kristinap nes aš jau maniau, kad ir temukę užbaigsim besiginčidami norim naujų ir juokingų įvykių
Ale sakot, kad nejuokinga. Tai kaip nejuokinga, jei tėvas - vairuotojas nežino kaip rankinio lempelė atrodo arba, kad guma susvyla ir ratai užkaista. Dar ir kaip juokinga Mergelė ryškiai ne tik teisių neturi, bet kažin ar iš vis vairuotojo vietoj yra sėdėjusi
QUOTE(elzeda @ 2011 04 11, 19:33)
Ale sakot, kad nejuokinga. Tai kaip nejuokinga, jei tėvas - vairuotojas nežino kaip rankinio lempelė atrodo arba, kad guma susvyla ir ratai užkaista. Dar ir kaip juokinga Mergelė ryškiai ne tik teisių neturi, bet kažin ar iš vis vairuotojo vietoj yra sėdėjusi
Nu jo,sedet salia rankinio ir nematyt kad jis uztrauktas man taip buvo tik per pirma vairavimo pamoka,bet as buvau dar zalia vairuotoja
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 11, 21:58)
Nu jo,sedet salia rankinio ir nematyt kad jis uztrauktas man taip buvo tik per pirma vairavimo pamoka,bet as buvau dar zalia vairuotoja
Man irgi taip buvo, bet su užtrauktu rankiniu tik kokį puskilometrį nuvažiavau Buvo vienas iš pirmųjų kartų, kai po teisių išsilaikymo tėtis davė savo automobilį Važiuoju iš prekybcentrio namo ir galvoju, ko taip mašina "netraukia". Tai vėliau kai sankryžoje buvo sunku iš vietos pajudėt supratau kame čia bėda
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 11, 22:58)
nu as irgi pora kartu bandziau is aiksteles pajudet su uztrauktu rankiniu. niekad as jo beveik neuztraukineju, dazniausiai tik ziema, kol langus atsigramdau kad uzkurta masina nenuriedetu jei koks kalniukas. bet tai gi bandai vaziuot ir masina vos kruta, o be to lempike sviecia, tai vis tiek greit susivoki kad rankinis uztrauktas nu bet kad ratai ikaistu
QUOTE(Dantiste @ 2011 04 12, 09:37)
bet tai gi bandai vaziuot ir masina vos kruta, o be to lempike sviecia, tai vis tiek greit susivoki kad rankinis uztrauktas nu bet kad ratai ikaistu
Ne visose masinose tokie stiprus rankiniai , manoji pajuda labai tvarkingai , esu nekart uzmirsus , ir tos lempikes nematyvaua , na bet cia irgi buvo vairavimo pradziamoksle kai buvau . Dabar viska "apsiuostau" isedus i masina Tik irgi neisivaizduoju, kaip reikia nepastebet kai jau padangos svyla...
Nezinau kazkaip juk isedus pirma ismini laisva uzkuri masina tada rankini atitrauki ir pradedi vaziuot,tai as nesugebeciau nepastebet kad su uztrauktu rankiniu vaziuoju
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 11:46)
Nezinau kazkaip juk isedus pirma ismini laisva uzkuri masina tada rankini atitrauki ir pradedi vaziuot,tai as nesugebeciau nepastebet kad su uztrauktu rankiniu vaziuoju
As rankinio niekad netraukiu, todel ir nepastebedavau, o MB kartais kai su mano masiniuke kur islekdavo, ir automatiskai uztraukdavo rankini grizes, tai taip ir gaudavos , bet cia seni laikai
QUOTE(šilta_žiema @ 2011 04 12, 11:50)
As rankinio niekad netraukiu, todel ir nepastebedavau, o MB kartais kai su mano masiniuke kur islekdavo, ir automatiskai uztraukdavo rankini grizes, tai taip ir gaudavos , bet cia seni laikai
Man tai kazkaip nesaugu palikt masina be rankinio,man paranoja kad nuvaziuos
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 12:02)
As irgi is ipratimo gryzusi visada uztraukiu rankini kaip tik pradejau vazineti tai atsisedus i masina skaiciuodavau ka turiu padaryti 1 uzsisegu dirza 2 nuleidziu rankini 3 isijungiu sviesas o dabar jau automatiskai gaunasi 1 2 3
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 12, 12:02)
As ant pirmo begio visad palieku , ir siaip, mano masiniukui nekart rankinis tvarkytas, bet nedatvarkytas matyt , nera toks stiprus, koks turetu buti. Va pas drauge masinoj, su rankiniu is vietos nepajudesi,iskarto uzgesta masina.
QUOTE(šilta_žiema @ 2011 04 12, 13:30)
As ant pirmo begio visad palieku , ir siaip, mano masiniukui nekart rankinis tvarkytas, bet nedatvarkytas matyt , nera toks stiprus, koks turetu buti. Va pas drauge masinoj, su rankiniu is vietos nepajudesi,iskarto uzgesta masina.
As irgi pratinuos ant begio palikinet,pirmakart vakare pabandziau,kita ryta isedau ir pamirsau begi isjungt tai kai rove masina i prieki,o priesais masina stovejo priparkuota,tai gerai kad spejau stabdzius nuspaust Ir dziaugiuos kad nieks tada nemate kokia neveksla as