Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(zappy @ 2009 11 23, 18:06)
Va taip praleidom Joninių naktį  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eik tu sau, nu bent jau turiningai - visą gyvenimą prisiminsi mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2009 11 23, 19:06)
Mūsų istorija kažkuo panaši,sakyčiau  doh.gif  Tik be nuostolių  ax.gif
Prieš kokius 5metus su MB, jo draugu ir mano pusbroliu sugalvojom važiuot į Vilnių švęst Joninių. Šventė turėjo prasidėt gal 19val. MB darbą baigė tik 20val + atstumas nemažas t.y. virš 100km,tai visą šventės pradžią pražiopsojom...ką ten pradžią, vos spėjom pradėt linksmintis ėmė šaudyt fejerverkai ir šventė baigėsi. Kad nebūtų taip apmaudu,jog tiek km sukorėm be reikalo ,tai sumąstėm eit į kavinę pavalgyt,pasėdėt  ir galiausiai pasivaikščiot po naktinį senamiestį...Pamiršau paminėti svarbiausio dalyko,kad dar bevažiuojant į  Vilnių pusbrolis su draugu sau kokteiliukus gėrė  biggrin.gif Kadangi pusbroliui jau buvo ir taip gera,tai jis nusprendė neit su mumis ir pasilikt ''saugot''mašinos. MB paliko raktelius,kad jis galėtų klausyt muzikos ar galų gale nueit į wc.... Pavalgėm,pasėdėjo,pasivaikščiojom...Ateinam prie mašinos,durelės užrakintos iš vidaus,muzika groja,pusbrolis išsitaisęs ant galinės sėdynės ir sau miega pasidėjęs raktelius ant krūtinės...Beldėm , bandėm langą kažkaip atidaryt, spynelę prasukt,bet nieko nepavyko,o jis sau miega...Mb su draugu ''supo''mašiną,galvojom gal pabus nuo siūbavimo,bet jis tik apsivertė ant šono ir viskas  lotuliukas.gif  Po valandos+ pasidavėm ir ėjom vėl į kavinę,kol baigėsi jų darbo valandos. Teko vėl grįžt ir bandyt toliau belst į langą ir ''supt''pusbrolį miegantį mašinoj  doh.gif  Turėjo neblogai atrodyti iš šalies- du vyriokai ir panelė mašiną baladoja ir supa tongue.gif . Policija ratais suko,bet taip ir nesustojo paklaust ką čia veikiam . Po iiiiiiiiiiiiilgų bandymo valandų jį pažadint jau nebetekom vilties, atsisėdom tiesiog ant asfalto šalia mašinos ir sėdim(skaudėjo jau ir rankas nuo mašinos supimo ,ir kojas nuo stovėjimo)......Kai už kokių 10min mūsų miegalius pagaliau pabudo  biggrin.gif
Jam buvo labai juokinga,mums tą minutę nebuvo jokio juoko ( dar laukė gera valanda važiuojant namo). Va taip praleidom Joninių naktį  smile.gif

