Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Mano mašina be signalizacijos, todėl turėjau įprotį išlipus tiesiog dureles "užspausti" ir užtrenkti, kad nereiktų ten žaisti su užrakinimu smile.gif Tačiau tokio įpročio greitai atsikračiau biggrin.gif
Ryte reikia važiuoti - nerandu niekur raktelių. Ieškau ir mąstau, kad raktelių aš lyg nuo vakar vakaro nemačiau...Toliau rausiu visus namus, nervinuosi ne juokais. Sumąstau išeiti į lauką, kieme ieškau aplink mašiną, gal kur pamečiau. Laiptinėje irgi žiūrinėju, gal iškrito lipant laiptais.
Po kažkiek laiko ieškojimų sumąstau nueit iki mašinos ir pažiūrėt į jos vidų - ogi rakteliai palikti užvedimo spynelėj biggrin.gif Tiesiog atsilupk duris (ką ten lupti..nei to nereiktų) sėsk, užsivesk ir važiuok biggrin.gif
Po to karto prisiminus ima juokas, bet kažkaip visada pasitikrinu ar rakteliai mano rankose... smile.gif Tiesa, praėjus kelioms dienoms po to įvykio, priparkavus mašiną centre irgi taip pat palikus raktelius nuėjau, bet pusiaukelėje apsisukau ir tekina atgal biggrin.gif Mašina neužrakinta, rakteliai vėl paruošti važiavimui.. Tada jau nebebuvo juokinga, o kėlė nerimą mano išsiblaškymas smile.gif
Atsakyti
[quote=September_Lady,2010 10 29, 14:10]Is savo patirties: sustabdo vakare policija, as aliuko siek tiek ikalus, masina be draudimo...uz greiti  doh.gif nu ka is tos baimes, kad jau mane supakuos vietoj...uzsirakinu duris, prasidarau 5cm lango ir laukiu kol ateis.
P.: Pazeidimas
As: Koks dar pazeidimas.
P.:Virsijot greiti..
As: Netikiu, negali buti, parodykit.
Policinkas nubega i masina atnesa radara o as toliau drebu.
As: aha, nu gal biskiuka nepastebejau.
P: dokumentus
Ieskau as "atceit" to draudimo po savo rankine, bardacioka ir po vis masina...numykiu, kad vyro masina, tai nelabai zinau kur tie jo dokumentai.
P: bet tai draudimas yra?
As:tai aisku yra, kaip gali jo nebut blink.gif  lotuliukas.gif
P: einam i masina.
As: as neturiu jokios teises eit pas jus i masina lotuliukas.gif (o norejau pasakyt, kad jie neturi jokios teises manes ten vestis. sakau jus du vyrai ten masinoj, aplink laukai, tamsu...jokiais budais neisiu  schmoll.gif
P: gal girta, kad vos leizuvi apverti unsure.gif
As: oj ne, nejuokaukit, siaip labai jaudinuosi, gi ne kiekviena diena pilicija stabdo.

zodziu per tuos 5cm praverto lango prabedravom 15min kazkur, ten prilinkejau jam kad Dievas atligins uz tai kad manes nenubaude  lotuliukas.gif
doh.gif  doh.gif  kosmaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 25 kovo 2011 - 08:09
Man atrodo farai jau zino tokius pasakymus "cia vyro masina nezinau kur dokumentai" biggrin.gif Man tai iskart sukeltu itarima kad tu dokumentu isvis ir nera biggrin.gif
Atsakyti
Man prieš porą savaitėlių tokia juokinga situacija buvo. Dirbu šalia akropolio, šiaip visada važiuoju su mašina, bet pastarąją savaitę draugas buvo mano mašiną pasiskolinęs ir mane vis atveždavo į darbą, ir vis po darbo nepažiūrėdavau kada autobusas ir, kai ateidavau į stotelę, būdavo kątik pravažiavęs. Taigi tąkart dar darbe įsijungiau autobusų tvarkaraštį, pasižiūrėjau kada autobusas, nulėkiau sparčiai į akropolį apsiprekint ir bėgte į stotelę, nes buvo kelios minutės iki autobuso belikusios. Šiaip ne taip spėjau, nusipirkau bilietėlį, nes nuolatinio neturiu. Sėdžiu sau laiminga, kad į autobusą suspėjau, ir kitoj stotelėj skriste išskridau iš autobuso. Spėkit kodėl?
Ogi į darbą tai tądien su mašina atvažiavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 03 25, 12:03)
Man atrodo farai jau zino tokius pasakymus "cia vyro masina nezinau kur dokumentai"  biggrin.gif  Man tai iskart sukeltu itarima kad tu dokumentu isvis ir nera  biggrin.gif

