QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 15:42)
Man irgi patiko
Bet pagalvojus, kaip taip vat nepraleidžia? Juk dauguma vyrų vairuotojai, tai niekas džentelmeniškai nepasielgė?
Aš tai visada galu pripratus statyt, tai man jau kraujyje O jei nieks nepraleidžia, pamirksiu, nusišypsau ir žiūrėk, jau kelią duoda
Gerai, kad toks geras dėdė pskliuvo, a tai būtumėt gavusi ne vieną premiją
Bet pagalvojus, kaip taip vat nepraleidžia? Juk dauguma vyrų vairuotojai, tai niekas džentelmeniškai nepasielgė?
Aš tai visada galu pripratus statyt, tai man jau kraujyje O jei nieks nepraleidžia, pamirksiu, nusišypsau ir žiūrėk, jau kelią duoda
Gerai, kad toks geras dėdė pskliuvo, a tai būtumėt gavusi ne vieną premiją
as tuo metu zalia vairuotoja buvau. biski pavaziavau atbula, pamaciau, kad masina atvaziuoja, ir vel atgal. kadangi igudziu mazai, tai naglai ir nelindau. laukiau dedes policininko
pastaruoju metu mano "bairiai" buna ikalnese. kadangi dazniausiai sedu uz vairo, kai vyriskis buna virsijes 0.4, tai mano igudziai iki siolei nesusiformave ir ikalniu fobijos neiveikiau. kazkada vaziuoju, vezu draugus ir matau, kad mirksi sveisaforas ir tuoj bus raudona. as ant gazo, kadangi bijojau sustoti ikalnej. finalas-pralekiau per raudona, vyras rekti pradejo, draugai i atlosus isikabine
dar yra teke vaziuoti ir stebetis, kas masinai pasidare, kodel ji netraukia. po kiek laiko pamaciau, kad rankinio nenuleidus.
prie to pacio prisiminiau, kaip nuvaziavom pas gimines, as galvoju pasirodysiu, kokia gera vairuotoja sustojau, uztraukiau rankini ir jau galvojau eiti, bet ne, kilo isganinga mintis-priparkuoti masina palei saligatvi. isedu, uzsivedu ir vaziuoti. girdziu vyrai rekia- "rankini nuleisk". baigesi mano visos mandravones. sedejau ausis suglaudus