thumbup.gif geros jonines smile.gif

Man juokingiausia situacija buvo(nuors tuo momentu man visai nejuokinga buvo) kai pacia pirma diena atejes i vairavimo kursus,degalineje instruktorei naujas kelnes apipyliau,o veliau dar padanga bevaziuojant nuleido... doh.gif
Atsakyti
As irgi papasakosiu viena man nutikusia juokinga istorija. Viena silta sauleta vasaros vakara vaziuoju is darbo namo, o saule taip sviecia, kad visi sviesoforai vienodi zalias-raudonas sunku nuspeti kokia spalva dega, tiesiog vaziuoji pagal srauta kitu masinu ir tiek. Pravaziavus viena sviesofora girdziu vaziuoja policijos masina su sirenomis kazkur is paskos, na galvoju vel kokius nusikaltelius gaudo, kaip pareiginga vairuotoja stengiuosi pasitraukti prie desinio borto ir girdziu policininko balsa per garsiakalbi "balta mazda, balta mazda prasom sustoti" ir tada man dasyla, kad cia mane vejasi su tom sirenom... pasirodo pravaziavau per raudona sviesofora... bauda teko susimoketi, bet dabar labai juokinga prisiminti kaip mane vijosi su sirenomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2009 12 04, 19:12)
As irgi papasakosiu viena man nutikusia juokinga istorija. Viena silta sauleta vasaros vakara vaziuoju is darbo namo, o saule taip sviecia, kad visi sviesoforai vienodi zalias-raudonas sunku nuspeti kokia spalva dega, tiesiog vaziuoji pagal srauta kitu masinu ir tiek. Pravaziavus viena sviesofora girdziu vaziuoja policijos masina su sirenomis kazkur is paskos, na galvoju vel kokius nusikaltelius gaudo, kaip pareiginga vairuotoja stengiuosi pasitraukti prie desinio borto ir girdziu policininko balsa per garsiakalbi "balta mazda, balta mazda prasom sustoti" ir tada man dasyla, kad cia mane vejasi su tom sirenom... pasirodo pravaziavau per raudona sviesofora... bauda teko susimoketi, bet dabar labai juokinga prisiminti kaip mane vijosi su sirenomis smile.gif

Mane kazkada per visa Valkininku miesteli vijosi su diskotekom,ir tik netoli pagrindinio plento susivokiau,kad virsiju greiti gerokai ir kad cia mane gaudo... doh.gif mintys panasios kaip ir pas tave buvo doh.gif
Atsakyti
va mums sia savaite irgi buvo tok nuotykis su policija.Vaziuojam vakare,sutemus gudziais kaimo keliukais,aplink ne gyvos dvasios ,ir staiga matau kad is paskos masina lekia dideliu greiciu,tai vyrui dar juokais sakau;ziurek,mus kazkas vejasi.Ir kagi,ziurim isijunge svytureliai,supratom kad tikrai mus vejasi.Kaip tik tuo metu vaziavom i kalna toki,tai sustabde vidury kalno,vyras uzpykes sako tai galejot leist bent i kalna ivaziuot,nes slidu.Jiems aisku ne motais,jie su dzipu laksto.Na ka,patikrino dokumentus ir liepe islipt bagazine atidaryt ir parodyt ka vezames.Kadangi nieko gero ten nerado,tai poto paaiskino,kad brakonierius gaudo,ir gero kelio palinkejo.
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2009 12 04, 19:12)

lotuliukas.gif gerai, kad viskas gerai baigėsi ir niekas iš šono neįsivažiavo
man yra buvę, kad ir iš šono mašina važiavo
paskui diedas pasivijo, užkirto kelią ir aprėkė, tipo galėjai gi ir užsimušti..... doh.gif doh.gif va tau ir srautas, reik savo galva vairuoti doh.gif
Atsakyti
Buvo ir man nutikimas kažkurią vasarą. Važiuoju po darbo namo, reikia sukti iš šalutinio kelio į kairę. Niu, privažiuoju, sustoju, dairausi, mašinos važiuoja, aš stoviu, laukiu. Už manęs kažkoks diedas sustojo, pradėjo man signalint, šviesom mirksėt. Aš burnot pradėjau, palauk, tu gaidy, galėsiu ir pravažiuosiu, ko tu čia dabar mad.gif Niu mašinų nebėra, paskuku į kairę, diedas, matau, nusuko į dešinę. Viskas ok, važiuoju toliau. Gatvėje kamštis, sustoja visas srautas. Žiūriu, iš už manęs stovinčios mašinos išlipa vaikinas, prieina prie manęs ir sako: panele, jūsų padanga nuleista biggrin.gif Niu, pasijutau tokia blondinių blondinė ir tik tada supratau, kodėl man tas diedas signalino doh.gif Kolegė kartu važiavo, tai lūžom iš juoko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 12 29, 15:19)
Niu, pasijutau tokia blondinių blondinė ir tik tada supratau, kodėl man tas diedas signalino  doh.gif  Kolegė kartu važiavo, tai lūžom iš juoko  hihihi.gif

