors duju ar ne " tas pradejo juoktis ir sako "pas jus panele dujos ar dyzelis " biggrin.gif .Pasirodo sustojau kur pilti dyzelina o ne kur dujos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lingute @ 2011 06 01, 23:32)
Jei moteris rodo posūkį į dešinę, tai nereiškia, kad ji suks į kairę, galbūt ji važiuos tiesiai biggrin.gif

QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 11, 17:36)
tik tada sugebejo pamatyti, kad ne as vairuoju doh.gif ir vairas kitoje puseje lotuliukas.gif pats juoktis pradejo, net baudos neberase biggrin.gif

"pas jus panele dujos ar dyzelis " biggrin.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

gera diena biggrin.gif

Atsakyti

lotuliukas.gif biggrin.gif karstakosiskumas del nieko- budingas lietuviams bruozas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bmw720 @ 2011 06 27, 16:11)
lotuliukas.gif  biggrin.gif  karstakosiskumas del nieko- budingas lietuviams bruozas biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man žiemą baigės langų skystis, tai parduotuvėj neradau mašininio, pasiėmiau paprastą.. kai užpurškė ant langų, tai per putas nieko nemačiau ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 28, 21:52)
man žiemą baigės langų skystis, tai parduotuvėj neradau mašininio, pasiėmiau paprastą.. kai užpurškė ant langų, tai per putas nieko nemačiau ilgai biggrin.gif

Jezau, kaip žvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau aš čia labai juokinga, bet dabar prisiminus veide atsiranda šypsena. biggrin.gif
Su dukra važiavom į vieną Kauno kliniką. Iš po klinikos aplankymo sugalvojom užsukti į akropolį. Na, viskas gerai, važiuojam su navigacija, kelias praktiškai aiškus. Sustojom prie šviesoforo, navigacija rodo sukti į kairę, nors ten mašinų nė vienos nėra. Na, gerai, ką padarysi, pasukom į kairę, važiuojam lėtai, šalia šaligatvio, žiūriu pro galinį veidrodėlį, prie šviesoforo stovi policija ir žiūri į mus... Važiuojam toliau ir žiūrim iš priekio mašina atvažiuoja. IR TIESIAI Į MUS. unsure.gif Susigriebiau, kad reikia kažkaip suktis ir sugrįžti prie policijos - pasiklausti kelio. biggrin.gif Atbuliniu nuvažiavau iki šviesoforo, o ten kažkoks statybininkas beldena į stiklą "Ponią, jūs prieš eismą važiavot" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vajė kokia gėda buvo, veblenau "aš ne vietinė, aš ne vietinė" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir štai kodėl tie policininkai persisukę į mus žiūrėjo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Eina sau . Gerai, kad ne nuskalpavo
Atsakyti
Va,kur gali nuvesti navigacija lotuliukas.gif
Man viena karta buvo,leidziuosi nuo Gelezinio Vilko g. viaduko i Gostauto gatve,su autobusu,o man kaktomusa moteriske su lengvuske pries eisma pareina doh.gif ir nestabdo,ir matau,kad ji nesupranta ko cia tas autikas per visa kelia jai priesais vaziuoja ir dar pypina doh.gif Gal jai irgi panasiai buvo,bet iki siol negaliu suprasti kaip ji ten atsidure,nes praktiskai nu nera ten salygu pries eisma uzvaziuoti doh.gif Kaip issikrapste-nemaciau jau lotuliukas.gif
Atsakyti