Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(denaxa @ 2010 09 10, 21:09)
Cia tai nieko dar...kada cia su kolega stovim prie sankryzos,o jis ir sako-ziurek,man langa plauna,ir ijunge valytuvus.Vnz.,vaizdelis geras buvo,lengvuske ijungus langu plovima,ir visa srove pilnai eina uz jos stovinciam autui,o tam beliko tik valytuvus isijungti,ir langas svarutelis doh.gif  lotuliukas.gif

čia irgi nieko, tai - gan dažnas "reiškinys" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2010 09 10, 21:49)
čia irgi nieko, tai - gan dažnas "reiškinys" smile.gif

Na jo,daznas,bet as nesuprantu,kam isvis tada "plauti" langa jei ant jo nieks nepatenka doh.gif Tikriausiai zmogai langu plovimo skyscio nespeja pirkt lotuliukas.gif
O purkstukus susireguliuot keliu sekundziu darbas,ir tam tik adatos su siulu tereikia ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien pirmą kartą važiavau vienui viena mašinoj, eina sau kaip buvo baisu. Prie vieno šviesaforo, kai įsijungė žalia, pradėjau važiuot ir užgęso mašina, užsikūriau, ir vėl užgeso. Paskui girdžiu jau pypina man kitos mašinos biggrin.gif vienu žodžiu buvo strioko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2010 09 10, 11:48)
o aš gėdos kiek degalinėj esu apturėjusi..... blush2.gif  sustoju prie  kolonėlės kuro isipilt, išlipu iš mašinos, ogi kuro bakas kitoj pusėj.... paraustu šoku atgal į mašiną ir apvažiuoju kolonėlę iš kitos pusės, ir ką jūs manot tas bakas vis vien kitoj pusėj blink.gif  tada vėl išokus mašinon apsuku mašiną iš kitos pusės ir privažiuoju prie kitos kolonėlės, išlipu..... vajetau gatava žemėn sulyst iš gėdos.... bako vėl nėr..... degalinės operatorius žvengdamas sako gerai nebevark, šlanga ilga pasieks ir taip..... tas raudonis man visą dieną nepraėjo....  blush2.gif

Negaliu, zvengiu iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 09 14, 23:19)
Negaliu, zvengiu iki asaru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia mano asmeninis ir neperpasakotas nutikimas, isivaizduok kokia blondinė jaučiausi biggrin.gif turiu dar vieną iš savo skaudžios patirties mirksiukas.gif

pas mus mašinos bagažines atidarymas sugedes buvo ir uždarant trenkdavosi taip kad net viskas aplink drebėdavo, todėl atsipurtė kažkokie laideliai galinių žibintų ir kartais nedegdavo,bet prieini trenki per bagažinę ir vėl dega. tai va važiuoju ir žiūriu stabdo mane policininkas, pirmą kartą per mano trijų metų važiavimo karjera smile.gif žinau kad nieko blogo nepadariau, bet psichologinis virpulys užpuola kaip reikiant, sustoju, ir avarines isijungiu, viską kaip priklauso, prieinam pasisveikina, sako pas jus viena fara nedega, - o aš, ai kažko durniuoja, reik trenkt per bagažinę ir užsidegs, tas apsiputoja iš juoko, ir sako fara priekyje jei ką blush2.gif aš jau kratausi iš jaudulio ir gėdos, o jis - čia gi dar vairuotojo pusėje, bauda 100 lt priklausytų.... aš vos žodį galiu suregzti, sakau nu nereikia, sako kodėl, o aš - jūs man pirmas ... biggrin.gif ir dar kažkokios varlės iš burnos sprūsdavo, nei pati nesupratau ką šneku, bet galų gale paleido, sako gero kelio, važiuok atsargiai, ir atsimink savo pirmą policininką, ir kad fara prieky biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė, jei ne tas tavo "jumoras" , butu ko gero nepaleides ax.gif
Atsakyti
Buvo salta ir slapia rudens diena, o as su kolege turejom patekti i viena audiniu parduotuve. Aisku, tokia diena norisi prisiparkuoti kuo arciau, kad netektu lietui lyjant vaikscioti. Et, galvoju, pabandysiu rasti vietos prie pat parduotuves. Vaziuoju - "plyta". Na ka man ta plyta, juk taip noriu kuo arciau privaziuoti smile.gif pravaziavau pro "plyta", o vietos parkuotis nera. Vaziuoju toliau, sutinku priespriesais policininku automobili atvaziuojant... Sustoja, atsidaro langa:
P.: - Kiek mokejai?
A.: - Uz ka?
P.: - Uz teises.
A.: - nemokejau...
P.: - O tai jau nemokamai dalina?
A.: - Tai kad as nepirkau, is pirmo karto Regitroje issilaikiau smile.gif
P.: - O tai kur vaziuoji?
A.: - aa... mm.. O ka?
P.: - Zenklo nematei? smile.gif
A.: - tai kad as nevaziuoju smile.gif as apsisuku, kad is cia isvaziuociau smile.gif
P.: - Na joooo... Jau nemokamai dalina smile.gif

Aciu dedem policininkams, kad nenubaude ir dar nuotaika ilgam pakele smile.gif

Atsakyti
per kokius 2metus vairavimo pirma karta nuvaziavau i degaline kuro...Sustoju prie dyzeliuko, imu slanga piltis, kisu kisu neilenda...galvoju gal nemoku ikist, spust, dyzeliukas sliukst per sonus... nu ***** sakau visai nemoku isipilt. ar kas cia.... Salia sustojo busiukas, islipo augalotas vyriskis, sakau gal galit padet, nelenda biggrin.gifD tas atejo kai pradejo juoktis, sako ta kamazu dyzelio slanga padekit biggrin.gifD ir paima salia esancia slanga su plonesniu sautuvo galu :DDD degalinej susimokejau 33ct uz viena ir kazkiek uz kita kura :DDDDDD geda pasidare kad ziopla nepazejau ka imu 4u.gif
Atsakyti
Juokinga situacija gatvėje
Važiuoju gatve, kažkur iš galo pasigirsta greitosios signalas. Na persirikiuoju į dešinę pusę ir važiuoju toliau. Greitoji girdisi, kad jau yra labai arti, bet nelenkia. Pradedu dairytis, kas jos nepraleidžia. Ir ką biggrin.gif kairiąja puse neskubėdama važiuoja nedidukė mašina prieš greitąją, prie vairo sėdi blondinė. Vairuoja viena ranka, o ant kitos piršto vynioja plaukus . Gal mergina galvojo, kad vairuotojas už jos ją kabina lotuliukas.gif Taip ir nuvažiavo toliau, savo posūky nusukau, tai nebemačiau kuo ten baigėsi cool.gif
Atsakyti
Jop... Aš kai išgirstu sirenas iš kart varau į šoną.... O dėl benzino kolonėlių tai....
Mama dar kai važinėjo, nuvažiavo su savo žiguliuku benzo pilt. Įkišo pistoletą, maigo ir pyksta... "kas čia per nesamonė, niekas nebėga ir pan..." Aš sėdžiu mašinoj atsipūtus ir nesuku galvos. Gi ne aš už vairo..." kaip tyčia kitoj pusėj sustoja mano buvus klasiokė su draugu... Išlipo ir klausia- o kodėl jūs bandot dažytą DK įsipilt??? doh.gif doh.gif Dabar kai savomašinaipilu, dažnai prisimenu ir pažvengiu tyliai.... Ir visada pažiūriu ką pilu.
Atsakyti
Is savo patirties: sustabdo vakare policija, as aliuko siek tiek ikalus, masina be draudimo...uz greiti doh.gif nu ka is tos baimes, kad jau mane supakuos vietoj...uzsirakinu duris, prasidarau 5cm lango ir laukiu kol ateis.
P.: Pazeidimas
As: Koks dar pazeidimas.
P.:Virsijot greiti..
As: Netikiu, negali buti, parodykit.
Policinkas nubega i masina atnesa radara o as toliau drebu.
As: aha, nu gal biskiuka nepastebejau.
P: dokumentus
Ieskau as "atceit" to draudimo po savo rankine, bardacioka ir po vis masina...numykiu, kad vyro masina, tai nelabai zinau kur tie jo dokumentai.
P: bet tai draudimas yra?
As:tai aisku yra, kaip gali jo nebut blink.gif lotuliukas.gif
P: einam i masina.
As: as neturiu jokios teises eit pas jus i masina lotuliukas.gif (o norejau pasakyt, kad jie neturi jokios teises manes ten vestis. sakau jus du vyrai ten masinoj, aplink laukai, tamsu...jokiais budais neisiu schmoll.gif
P: gal girta, kad vos leizuvi apverti unsure.gif
As: oj ne, nejuokaukit, siaip labai jaudinuosi, gi ne kiekviena diena pilicija stabdo.

zodziu per tuos 5cm praverto lango prabedravom 15min kazkur, ten prilinkejau jam kad Dievas atligins uz tai kad manes nenubaude lotuliukas.gif

Mamos situacijos
Vazinejo su tokia pagerinta masina, kuri uzgesinus varikli nebeuzsikurdavo. Na ka isvaziavom i miesta, nutarem palikinet sese masinoj, kad pasaugotu, nu nes jei uzgesins varikli, tai reiks uzsistumt...o miete nelabai kur pasistumdysim. Privaziuojam viena parduotuve, pyst pyst automatiskai viska atjunge rankini uztrauke ir sedi...Susizvalgem...Masina uzgesus. ieskom vyruku, uzstume smile.gif Kitur nuvaziuojam, ir as jai jau kartoj nenustodama, tik neuzgesink variklio, tik nepadaryk to... Aha gerai, sako mama. Sustojom, Valio...automatiski veiksmai nesuveike masina dar su uzvestu varikliu....Ziuriu...mama imete pirma begi ir atleido sankaba...masina soko staigiai i prieki ir uzgeso doh.gif klausiau "tai ka cia padarei?" Nu gi imeciau pirma begi, kad neriedetu...UZVESTAAAA masina??? kad neriedetu???

Kita karta nenusimina jai sankaba iki galo nors tu ka...apziuri pati, nelabai ka supranta, nuvaziuoja i servisa. Palieka masina, islekia i darba, po darbo parlekia...nu kaip sutvarket? aha sako mechanikas, kita karta kilimeli issitraukit is po sankabos doh.gif
Atsakyti
Dar viena atsiminiau, labiau extremali nei juokinga

Vaziavom su vyru, vyras vairavo, as salia sedejau. Is priekio vaziuodami "nukerta" mentai, dar mums priesais prasilenkiant isijungia mirgalkes ir supratom kame reikalas. Na vyras kiek imanoma dar toliau pavaziavo, kol policija is galo apsisukinejo...Girdziu "Keiciames, staigiai"...mat MB teisiu neturejo blush2.gif o prisisege dirzais tvarkingai vaziavom, saltas metas,su paltais visokiais doh.gif jau pradejom ten makaluotis, man rankos kojos dreba, sakau "Ai nespesim" unsure.gif "Davai tik nebuk boba" doh.gif nu ka siaip ne taip persisedom, ateina policininkas su radaru, rodo pazeidima...o as tik linksiu galva.... ikritusi tikra to zodzio prasme i vairuotojo sedyne, pedalu nesiekiu, per vaira priekio nematau... irnesakyk.gif

P.S.istorija baigesi laimingai ax.gif
Atsakyti