Tai čia tipo tokia pypsinčio diedo logika: kas nors pasignalina, tai moteriškė turi šokt iš mašinos kaip voverė ir apsižiūrėt ar mašinai viskas gerai. bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2009 12 29, 15:37)
Tai čia tipo tokia pypsinčio diedo logika: kas nors pasignalina, tai moteriškė turi šokt iš mašinos kaip voverė ir apsižiūrėt ar mašinai viskas gerai.  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Aš galvojau, kad jis man signalizuoja, kad greičiau važiuočiau. matėsi, kad blondinė už vairo biggrin.gif O pasirodo, čia dėl rato. Kita vertus, jis juk galėjo išlipti, prieiti ir pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 12 30, 11:48)
Aš galvojau, kad jis man signalizuoja, kad greičiau važiuočiau. matėsi, kad blondinė už vairo  biggrin.gif  O pasirodo, čia dėl rato. Kita vertus, jis juk galėjo išlipti, prieiti ir pasakyti  smile.gif

O tai kaip tu vaziavai nuleista padanga ir nejautei? Juk jauciasi net kai oro slegis mazokas,o cia visai nuleista... blink.gif
Nors...yra teke man pora kartu vytis vyrukus kad perspeti jog tuoj rata pames,irgi nieko nejaute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 12 30, 10:48)
Aš galvojau, kad jis man signalizuoja, kad greičiau važiuočiau. matėsi, kad blondinė už vairo  biggrin.gif  O pasirodo, čia dėl rato. Kita vertus, jis juk galėjo išlipti, prieiti ir pasakyti  smile.gif

Žinai, kad nejaučiau blush2.gif Vėliau vyras dar pakraupęs klausė, sako, kaip tu nejautei, kad mašina persikreipus??? blink.gif Niu nejaučiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 12 29, 16:19)
Buvo ir man nutikimas kažkurią vasarą. Važiuoju po darbo namo, reikia sukti iš šalutinio kelio į kairę. Niu, privažiuoju, sustoju, dairausi, mašinos važiuoja, aš stoviu, laukiu. Už manęs kažkoks diedas sustojo, pradėjo man signalint, šviesom mirksėt. Aš burnot pradėjau, palauk, tu gaidy, galėsiu ir pravažiuosiu, ko tu čia dabar  mad.gif   Niu mašinų nebėra, paskuku į kairę, diedas, matau, nusuko į dešinę. Viskas ok, važiuoju toliau. Gatvėje kamštis, sustoja visas srautas. Žiūriu, iš už manęs stovinčios mašinos išlipa vaikinas, prieina prie manęs ir sako: panele, jūsų padanga nuleista  biggrin.gif  Niu, pasijutau tokia blondinių blondinė ir tik tada supratau, kodėl man tas diedas signalino  doh.gif  Kolegė kartu važiavo, tai lūžom iš juoko   hihihi.gif

lotuliukas.gif Lygiai tokia pacia situacija buvo ir man. Tik man viena masina pypsino, nesipratau ko nori, kitoj, matau vaikinukai vaziuoja, lenkia mane ir spokso, kazka lyg rodo, tai specialiai uzrietus nosi uzsisuku ir toliau vaziuoju. Zodziu viskas baigesi tuo, kad vaziavau su tokia nuleista padanga, kad kai supratau, kad kazkas negerai jau ant ratlankio vaziavau. O dar saviskiui sakau, kazkaip keistai i viena puse vaira trauke smile.gif Bet dabar zinau, kad ne visada vyrai ziuri, pypsina ar mosikuoja rankom, nes tu jiems patinki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima0531: 03 sausio 2010 - 19:17