Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

dar keli momentai is tokiu siek tiek chuliganisku mano poelgiu (neturiu blondinisku, tai nepykit).

Varau is kauno. tamsu jau. priekyje varo fura. 90 km/val greiciu. puse velnio. velkuosi paskui, nes aplenkt neina. gale irgi prisikabino kita fura. gal koki 15 km pravaziavau, pralenkt sansu nera, visi namo i kauna matyt varo, eismas intensyvu,s o kai kelias dar ne itin geras, tai tamsoje nesinori be reikalo rizikuoti. galu gale ivaziaviom i tokia vietove, kur jau zuinau kad kelias geras ir pan., jau isimeciau lenkti, pjuse furos pralenkiau, tik ziuriu dzipas parvaro, na gal buciau spejus pralekt, bet masina sena, greicio greit neima itin, galvoju maza kas, o tamsoj dar nesimato paxcios masinos, tik lempos, tai negali ivertinti ar spesi pralekti, as staigiai stabdyt, i kairiji kelkrasti nesimesi, gali sumetyt, gerai kad ana fura paliko tarpa tai vel isipaisiau. jaucu galvojo furistas kas ten do chuliganas vaziuoja, kad visa kelia kaip ant adatu. ale po sito, spjoviau ir nebebandziau lenkti, bet vaziavau tai prilipus prie furos galo, praktiskai jau ne i kelia ziurejau, o i furos galinius stop zibintus, kad jei jau stabdys, kad speciau irgi stabdi spausti... rizikavau ziauriai, nes jei tam kliutis ir staigai ant stabdziu, as stabdau, gale manes irgifura prilipus, butu kaip blyna priploje. bet aciu dievui viskas gerai baigesi. .

kita karta kai kelio remontas buvo isvis nakti pries eisma parvariau, nes tamsoje sunku vairuoti buvo, kelias israustas, stulpeliu prideta, kitur dar ir nelygumu visokiu, masinu nera, varau pries eisma. uz mano gala gal dar 6 masinos prisikabinusios. visur tuscia, tik as pati pirma ir paskui mane eile. na man sunkiausia vairuoti, nes as nematau kas prieky darosi ir ko laukti, o tiems paskui mane gerai vaziuoti, nes mato kur as vaziuoju, kur kokius stabdzius spaudziu ir pan. , maziau sansu uzsirauti ant ko nors. b et bjaurus tas remontas budavo, nes jei uzsiraudavai ant kokio senolio ar letapedzio, tai nei aplenkt negaledavai.

Kitas dar:

varau kadaise is klaipedos. antra diena po nauju metu. i klaipeda atvaziavau, kelias buvo geras, sausas, net sniego galima sakyti nebuvo. varau atgal, sniegas, keliai nepravaziuojami, tik ta diena kaip tycia labai grazi diena buvo. bet klaipedoje keliai itin prastai valomi. dar isvaizavus is klaipedos gal 5 masinas grioviuose maciau. iki kryzkalnio vaziuoju ne daugiau 50 km/val. jei tik spusteli gaza sttipriau, jauti kad vaziuoji tik priekiu (nes priekiniai varomieji), o galo masinos jau nejauti. tai dar negana to, purkstukai uzsale, o pravaziuojancios masinos uzvaro purvo sluoksni, jis paskui uzsala ir nieko nebesimato. is pradziu bandziau stoti ir valyti, bet kad kas 100 metru atsibodo stoti, o ir pavojinga, kai tokie keliai, gali kas uzlekti. daug tokiu stovejusiu maciau. tai vaziavau praktiskai akluoju budu, kaip pro tirsta ruka, gerai kai autostrada, tai tiesiai visad reikia varyti. nutaikai kai kas nors tave lenkia, tada masina stengiesi nukreipti labiau inuvaizuojanciojo puse, tave aptasko slapia mase, ir tada su valytuvais nuvalai, ir tada vel uzsala. taip kasiausi iki kryzkalnio, kur keliai jau buvo nuvalyti kaip vasara. Tai po to karto daugiau neberizikuoju ziema vaizuoti, kai orai neaiskus.

