Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Nepamenu gal dar nepasakojau...
Pirmą kart variau techninę apžiūra. Nu ir man sako:
-Atidarykit variklio dangtį.
Aš pasimetus jam atsakau:
-Žinau kaip atidaryt kapotą, bet kur variklio dangtis, tai nea...
Tas pareigūnas kaip pradėjo žvengt. Sako:
- čia gis tas pats, bet tik lietuviškai smile.gif
Tai tada jau pati drėbtelėjau:
-Regis ir ne blondinė ale taip gavosi... lotuliukas.gif
Atsakyti
nu o man buvo taip. Vyras nupirko man masina, as zalia vairuotoja. Vyras pasisodino i masina ir aiskina ka koks mygtukas reiskia, kur valytuvus, sviesas ir t.t. ijungti. Nu as paklausiau,tu mygtuku daug,galvoju kai vaziuosiu tai ir prisiminsiu. Kita diena issiruosiau i parduotuve. Nu gi reikia sviesas issijungti. Galvojau galvojau ir ijungiau lygtais. Nuvaziavau i parduotuve, sustojau, galvoju paziuresiu kaip sviesos dega. Paziuriu, o ijungusi ne sviesas,o gabaritus. doh.gif (kodel nepaziurejau isvaziuodama is kiemo neisisvaizduoju). Paskui geda buvo vyrui skambinti ir klausti kur sviesos masinos isijungia. blush2.gif
Ir dar is tos pacios serijos. Vaziavau su vaiku. Bevaziuojant vaikas atidare dureles, laimei neatlapojo. Nu as aisku sustojau, uzdariau duris ir galvoju reikia uzrakinti visas duris su centriniu, nu masinoj yra mygtukas kur visas uzrakina. Spaudau ta mytuka,spaudau nu neuzsirakina nors tu ka. Taip ir grizau namo. Vakare grizta vyras ,o as jam ir skundziuosi,kad va tas mygtukas sugedes,duru neuzrakina. Vyras man aiskina,kad taip negali buti,viskas veikia kuo puikiausiai. As zinoma,arsiai gincijuosi ir irodineju savo tiesa, kol nenusprendziam nueiti ir patikrinti. Atsisedam i masina ir vyras kuo puikiausiai vienu paspaudimu uzrakina visas duris. Mano akys aisku blink.gif tokios. Kaip cia taip? O mygtukas i viena puse paspaudus atrakina, i kita uzrakina. As aisku maigiau tik i viena puse, kuri atrakina doh.gif Vyras zodziu neturejo, tik blondine isvadino(nors as ne blondine jeigu kas) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 16 spalio 2009 - 10:43
QUOTE(deluxe @ 2009 10 16, 11:43)
nu o man buvo taip. Vyras nupirko man masina, as zalia vairuotoja. Vyras pasisodino i masina ir aiskina ka koks mygtukas reiskia, kur valytuvus, sviesas ir t.t. ijungti. Nu as paklausiau,tu mygtuku daug,galvoju kai vaziuosiu tai ir prisiminsiu. Kita diena issiruosiau i parduotuve. Nu gi reikia sviesas issijungti. Galvojau galvojau ir ijungiau lygtais. Nuvaziavau i parduotuve, sustojau, galvoju paziuresiu kaip sviesos dega. Paziuriu, o ijungusi ne sviesas,o gabaritus. doh.gif (kodel nepaziurejau isvaziuodama is kiemo neisisvaizduoju). Paskui geda buvo vyrui skambinti ir klausti kur sviesos masinos isijungia. blush2.gif
Ir dar is tos pacios serijos. Vaziavau su vaiku. Bevaziuojant vaikas atidare dureles, laimei neatlapojo. Nu as aisku sustojau, uzdariau duris ir galvoju reikia uzrakinti visas duris su centriniu, nu masinoj yra mygtukas kur visas uzrakina. Spaudau ta mytuka,spaudau nu neuzsirakina nors tu ka. Taip ir grizau namo. Vakare grizta vyras ,o as jam ir skundziuosi,kad va tas mygtukas sugedes,duru neuzrakina. Vyras man aiskina,kad taip negali buti,viskas veikia kuo puikiausiai. As zinoma,arsiai gincijuosi ir irodineju savo tiesa, kol nenusprendziam nueiti ir patikrinti. Atsisedam i masina ir vyras kuo puikiausiai vienu paspaudimu uzrakina visas duris. Mano akys aisku  blink.gif tokios. Kaip cia taip? O mygtukas i viena puse paspaudus atrakina, i kita uzrakina. As aisku maigiau tik i viena puse, kuri atrakina doh.gif Vyras zodziu neturejo, tik blondine isvadino(nors as ne blondine jeigu kas) biggrin.gif

