Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(jautiena @ 2010 01 25, 04:27)
o, automatiskai i veidrodelius visgi kartais iseina paziuret, tai taip ziuriu oba - policija is paskos su mirgalkem ir ko gero sirenom (as gi negirdziu ju), kiek jie ten man i uodega buvo isisege as nezinau. galvoju, nu shakes dabar man, letinu greiti, traukiuosiu i kelkrasti, sustoju. prieina policininkas

ir man taip buvo lotuliukas.gif
tik aš žemiau skridau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir su masina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 03 vasario 2010 - 15:23
Pamąstymui (kas ruskai supranta...)
http://foto.radikal....908489873919jpg
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 01 24, 17:21)
LTV laida klausimėlis apie atuomobilius: moteriškės klausia, kas yra stabdžių kitam gale? Atsakymas: bagažinė biggrin.gif Kitas klausimas, ką būtina sutepti tepalu? Atsakymas: stabdžius biggrin.gif

Per klausimėlį visada prirenka tooooookių "aukso grynuolių" lotuliukas.gif truputį ne į temą, bet šiandien rodė viena moteris negalėjo teisingai pasakyti LT vėliavos spalvų lotuliukas.gif 'žalia, raudona, geltona' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 16, 23:21)
truputį ne į temą, bet šiandien rodė viena moteris negalėjo teisingai pasakyti LT vėliavos spalvų lotuliukas.gif 'žalia, raudona, geltona'  lotuliukas.gif

Na, šviesoforo spalvų reikšmę tegu bent žino... karsta.gif , o vėliavos spalvų nežinojimas mažiau grėsmingas gyvybei lotuliukas.gif

Atsakyti
O kaip man buvo... biggrin.gif
Skubėjau darbukan ir sankryžoje sukdama į kairę, važiavau pirmoje juostoje, o įvažiavus į sankryžą gražiai persiparkavau į antrają. Vyras nebūtų vyras, jeigu pamatęs mažą mašinytę ir blondinę už vairo, nepapypsentų biggrin.gif Paskui grėsmingai mane aplenkė, nu ir parodė tą gestą prie smilkinio.. blush2.gif O aš nepasimečiau ir parodžiau pirštu į savo šviesius plaukus, tai kaip jis juokėsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir pyktis pradingo, ir nuotaiką pasikėlėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na, mergaites, skaitau ir juokiuosi iki asaru lotuliukas.gif Nemazai idejot pastangu rasydamos, ir as padarysiu indeli smile.gif

Istorija nutiko mano mamai. Darbo pabaiga. 23:00. Ziema, lauke -25. Miesto centras. Visi baige darba eina bandyti kurti masinu, lauzti dureliu ir pan. Tuo metu mama vairao 1 civika (2 durys). Vaizdelis: vieni sildo dureles, kiti susinervine pas bendradarbi i pasata lipa per bagazine, kad namo parveztu. Ne paslaptis, ji atsidaro legviausiai. Mama i savo masiniuka irgi per ja ilipa. Siek tiek priekini stikla nusigrando, uzsikuria , pradeda judeti. Kaip sakiau, miesto centras. Mama pasakoja: tik pajudu i gatve, ziuriu, policijos zydrieji zybureliai is paskos. Na ka, sustoju. Jauciu, prieina prie mano masinos. As sedziu, langai apsale, nieko nesimato, duru atidaryti negaliu lotuliukas.gif Galvoju, na, o ka dabar jie darys, nieko nesimato net per priekini stikla. Sedziu, laukiu, kurenu, gal atsils durys. Apeina vienas aplink masina, kitas, o as islipti negaliu. Tada uzgesinu varikli, persedu i keleivio puse, gal atidarysiu kitas dureles. Girdziu rekia policininkas: ateik, ziurek, uzgesino, persedo i keleivio puse, girtas tikriausiai! Dabar sakys, kad nevairavo! Ka darom? Gal kraunam ir vezam i nuovada? doh.gif Mama: ir keleivio durys neatsidaro. Ka, kaip ilipau, taip ir islipsiu. Atsidarau bagazine, issirangau, pakeliu ja ir klausiu, na vyrai, ko nors norejot? Butumet pamate policininku veidus lotuliukas.gif Nei dokumentu tikrino, nei vardo klause, tik neleido vaziuoti, kol langai neatitirpo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 09 balandžio 2010 - 21:41
Oi pas mane taip pat daug nuotykiu... Vienas is ju, kad vaziuodama troleibusu nusipirkau paciame troleibuse du bilietukus, galvojau bus kitas bilietukas gryzimui... Tai cia tokia nesamone, kuria iskreciau.. smile.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2010 04 09, 22:40)
Sveikos smile.gif Na, mergaites, skaitau ir juokiuosi iki asaru  lotuliukas.gif Nemazai idejot pastangu rasydamos, ir as padarysiu indeli smile.gif

Istorija nutiko mano mamai. Darbo pabaiga. 23:00. Ziema, lauke -25. Miesto centras. Visi baige darba eina bandyti kurti masinu, lauzti dureliu ir pan. Tuo metu mama vairao 1 civika (2 durys). Vaizdelis: vieni sildo dureles, kiti susinervine pas bendradarbi i pasata lipa per bagazine, kad namo parveztu. Ne paslaptis, ji atsidaro legviausiai. Mama i savo masiniuka irgi per ja ilipa. Siek tiek priekini stikla nusigrando, uzsikuria , pradeda judeti. Kaip sakiau, miesto centras. Mama pasakoja: tik pajudu i gatve, ziuriu, policijos zydrieji zybureliai is paskos. Na ka, sustoju. Jauciu, prieina prie mano masinos. As sedziu, langai apsale, nieko nesimato, duru atidaryti negaliu  lotuliukas.gif Galvoju, na, o ka dabar jie darys, nieko nesimato net per priekini stikla. Sedziu, laukiu, kurenu, gal atsils durys. Apeina vienas aplink masina, kitas, o as islipti negaliu. Tada uzgesinu varikli, persedu i keleivio puse, gal atidarysiu kitas dureles. Girdziu rekia policininkas: ateik, ziurek, uzgesino, persedo i keleivio puse, girtas tikriausiai! Dabar sakys, kad nevairavo! Ka darom? Gal kraunam ir vezam i nuovada?  doh.gif  Mama: ir keleivio durys neatsidaro. Ka, kaip ilipau, taip ir islipsiu. Atsidarau bagazine, issirangau, pakeliu ja ir klausiu, na vyrai, ko nors norejot?  Butumet pamate policininku veidus  lotuliukas.gif Nei dokumentu tikrino, nei vardo klause, tik neleido vaziuoti, kol langai neatitirpo.

Geeeeras iki ašarų thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau viena smagia istorija Trakuose. Buvau ka tik iskepta vairuotoja ir laaaabai bijojau vairuot. Su draugem nusivilkom i Trakus, as visa baisiausiai suprakaitavus, rankom vaira sugniauzus siaip ne taip atvairavau, salia drauge pasisodinus, kuri, jeigu kas, galetu perimt vaira. Pabuvo Trakuose, susiruosem atgalios. O ten prie pat pilies mentai stabdo. Vaziuodamos dar pasijuokem, kad reikia visoms dabar labai sypsotis smarkiai, gal nestabdys. Nestabde. Bet ne tame esme, ivaziuojam toliau i ta gatvele palei ezera, o ji neapsviesta. Tamsu, kelio beveik nesimato:

As: Vaje, kaip tamsu, kaip man vaziuot.
Drauge: nu bet rimtai, nieko nesimato, tu vaziuok leciau

As ir vaziuoju gal ant 20, kol dasuto sviesas isijungt. O va mentai ir nestabde. Turbut sypsenos apakino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 04 12, 15:26)
Prisiminiau viena smagia istorija Trakuose. Buvau ka tik iskepta vairuotoja ir laaaabai bijojau vairuot. Su draugem nusivilkom i Trakus, as visa baisiausiai suprakaitavus, rankom vaira sugniauzus siaip ne taip atvairavau, salia drauge pasisodinus, kuri, jeigu kas, galetu perimt vaira. Pabuvo Trakuose, susiruosem atgalios. O ten prie pat pilies mentai stabdo. Vaziuodamos dar pasijuokem, kad reikia visoms dabar labai sypsotis smarkiai, gal nestabdys. Nestabde. Bet ne tame esme, ivaziuojam toliau i ta gatvele palei ezera, o ji neapsviesta. Tamsu, kelio beveik nesimato:

As: Vaje, kaip tamsu, kaip man vaziuot.
Drauge: nu bet rimtai, nieko nesimato, tu vaziuok leciau

As ir vaziuoju gal ant 20, kol dasuto sviesas isijungt. O va mentai ir nestabde. Turbut sypsenos apakino  biggrin.gif

lotuliukas.gif Kokia moteriška situacija. Moteriška kompanija, linksma, tai ir ne iki šviesų buvo biggrin.gif Aš pati niekada nebijojau vairuot. Anaiptol, nuo 16metų imu mašiną, ale tvarkau, pasisukinėju kieme blush2.gif O paskui jau davė ir keliu pavažiuot, ant jokių kelių nesedėjau, nelygis buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka, papasakosiu ir as savo isimintiniausia nuotyki. tai buvo daugiau nei pries 3m. buvau tik gavus vairuotojo pazymejima. vairuoti savarankiskai bijojau, nes iki siol turiu ikalniu fobija, kurios niekaip negaliu iveikti. bet esme ne tame. prikalbino mane mama vaziuoti i kaima, o pries tai uzsukti i turgu nusipirkti seklu. na ka, sedam i masina ir pirmas blynas. perdaug susukau vaira ir galinemis durelemis atsiremiau i nebevaziuojancia kaimynu masina. ir kaip tycia tuo metu vyras grizo pietauti doh.gif susinervinau nesvietiskai, rankos drebeti pradejo.... vel mama ikalbina mane toliau testi savo suplanuota kelione. apsiraminu siek tiek ir vaziuojam. atvaziuojam prie Hales turgaus. siaip taip suradau vieta ir pastaciau priekiu. susimokejau uz stovejima ir einu svytinti, kad nebuvo jau taip baisu. griztam atgal ir cia visas linksmumas prasideda-tuo metu prasidejo pietu metas ir ta Hales gatvele pradejo vaziuoti viena po kitos masinos, nes tuo metu Bazilijonu gatve remontavo ir eismas buvo nukreiptas ja. noriu uzpakaliu isvaziuoti, bet negaliu... stoviu taip 5, 10min, o eismas nemazeja... jau nervinuosi, bet nieko negaliu padaryti doh.gif maza to, privaziuoja nauja masina ir vairuotojas man rodo i zenkla. pasirodo, kad ten yra rezervuotos vietos. pasukiojo, pasukiojo pirstu ir nuvaziavo, ka cia su tokia kvaisa bedarysi lotuliukas.gif nu ka, eismas nemazeja, as vis dar laukiu savo progos... praejo dar gal 10min, kai is priesais stovincio namo isejo policininkas. sokaus as is masinos ir pribegusi prasau, kad padetu isvaziuoti. asaros jau akyse... policininkas sako gerai, tik pries tai pabarsiu, kad po zenklu stovit. sakau zinau, ale negaliu isvaziuoti ir toliau asaros kapsi... mama sedi masinoj, zvengia lotuliukas.gif toliau veiksmas vyko lyg as kokia VIP persona buciau lotuliukas.gif policininkas sustabdo eisma, aiskina, kaip man sukti vaira, iki kur vaziuoti. siaip ne taip issisuku. mama jau mirsta is juoko. as stabtelejau padekoti, o policininkas mamai pabaladojo i langa, kad ponia saugos dirza prisisekit lotuliukas.gif
