Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Papasakosiu ir aš vieną nuotykį kelyje smile.gif, tik nežinau ar išeis atpasakoti taip pat juokingai, kokia iš tiesų buvo ta situacija (na bent po kelių dienų ji tapo juokinga). Važiavom su drauge iš Klaipėdos į Šiaulius, draugės vairavimo stažas - ganėtinai kuklus, bet čia ne esmė. Iš Klaipėdos miesto išvažinėjau aš, nes draugė pabijojo nežinomom gatvėm važiuoti (mes pačios šiaulietės), o autostradoje persėdo vairuoti pati. Na važiavom mes sėkmingai, vis laukėme kol davažiuosim Kryžkalnį (aš nelabai žinojau kur jis, pati ten nesu prieš tai vairavus ji taip pat, laukėm kryžkalnio ženklo ar bent Šiaulių) užsinorėjom ko nors užkąst ir kavytės, sugalvojom sustot degalinėje. Nusipirkom ko reikėjo, įsėdom į mašiną, oplia, žiūrim, ženklas - Šiauliai 60km (jei neklystu 60 buvo), na mes patenkintos, kad teisinga linkme judam, išsukam iš degalinės ir keliaujam toliau. Važiuojam važiuojam, visai apsiniaukė, kaip ir rūkas atsirado toks nežymus...nežinau kiek mes laiko taip važiavom, bet aš mintyse vis galvoju, kur tas kryžkalnio ženklas, lygtais jau turėjo būti. Žiūriu, ženklas, ten rašo, Kaunas - 70km!!!!!Maniau, vaidenas (draugė ženklo nematė, apskritai gyvenime labai išsiblaškiusi yra, bet kad iš manęs tokių šposų sulaukti, retas įvykis). Tyliu, nieko nesakau, vis laukiu kryžkalnio ženklo biggrin.gif. Paskiau kreipiuos į draugę, pasakau kad liktais Kauno link ženklą mačiau...Iš pradžių pradėjom juoktis, paskiau panikuoti, apsisukimo niekur neradom. Man skambina vyras, klausia kur esam, sakau pralėkėm kryžkalnį, judam prie Kauno, tai žmogus tikriausiai vos nenuvirto. Jau vakarėjo, pradėjo stipriai lyti ir galop davažiavom Kauną!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nusprendėm Kaune pasilikti nakčiai pas mano pusseserę, pabijojom naktį važiuot, nes tikriausiai atgal į Klaipėdą būtumėm grįžusios, jei šviesos metu nesugebėjom ženklų sužiūrėti biggrin.gif .
Kitą dieną šiaip taip radom išvažiavimą iš Kauno į autostradą. Važiuojam, aš sakau draugei, tik dabar nepralėk, atidžiai vairuok, ženklus žiūrėk o ji man atšauna - "tai tu ženklus žiūrėk, aš vairuoju, į kelią žiūriu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karishma @ 2011 01 26, 03:01)
Papasakosiu ir aš savo moterišką nuotykį...
Važiuoju iš darbo, pakeliui sumąstau užsukt į parduotuvę - brangusis grįžta iš kelionės, reikia gražiai sutikti. Nusiperku šampano, torčiuką, dar šio bei to ir grįžtu į savo seną-naują mašiniuką. Atsisėdu, užsikuriu... pastebiu, kad iš priekyje stovinčios mašinos porelė keistai žiūri, šypsosi... Ai. Nekreipiu dėmesio. Maža ko. Važiuoju. Iš paskos pajuda kita mašina, kažko supypsi. Nepaisau, važiuoju toliau. Vėl pypsi. Pažiūriu per veidrodėlį - vyrukai. Vėl pypsi. Lai pypsi, išsuku iš aikštelės. Vistiek pypsi. Pažiūriu per veidrodėlį, pasitikrinu šviesas, nu lyg ir viskas tvarkoj  g.gif Prisigretina, rodo kažkokius ženklus. Ojetau, kokie maniakai  doh.gif  doh.gif  doh.gif Oriai vairuoju toliau. Sustoju prie posūkio. Iššoka vyrukas iš tos "pypsinčios" mašinos ir... gražiai nukelia ... torčiuką nuo mano mašinos stogo  blink.gif Nutaiso kuo rimčiausią veido išraišką:"Labai gražiai atrodot, ponia, bet pamesit"  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pasirodo, atsidarinėdama dureles(pas mane sunkokai atsidaro, rankenėlę spaudžiu abiem rankom)), pasidėjau torčiuką ant stogo  ax.gif o pasiimt pamiršau ...  ax.gif
Nusišypsojaugražiai, padėkojau, nors pačiai norėjosi skradžiai žemę prasmegti  blush2.gif
Iki šiol nesuprantu, kaip nepamečiau - juk nuvaziavau nemažą atstumą ir padariau porą gerų posūkių....  biggrin.gif  thumbup.gif

Šaunus nuotykis, gerai kad tortas sveikas liko smile.gif
Tavo atveju yra toks patobulinimas automobiliu, kur galima atidaryti koja smile.gif Tokia funkcija turi Ford C-MAX, tada ranku nepritruks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karishma @ 2011 01 26, 02:01)
... pasidėjau torčiuką ant stogo  ax.gif o pasiimt pamiršau ... 

