Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

September lady lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prisiminkit dar kokia situacija, pralinksminot nerealiai! :)Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 31 spalio 2010 - 11:03
Nu nepasakyciau kad saunuoliai...aliukas,greitis,be teisiu uz vairo...nu nieko juokingo cia,rimta,ir netgi liudna...vat tik mamos istorijos tai superines tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 11 01, 22:04)
Nu nepasakyciau kad saunuoliai...aliukas,greitis,be teisiu uz vairo...nu nieko juokingo cia,rimta,ir netgi liudna...

Visiškai pritariu - nieko čia juokingo ir anaiptol nėra ko girtis ir skelbtis.
Atsakyti
Aš irgi pritariu, kad už vairo žaidimų kaip ir neturėtų būti, reikia atsakingai apie vairavimą galvoti smile.gif

[quote=September_Lady,2010 10 29, 14:10]
Is savo patirties: sustabdo vakare policija, as aliuko siek tiek ikalus, masina be P: einam i masina.
<...> As: as neturiu jokios teises eit pas jus i masina lotuliukas.gif (o norejau pasakyt, kad jie neturi jokios teises manes ten vestis. sakau jus du vyrai ten masinoj, aplink laukai, tamsu...jokiais budais neisiu schmoll.gif
P: gal girta, kad vos leizuvi apverti unsure.gif
As: oj ne, nejuokaukit, siaip labai jaudinuosi, gi ne kiekviena diena pilicija stabdo.<...>

Bet vistiek jūs man ką norit sakykit, bet iš juoko raičiausi nuo šio dialogo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 11 01, 20:04)
Nu nepasakyciau kad saunuoliai...aliukas,greitis,be teisiu uz vairo...nu nieko juokingo cia,rimta,ir netgi liudna...vat tik mamos istorijos tai superines tikrai thumbup.gif

pritaru, skamba kaip ta blondinė galvojanti kad greitukė ją kirkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 11 01, 21:04)

nesididziuoju nei vienu panasiu poelgiu unsure.gif bet buna kartais gyvenime nutinka... kadangi esu ne ta blondine (kaip kazkas rase) ir siaip galva ant peciu nesioju...jauciu savo galimybes tongue.gif o kai tos galimybes kertasi su istatymais, tenka suktis is padeties rolleyes.gif manau, jei tikrai buciau padariusi rimtus pazeidimus nei viena istorija nebutu pasibaigusi "gero kelio " palinkejimu (be jokiu kysiu) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 18 lapkričio 2010 - 15:36
Papasakosiu, kaip mano vienos pazistamos vyrui nutiko.
Dirba jis vairuotoju su lengvaja masina. Baige savo marsruta, vaziuoja i darba priduot popierius ir cia kad suims pilva blink.gif pyyyyyrst. Na kam gi nebuna doh.gif Ir tik pasiziuri i kelkrasti, o gi ten jo sekretore kulniuja. Kadangi iki darbovietes buvo geras kelio galiukas, pagalvojo paves, o kad masinoj smirda - pamirso lotuliukas.gif Sustojo, sekretore isedo. Pasisveikino ir tada jam topt galvon, o gi smirda lotuliukas.gif Sedi apsimeta, kad nieko nejaucia. Sekretore niuch niuch smirda. Apsidairo, i batu padus pasiziuri, israusta ir toliau sedi nekrust. O kelkrasty marmaliuze buvo...matyt vargse pagalvojo kad i koki š.. ilipo doh.gif . Na parveze, isleido, ta padekojo. O drauge tuo metu sekretoriate ja pavadavo. Ta ilekia i sekretoriata, labas labas. Sako, tu dar pasedek, o as eisiu susitvarkyt lotuliukas.gif Aisku drauge nieko nesuprato blink.gif ko cia ji taip. Tik po to kai vyras papasakojo suprato. Ot tie vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janone: 22 lapkričio 2010 - 18:15
QUOTE(2:6:24 @ 2010 08 03, 12:07)
papasakosiu ir as...

istorija jau truputi pasenus, bet vis dar sypteliu ja prisiminus smile.gif

kazkuri vakara po velyvuju futbolo cempionato rungtyniu vaziuoju is baro namo: tamsu, lietus lyja, ne velnio nesimato. Niekaip nesuprantu, kodel mano masiniuko sviesos nieko neapsviecia. Slenku vos iziuredama, kas kelyje vyksta ir dekoju kazkam, kad zibintai gatvese dega. parvaziuoju i stovejimo aiskele, sustoju, islipu pasiziureti, ar mano masinos zibintai dega. Na, dega, bet nieko neapsviecia... Galvoju, gal kazka nureguliavau, gal kazkur kazka ne taip nustaciau. Po keliu dienu nuvarau masina i servisa rimtesniu problemu spresti ir sakau, kad man dar ir liampas pareguliuotu, nes su trumposiomis vaziuodama nieko nematau. Reikejo matyti meistriuko israiska smile.gif pas mane abi lemputes perdegusios buvo! vazinejau su gabaritinem, manydama, kad cia trumposios!

