Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Mano vyras taip viena katinuka pavezyjo. Gerai kad viskas gerai baigesi. Sveciavosi pas gimines Tauragej, buvo ziema ir tokia slapia pliurze visur. Gryzta vakare i Kauna, ziuri kazkur matytas katinas staiga atsirado, visas purvinas, slapias. Nugi ziuri, kad giminiu katinas, matyt ylindo po kapotu pasisildyt,o paskiau islyt nebespejo, taip ir parvaziavo Kaunan.
Teko vyrui atgal i Taurage lekt, katina priduot seimininkam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidule1 @ 2007 06 11, 09:24)
Mano vyras taip viena katinuka pavezyjo. Gerai kad viskas gerai baigesi. Sveciavosi pas gimines Tauragej, buvo ziema ir tokia slapia pliurze visur. Gryzta vakare i Kauna, ziuri kazkur matytas katinas staiga atsirado, visas purvinas, slapias. Nugi ziuri, kad giminiu katinas, matyt ylindo po kapotu pasisildyt,o paskiau islyt nebespejo, taip ir parvaziavo Kaunan.
Teko vyrui atgal i Taurage lekt, katina priduot seimininkam doh.gif

hihihi.gif gerai kad ilindo gerai, musiskis kazkur po masina sildydavosi, tai ne karta nugara nutarkuota grizdavo.. kazkur ten ilenda keistai
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2006 03 06, 10:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne tik kaimynai, bet ir mes  thumbup.gif  isradinga moteriške

nu jo sauni istorija,nejau negalejai mikriuku nuvykti?
Atsakyti
Man buvo ir ne viena...
1. varau sau savo kaimely ant 70, kur aišku 50 galima, dar pagalvojau "ko čia mentai nešaudo, čia gi tokia žuvinga vieta"... Atgal varau pro ten pat - oba švyturėliai - stabdo, rodo 65 doh.gif o pas mane jau 8 balai už greitį yra, ir tik mėnėsis iki nurašymo liko doh.gif išsisukau su 50 LT cool.gif čia buvo pirmas kyšio davimas doh.gif turėjau jau tris nuobaudas, tai iš baimės, kad teisių nebus, sugebėjau pagaliau įkišt lotuliukas.gif
2. perdegė auto lempa, galvoju, ką aš gi nedurna, pati pakeisiu... Stvėriau MB ranktų rinkinį ir prie mašinos.. pusę mordos beveik išrinkau, o ten nieko net sukt nereikėjo doh.gif dar kažkokie bernai atvarę į kiemą "dėvuška, pačimu vam nikto nė pomogajėt. pervy ras takojė vižu" megalol.gif
Atsakyti
pasitaiko visko...
...as sugebejau ziema antifryza uzvirint...
o buvo taip :trumpinau kelia ir per pavasarejanti kaimo keliuka uzvaziavau. sedau... pjoviau masina pirmyn atgal kol is po kapoto garai virst pradejo... begu pas kaimo zmones duoda bambali pramusu baloj leda...su vandeniu lekiu ieskot vyru... padejo issikrapstyt ,aciu jiems. Skambinau vyrui tai ne papasakot negalejau kur esu tik tiek kad trumpinau kelia... bet masina gerai atrode -mieste sniegas , o masinos tik stiklas svarus kur valytuvai siekia visa dumblu aplipus
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 07 12, 19:39)
pasitaiko visko...
...as sugebejau ziema antifryza uzvirint...

Kazkas panasaus man kazkada buvo (gal pries kokius8 metus)...
Veziau mama pas drauge,sugedo mano masina,tai iszyziau kad duotu brolis savo,tai uztat tokios patenkintos dvi moteriskes ispute vakarop i trasa:)
Beje tai buvo balandzio 1- oji,is tos laimes uzsipliurpem ir pravaziavom posuki kur reikejo sukti,sustojus zmegeliu dar paklausiau kaip nuvaziuot tiesiau,o jau buvo apteme,aisku as isukau ne ta kelia,maciau kad purvynai prasideda bandziau sukt atgal bet deja...galu gale jau pestute paejus gal pora km radau sodyba priprasiau tokio zmogelio(dekinga jam) kad mus istemtu,jis atvaziavo su traktoriuku mus istrauke ir dar palydejo iki pagrindinio kelio,bet kai trauke as jam jau sakiau kad kazkas pliauska,apziurejo sako viskas ok.Isvaziavusios i pagrindini kelia su tuo geru zmogeliu atsisveikinom ir vel deja...pavaziavom gal 10km ir masina apsipyle garais,pasirodo pramuso radijatoriu ir visas vanduo isbego,o mes sustojom viduri kazkokios girininkijos,aplinkui miskas.Pasemt vadens neturiu su kuo mamai sakau ispilam sampana(turejom buteliuka) ir semsiu vandeni,mama juokiasi,neduosiu,ka daryt...nusimoviau bata ir su batu is kanalo semiau vandenuka pilk nepyles ten matyt tokia skyle viskas kiaurai bega,vienu zodziu sakes.
Tai ka mes su mamyte susikibom uz parankiu ir einam pasitarskedamos,ir dar juokavau ,sakau galim plepet iki soties laiko sociai (uz kokiu 15km gyveno kitas brolis).Ir vel pasiseke vaziavo diedukas,pats sustojo,keista juk velu vakara dvi meteriskes per miska pedina,paaiskinom kas nutiko,tai jis mus iki brolio daveze.
Kita diena kai grizom namo brolis is kurio masina buvau paemusi negalejo patiketi sako vakar reikejo meluo siandien jau viskas,zmogelis kai pmate tai ir atsisedo smile.gif
PO kiek laiko jau su savo masina vistik nuveziau mama pas drauge tai juoko visom buvo is musu keliones (nors tada visai nejuokinga buvo as bijau labai bijau tamsos o dar miske).
Atsakyti
Tai nutiko ne man ir situacija maciau per TV, bet pasirode ganetinai juokinga, net galvoju, gal ka ne taip supratau g.gif rode per kazkokia laida, kaip JAV policininkai gaudo nusikaltelius (filmuota kamera, kuri yra policijos masinoje). Nusikaltelis pasislepes name, o salia namo stovi to nusikaltelio masina, policininkas privaziuoja prie namo ir jau nori begti i vidu, bet staiga susirupina, kad nusikaltelis neisliptu pro langa ir atsisedes i savo masina nenuvaziuotu, tai policininkas pribega prie nusikaltelio masinos ir labai rimtu veidu su kazkokiu daiktu nudauzia sonini veidrodeli (atseit, dabar jau nusikaltelis tikrai nepaspruks su savo masina, nes juk tikrai neimanoma vaziuoti be soninio veidrodelio biggrin.gif ) biggrin.gif ir patenkintas ibega i namo vidu biggrin.gif atsiprasau, jei turputi ne i tema.
Atsakyti
Oi, kaip faina ryte paskaitinet.. Su sypsena dirbasi po to thumbup.gif biggrin.gif Dekui, mergaites uz linksmas istorijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 07 19, 11:01)
jau kelinta karta vaziuojant Gelezinio Vilko gatve tenka matyti, kaip zasinai su savo masinom lenktyniauja :

Buvo cia man situacija su tuo lenktyniavimu...vaziavau i Bukiskes,miestas tuscias,pakeliui Ukmerges gatvej toki vaikinuka su Espeisu aplenkiau.O prie isvaziavimo is miesto (sankryza prie Big'o)jis mane prisivijo ir prie sviesoforo greta atsidurem.Ir tiesiog pajutau,kad jis truks plys apdeti mane nores,ir toki nora nepasiduoti pajutau !:oh Na ir ka,pajudam kartu nuo sankryzos-jis man prie sono...as jau ketvirta pavara,penkta,gazas-dugnas,koja iki galo iremiau-masina netraukia!Apdes! Zvilgt i desine-o jam irgi netraukia !:lotuliukas: Tai taip ir ejom lygiomis greta kaip du oziai,viens prie vieno lotuliukas.gif Taip prisivijom pirma juosta vaziavusia masina,ir tam vaikinukui pristabdyt teko,o as pasinaudojau proga,aplenkiau ir persirikiavau i desine,apsiraminau ir suku i Bukiskes,o jis tada aplenkia mane,persirikiuoja ir taip pat suka i Bukiskes.O as ziuriu-tai gi kolega septyniasdesimtukininkas,zenklas ant subines kabo... lotuliukas.gif Taip juokas sueme... lotuliukas.gif Jauciu,maciusiems is salies akcija atrakcija buvo-du durniai su zenklu 70... lotuliukas.gif O masinos doh.gif -jis su Espeisu,o as su astra caravanu,tada dar dyzeli turejau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš savo istoriją, gal ir nelabai juokingą, bet draugės iki šiol prisiminusios krizena. Žodžiu, nesenai gavau dovanų mašinytę, važiuot bijau, bet praktikuojuosi po truputį. Na ir nuvažiavom į Litexpo vieną dieną, "Pelenės" parodą mes