Is mano mamos:

nedidelis bairis, bet.... as vis juokiuosi kai ji itin kruopščiai masina nuo sniego nusivalo. as taip nezaidziu, nuvalau tik nuo langu, o taip galiu vaziuoti ir su sniego kupeta virs galvos. ir karta taip i parde sumastem vaziuoti. ir kazkaip na ji patingejo, as irgi taip paraginau, ka tu ten valysi, nevalyk. ir nenuvale. taip jau vaizuojam, sukma link degalines, as zvilgt rp galini veidrodeli, o ten sakos matosi. pasirodo kai stovejom, smulkiu saku prikrito kartu su sniegu, ir mes taip per visa miesta su sneiguota masina, aplipusios sakomis varem. tai zvengem... sakau na va.. svaruole...

dar vienas: tai buvo mamos pirma masina. mazda. kazkur antra diena nusipirkusios nuvarem prie juros. vazinejam, ir kazkur buvo toks kaip kamstis.mes pamazu skinames kelia. ir kazko vis ziurim ko cia mums taip vis pamirksi visi. gal kabina kartais. nes tik vyriokai. ir taip nesupratusios ir likom. bet grizom i kiema, ir statom masina, o priekyje siena. ir kai sustojo supratom kame bairis buvo. pasirodo kai mama paspausdavo stabdi, isizivebdavo lempos. (signalizija dejosi ir kazka ne taip sujunge), ir visi galvodavo kad arba mama perspeja del faru arba pati kabina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ukmerge @ 2011 04 02, 22:41)
dar keli momentai is tokiu siek tiek chuliganisku mano poelgiu (neturiu blondinisku, tai nepykit).

Varau is kauno. tamsu jau. priekyje varo fura. 90 km/val greiciu. puse velnio. velkuosi paskui, nes aplenkt neina. gale irgi prisikabino kita fura. gal koki 15 km pravaziavau, pralenkt sansu nera, visi namo i kauna matyt varo, eismas intensyvu,s o kai kelias dar ne itin geras, tai tamsoje nesinori be reikalo rizikuoti. galu gale ivaziaviom i tokia vietove, kur jau zuinau kad kelias geras ir pan., jau isimeciau lenkti, pjuse furos pralenkiau, tik ziuriu dzipas parvaro, na gal buciau spejus pralekt, bet masina sena, greicio greit neima itin, galvoju maza kas, o tamsoj dar nesimato paxcios masinos, tik lempos, tai negali ivertinti ar spesi pralekti, as staigiai stabdyt, i kairiji kelkrasti nesimesi, gali sumetyt,  gerai kad ana fura paliko tarpa tai vel isipaisiau. jaucu galvojo furistas kas ten do chuliganas vaziuoja, kad visa kelia kaip ant adatu. ale po sito, spjoviau ir nebebandziau lenkti, bet vaziavau tai prilipus prie furos galo, praktiskai jau ne i kelia ziurejau, o i furos galinius stop zibintus, kad jei jau stabdys, kad speciau irgi stabdi spausti... rizikavau ziauriai, nes jei tam kliutis ir staigai ant stabdziu, as stabdau, gale manes irgifura prilipus, butu kaip blyna priploje. bet aciu dievui viskas gerai baigesi. .

kita karta kai kelio remontas buvo isvis nakti pries eisma parvariau, nes tamsoje sunku vairuoti buvo, kelias israustas, stulpeliu prideta, kitur dar ir nelygumu visokiu, masinu nera, varau pries eisma. uz mano gala gal dar 6 masinos prisikabinusios. visur tuscia, tik as pati pirma ir paskui mane eile. na man sunkiausia vairuoti, nes as nematau kas prieky darosi ir ko laukti, o tiems paskui mane gerai vaziuoti, nes mato kur as vaziuoju, kur kokius stabdzius spaudziu ir pan. , maziau sansu uzsirauti ant ko nors.  b et bjaurus tas remontas budavo, nes jei uzsiraudavai ant kokio senolio ar letapedzio, tai nei aplenkt negaledavai.