drinks_cheers.gif o tu galvoji jie nesuprato? nera jie tokie d....
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 03 27, 18:06)
drinks_cheers.gif o tu galvoji jie nesuprato? nera jie tokie d....

Tai jo,bet ech tos moterys, sugeba issisukt lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
sitai man nutiko prie gera menesiuka jau, bet vis neprisiruosiau parasyti.

taigi ankstyvas rytas. kaip visada per velai atsikelta, kad normaliai i darba susiruost. paskubom apsirengiu, virtuvej apgraibom pasidarau kavos, gerokai padauginu salto pieno, kad iskart gert galeciau. tfu neskonybe. darausi sumustini i darba toki tiop liop, bet triauksti: majonezas, suris, kumpis, pomidorai, na neesme. greit is striukes, uz raktu ir lekiu lauk, jau vaziuosiu. o ten aisku manes laukia uzsale langa, nors kelias dienas pries tai jau nebesalo... atpratau. nu blyn, nervas jau visai ima, vel i darba veluosiu! atidarau skubiai dureles, trenkiu sumustiaka vidun ir lekiu atgal trobon silto vandens (greiciausias budas patvarkyti apserknijusius langus). griztu prie masinos su puodeliu, sliukst sliukst, biski ant priekinio stiklo vairuotojo pusei, ant soninio vel vairuotojui ir dar ant galinio saukstelis lieka. puodeli paskraidinu kazkur i pievele, dzin po darbo susirasiu. valio jau vaziuoju. viskas gerai iki sustojus aikstelej prie darbo, pasisuku link keleivio sedynes pasiimti to sumustinio, t.y. mano pusryciu, o jo ten nera! kaip cia dabar? - galvoju, esu 100% tikra, kad as ji nesiausi i masina... hmz, tikriausiai nukrites bus del super staigiu posukiu. tikrinu po keleivio sedyne - nera, uz keleivio sedynes - nera, ant galines sedynes - vel nera, sau po kojom - ne, deja, nerasta... nu shuds dabar liksiu be pusryciu, tikriausiai visgi palikau namie... atsidustu, lipu is auto, pasisuku uzdarinet dureles... o ten ant vairuotojo sedynes guli mano pusryciai... sumustinis tikraja to zodzio prasme... o est tai norisi, sulindo ir toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 02 balandžio 2011 - 01:28
QUOTE(jautiena @ 2011 04 02, 02:26)
sitai man nutiko prie gera menesiuka jau, bet vis neprisiruosiau parasyti.

....... o ten ant vairuotojo sedynes guli mano pusryciai... sumustinis tikraja to zodzio prasme... o est tai norisi, sulindo ir toks...

tikiuosi jis buvo maišelyje, nes nenorėčiau isivaizduot kaip kelnės atrodė lotuliukas.gif
Atsakyti
taip, suvyniotas i folija ir i maiseli, tfu tfu, kitaip tai butu visai nekas...
Atsakyti
Prisijuokiau is gan blondinisku situaciju... Masno deja nera labai juokingos, kazkaip nepapuolu as i jas smile.gif kaip draugai sako: esu gimus prie vairo.