va taip ir buna, kai ne velnio nesupranti smile.gif

Man irgi taip buvo,tik aš porą savaičių taip pravažinėjau,siandien tik sutaise. Man irgi atrode kaip tos lempos sviecia ir nieko neapsviecia.
O kitas bajeris buvo,kai atvaziavo sese i svecius ir sumaste i parduotuves nuvaziuoti,o paskui i kokia kavine. Tai po parduotuviu grizome namo,sese liko masinoje,as greitai padejau daiktus ir grizau,o masina tai nebeuzsiveda. As pabamdziau kelis kartus uzvesti,bet nieko,tik ivairios lemputes,rodancios gedimus sviecia. Ka daryti? Skambinu vyrui,nors jis darbe ir prase netrukdyti,o kai paklause kas sugedo as net isvardinti negaliu. Galiausiai netekes kantrybes atvaziuoja,uzrakina masina,atrakina ir ji uzsiveda. As apie tai zinojau,bet pamirsau... To rezultate vyras ir nuveze mus i kavine,matyt nenorejo nervais rizikuoti.
O dar kiek nutikimu yra buve smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InViDa: 30 lapkričio 2010 - 23:41
http://www.youtube.c...h?v=qG4IaHgqH00
Atsakyti
Tai nutiko man, bet ne šią žiema...
Taigi, skubėjau aš į egzaminą, laiko dar buvo nemažai, važiuoti netoli, tad užsimečiau ploną striukę ir išbėgau, net pirštines palikau... Užvedžiau automobilį ir išlipau nuvalyti sniego nuo mašinos. Greitai nuvaliau ir patenkinta, kad turėsiu daug laiko stveriu už durelių, o jos... užsitrenkė tongue.gif mašina užvesta, rankinukas ant priekinės sėdynės aišku jame ir teleonas, o šalta. Kaip tik tądien buvo gal -20. Eičiau namo, bet raktai mašinoje, o aplink jokių praeivių... gal po gero pusvalandžio pagaliau pasirodė pirmas praeivis, leido paskambinti, išsikviečiau avarinę. Kol atvažiavo avarinė praėjo dar valanda, sušalau siaubingai į egzaminą nespėjau... bet pamoką turėjau neblogą, daugiau niekada nebeuždarau priekinių durelių valydama sniegą smile.gif
Atsakyti
perpasakosiu pažystamos istoriją: atvažiavo į degalinę kuro, išlipo, kad rankinuko niekas nenuknistų užrakino mašiną ir eina prie kolonėlės, pasiėmusi kuro pistoletą bando atidaryti kuro baką, o jis užstrigęs, visaip krapštė, kišo raktelius ir ko tik nedarė, na neatsidaro ir viskas biggrin.gif tada pasikvietė operatorių sako užstrigo... tas pasižiūrėjo rimtu veidu ir sako: o gal tu moterie mašiną užrakinai, juk tada ir bakas užsirakina lotuliukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo moterišką nuotykį...
Važiuoju iš darbo, pakeliui sumąstau užsukt į parduotuvę - brangusis grįžta iš kelionės, reikia gražiai sutikti. Nusiperku šampano, torčiuką, dar šio bei to ir grįžtu į savo seną-naują mašiniuką. Atsisėdu, užsikuriu... pastebiu, kad iš priekyje stovinčios mašinos porelė keistai žiūri, šypsosi... Ai. Nekreipiu dėmesio. Maža ko. Važiuoju. Iš paskos pajuda kita mašina, kažko supypsi. Nepaisau, važiuoju toliau. Vėl pypsi. Pažiūriu per veidrodėlį - vyrukai. Vėl pypsi. Lai pypsi, išsuku iš aikštelės. Vistiek pypsi. Pažiūriu per veidrodėlį, pasitikrinu šviesas, nu lyg ir viskas tvarkoj g.gif Prisigretina, rodo kažkokius ženklus. Ojetau, kokie maniakai doh.gif doh.gif doh.gif Oriai vairuoju toliau. Sustoju prie posūkio. Iššoka vyrukas iš tos "pypsinčios" mašinos ir... gražiai nukelia ... torčiuką nuo mano mašinos stogo blink.gif Nutaiso kuo rimčiausią veido išraišką:"Labai gražiai atrodot, ponia, bet pamesit" doh.gif doh.gif doh.gif
Pasirodo, atsidarinėdama dureles(pas mane sunkokai atsidaro, rankenėlę spaudžiu abiem rankom)), pasidėjau torčiuką ant stogo ax.gif o pasiimt pamiršau ... ax.gif
Nusišypsojaugražiai, padėkojau, nors pačiai norėjosi skradžiai žemę prasmegti blush2.gif
Iki šiol nesuprantu, kaip nepamečiau - juk nuvaziavau nemažą atstumą ir padariau porą gerų posūkių.... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti