Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(Karishma @ 2011 04 14, 20:18)
Nesinervink, grožiui kenkia  mirksiukas.gif

o kas čia nervinas? biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,tema ne apie nervus, jei norite issilieti eikite i paguodos skyreli blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karishma @ 2011 04 14, 21:18)
Nesinervink, grožiui kenkia  mirksiukas.gif

Nu, tiesiog pribloškiančiai sąmojingas atsakymas, nesvarbu, kad nesuprast apie ką, užtai visai, manau, tinkantis į juokingų situacijų temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaityk žinutę aukščiau, Atogrąža, ir nueik ten , kur tave kviečia - gal tikrai pasiguodus praeis noras iš niekur nieko puldinėti žmones bigsmile.gif
Atsakyti
Mergos,snekekit i tema kaaa? bigsmile.gif Nagi kas dar juokingu situaciju papasakos m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 16, 12:46)
Mergos,snekekit i tema kaaa?  bigsmile.gif  Nagi kas dar juokingu situaciju papasakos m  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bus juokingu situaciju????
Atsakyti
Jei jau niekas nepasakoja tai as prisiminsiu irgi atveji viena: susitariau susitikt su vaikinuku o jo nebuvau macius,tai sako prileksiu tokia ir tokia masina,bet man sitoj vietoj buvo ziauriau,isejusi pamaciau masina ir isedau o ten....kaimynas mano sedi doh.gif doh.gif doh.gif As tokia eeee,labas kaimyne,biski ne ten pataikiau,tai kaaa,iki tada blush2.gif o tas man tai ne nieko gal pavezti tave kur nors doh.gif Paskui galvoju jauciu palaike mane uz kokia paleistuve kad sedu i pirma pasitaikiusia masina,aciu dievui neprimena man to ivykio kaskart susitikus laiptinej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 16, 20:18)
Jei jau niekas nepasakoja tai as prisiminsiu irgi atveji viena: susitariau susitikt su vaikinuku o jo nebuvau macius,tai sako prileksiu tokia ir tokia masina,bet man sitoj vietoj buvo ziauriau,isejusi pamaciau masina ir isedau o ten....kaimynas mano sedi  doh.gif  doh.gif  doh.gif As tokia eeee,labas kaimyne,biski ne ten pataikiau,tai kaaa,iki tada  blush2.gif  o tas man tai ne nieko gal pavezti tave kur nors  doh.gif Paskui galvoju jauciu palaike mane uz kokia paleistuve kad sedu i pirma pasitaikiusia masina,aciu dievui neprimena man to ivykio kaskart susitikus laiptinej  lotuliukas.gif

Tai geriau kaimynas, nei koks bedantis pabaisiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif , juokauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šilta_žiema @ 2011 04 16, 21:53)
Tai geriau kaimynas, nei koks bedantis pabaisiukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , juokauju  smile.gif

nu kad nea,baisiau kaimynas ypac jei jis toks pasiepiantis visad doh.gif Taip vis ir jauti is jo zvilgsnio "zinau ka tu padarei vakar" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 16, 19:18)
isejusi pamaciau masina ir isedau o ten....kaimynas mano sedi  doh.gif  doh.gif  doh.gif As tokia eeee,labas kaimyne,biski ne ten pataikiau,tai kaaa,iki tada  blush2.gif

turejau panasia situacija pries kelis metus smile.gif Buvau su sese "Grand Duke Palace", pati tada dar nevairavau, todel musu pasiimti turejo atvaziuoti mano draugas. Susitarem kelinta valanda, susiskambinom dar ir laukiam prie gatves. o buvo jau vakaras smile.gif privaziuoja masina, mes su sese abi susokam i vidu - ji ant galines sedynes, as ant priekines; atsisuku i vairuotoja: "labas, brangusis" smile.gif o cia... ups... ne jis! ir masina ne tokia doh.gif ir vairuotojas pasimetes iki negalejimo doh.gif
"Mano zmona..." - sako jis - "mano zmona..."
Link masinos arteja jo zmona hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(2:6:24 @ 2011 04 20, 11:16)
o cia... ups... ne jis! ir masina ne tokia  doh.gif  ir vairuotojas pasimetes iki negalejimo  doh.gif 
Link masinos arteja jo zmona  hihihi.gif

Vargšas vyrukas. Dar ir bėdos turbūt nuo žmonos apturėjo.
Atsakyti
QUOTE(2:6:24 @ 2011 04 20, 10:16)

Link masinos arteja jo zmona  hihihi.gif

Isivaizduoju zmonos reakcija matant kaip mergos skuodzia is masinos ja pamaciusios lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti