Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 15:42)
Man irgi patiko thumbup.gif  lotuliukas.gif 
Bet pagalvojus, kaip taip vat nepraleidžia? Juk dauguma vyrų vairuotojai, tai niekas džentelmeniškai nepasielgė? g.gif
Aš tai visada galu pripratus statyt, tai man jau kraujyje biggrin.gif  O jei nieks nepraleidžia, pamirksiu, nusišypsau ir žiūrėk, jau kelią duoda lotuliukas.gif 
Gerai, kad toks geras dėdė pskliuvo, a tai būtumėt gavusi ne vieną premiją smile.gif

as tuo metu zalia vairuotoja buvau. biski pavaziavau atbula, pamaciau, kad masina atvaziuoja, ir vel atgal. kadangi igudziu mazai, tai naglai ir nelindau. laukiau dedes policininko lotuliukas.gif
pastaruoju metu mano "bairiai" buna ikalnese. kadangi dazniausiai sedu uz vairo, kai vyriskis buna virsijes 0.4, tai mano igudziai iki siolei nesusiformave ir ikalniu fobijos neiveikiau. kazkada vaziuoju, vezu draugus ir matau, kad mirksi sveisaforas ir tuoj bus raudona. as ant gazo, kadangi bijojau sustoti ikalnej. finalas-pralekiau per raudona, vyras rekti pradejo, draugai i atlosus isikabine lotuliukas.gif blush2.gif
dar yra teke vaziuoti ir stebetis, kas masinai pasidare, kodel ji netraukia. po kiek laiko pamaciau, kad rankinio nenuleidus.
prie to pacio prisiminiau, kaip nuvaziavom pas gimines, as galvoju pasirodysiu, kokia gera vairuotoja lotuliukas.gif sustojau, uztraukiau rankini ir jau galvojau eiti, bet ne, kilo isganinga mintis-priparkuoti masina palei saligatvi. isedu, uzsivedu ir vaziuoti. girdziu vyrai rekia- "rankini nuleisk". baigesi mano visos mandravones. sedejau ausis suglaudus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2010 04 14, 15:04)
as tuo metu zalia vairuotoja buvau. biski pavaziavau atbula, pamaciau, kad masina atvaziuoja, ir vel atgal. kadangi igudziu mazai, tai naglai ir nelindau. laukiau dedes policininko  lotuliukas.gif
pastaruoju metu mano "bairiai" buna ikalnese. kadangi dazniausiai sedu uz vairo, kai vyriskis buna virsijes 0.4, tai mano igudziai iki siolei nesusiformave ir ikalniu fobijos neiveikiau. kazkada vaziuoju, vezu draugus ir matau, kad mirksi sveisaforas ir tuoj bus raudona. as ant gazo, kadangi bijojau sustoti ikalnej. finalas-pralekiau per raudona, vyras rekti pradejo, draugai i atlosus isikabine  lotuliukas.gif  blush2.gif
dar yra teke vaziuoti ir stebetis, kas masinai pasidare, kodel ji netraukia. po kiek laiko pamaciau, kad rankinio nenuleidus.
prie to pacio prisiminiau, kaip nuvaziavom pas gimines, as galvoju pasirodysiu, kokia gera vairuotoja  lotuliukas.gif  sustojau, uztraukiau rankini ir jau galvojau eiti, bet ne, kilo isganinga mintis-priparkuoti masina palei saligatvi. isedu, uzsivedu ir vaziuoti. girdziu vyrai rekia- "rankini nuleisk". baigesi mano visos mandravones. sedejau ausis suglaudus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na jau tas didelis noras pasirodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai jau vyras didelę kantrybę turi ir didelį humoro jausmą biggrin.gif
Aš tai tylėčiau ir tyliai kikenčiau vyro vietoj hihihi.gif
Na, pati per raudonas kartais pravažiuoju, bet dabar pasiskaičiavau, kad labai jau brungus malonumas lotuliukas.gif blush2.gif
Aš tai niekad nebijojau vairuot, neturėdama teisių rulinau po Vilnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 16:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na jau tas didelis noras pasirodyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai jau vyras didelę kantrybę turi ir didelį humoro jausmą biggrin.gif
Aš tai tylėčiau ir tyliai kikenčiau vyro vietoj  hihihi.gif
Na, pati per raudonas kartais pravažiuoju, bet dabar pasiskaičiavau, kad labai jau brungus malonumas lotuliukas.gif  blush2.gif 
Aš tai niekad nebijojau vairuot, neturėdama teisių rulinau po Vilnių  smile.gif