Kitas dar:

varau kadaise is klaipedos. antra diena po nauju metu. i klaipeda atvaziavau, kelias buvo geras, sausas, net sniego galima sakyti nebuvo.  varau atgal, sniegas, keliai nepravaziuojami, tik ta diena kaip tycia labai grazi diena buvo. bet klaipedoje keliai itin prastai valomi. dar isvaizavus is klaipedos gal 5 masinas grioviuose maciau. iki kryzkalnio vaziuoju ne daugiau 50 km/val. jei tik spusteli gaza sttipriau, jauti kad vaziuoji tik priekiu (nes priekiniai varomieji), o galo masinos jau nejauti. tai dar negana to, purkstukai uzsale, o pravaziuojancios masinos uzvaro purvo sluoksni, jis paskui uzsala ir nieko nebesimato. is pradziu bandziau stoti ir valyti, bet kad kas 100 metru atsibodo stoti, o ir pavojinga, kai tokie keliai, gali kas uzlekti. daug tokiu stovejusiu maciau. tai vaziavau praktiskai akluoju budu, kaip pro tirsta ruka, gerai kai autostrada, tai tiesiai visad reikia varyti. nutaikai kai kas nors tave lenkia, tada masina stengiesi nukreipti labiau inuvaizuojanciojo puse, tave aptasko slapia mase, ir tada su valytuvais nuvalai, ir tada vel uzsala. taip kasiausi iki kryzkalnio, kur keliai jau buvo nuvalyti kaip vasara.  Tai po to karto daugiau neberizikuoju ziema vaizuoti, kai orai neaiskus.
Is mano mamos:

nedidelis bairis, bet.... as vis juokiuosi kai ji itin kruopščiai masina nuo sniego nusivalo. as taip nezaidziu, nuvalau tik nuo langu, o taip galiu vaziuoti ir su sniego kupeta virs galvos.  ir karta taip i parde sumastem vaziuoti. ir kazkaip  na ji patingejo, as irgi taip paraginau, ka tu ten valysi, nevalyk. ir nenuvale. taip jau vaizuojam, sukma link degalines, as zvilgt rp galini veidrodeli, o ten sakos matosi. pasirodo kai stovejom, smulkiu saku prikrito kartu su sniegu, ir mes taip per visa miesta su sneiguota masina, aplipusios sakomis varem. tai zvengem... sakau na va.. svaruole...
dar vienas: tai buvo mamos pirma masina. mazda.  kazkur antra diena nusipirkusios nuvarem prie juros. vazinejam, ir kazkur buvo toks kaip kamstis.mes pamazu skinames kelia. ir kazko vis ziurim ko cia mums taip vis pamirksi visi. gal kabina kartais. nes tik vyriokai. ir taip nesupratusios ir likom. bet grizom i kiema, ir statom masina, o priekyje siena. ir kai sustojo supratom kame bairis buvo. pasirodo kai mama paspausdavo stabdi, isizivebdavo lempos. (signalizija dejosi ir kazka ne taip sujunge), ir visi galvodavo kad arba mama perspeja del faru arba pati kabina. smile.gif

cia tu pasigirt norejei kad kruta vairuotoja ar kaip? nes man pvz atejus i juokingu situaciju skyreli ir paskaicius tavo nesamones tai vertk norisi, o ne juoktis...
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 04 02, 23:19)
cia tu pasigirt norejei kad kruta vairuotoja ar kaip? nes man pvz atejus i juokingu situaciju skyreli ir paskaicius tavo nesamones tai vertk norisi, o ne juoktis...

jau galvojau, kad man vienai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ukmerge @ 2011 04 02, 18:13)
ir atvirai pasakius perskaicius jusu visu istorijas, ne vienos is jusu nenoreciau susitikti kelyje... brrrr. plaukai siausiasi kaip taip imanoma vairuoti..

O jau kaip tave visom sutikti norėtųsi, tokių memuarų paskaičius..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ukmerge @ 2011 04 02, 19:13)
ne vienos is jusu nenoreciau susitikti kelyje...

Manau, tamstos taip pat nei viena sutikt nenorėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ukmerge @ 2011 04 02, 18:13)
ir atvirai pasakius perskaicius jusu visu istorijas, ne vienos is jusu nenoreciau susitikti kelyje... brrrr. plaukai siausiasi kaip taip imanoma vairuoti..

Man plaukai šiaušiasi dėl tavo vairavimo blink.gif apsimeta ale krūta vairuotoja.
Va per tokius ale erelius ir įvyksta avarijos. Toks vienas manęs su pilna mašina vaikų (3 vaikai gale) ir nėščia sese priekyje vos nenunešė, kai sumąstė mane sukančią į kairę pralenkt pro kairę pusę. Tik mano greito reagavimo dėka pavyko išvengt skaudžios nelaimės.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 04 09, 10:23)
Man plaukai šiaušiasi dėl tavo vairavimo  blink.gif apsimeta ale krūta vairuotoja.
Va per tokius ale erelius ir įvyksta avarijos. Toks vienas manęs su pilna mašina vaikų (3 vaikai gale) ir nėščia sese priekyje vos nenunešė, kai sumąstė mane sukančią į kairę pralenkt pro kairę pusę. Tik mano greito reagavimo dėka pavyko išvengt skaudžios nelaimės.

