Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Na va rašau jau antrą istoriją, tik šį kart vairavau ne aš o MB biggrin.gif

Priešistorė tokia, kad maniškis tik keli mėnesiai atsikraustęs pas mane į didmiestį (Dubliną) iš mažo miestelio, todėl kelių visiškai nepažįsta, važiuodamas vienas naudojasi GPS'u, su manim - aš jo GPS'as biggrin.gif
Tą vakarą sesė atvežė savo du berniukus, taigi namuose jų trys...vaikai ardosi, vietos namie neranda, sugalvojom suvažinėt į prekybcentrį kitam rajoniuke, kad nereikėtų mokėti už magistralinį kelią, patariau MB važiuoti aplinkeliais. Taigis susisodinom vaikus ir išvažiavom. Na tiesą pasakius MB jau ne kartą važiavęs tuo keliu, todėl labai ir nesikoncentravau į jo klausimus, kur sukt biggrin.gif Aš užsiemiau su vaikais t.y. radusi mašinoj popieriaus piešiau jų portretus/karikatūras, vienu momentu kažkur nuskambėjo klausimas ''ar čia į dešinę?" ale nesuregavau, kai pakėliau akis mes jau važiavom tiesiai biggrin.gif Na ką, aš tipo nepasimetu ir aiškinu kad va neseniai sesė parodė kaip nuvažiuot ten kur reikia ir šituo keliu, ir kaip GPS'as perspėju ''čia sukam į dešinę'' ''čia į kairę'' nors pati labai greitai susivokiu kad nebežinau kur važiuot lotuliukas.gif Šiek tiek pasivažinėjus, pagal mano nurodymus, MB jau kyla įtarimas, kad ir aš nebežinau kur važiuojam...apsimetu vis dar žinančia, bet pasiūlau įsijungt Navigaciją - pasitikrinsim...O mama mija...kur realiai mums kelio (teisingu keliu) būtų kokis 10km, naviguoklis rodo virš 60km blink.gif lotuliukas.gif MB šypsosi, aš irgi - tik šypsena kvailoka cool.gif Na ką važiuojam pagal naviguoklį...pasukam kur rodo, o ten kelias uždarytas -tupikas...grįžtam, pasukam į kitą kelią - tas pats...galų gale randam trečią kelią ir juo jau normaliai važiuojam...tik kažkodėl GPS kilometrai ne sumažėję, o padidėję lotuliukas.gif Vaikai jau patys paišo mano karikatūras, o aš žvilgt į laikrodį - prekybcentris uždarytas, važiuojam namo hihihi.gif Be važiuojant namo, pastebiu kad ir vaikų jau turėjo atvažiuoti paimti...ieškau telefono - nėra, paliktas namie lotuliukas.gif o MB neįsivedęs nei sesers nei jos vyro telefono lotuliukas.gif
Grįžom namo, telefone aišku milijonas praleistų skambučių, paskambinau - atklausiau moralą apie patirtą moralinę žalą beieškant vaikų lotuliukas.gif
Tai vat tokia ta kelionė nei daug nei mažai prasivažinėjom 1.5h lotuliukas.gif
Man - pamoka (iš GPS'o pareigų manęs atleisti dar negalima), vaikams - pramoga (parsivežė daug nuostabių piešinių) MB šokas - didmiestis visgi ne kaimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytas, skubu į darbą. Pakeliui po tiltu dažnokai stovi policija, bet manęs per visą vairavimo praktiką policininkai nestabdo, neskaitant reidų... oi, šį kartą stabdo. Pirma mintis, bus blogai dėl įskilusio priekinio stiklo, antra mintis, neturiu automobilio dokumetų. Prieš gerą savaitę vyras važinėjosi ir kitą dieną suminėjo, kad dokumentai pas jį likę... pas mus tai dažnokai pasitaiko... "labas rytas, vardenis, pavardenis...". Išsitraukiu teises, tuo pačiu pasižiūriu, kad auto dokų tikrai neturiu... pakeliu klapsinčias blakstienas į pareigūną, pasakau situaciją, bet pažadu surasti draudimo dokumentus (čia vyro patarimas kaip elgtis tokioje situacijoje) per tarpkojį, iš stalčiaus po savo užpakaliuku ištraukiu draudimo dokumentus, o pareigūnas ir sako "gal naujesnius turite?"... Blyn, žiūriu, kad ir sekančių metų draudimas po gero mėnesio pasibaigs... ieškau telefono (skambutis draugui, kitaip tariant vyrui teks priveži tuos nelaimingus dokumentus). Policininkas su šypsena lūpose (tipo - blondinė už vairo) grąžindamas man vairuotojo teises: kitą kartą nepalikinėkite dokumentų, laimingo kelio...
Važiuodama skambinu vyrui (mintyse rankoves pasiraitoju, dabar tai jau bus jam už tuos dokumentus)...
-kur dokumentai?
-pas tave.
-ežiukui papasakok, **** blia ****,- ir tuo metu užmetu akį į automobilio panelę, kitaip sakant sau po nosim... BLIAAAAAA... jau kelios dienos dokumentai ant tos panelės voliojasi, automobilis naktį po daugiabučio langais ir t.t... Na, gerai, apibariau savo brangiausąjį, kam tuos dok. padėjo ir man nepasakė... O pačią juokas ima ir iš savęs ir iš policininko...
Galvoju apie tą draudimo polisą. Maniškis šiuo klausimu gana tvarkingas + jau tekę ir bum turėti, kaip aš čia be to draudimo važinėju... Šviesoforas, kamštis... laiko minutėlė laisva... dar kartą per tarpkojį lendu į tą stalčių po užpakaliuku... gerokai giliau ir naujesnis draudimas yra, tik išsitraukiau tą kas po ranka anksčiau pasitaikė...
Pusę dienos iš savęs krizenau...
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2010 01 06, 16:15)
tuo pačiu pasižiūriu, kad auto dokų tikrai neturiu...

