Mūsų istorija kažkuo panaši,sakyčiau
Tik be nuostolių
Prieš kokius 5metus su MB, jo draugu ir mano pusbroliu sugalvojom važiuot į Vilnių švęst Joninių. Šventė turėjo prasidėt gal 19val. MB darbą baigė tik 20val + atstumas nemažas t.y. virš 100km,tai visą šventės pradžią pražiopsojom...ką ten pradžią, vos spėjom pradėt linksmintis ėmė šaudyt fejerverkai ir šventė baigėsi. Kad nebūtų taip apmaudu,jog tiek km sukorėm be reikalo ,tai sumąstėm eit į kavinę pavalgyt,pasėdėt ir galiausiai pasivaikščiot po naktinį senamiestį...Pamiršau paminėti svarbiausio dalyko,kad dar bevažiuojant į Vilnių pusbrolis su draugu sau kokteiliukus gėrė
Kadangi pusbroliui jau buvo ir taip gera,tai jis nusprendė neit su mumis ir pasilikt ''saugot''mašinos. MB paliko raktelius,kad jis galėtų klausyt muzikos ar galų gale nueit į wc.... Pavalgėm,pasėdėjo,pasivaikščiojom...Ateinam prie mašinos,durelės užrakintos iš vidaus,muzika groja,pusbrolis išsitaisęs ant galinės sėdynės ir sau miega pasidėjęs raktelius ant krūtinės...Beldėm , bandėm langą kažkaip atidaryt, spynelę prasukt,bet nieko nepavyko,o jis sau miega...Mb su draugu ''supo''mašiną,galvojom gal pabus nuo siūbavimo,bet jis tik apsivertė ant šono ir viskas
Po valandos+ pasidavėm ir ėjom vėl į kavinę,kol baigėsi jų darbo valandos. Teko vėl grįžt ir bandyt toliau belst į langą ir ''supt''pusbrolį miegantį mašinoj
Turėjo neblogai atrodyti iš šalies- du vyriokai ir panelė mašiną baladoja ir supa
. Policija ratais suko,bet taip ir nesustojo paklaust ką čia veikiam . Po iiiiiiiiiiiiilgų bandymo valandų jį pažadint jau nebetekom vilties, atsisėdom tiesiog ant asfalto šalia mašinos ir sėdim(skaudėjo jau ir rankas nuo mašinos supimo ,ir kojas nuo stovėjimo)......Kai už kokių 10min mūsų miegalius pagaliau pabudo
Jam buvo labai juokinga,mums tą minutę nebuvo jokio juoko ( dar laukė gera valanda važiuojant namo). Va taip praleidom Joninių naktį
Man juokingiausia situacija buvo(nuors tuo momentu man visai nejuokinga buvo) kai pacia pirma diena atejes i vairavimo kursus,degalineje instruktorei naujas kelnes apipyliau,o veliau dar padanga bevaziuojant nuleido...