Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 13:42)
As irgi pratinuos ant begio palikinet,pirmakart vakare pabandziau,kita ryta isedau ir pamirsau begi isjungt tai kai rove masina i prieki,o priesais masina stovejo priparkuota,tai gerai kad spejau stabdzius nuspaust  blush2.gif Ir dziaugiuos kad nieks tada nemate kokia neveksla as  lotuliukas.gif

Tai visko pasitaiko smile.gif , svarbiausia, kad laimingai baigiasi mirksiukas.gif . As jau ipratus ant 1 begio palikt, ir tik isedu, iskart sankaba isminu ir laisva imetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šilta_žiema @ 2011 04 12, 14:21)
Tai visko pasitaiko  smile.gif , svarbiausia, kad laimingai baigiasi  mirksiukas.gif . As jau ipratus ant 1 begio palikt, ir tik isedu, iskart sankaba isminu ir laisva imetu  smile.gif

Na matai as mazai vairuoju nes dar savo masiniuko neturiu,tai man kaskart vis is naujo mokintis tenka vaziuot,primirstu kas kur kaip ir kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 12:02)
Man tai kazkaip nesaugu palikt masina be rankinio,man paranoja kad nuvaziuos  lotuliukas.gif

tik ziema geriau tokios nesamones nesugalvok daryti - ypac prie didesnio salcio
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 04 11, 17:36)
Paskaicius visas situacijas jos,tai pykit nepykit,bet tokiu vairuotoju keliuose,kad kuo maziau butu doh.gif Atsiprasau,bet jums tik traktoriu laukuose vairuot rolleyes.gif

as ir to neduociau vairuot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 04 02, 23:19)
cia tu pasigirt norejei kad kruta vairuotoja ar kaip? nes man pvz atejus i juokingu situaciju skyreli ir paskaicius tavo nesamones tai vertk norisi, o ne juoktis...

O man ukmerge pasisakymai pasirodė kaip parodija... bigsmile.gif Čia gi buvo pasišaipymas iš daugumos "juokingų nutikimų", negi nesupratot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 04 12, 18:11)
as ir to neduociau vairuot  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karishma @ 2011 04 12, 18:43)
O man ukmerge pasisakymai pasirodė kaip parodija... bigsmile.gif Čia gi buvo pasišaipymas iš daugumos "juokingų nutikimų", negi nesupratot? bigsmile.gif

Man tai panasiau i pasikelima g.gif smile.gif , norint pasirodyt kokia esanti kruta vairuotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karishma @ 2011 04 12, 18:43)

Ne, nesupratom, nes nieko panašaus nebuvo. Bet atrodo supratau, kad Karishma ir yra ukmerge biggrin.gif Ir nepradėkit įrodinėt, kad vienai naujokei tris paklodes prirašius, kita naujokė vos kelias žinutes parašiusi atbėgo su tikslu jas į žmonių kalbą, neva, išverst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 12 balandžio 2011 - 20:53
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 12, 20:51)
Ne, nesupratom, nes nieko panašaus nebuvo. Bet atrodo supratau, kad  Karishma ir yra ukmerge  biggrin.gif Ir nepradėkit įrodinėt, kad vienai naujokei tris paklodes prirašius, kita naujokė vos kelias žinutes parašiusi atbėgo su tikslu jas į žmonių kalbą, neva, išverst  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 04 12, 15:43)
tik ziema geriau tokios nesamones nesugalvok daryti - ypac prie didesnio salcio

Kiek vazineju,riek palikineju ziema ant rankinio,sia ziema savaitem stovejo nes vazinejau tik per iseigines,galvojau jau tikrai prisals-ir nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 12, 21:51)
Ne, nesupratom, nes nieko panašaus nebuvo. Bet atrodo supratau, kad  Karishma ir yra ukmerge  biggrin.gif Ir nepradėkit įrodinėt, kad vienai naujokei tris paklodes prirašius, kita naujokė vos kelias žinutes parašiusi atbėgo su tikslu jas į žmonių kalbą, neva, išverst  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 12, 21:51)

Nesinervink, grožiui kenkia mirksiukas.gif
Atsakyti