Gerai dar jums pasibaige. Man pries 13 metu taip gerai nesibaige. Likus gal keliems simtams metru iki namu sustabde policija. Paklausiau, ar as ka nors pazeidzau, tuo didziai uzrustindama pona policininka. Jis man sako, yra pavogta tokia masina. Baikit, sakau, as jos net nerakinu nakciai. Nu koks beprotis imtu Mitsubishi Eclipse? Bandau rasti dokumentus, nes zinau, kad turi buti kazkokiam slaptam podely, bet as nerandu, kur jis. Telefonas lyg tycia paliktas namie. Policininkas raso protokola, masina uzdaro aiksteleje, tie patys policininkai parveza namo su pirkiniu krepsiais ir martiniu rankose.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2010 01 07, 22:07)
Policininkas raso protokola, masina uzdaro aiksteleje, tie  patys policininkai parveza namo su pirkiniu krepsiais ir martiniu rankose.

Gal tikėjosi bent martinio už pavėžėjimą uždirbt mastau.gif smile.gif
Atsakyti
žiema jomajo..nebėr kur parkuotis...
Užvakar parvažiuoju namo...Siaura gatvikė, mašinų pristatyta, fig įsibėgėsi...Man kieme tokia T formos sankryžėlė, posūkis dešinėn ir aš jau po savo buto langais. Bet tokia nežymi įkalnė, ir grynas ledas...Pasukau ir neužlipu...Bet matau - tiesiai po langais aikštutėj DVI laisvos vietos...reta sėkmė...Bet gi neužvažiavau - liko gal 6 metrai...manevruoju atgal - o ir prieky ir už manęs jau po audę stovi....
Supratau- užkimšau jiems eismą. Primanevruoju kiek galima šonan, pravažiavimas šioks toks jau yr, bet jie stovi...Aš irgi nenoriu toliau trauktis, nes noriu po langais atsistot....Na, galvoju, neskubat tai pastovėkit..Mano omega mirksi avariniais...Jamu šiūpelį iš bagažinės ir einu už transformatorinės kampo...nes žinau - ten kiemsargių smėlio krūva...Atsinešu, pasibarstau...jau gerai, bet dar mažoka.Einu dar kartą. Grįžtu su antru reisu....
...Abi audės jau stovi tose tuščiose vietose..Abu draiveriai skubiai "neša muilą" tolyn...Jiems kad užvažiuot - užteko ir vieno MANO šiūpelio su smėliu.
BLIAAAA...... :-(
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 01 08, 15:56)
...Jiems kad užvažiuot - užteko ir vieno MANO šiūpelio su smėliu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Už gerus darbus danguj vardinė vieta parkovkei bus skirta, bet dar ne dabar.
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 01 08, 16:56)
Užvakar parvažiuoju namo...Siaura gatvikė, mašinų pristatyta, fig įsibėgėsi...Man kieme tokia T formos sankryžėlė, posūkis dešinėn ir aš jau po savo buto langais. Bet tokia nežymi įkalnė, ir grynas ledas...Pasukau ir neužlipu...Bet matau - tiesiai po langais aikštutėj DVI laisvos vietos...reta sėkmė...Bet gi neužvažiavau - liko gal 6 metrai...manevruoju atgal - o ir prieky ir už manęs jau po audę stovi....
Supratau- užkimšau jiems eismą. Primanevruoju kiek galima šonan, pravažiavimas šioks toks jau yr, bet jie stovi...Aš irgi nenoriu toliau trauktis, nes noriu po langais atsistot....Na, galvoju, neskubat tai pastovėkit..Mano omega mirksi avariniais...Jamu šiūpelį iš bagažinės ir einu už transformatorinės kampo...nes žinau - ten kiemsargių smėlio krūva...Atsinešu, pasibarstau...jau gerai, bet dar mažoka.Einu dar kartą. Grįžtu su antru reisu....
...Abi audės jau stovi tose tuščiose vietose..Abu draiveriai skubiai "neša muilą" tolyn...Jiems kad užvažiuot - užteko ir vieno MANO šiūpelio su smėliu.

