Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

kristinap thumbup.gif nes aš jau maniau, kad ir temukę užbaigsim besiginčidami biggrin.gif norim naujų ir juokingų įvykių tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ale sakot, kad nejuokinga. Tai kaip nejuokinga, jei tėvas - vairuotojas nežino kaip rankinio lempelė atrodo arba, kad guma susvyla ir ratai užkaista. Dar ir kaip juokinga biggrin.gif Mergelė ryškiai ne tik teisių neturi, bet kažin ar iš vis vairuotojo vietoj yra sėdėjusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2011 04 11, 19:33)
Ale sakot, kad nejuokinga. Tai kaip nejuokinga, jei tėvas - vairuotojas nežino kaip rankinio lempelė atrodo arba, kad guma susvyla ir ratai užkaista. Dar ir kaip juokinga biggrin.gif Mergelė ryškiai ne tik teisių neturi, bet kažin ar iš vis vairuotojo vietoj yra sėdėjusi rolleyes.gif

Nu jo,sedet salia rankinio ir nematyt kad jis uztrauktas doh.gif man taip buvo tik per pirma vairavimo pamoka,bet as buvau dar zalia vairuotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 11, 21:58)
Nu jo,sedet salia rankinio ir nematyt kad jis uztrauktas  doh.gif  man taip buvo tik per pirma vairavimo pamoka,bet as buvau dar zalia vairuotoja  lotuliukas.gif

Man irgi taip buvo, bet su užtrauktu rankiniu tik kokį puskilometrį nuvažiavau biggrin.gif Buvo vienas iš pirmųjų kartų, kai po teisių išsilaikymo tėtis davė savo automobilį biggrin.gif Važiuoju iš prekybcentrio namo ir galvoju, ko taip mašina "netraukia". Tai vėliau kai sankryžoje buvo sunku iš vietos pajudėt supratau kame čia bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 11, 22:58)
Nu jo,sedet salia rankinio ir nematyt kad jis uztrauktas  doh.gif  man taip buvo tik per pirma vairavimo pamoka,bet as buvau dar zalia vairuotoja  lotuliukas.gif

nu as irgi pora kartu bandziau is aiksteles pajudet su uztrauktu rankiniu. niekad as jo beveik neuztraukineju, dazniausiai tik ziema, kol langus atsigramdau kad uzkurta masina nenuriedetu jei koks kalniukas. bet tai gi bandai vaziuot ir masina vos kruta, o be to lempike sviecia, tai vis tiek greit susivoki kad rankinis uztrauktas blush2.gif nu bet kad ratai ikaistu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 04 12, 09:37)
bet tai gi bandai vaziuot ir masina vos kruta, o be to lempike sviecia, tai vis tiek greit susivoki kad rankinis uztrauktas blush2.gif nu bet kad ratai ikaistu blink.gif

Ne visose masinose tokie stiprus rankiniai smile.gif , manoji pajuda labai tvarkingai lotuliukas.gif , esu nekart uzmirsus blush2.gif , ir tos lempikes nematyvaua doh.gif blush2.gif , na bet cia irgi buvo vairavimo pradziamoksle kai buvau smile.gif . Dabar viska "apsiuostau" isedus i masina lotuliukas.gif Tik irgi neisivaizduoju, kaip reikia nepastebet kai jau padangos svyla...
Atsakyti
Nezinau kazkaip juk isedus pirma ismini laisva uzkuri masina tada rankini atitrauki ir pradedi vaziuot,tai as nesugebeciau nepastebet kad su uztrauktu rankiniu vaziuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 11:46)
Nezinau kazkaip juk isedus pirma ismini laisva uzkuri masina tada rankini atitrauki ir pradedi vaziuot,tai as nesugebeciau nepastebet kad su uztrauktu rankiniu vaziuoju  g.gif

As rankinio niekad netraukiu, todel ir nepastebedavau, o MB kartais kai su mano masiniuke kur islekdavo, ir automatiskai uztraukdavo rankini grizes, tai taip ir gaudavos mirksiukas.gif , bet cia seni laikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šilta_žiema @ 2011 04 12, 11:50)
As rankinio niekad netraukiu, todel ir nepastebedavau, o MB kartais kai su mano masiniuke kur islekdavo, ir automatiskai uztraukdavo rankini grizes, tai taip ir gaudavos  mirksiukas.gif , bet cia seni laikai  smile.gif

Man tai kazkaip nesaugu palikt masina be rankinio,man paranoja kad nuvaziuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 12:02)
Man tai kazkaip nesaugu palikt masina be rankinio,man paranoja kad nuvaziuos  lotuliukas.gif

As irgi is ipratimo gryzusi visada uztraukiu rankini smile.gif kaip tik pradejau vazineti tai atsisedus i masina skaiciuodavau ka turiu padaryti doh.gif 1 uzsisegu dirza 2 nuleidziu rankini 3 isijungiu sviesas lotuliukas.gif o dabar jau automatiskai gaunasi 1 2 3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 12:02)
Man tai kazkaip nesaugu palikt masina be rankinio,man paranoja kad nuvaziuos  lotuliukas.gif

As ant pirmo begio visad palieku smile.gif, ir siaip, mano masiniukui nekart rankinis tvarkytas, bet nedatvarkytas matyt doh.gif , nera toks stiprus, koks turetu buti. Va pas drauge masinoj, su rankiniu is vietos nepajudesi,iskarto uzgesta masina.
Atsakyti
QUOTE(šilta_žiema @ 2011 04 12, 13:30)
As ant pirmo begio visad palieku smile.gif, ir siaip, mano masiniukui nekart rankinis tvarkytas, bet nedatvarkytas matyt  doh.gif , nera toks stiprus, koks turetu buti. Va pas drauge masinoj, su rankiniu is vietos nepajudesi,iskarto uzgesta masina.

As irgi pratinuos ant begio palikinet,pirmakart vakare pabandziau,kita ryta isedau ir pamirsau begi isjungt tai kai rove masina i prieki,o priesais masina stovejo priparkuota,tai gerai kad spejau stabdzius nuspaust blush2.gif Ir dziaugiuos kad nieks tada nemate kokia neveksla as lotuliukas.gif
Atsakyti