o as biski bailiuke, tai man ir kyla visokios nesamones biggrin.gif
dar prisiminiau is senu geru civiko laiku biggrin.gif nuvaziavom i kaima ir brolis su dede vakare uzsimane patikrinti buciu. atejo pas mane, sako vezk, pratinkis ir tamsoj vairuoti. man gera nuotaika, sedom ir vaziuojam. isleidau vyriskius, o pati galvoju apsisuksiu. na ir ka - neapsiskaiciavau... biski vienu ratu pakibau.... sulaukiau vyriskiu ir jiems teko darbu susimoketi uz kelione lotuliukas.gif laimei, kad masiniukui nieko neatsitiko, o tai grizes is komandiruotes MB jauciu butu daugiau man raktu nepalikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2010 04 14, 15:58)
o as biski bailiuke, tai man ir kyla visokios nesamones  biggrin.gif
dar prisiminiau is senu geru civiko laiku biggrin.gif nuvaziavom i kaima ir brolis su dede vakare uzsimane patikrinti buciu. atejo pas mane, sako vezk, pratinkis ir tamsoj vairuoti. man gera nuotaika, sedom ir vaziuojam. isleidau vyriskius, o pati galvoju apsisuksiu. na ir ka - neapsiskaiciavau... biski vienu ratu pakibau.... sulaukiau vyriskiu ir jiems teko darbu susimoketi uz kelione  lotuliukas.gif laimei, kad masiniukui nieko neatsitiko, o tai grizes is komandiruotes MB jauciu butu daugiau man raktu nepalikes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O kur pakibot?lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na jūs ir važinėjanti komedija lotuliukas.gif
O kaip dabar reikalai? g.gif
Aš tai savo pirmąją mašiną nepastebimai davedžiau iki galinių amortizatorių bagažinėje blush2.gif O tai meistas juokės, sako"kaip tu iki manęs atvažiavai su tokia mašina?" sakau"tai aš per duobes dar 60km/h važiavau" biggrin.gif Tai taip pažiūrėjo, nusijuokė. O aš galvoju, kodėl pas man salone tiek dulkių buvo, o pasirodo bagažinėje didžiausia skylė buvo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 19:59)
lotuliukas.gif  O kur pakibot?lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na jūs ir važinėjanti komedija lotuliukas.gif
O kaip dabar reikalai? g.gif
Aš tai savo pirmąją mašiną nepastebimai davedžiau iki galinių amortizatorių bagažinėje blush2.gif O tai meistas juokės, sako"kaip tu iki manęs atvažiavai su tokia mašina?" sakau"tai aš per duobes dar 60km/h važiavau"  biggrin.gif  Tai taip pažiūrėjo, nusijuokė. O aš galvoju, kodėl pas man salone tiek dulkių buvo, o pasirodo bagažinėje didžiausia skylė buvo ax.gif  lotuliukas.gif

dabar tik vakarais, kai tuscias miestas retkarciais vairuoju... na kai MB buna nelabai kondicijoj lotuliukas.gif kadangi darbine masina, tai neduoda man praktikuotis smile.gif
beje skaiciau, kaip cia kazkas rase apie servisa, tai prisiminiau, kaip as veziau masina padangu keisti. servisas garaze, vietos ankstoka, tai as su savo erdviniu mastymu pabijojau isvaziuoti. meistras duoda man raktelius, sako vaziuokit, o as jam -tai isvarykit man is garazo ir dar apsukit lotuliukas.gif
atrodo jau visus savo nuotykius ispasakojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2010 04 14, 20:50)
dabar tik vakarais, kai tuscias miestas retkarciais vairuoju... na kai MB buna nelabai kondicijoj  lotuliukas.gif kadangi darbine masina, tai neduoda man praktikuotis  smile.gif
beje skaiciau, kaip cia kazkas rase apie servisa, tai prisiminiau, kaip as veziau masina padangu keisti. servisas garaze, vietos ankstoka, tai as su savo erdviniu mastymu pabijojau isvaziuoti. meistras duoda man raktelius, sako vaziuokit, o as jam -tai isvarykit man is garazo ir dar apsukit lotuliukas.gif
atrodo jau visus savo nuotykius ispasakojau  lotuliukas.gif