Kazkur jau sita skaiciau,ir visai neseniai... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 01 08, 22:53)
Kazkur jau sita skaiciau,ir visai neseniai... g.gif  smile.gif

http://www_opel-klub...c...6&start=495
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 07, 23:44)
Gal tikėjosi bent martinio už pavėžėjimą uždirbt mastau.gif  smile.gif

teisingai pastebeta thumbup.gif tik, kad vairuotoja nesusiprato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 12 19, 11:06)
va mums sia savaite irgi buvo tok nuotykis su policija.Vaziuojam vakare,sutemus gudziais kaimo keliukais,aplink ne gyvos dvasios ,ir staiga matau kad is paskos masina lekia dideliu greiciu,tai vyrui dar juokais sakau;ziurek,mus kazkas vejasi.Ir kagi,ziurim isijunge svytureliai,supratom kad tikrai mus vejasi.Kaip tik tuo metu vaziavom i kalna toki,tai sustabde vidury kalno,vyras uzpykes sako tai galejot leist bent i kalna ivaziuot,nes slidu.Jiems aisku ne motais,jie su dzipu laksto.Na ka,patikrino dokumentus ir liepe islipt bagazine atidaryt ir parodyt ka vezames.Kadangi nieko gero ten nerado,tai poto paaiskino,kad brakonierius gaudo,ir gero kelio palinkejo.

Tai ar i kalna uzstume? lotuliukas.gif
Atsakyti
LTV laida klausimėlis apie atuomobilius: moteriškės klausia, kas yra stabdžių kitam gale? Atsakymas: bagažinė biggrin.gif Kitas klausimas, ką būtina sutepti tepalu? Atsakymas: stabdžius biggrin.gif
Atsakyti
o man kaip buvo su mocu belakstant. su draugu vazinejomes, jau kokia 150km sukore, reik sustot benzo uzsipilt. na uzsukam i degaline, tokia gan automobiliu prisigrudus, palaukiam siek tiek, draugas prie vienos pumpos privaziuoja, as prie kitos. sustoju, iki tol viskai ore - daba nuo moco lipt, o moco parkavimo kojeles atlenkt tai nereik! tai ir nusiverciau su visu mocu po tom slangom, draugas atbego moco atkelinet. laimei pasekmes buvo tik melyne ant slaunies ir kruva ovaciju is kitu degalines klientu schmoll.gif
kitakart skridau magistrale kokia 160km/h pasigavus. aisku i veidrodelius ziuret nereik, nes gi uz visus greiciau vaziuoju, ir taip viska matau. o dar dusle ant moto staugianti uzdeta, tai nieko ir negirdziu. aisku, automatiskai i veidrodelius visgi kartais iseina paziuret, tai taip ziuriu oba - policija is paskos su mirgalkem ir ko gero sirenom (as gi negirdziu ju), kiek jie ten man i uodega buvo isisege as nezinau. galvoju, nu shakes dabar man, letinu greiti, traukiuosiu i kelkrasti, sustoju. prieina policininkas ir sako: 'tai dabar panele, kokiu greiciu vazinejat?' as taip nekaltai: 'tik siek tiek greiciau negu leista, na max 130'. policininkas 'na na, mes auto spaudem iki 150km/h'. as 'na negali but, mano motukas tik 250kubiku!' tada matau policininkas mocuose nelabai raukia blink.gif , tai sakau 'dokuose parasyta 250cc stai ziurekit' lotuliukas.gif jis visai jau susimete, kaip cia daba, labai jau mazas tas varikliukas, gal jam tie greiciai tik pasirode. pakreipe galva, pagasdino daugiau nelakstyt ir paleido ax.gif o jei jis butu zinojes, kad is tu 250kubiku as galiu ir 180km/h ispaust, tai butu ir baudos ir taskai ech... blush2.gif
Atsakyti