daznai sunervoja autoservisuose, kai matai kad akivaizdžiai tave laiko blondine ir galcvoja kad nieko nesuprantu.... kad moteris, dar nereiskia kads nieko nesuprantu.

karta nuvaziavau duslintuvo susivirinti, nes prakiuro. autoservisas didelej nuokalnej. salia stovi Golfas. o kitoj pusej tvora. reikia pravaziuoti. tarpas gal koks 50 cm jei ne maziau. kai vaziavau i viena puse, gerai maciau golfa, kai reikejo atgal, golfas desinej pusej, ne taip gerai matosi, vaziuoju, centimetras prie centimetro. tai kazkokei bernai salia autoserviso akis pakabine ziurejo, matyt ten ju tas golfas buvo, tai galvojo na moteriske tikrai uzkabins smile.gif aisku neuzkabinau, nors vistiek silta daresi, vairavau tik 3 menesi dar ir nors ir kaip drasiai jauciausi, vistiek zinot, neramu, maza kas, kai dar per bordiurus teko brautis.

Esu toks truputi chuliganas, nors aisku nerizikuojantis ir nesudarantis kitiems problemu, taciau viena karta per savo ta krutuma tikrai net silpna pasidare. vaziuoju, priekyje velkasi kazkoks uzmiges, nervas ima, matau jei neaplenksiu, galiu paskui ji vilktis dar koki 30 km, nes toliau labai intensyvus eismas prasides. kaip tik ziuriu prasideda triju juostu kelias, dvi juostos, o is desines isvaziavimo. tai as i ta desine puse meciausi ir pro ten (negerai aisku, bet ka padarysi). tas letapedis liko tolokai, bet kaireje atsirado kitu. as dar ant greicio. o toliau is desines dviratininkas. ir nei stabdyt, nei ka, tai as dar ant gazo , ir i kaire puse rikiuotis. nuo kaireje puseje vaziuojancios per plauka.. ir tai dar nezinia, gal pristabde. ... nu zinot pirma karta taip "krutai" pavaziavau, tai net silpna pasidare paskui pagalvojus kaip issisukau..... brrrrrr...... dar dabar kai pagalvoji siurpas nueina....

dar viena istorija, nejuokinga, bet vistiek tokia ispudi palikusi. vaziuoju. ir ziuriu priekyje desinej pusej kelkrastyje stovi senolis su vezimeliu ir laukia kol pravaziuosiu. dar taip pagalvojau, kad nesumastytu mestis jis i kelia. pravaziavau, ir ziuriu pro veidrodeli, jis eina per kelia. ir matau atvaro dzipas. ir tikrai matau kad tas senolis nespes pereiti. ir ka galvojat, tas senolis uzuot ejes atgal, ar galu gale net sustojes, dar begte ir tiesiai i ta dzipa. kas buvo po to nebemaciau, bet dzipas sustojo, tai speju atsitrenke. nezinia kas tam senoliui uzplauke, jei butu sustojes, dzipas butu pralenkes ji, o tas tiesiu taijkymu begte. ir kai [pagalvoju, praktiskai per plauka issisukau, n es dzipo vietoj galejau as buti.
Atsakyti
ir atvirai pasakius perskaicius jusu visu istorijas, ne vienos is jusu nenoreciau susitikti kelyje... brrrr. plaukai siausiasi kaip taip imanoma vairuoti..
Atsakyti
beskaitydama dar prisiminiau bairiu.