Mano pusbrolis per vestuves dovanų gautus pinigus vokelyje pasidėjo ant stogo ir nuvažiavo doh.gif Nuskrido nebloga sumelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 28, 12:03)
Mano pusbrolis per vestuves dovanų gautus pinigus vokelyje pasidėjo ant stogo ir nuvažiavo  doh.gif Nuskrido nebloga sumelė  doh.gif

manau ne vienas esam palike rankines ant stogo ax.gif tik čia net ir po ilgo laiko juokinga neatrodo unsure.gif pažystų krūvą tokių nelaimėlių biggrin.gif tame tarpe ir save biggrin.gif
Atsakyti
yra viena vieta , kur blondine ir brunete elgiasi vienodai bukai- uz automobilio vairo. tai ir yra juokingiausia situacija ir gan graudi.
Atsakyti
QUOTE(Cikras lietuviz @ 2011 01 28, 18:12)
yra viena vieta , kur blondine ir brunete elgiasi vienodai bukai- uz automobilio vairo. tai ir yra juokingiausia situacija ir gan graudi.

O vyrai tai jau gimę už vairo sėdėt. Nereikia nusišnekėt. Išlipkit pagaliau iš savo medžio ir pažiūrėkit kiek daug puikių moterų vairuotojų yra.
Atsakyti
QUOTE(Cikras lietuviz @ 2011 01 28, 20:12)

Kiek einu per perėja, moterys visada praleidžia o vyrai dar pagazuoja. Kelis kartus vos nepartrenkė nors einu visada tik per žalią. Čia matyt todėl, kad jie ne buki
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 01 28, 20:09)
Kiek einu per perėja, moterys visada praleidžia o vyrai dar pagazuoja. Kelis kartus vos nepartrenkė nors einu visada tik per žalią. Čia matyt todėl, kad jie ne buki