tryse, blondinės visos, bet mano draugės tai labiau blondinės nei aš lotuliukas.gif Žodžiu pasistčiau tvarkingai mašinytę vos vietos radus, pasivaikštinėjom, pasižmonėjom, grįžtam - ogi šalia skersai didelis šustras džipas stovi man vietos išvažiavimui 2 milimetrus palikęs doh.gif Nu ką, sakau mergom, jūs reguliuokit, o aš bandysiu išvažinėt. Kaip tyčia lietus lijo. Stovi draugaitė ir moja man, tipo važiuok. Važiuoju atbuliniu o ji toliau moja, lietaus lašai kaip žirniai krenta ant jos, žvingaujam visos lotuliukas.gif Jaučiu atsirėmė mano mašiniukas kažkur ir kai dėjo to džipo signalizacija kaukt blink.gif doh.gif "Reguliuotoja" susirietus iš juoko movė vidun ir sako - aš negalvojau kad tu tiek daug pavažiuosi blink.gif Kai movėm iš ten, tai net nepajaučiau kaip išsisukau iš tos užspaustos vietelės. Dar žvilgterėjom ar nieko džipui ir mano mašinai nenutiko, ačiū Dievui nieko, vos vos atsirėmiau aš į ją blush2.gif Kažkaip daug juoko draugaitėm po to buvo, o ypač "reguliuotojai" doh.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo nuotykį biggrin.gif
Vieną gražią vasaros dieną važiuoju sau ir jaučiu degėsių kvapą, iškart nesupratau iš kur čia smirda, ar lauke ar pas mane g.gif Važiuoju toliau ir kvapas stiprėja, galvoju reikia pažiūrėti kas čia yra, sustojau, atidarau kapotą, o ten katinas apdegęs swoon.gif kaip išsigandau, staigiai kapotą uždariau ir palikau taip. Nuėjau į soliariumą ir galvoju kaip čia man tą katiną ištraukti, galvojau, kad jau tikrai bus nudvėsęs. Ir taip ir taip masčiau, bet paskui šovė mintis, o jei jis dar gyvas ir šoks man į akis blink.gif bet pareinant link mašinos sugalvojau, kad reikia žmonių prašyt pagalbos lotuliukas.gif Ir eina sau porelė pagyvenusi, o aš jų prašau ištraukti katiną sudegusį iš mano variklio, taip pasižiūrėjo tokiom akim blink.gif į mane. Atidarant kapotą katinas užmiauksėjo taip pranešdamas apie save, kad dar gyvas, ir kai tik dangtį pakėlė, katinas staigiai iššoko su visa nudegusia uodega ir pabėgo staigiai karsta.gif Daugiau turbūt katinukui nebekils noras ilsėtis mašinoje hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux*: 26 liepos 2007 - 13:08
As tai karta sode valiau viduj masina, visus uzkaborius su skudureliu tryniau, is po visokiu detaliu ir pan didis.gif . Nu, vaziuot namo - ziurau kokia tai lempute dega, ka as zinau ka ji reiskia, ka rodo, kai benzino truksta zinau, kai dureles neuzdarytos zinau - daugiau man nieko ir nereikia; na, bet masina vaziuoja ir man gerai. biggrin.gif Parvaziavau, kita diena i darba nuvaziavau, bet keista buvo, kad kazkaip ne taip vaziuoja - greitis 60, o apsukos 3; pas mane automatas, manau siaip psichuoja mastau.gif . NA, bet del ramumo vis pasiklausineju ka ta lempute reiskia,pazistami nezino, paskambinus i servisa - nezino, sako reikia paziuret. Na, ir draugaitei kaizkaip uzklausiau, sakau ka reiskia angl. tas ir tas, nepamenu dabar koks ten zodis prie tos lemputes, sako priklausomai nuo viso sakinio, sakau nera sakinio, yra vienas zodis ir lempute dega masinoje:hihihi: Tai ji sako, taigi kazkas negerai su stabdziais. Ir tada, tik tada man dasuto, kad valydama as uzkeliau rankini stabdi, bet matyt ne iki galo, ir visa laika, beveik savaite su uztrauktu rankinio vazinejau fool.gif
Atsakyti