thumbup.gif Kaip bebūtų, geriau klystant įsidėmėti, nei vaidinti, kad ale viską žinai ir moki mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas liecia visokius mygtukus,tai yra toks "metod naucnovo tyka",maigai visus is eiles ir ziuri kas darosi.Visada taip darau ant kitos masinos atsisedus,geresnio budo dar nieks neisrado ax.gif
Atsakyti
Oi, prisijuokiau. lotuliukas.gif
Na, papasakosiu savo istorija, gal nelabai linksma, bet man tada buvo linksma. Zodziu mano masinikei baigiasi techapziura. Paprasau vyro, kad aisku nuvarytu, nes as niekad to nedariusi ir be to buvau paskutinius menesius nestuke.gif su dideliu dideliu pilvu. Bet pries isvaziuojant vyrui is namu pasisoviau kartu vaziuot, ai dar i gariunus uzsuksim, reikia vaikui kraiteli pabaigt susipirkt. Na, techapziuroj kaip keleive islipu is masinos ir slankioju aplink, o tie vyrukai vis dirscioja dirscioja. Zodziu masinoj rado gedimu, nedideliu, o gal dideliu, nesigaudau juose, bet praleido. (Vyras sake jau poviskam, kad tikrai nebutu praleide) Neisivaizduoju ka jie maste. Su vyru juokemes labai po to., nusprendem, kad matyt pasigailejo, nes masina ant manes registruota. doh.gif
Atsakyti
Mano istorija atsistiko pries kokius 3 metus, kai su vyru draugavome, pradejom gyventi kartu ir nusprendem, jog mums reikia trecios gyvybes... - suns. (Ir koks velnias mane ragino sutikti su situo pasiulymu doh.gif , bet cia ne ta tema) ax.gif
Radom skelbima, kad Vilniuje nebrabgiai parduoda maza vilkiuka. Mes is Kauno. Taigi susitarem susitikti prie Akropolio. Belaukiant suns pardaveju, pasidare nuobodu, islipom is masinos, vaikstinejom aplink..... ax.gif ir staiga bevaikstinejnat aplink masina, pastebejom, kad dureles neatsidaro g.gif Nei vienos doh.gif pasirodo, kad rakteliai graziai guli ant galines sedynes, o durys uzsitrenkusios thumbup.gif Maniskis pradejo desperatiskus veiksmus: bande jega atidaryti langa - nepavyko, ejom i Senukus pirkti tokio drato, kuriuo vagys atrakineja spyneles - irgi nepavyko. Sitaip besikankinat, atvaziavo musu suo. Gerai, kad rankinukas buvo su manimi - atsiskaitem, ir sedim dabar jau trise prie uzrakintos masinos unsure.gif Temsta, vesu darosi, nervai ima... verysad.gif Gerai, kad vasara buvo, bet vis tiek... Galiausiai teko skambinti i avariniu atrakinimu tarnyba, uz pusvalandzio atvaziavo vyrukas su dideliu rysuliu raktu ir per 2 s. atrakino musu automobili. Uz savo ziopluma sumokejom 80 Lt. unsure.gif
Nezinau, ka galvjo aplinkiniai, kai bandem atrakinti spynele, kaukiant signalizacijai ir t.t. biggrin.gif
Nuo to laiko paniskai bijau panasiu situaciju ir visada raktelius laikau suspaudus rankoj, kai islipu is masinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele86 @ 2009 10 19, 09:35)
Nuo to laiko paniskai bijau panasiu situaciju ir visada raktelius laikau suspaudus rankoj, kai islipu is masinos biggrin.gif

lotuliukas.gif first.gif
Bet, įtariu, tada visai nebuvo juokinga 4u.gif
Atsakyti
Atrodo, pribrendo laikas ir man pasipasakoti savo šviežiausią apsikvailinimą. Morališkai prisiruošiau išsilaikyti vairuotojo teises, tuo labiau, kad jau ant nosies buvo teorijos egzamino galiojimo pabaiga. Praktinio vairavimo bijojau kaip velnias kryžiaus ir visą laiką iki jo kalbėjau mantras "Regitros" laukimo salėje. Kaip per miegus išgirdau savo pavardę, susipažinau su instruktorium, kažkur pasirašiau, mechaniškai palinksėjau, kai instruktorius informavo, kokiu maršrutu važiuosim. Likusį laiką įnirtingai pradrebėjau, kol instruktorius paklausė, ar aš pasiruošusi. Atsakiau teigiamai ir visą kelią iki aikštelės stengiausi atrodyti ori. Tik įsėdus į automobilį, pastebėjau (instruktorius taip pat), kad paliktas įjungtas dešinysis posūkis. Instruktorius draugiškai patarė jį išjungti. Aš (vis dar labai ori) ėmiau energingai traukinėti dešinėje vairo pusėje esančią svirtelę. Iki šiol negaliu suprasti kodėl, bet įsijungė valytuvai ir instruktorius, vos tramdydamas juoką pasufleravo, kad posūkio svirtelė yra kairėje pusėje. Aš, jau po truputį netenkanti orumo, išjungiau posūkį ir valytuvus, bet garsiai išreiškiau savo nusistebėjimą, kad ŠIAIP posūkiai VISADA būna dešinėje pusėje blink.gif
Įdomiausia šioje istorijoje ne tai, kad aš vistik ORIAI sugebėjau išlaikyti praktinį vairavimą, bet kad visiškai praradau orumą tuomet, kai vyras šį įvykį komentavo taip: "Na, posūkis dešinėje pusėje jungiasi nebent MOSKVIČIUOSE"... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 10 lapkričio 2009 - 14:50
QUOTE(simoselis @ 2009 11 10, 15:47)
Atrodo, pribrendo laikas ir man pasipasakoti savo šviežiausią apsikvailinimą. Morališkai prisiruošiau išsilaikyti vairuotojo teises, tuo labiau, kad jau ant nosies buvo teorijos egzamino galiojimo pabaiga. Praktinio vairavimo bijojau kaip velnias kryžiaus ir visą laiką iki jo kalbėjau mantras "Regitros" laukimo salėje. Kaip per miegus išgirdau savo pavardę, susipažinau su instruktorium, kažkur pasirašiau, mechaniškai palinksėjau, kai instruktorius informavo, kokiu maršrutu važiuosim. Likusį laiką įnirtingai pradrebėjau, kol instruktorius paklausė, ar aš pasiruošusi. Atsakiau teigiamai ir visą kelią iki aikštelės stengiausi atrodyti ori. Tik įsėdus į automobilį, pastebėjau (instruktorius taip pat), kad paliktas įjungtas dešinysis posūkis. Instruktorius draugiškai patarė jį išjungti. Aš (vis dar labai ori) ėmiau energingai traukinėti dešinėje vairo pusėje esančią svirtelę. Iki šiol negaliu suprasti kodėl, bet įsijungė valytuvai ir instruktorius, vos tramdydamas juoką pasufleravo, kad posūkio svirtelė yra kairėje pusėje. Aš, jau po truputį netenkanti orumo, išjungiau posūkį ir valytuvus, bet garsiai išreiškiau savo nusistebėjimą, kad ŠIAIP posūkiai VISADA būna dešinėje pusėje blink.gif
Įdomiausia šioje istorijoje ne tai, kad aš vistik ORIAI sugebėjau išlaikyti praktinį vairavimą, bet kad visiškai praradau orumą tuomet, kai vyras šį įvykį komentavo taip: "Na, posūkis dešinėje pusėje jungiasi nebent MOSKVIČIUOSE"... cool.gif

jau prisijuokiau lotuliukas.gif
isivaizduoju tokia situacija, geras cia lotuliukas.gif
gerai kad egzaminuotojas linksmu plauciu buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia kaip as savo masinoj beveik niekad signalo nerandu,kai prireikia doh.gif Pradedu beprasmiskai maigyti posukiu rankenele,persimirksiu visais posukiais,ir tik tada susivokiu,kad gi ne su darbine vaziuoju,ir signalas visiskai ne ten doh.gif Isivaizduoju,ka tada galvoja vaziuojantis is paskos... lotuliukas.gif

Stoviu cia kada Akropolio sankryzoj prie sviesoforo,laukiu posukio i desine,o pavargus nezmoniskai,kaip visada po darbo,vaziuoju jau beveik miegodama,atsijungineju,pilnas autopilotas doh.gif Uzsidega zalia,minu gaza-o masina atgal rieda staugdama...hm...as per stabdi ir vel gaza-o ji vel atgal (bet as dar miegu doh.gif )...as vel stabdi ...dabar jau pradedu po biski budintis,permetu akim prietaisus-viskas gerai...akys slysta toliau ir uzkabina begiu rankena...O doh.gif cia jau ir prasibudau lotuliukas.gif O taigi begi isijungti reikia! blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif tai jau paskui kai roviau is vietos ir nudumiau is tos gedos blush2.gif Cia taip buna kartais kai iskart nuo automato persedi doh.gif tai dabar kai jau letargo busenos vaziuoju laikau ranka ant begiu rankenos,tai viskas gerai buna lotuliukas.gif
