Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(2:6:24 @ 2011 04 20, 10:16)
turejau panasia situacija pries kelis metus smile.gif Buvau su sese "Grand Duke Palace", pati tada dar nevairavau, todel musu pasiimti turejo atvaziuoti mano draugas. Susitarem kelinta valanda, susiskambinom dar ir laukiam prie gatves. o buvo jau vakaras smile.gif privaziuoja masina, mes su sese abi susokam i vidu - ji ant galines sedynes, as ant priekines; atsisuku i vairuotoja: "labas, brangusis" smile.gif o cia... ups... ne jis! ir masina ne tokia  doh.gif  ir vairuotojas pasimetes iki negalejimo  doh.gif 
"Mano zmona..." - sako jis - "mano zmona..."
Link masinos arteja jo zmona  hihihi.gif

Vargsas biggrin.gif kliuvo ko gero nuo zmonos biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam dar smagiu istoriju 4u.gif
Atsakyti
Labai juokingas video lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 16, 13:48)
Labai juokingas video lotuliukas.gif

Nu bet ir tupumas doh.gif Ir nei vienos avarijos blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 16, 13:02)
Nu bet ir tupumas  doh.gif  Ir nei vienos avarijos  blink.gif  bigsmile.gif

man įdomu kaip jie teises išsilaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 16, 14:18)
man įdomu kaip jie teises išsilaikė  g.gif

As manu, ten visai nesenai buvo viena pagrindine gatve, tai visi is iprocio ir mauna tiesiai smile.gif. Matosi, kad ziedas naujas, vidurys dar niekuom neapzeldintas, neuztvertas.
Atsakyti
Prisiminiau situaciją, matytą rytinėje spustyje ax.gif Gatvė 3 juostų, judėjimo beveik nėra, todėl žioplinėju, dairausi, žvilgsnį patraukia gretimoje juostoje stovintis firminis grožio salono "Civikas" hihihi.gif Panelė įsijautusi gražinąsi, lūpytes dažosi, o jos mašiniukas palengva pradeda riedėti atgal tongue.gif Su vis didėjančiu smalsumu žiūriu, kada ji pastebės, jog nestovi vietoje bigsmile.gif Po kelių akimirkų jau spaudžiu garso signalą, nes panelė nerodo jokio susidomėjimo savo atgal riedančia transporto priemone unsure.gif (Passato vairuotojas už jos, į kurį grėsmingai artėja Civikas, irgi nereaguoja, gal sms rašo? lotuliukas.gif )
Po sekundžių Civikas smagiai trinkteli Passatui į bamperį, panelė Civike krūpteli (matyt išsiterliojo blakstienų tušu), žvulgteli į galinio vaizdo veidrodėlį.... - ir iš jos lūpų aiškiai sklinda keiksmažodžių lavina, adresuota Passatui, kuris, švenčiausiu jos įsitikinimu, įvažiavo jai į užpakalį bigsmile.gif lotuliukas.gif
Dar lukterėjau atomazgos, bet Passato vairuotojas susirūpinimo neparodė, gal žino savo tvirtos plastmasės bamperių pranašumus, todėl eismui pajudėjus visi situacijos dalyviai nuvažiavo - Civiko vairuotoja, matėsi, dar burnojo ant į užpakalius įvažiuojančių "kelių erelių" new_russian.gif
Atsakyti
Nu jo cia tai geras,tas passato vairuotojas dar labai tolerantiskas,kitakart tikrai uzsiraus ant "erelio" biggrin.gif
Atsakyti
Vistiek turėjo įbrėžt buferį ar pan. keista, kad neišlipo pasižiūrėt..
Atsakyti
gerai kad dar ta mergina neišlipo ir nepradėjo ant passato vairuotojo klykaut kaip drįso i jos civiką įvažiuot lotuliukas.gif

o ten su žiedu gerai biggrin.gif bet tie kas ji darė irgi nelabai protingi, galėjo bent koki bordiūrą centre padaryt, ar kokiais ženklais apkaišiot, tai vis aiškiau žmonėms būtų hihihi.gif
Atsakyti
na yra senas anekdotas:jei rodo posuki i desine o suka i kaire uz vairo moteris,jei nerodo posukio bet vistiek suka tai-pencininkas,o jei rodo i kaire ir suka i kaire tai vyrukas<zodziu jie nobodus,jokios intrigos>.tai va varau per sankryza is priespiesai vyrukas man pypina gestus rodo o as laiminga suku ir zvylgt i prietaisu skydeli ziu kad posuki i kita puse rodau.......nutariau kad ir jis zino ta bejari ir labai nepyko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 05 22, 13:53)
o ten su žiedu gerai biggrin.gif bet tie kas ji darė irgi nelabai protingi, galėjo bent koki bordiūrą centre padaryt, ar kokiais ženklais apkaišiot, tai vis aiškiau žmonėms būtų hihihi.gif

bet kad matos visiems dzin, nieks nė pypt biggrin.gif

------------------------------------------
SPALVO bet kokių foto su vaikais fotokonkursas
Atsakyti