Kosmaras doh.gif doh.gif Gime jus turbut po laimynga zvaigzdele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 04 09, 16:52)
Kosmaras doh.gif  doh.gif Gime jus turbut po laimynga zvaigzdele mirksiukas.gif

Arba tiesiog gimet Lietuvoj doh.gif cia visokiu ereliu pilna
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 09, 16:56)
Arba tiesiog gimet Lietuvoj  doh.gif  cia visokiu ereliu pilna

Pilnai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ukmerge @ 2011 04 02, 20:02)
o su uzsalusiais langais tai budavo bairiu, aciu dievui neikliudavau policijai. dirbau prekybos centre iki 23 val. nakties. ziema. salta. masinos langai uzsaldavo, durys irgi. ilidpavau tik pro galines duris, kurias pavykdavo atplesti.  priekini langa prasivaldydavayu tik nedideli skyle, kad matyciau. aisku, iki namu koks 500 m, taip velai masinu nera, mazas miestas, tai delto ir rizikuodavau, negi valanda lauksi kol atsils langai.

O tai per porą minučių nusigramdyti langus onoras neleidžia? Išvis, kokia prasmė važiuoti į darbą, kai iki jo penkios minutės kelio (500 metrų)?

Papildyta:
QUOTE(ukmerge @ 2011 04 02, 21:41)
varau kadaise is klaipedos. antra diena po nauju metu. i klaipeda atvaziavau, kelias buvo geras, sausas, net sniego galima sakyti nebuvo.  varau atgal, sniegas, keliai nepravaziuojami, tik ta diena kaip tycia labai grazi diena buvo. bet klaipedoje keliai itin prastai valomi. dar isvaizavus is klaipedos gal 5 masinas grioviuose maciau. iki kryzkalnio vaziuoju ne daugiau 50 km/val. jei tik spusteli gaza sttipriau, jauti kad vaziuoji tik priekiu (nes priekiniai varomieji), o galo masinos jau nejauti.

Giriatės, kad ne "blondinė", bet nusimanymas apie vairavimą tikrai blondiniškas. Kai priekiniai varomi, stipriai užgazavus ant slidaus kelio, priekiu varomuose auto būtent priekis prarandamas, nes varantieji priekiniai ratai prasisuka. O ji, matote, jaučia, kad galas sukibimą praranda. Čia jau net juoktis nebesinori, tik verkti. Nuoširdus patarimas: žiūrėkite į vairavimą atsakingiau, nes jūsų istorijas beskaitant, susidaro įspūdis, kad nuosekliai einate nelaimės link.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 11, 07:34)
O tai per porą minučių nusigramdyti langus onoras neleidžia? Išvis, kokia prasmė važiuoti į darbą, kai iki jo penkios minutės kelio (500 metrų)?

Papildyta:

Giriatės, kad ne "blondinė", bet nusimanymas apie vairavimą tikrai blondiniškas. Kai priekiniai varomi, stipriai užgazavus ant slidaus kelio, priekiu varomuose auto  būtent priekis prarandamas, nes varantieji priekiniai ratai prasisuka. O ji, matote, jaučia, kad galas sukibimą praranda. Čia jau net juoktis nebesinori, tik verkti. Nuoširdus patarimas: žiūrėkite į vairavimą atsakingiau, nes jūsų istorijas beskaitant, susidaro įspūdis, kad nuosekliai einate nelaimės link.

Paskaicius visas situacijas jos,tai pykit nepykit,bet tokiu vairuotoju keliuose,kad kuo maziau butu doh.gif Atsiprasau,bet jums tik traktoriu laukuose vairuot rolleyes.gif
Atsakyti
Nekomentuokim tos personos. Parašė visiškai ne į temą, bet su viltim mūsų dėmesio susilaukti. Nesuteikit jai tokios laimės. Viskas su ja ir taip aišku doh.gif
Laukiam naujų juokingų situacijų smile.gif
Atsakyti