Mano tevams taip nutiko. tada dar paaugle buvau, vairuoti nevairuodavau, tik keleive. issiruosem i soda. 25 km kazkur. vasara, karsta, langa atsidarius. vaziuojam. Kazkaip po 10 km atkreipiau demesi i prietaisu panele, sakau kazkokia raudona lempa sviecai. neturetu. Tetis, na ai, viskas gerai, siaip gal kas. nu as nieko tada, ne mano reikalas. dar po kiek laiko pradejau jausti toki svylancios gumos kvapa. Sakau kazko smirda degancia guma. Tetis tai matyt pro langa ten tau uzsiuodzia, gal kas degina kokias gumas. nu gerai, gal....

vaziuojam toliau. ir kazkaip netycia as zvilgt i rankini stabdi, o jis uztrauktas. pasirodo kokius 15 km pravaziavom uztrauktu stabdziu. atvaziavus i soda, sustojome, tai masinos ratai net dumai ruko, o prisiliesti nejo, kaip lyvgintuvas karstos. nezinia kas butu jei visus 25 km butume nuvaziave.

o su uzsalusiais langais tai budavo bairiu, aciu dievui neikliudavau policijai. dirbau prekybos centre iki 23 val. nakties. ziema. salta. masinos langai uzsaldavo, durys irgi. ilidpavau tik pro galines duris, kurias pavykdavo atplesti. priekini langa prasivaldydavayu tik nedideli skyle, kad matyciau. aisku, iki namu koks 500 m, taip velai masinu nera, mazas miestas, tai delto ir rizikuodavau, negi valanda lauksi kol atsils langai.

visi bijo Vilniaus keliu, as visada taip galvojau, kol ten nenuvaziavau. ik tol vazinedavau tik kaune, ten mokiausi, tai visus kelius zinojau, nebijojau. bet kai pirma karta reikejo i vilniu, galvojau sakes ten. bet atvirai pasakius, kai dabar turiu su kuo palyginti, tai Vilnius yra juokas, palyginus su Kaunu. Kaune zymiai baisiau, nes vairutojai nekulturingesni, keliai siauri, duobeti, visi lenda. ziaur. greitis 50. o Vilniuje praktiskai gali abnt 80 varyti daugeliu gatviu. karta kai pirma karta nuvariau, reikejo i kursus kazkokius, varau ir niekaip nerandu ukmerges g. Vaziuoju, na pagal zemelapi atrodo vaziuoju, bet kai vaziuoju jau gelezinio v. prasideda. sukau ratus kelis kartus, ziuriu kad beveik veluoju jau. jau net autobusu stotelej sustoju, ziuriu kaip vaziuot. tai visa laime kad keliai pasitaike kur ant 80 galejau vaziuoti, tai gazas dugnas buvo kaip tik ismaniau, kad tik speciau. radau paskui, bet tik pasirinkus kita marsruta per kitur, kuris beje pasirode ir patogesnis ir greitesnis nei anas.

kita karta kai vaziavau, nugrybavau su navigacija, kadangi navigacija metosi ant sedynes, tai kazka prispaudaliojus netycia ankstesni marsruta nurodziau, ir vaziavau ne ten kur reikia. jau itariau kazka negero, kai vaziavau ir zinojau kad ten reikia pasukti, o navigacvija liepe kitur. kadangi navigacija suklaidino ir as nespejau isirikiuoti i ta juosta, teko vaziuoti pagal navigacija, kai jau pasiekiau ale galutini taska, pamaciau kad visgi tai ne ta vieta, o ta kur buvau seniau vykusi. ir ka datryti, galvoju vel ten brautis per visa miesta, benzo gaila. vaizuoju atgal, nustacius jau gera marsruta, ziuriu blyn sviesoforoas, o i kaire sukti draudziama kaip tik tom valandom kai vaizuoju. vel kazkur aplink vaziuok. priesais mane stovi kita masina, zenklai lenkiski. ir matau kad ruosiasi sukti i kaire, per drfaudziama zenkla. kadangi is priekio atvaziuoja masinos, ji laukia kol pravaziuos, o gale tuo paciu ir uz manes didziausias kamstis. pypsina visi, o as ka irgi laukiu kol tas pravaziuos. priekyje masinu neliko, tas lenkas pasuko, as taip kakla itraukus galvoju ai, bala nemate, irgi paskui ta lenka per draudziama zenkla smile.gif tai isivaizduoju ka tie gale pagalvojo.
Atsakyti