Ir kai važiuoji didžiausiu leistinu greičiu kokia nors Geležinio Vilko gatve pavyzdžiui, spaudžia gazo ir lenkia tuo pačiu dar pademonstruodamas kokį nors "nepakartojamą" bigsmile.gif manevrą, tai irgi turbūt pavydėtino proto požymis bigsmile.gif Ypač žiemą,kai slidu ir sniegas drebia bigsmile.gif
Atsakyti
smagu jusu nuotykius paskaityt biggrin.gif pati irgi kelis apturejus esu. aisku su uzsalusiom durelem visokios problemos, sia ziema jau pasimokius nusinesu tokia metaline mentele, uz dureliu virsaus uzkist, kad atsiluptu, labai gerai padeda, bet vaizdas tai jauciu geras lotuliukas.gif kazkada seniau ziema ilgiau nevazinejau, nusedo akumas, atvaziavo man padet uzkurt, rakinu duris, neatsidaro. nu velnias, galvoju prisalo, dauziau lupau visaip, nu niekaip nekruta. galiausiai draugas priejo, sako kad tu rakta ne i ta puse suki, gaunas kad uzrakinta dar uzrakinu lotuliukas.gif tai pasukau i kita puse ir atsidare iskart doh.gif bet cia nieko, mamai mano teko pora kartu per bagazine rangytis biggrin.gif dar buvom viena karta i gamta isvaziave ir uzsitrenke masina, aisku rakciukai spynoj. teko dauzyt langa. blogiausia kad nebuvo su kuo dauzyt, kaip tycia nei jokio didesnio akmens, su kazkokiu medzio gabalu isdauzem lotuliukas.gif didziausia geda buvo kai tamsoj vaziavau su salone ijungta sviesa lotuliukas.gif puse kauno pravaziavau ir visai nepastebejau kad sviesu, tik kai sustojau apsidairiau kad kazkas ne taip lotuliukas.gif
dar vienas nemalonus ivykis buvo kai man kieme apgadino masina. reikejo kazkur vaziuot, tamsu buvo, masiniukas ramiai stovi kieme, isedau isvaziavau, kazkas dzerzgia ties keleivio puses priekiniu ratu. stabtelejau aikstelej, apeinu masina, o ten sparnas gerai ilenktas, buferio gabalo ner, zibinto kampas nuduzes blink.gif biski sokas istiko doh.gif paskui pamaciau rasteli uz valytuvo kas mate avarija. gerai, kad gerai baigesi, atsirado kaltininkas, pavyko draudima gaut smile.gif
Atsakyti
Gal nevisai juokinga, bet svarbu gerai baigėsi:
Reikėjo ryte lėkt į Vilnių, bet mano auto net nuo "krokodilų" neužsikūrė. Kaimynų pagalba mažoje aikštelėje apsukom mašiniuką ir prisikabinau prie tėvų automobilio, maniškė buvo visa apšerkšnijusi, nieko pro priekinį langą nemačiau, šiaip ne taip užkūriau, bet lengvai atsitrenkiau į tėvų mašiną, susidūrimo metu nukrito priekinis numeris, gal užgaišom 10 min, gal net mažiau, kol apsisukom, numerio nebebuvo. Man šokas, nes jau vėluoju išvažiuot. Nusprendžiau važiuot su vienu numeriu, galinį prisukau į priekį ir pirmyn. Policija net nestabdė, nors ir matė.
Mano automobilis užrašytas tėčio vardu, vakare skambina man jis ir sako, kad jam į darbovietę blink.gif skambino policija, ir pasakė kad kažkas atnešė numerį, nurodė telefoną, kuriuo paskambinus atsiimsiu, bet niekas nekėlė ragelio.
Kitą dieną išėjau į darbą, o per pietus paskambino mama ir pasakė, kad namie apsilankė du pareigūnai ir atnešė mano pamestąjį numerį blink.gif
Išvada: šaunuoliai pareigūnai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
truputi ne i tema,bet su auto susijes biggrin.gif turejom parudijusi golfa-20meti ax.gif laukiu vyro aikstelej.privaro toks nuliovas dzipas,islipa kostiumuotas toks ir TOKIU zvilgsniu perzvelgia musu "parudijusia skardine" rolleyes.gif as net pasijutau tokia mazyteee,menka...ir is kazkur atsiranda benamis sunekas ir pries musu akis koja pakele ant to NULIOVO DZIPO doh.gif thumbup.gif thumbup.gif MATYTUMET KOKIOS TO BERNO AKYYYS BUVO.as kerstingai ir prgalingai zviegiau savo "rudenoj" tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar, kai prisimenu, juokinga, o kai nutiko ši istorija, vos tramdžiau ašaras. Taigi važiavome su MB į jo sūnėno krikštynas, pasipuošę, kaip ir dera krikštatėviams, su tortu ir t.t. Tik jie gyvena kaimo vienkiemyje, tai net ir vasarą sunku per duobes privažiuoti. MB, kad nereikėtų važiuoti geroko gabalo kelio, nusprendė jį trumpinti, kaip ir kaimo vyrai - per upelio brastą, t.y. seklią vietą. Pervažiuoti galima ir visi važinėja, tik ne po lietaus. Nors ir prašiau, važiuoti normaliu keliu, bet kur tau... Mūsų BMW tik įvažiavo į upelį, užgriebė į oro filtrą vandens ir užgeso. Pariedėjo ir žiūriu stovime upelio viduryje. MB juokiasi, sako, žiūrėk ir vanduo nebėga - o bėga jis iš mano pusės, nes iš ten srovė... Mano lūpa dreba, MB jau nieko nesakau, nes jei užsivesčiau, nebesustočiau... Sukandus dantis nusimaunu batelius, pėdkelnes, susirangau ant sėdynės ir laukiu kol subėgę giminaičiai trauks mašiną. Tortą padedu ant užpakalinės sėdynės, bet po kelių minučių pajaučiu, kad jau semia ir sėdynę, tortas plaukia, sėdžiu ant lango, nes jei lipsiu lauk ir brisiu į krantą, tai visa suknelė liks šlapia... MB nusirengia kostiumą, lenda lauk, prikabina prie brolio mašinos virvę ir šiaip ne taip užtraukia mus į krantą. Nuotaika sugadinta juodai - į bažnyčia reikia, o mūsų mašina nevažiuoja, net neaišku, ar išvis pataisoma, nes visur vanduo variklyje... Na ką, vaikas tai neliks nekrikštytas, MB gauna naujus marškinius, kaklaraištį ir išvažiuojame. Tik paskui ne šventė rūpėjo, o meistrų teko ieškoti ir mašiną taisyti. Nors niekas netikėjo, bet pradžiūvusi ir meistro pažįstamo pakrapštyta, paskui puikiausiai dar važinėjo. Tik draugai pravardę davė - "amfibija".
Praktiškai komedijos scenarijus, tik tada nė kiek nebuvo juokinga doh.gif
Atsakyti