Beje,uz manes tada stovejo blondine,iki siol negaliu suprasti ko ji man nepypino,buciau greiciau atsibudus lotuliukas.gif gal galvojo va,likimo drauge,irgi blondine... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 14 lapkričio 2009 - 14:30
denaxa ziauri istorija lotuliukas.gif gerai kad nekale i subine uzsizioplinejus moteriske is galo
Atsakyti
QUOTE(kristinele86 @ 2009 10 19, 08:35)
Mano istorija atsistiko pries kokius 3 metus, kai su vyru draugavome, pradejom gyventi kartu ir nusprendem, jog mums reikia trecios gyvybes... - suns. (Ir koks velnias mane ragino sutikti su situo pasiulymu doh.gif , bet cia ne ta tema)  ax.gif
Radom skelbima, kad Vilniuje nebrabgiai parduoda maza vilkiuka. Mes is Kauno. Taigi susitarem susitikti prie Akropolio. Belaukiant suns pardaveju, pasidare nuobodu, islipom is masinos, vaikstinejom aplink..... ax.gif  ir staiga bevaikstinejnat aplink masina, pastebejom, kad dureles neatsidaro g.gif  Nei vienos doh.gif  pasirodo, kad rakteliai graziai guli ant galines sedynes, o durys uzsitrenkusios thumbup.gif  Maniskis pradejo desperatiskus veiksmus: bande jega atidaryti langa - nepavyko, ejom i Senukus pirkti tokio drato, kuriuo vagys atrakineja spyneles - irgi nepavyko. Sitaip besikankinat, atvaziavo musu suo. Gerai, kad rankinukas buvo su manimi - atsiskaitem, ir sedim dabar jau trise prie uzrakintos masinos unsure.gif  Temsta, vesu darosi, nervai ima...  verysad.gif  Gerai, kad vasara buvo, bet vis tiek... Galiausiai teko skambinti i avariniu atrakinimu tarnyba, uz pusvalandzio atvaziavo vyrukas su dideliu rysuliu raktu ir per 2 s. atrakino musu automobili. Uz savo ziopluma sumokejom 80 Lt. unsure.gif
Nezinau, ka galvjo aplinkiniai, kai bandem atrakinti spynele, kaukiant signalizacijai ir t.t. biggrin.gif

Mūsų istorija kažkuo panaši,sakyčiau doh.gif Tik be nuostolių ax.gif
Prieš kokius 5metus su MB, jo draugu ir mano pusbroliu sugalvojom važiuot į Vilnių švęst Joninių. Šventė turėjo prasidėt gal 19val. MB darbą baigė tik 20val + atstumas nemažas t.y. virš 100km,tai visą šventės pradžią pražiopsojom...ką ten pradžią, vos spėjom pradėt linksmintis ėmė šaudyt fejerverkai ir šventė baigėsi. Kad nebūtų taip apmaudu,jog tiek km sukorėm be reikalo ,tai sumąstėm eit į kavinę pavalgyt,pasėdėt ir galiausiai pasivaikščiot po naktinį senamiestį...Pamiršau paminėti svarbiausio dalyko,kad dar bevažiuojant į Vilnių pusbrolis su draugu sau kokteiliukus gėrė biggrin.gif Kadangi pusbroliui jau buvo ir taip gera,tai jis nusprendė neit su mumis ir pasilikt ''saugot''mašinos. MB paliko raktelius,kad jis galėtų klausyt muzikos ar galų gale nueit į wc.... Pavalgėm,pasėdėjo,pasivaikščiojom...Ateinam prie mašinos,durelės užrakintos iš vidaus,muzika groja,pusbrolis išsitaisęs ant galinės sėdynės ir sau miega pasidėjęs raktelius ant krūtinės...Beldėm , bandėm langą kažkaip atidaryt, spynelę prasukt,bet nieko nepavyko,o jis sau miega...Mb su draugu ''supo''mašiną,galvojom gal pabus nuo siūbavimo,bet jis tik apsivertė ant šono ir viskas lotuliukas.gif Po valandos+ pasidavėm ir ėjom vėl į kavinę,kol baigėsi jų darbo valandos. Teko vėl grįžt ir bandyt toliau belst į langą ir ''supt''pusbrolį miegantį mašinoj doh.gif Turėjo neblogai atrodyti iš šalies- du vyriokai ir panelė mašiną baladoja ir supa tongue.gif . Policija ratais suko,bet taip ir nesustojo paklaust ką čia veikiam . Po iiiiiiiiiiiiilgų bandymo valandų jį pažadint jau nebetekom vilties, atsisėdom tiesiog ant asfalto šalia mašinos ir sėdim(skaudėjo jau ir rankas nuo mašinos supimo ,ir kojas nuo stovėjimo)......Kai už kokių 10min mūsų miegalius pagaliau pabudo biggrin.gif
Jam buvo labai juokinga,mums tą minutę nebuvo jokio juoko ( dar laukė gera valanda važiuojant namo). Va taip praleidom Joninių naktį smile.gif
Atsakyti