tai va tokia mano, kaip pradedanciosios, isimintiniausia istorija. smulkesniu galeciau begale prirasyti, ale kam sita papasakoju, visi mirsta is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2010 04 14, 13:55)
na ka, papasakosiu ir as savo isimintiniausia nuotyki. tai buvo daugiau nei pries 3m. buvau tik gavus vairuotojo pazymejima. vairuoti savarankiskai bijojau, nes iki siol turiu ikalniu fobija, kurios niekaip negaliu iveikti. bet esme ne tame.  prikalbino mane mama vaziuoti i kaima, o pries tai uzsukti i turgu nusipirkti seklu. na ka, sedam i masina ir pirmas blynas. perdaug susukau vaira ir galinemis durelemis atsiremiau i nebevaziuojancia kaimynu masina. ir kaip tycia tuo metu vyras grizo pietauti  doh.gif susinervinau nesvietiskai, rankos drebeti pradejo.... vel mama ikalbina mane toliau testi savo suplanuota kelione. apsiraminu siek tiek ir vaziuojam. atvaziuojam prie Hales turgaus. siaip taip suradau vieta ir pastaciau priekiu. susimokejau uz stovejima ir einu svytinti, kad nebuvo jau taip baisu. griztam atgal ir cia visas linksmumas prasideda-tuo metu prasidejo pietu metas ir ta Hales gatvele pradejo vaziuoti viena po kitos masinos, nes tuo metu Bazilijonu gatve remontavo ir eismas buvo nukreiptas ja. noriu uzpakaliu isvaziuoti, bet negaliu... stoviu taip 5, 10min, o eismas nemazeja... jau nervinuosi, bet nieko negaliu padaryti  doh.gif  maza to, privaziuoja nauja masina ir vairuotojas man rodo i zenkla. pasirodo, kad ten yra rezervuotos vietos. pasukiojo, pasukiojo pirstu ir nuvaziavo, ka cia su tokia kvaisa bedarysi lotuliukas.gif nu ka, eismas nemazeja, as vis dar laukiu savo progos... praejo dar gal 10min, kai is priesais stovincio namo isejo policininkas. sokaus as is masinos ir pribegusi prasau, kad padetu isvaziuoti. asaros jau akyse... policininkas sako gerai, tik pries tai pabarsiu, kad po zenklu stovit. sakau zinau, ale negaliu isvaziuoti ir toliau asaros kapsi... mama sedi masinoj, zvengia  lotuliukas.gif  toliau veiksmas vyko lyg as kokia VIP persona buciau  lotuliukas.gif policininkas sustabdo eisma, aiskina, kaip man sukti vaira, iki kur vaziuoti. siaip ne taip issisuku. mama jau mirsta is juoko. as stabtelejau padekoti, o policininkas mamai pabaladojo i langa, kad ponia saugos dirza prisisekit  lotuliukas.gif
tai va tokia mano, kaip pradedanciosios, isimintiniausia istorija. smulkesniu galeciau begale prirasyti, ale kam sita papasakoju, visi mirsta is juoko  lotuliukas.gif

Man irgi patiko thumbup.gif lotuliukas.gif
Bet pagalvojus, kaip taip vat nepraleidžia? Juk dauguma vyrų vairuotojai, tai niekas džentelmeniškai nepasielgė? g.gif
Aš tai visada galu pripratus statyt, tai man jau kraujyje biggrin.gif O jei nieks nepraleidžia, pamirksiu, nusišypsau ir žiūrėk, jau kelią duoda lotuliukas.gif
Gerai, kad toks geras dėdė pskliuvo, a tai būtumėt gavusi ne vieną premiją smile.gif
Atsakyti