Jus kaip karalienę reik vežiot hihihi.gif O tai kur nuvažiuojat, visus pralinksminat. Nu ir gerai, teisingai, nėra ko bijot, užtat linksmiau gyvent biggrin.gif Yra ką papasakot, veiksmas vyksta ir jus jo pažiba, gerąja prasme bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 15, 11:44)
Jus kaip karalienę reik vežiot hihihi.gif O tai kur nuvažiuojat, visus pralinksminat. Nu ir gerai, teisingai, nėra ko bijot, užtat linksmiau gyvent biggrin.gif Yra ką papasakot, veiksmas vyksta ir jus jo pažiba, gerąja prasme bis.gif

na ka padarysi, ne visi gimsta su vairavimo igudziais. kai kam reikia ilgos praktikos, kad nebegazdintu zmoniu lotuliukas.gif
o siaip tai kur reikia, pati su mikriukais ar viesuoju transportu nusigaunu. manes vezioti nereikia, jei pati negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2010 04 15, 11:53)
na ka padarysi, ne visi gimsta su vairavimo igudziais. kai kam reikia ilgos praktikos, kad nebegazdintu zmoniu  lotuliukas.gif
o siaip tai kur reikia, pati su mikriukais ar viesuoju transportu nusigaunu. manes vezioti nereikia, jei pati negaliu  lotuliukas.gif

O man kažkodėl viešasis transportas visai ne prie širdies ax.gif Gal jau kokius 5metus nesu važiavusi blush2.gif
Paskutinį kartą kai lipau klausinėjausi bobučių kaip bilietėlį atsižymėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitant jūsų istorijas tai juokas iki ašarų ima, bet gatvėje, atsiprašau, žioplių nelabai mėgstu blush2.gif vakar vienas toks ir pašiurpino, ir prajuokino biggrin.gif taigi, važiuojam su drauge didele gatve, pagrindiniu, na aš nemoku lėtai važinėti, tai lekiam turbūt ~70. Privažinėjam nereguliuojamą sankryžą, matau, kad vienas ruošiasi sukti kairėn, o jam sukant reikia pravažiuoti 3 mano pusės eismo juostas. Na, pradeda diedas manevrą, aš prisistabdau, bet dar lekiu, matau, kad spės. Diedas pasimeta-sukti, ar nesukti-o jau į sankryžą įvažiavęs blink.gif atmeta vairą atgal, dabar jau važiuoja į mane biggrin.gif Aš-ant stabdžių, matau iš galo dar mašina atlekia, o diedas dar pasukinėjęs vairą-bingo!-apsisprendžia vis dėlto sukti į kairę! Viskas jam pavyksta, nu bet būtumėt jūs mačiusios to dieduko veidą lotuliukas.gif kaip išgąsdintas fredžio kriugerio biggrin.gif vargšas, turbūt vakare 10 poterių sukalbėjo, kad sveiką kailį išnešė lotuliukas.gif
Atsakyti
Širdis į kulną diedukui nulinguot turėjo biggrin.gif pasimetė turbūt.
Atsakyti
Paskutinis bajeris buvo, kad pamatems su MB jog be draudimo 8 men pravazinejom doh.gif biggrin.gif ir niekas nestabde per ta laika matyt.... biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif oj net pilva skauda is juoko pasiskaicius sita temele. Na ta proga ir as papasakosiu savo istrija. O Buvo taip su vaikinu nuvaziavom i makdonalda, pavalgem ir sumasciau kad as noriu pavairuoti smile.gif sedau uz vairo ir reikia nusireguliuoti veidrodeliu, su virsutiniu problemu nekilo, o soninei veidrodeliai pas mus nusireguliuoja tik rankiniu budu, tai desniji veidrodeli mano meile nuregulavo atsidares langa, o as atsidarau dureles ir susinervinus sakau" tai kaip man nusireguliuoti ta veidrodeli jei atidarius masinos dureles kartu ir veidrodelis pasisuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juokingiausia tai kad katik maciau jog desni veidrodeli reguliavo atsidares langa, o man viostiek nedaejo biggrin.gif , tai net po puses metu prikisa sita bajari blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti