Prieš porą savaičių buvo tokia juokinga situacija..
Išeinant iš Megos paskambino man vyras, einu per aikštelę šnekėdama sau - žiū mano vyšninė Vectra, prieinu, išsitraukiu raktelius - pultelį spaudžiu - nereaguoja. Taip ir sakau vyrui - velnias, pultelio "batarkė" turbūt išsikrovė, nereaguoja. Žvilgt - durelių kaištukai aukštai - neužrakinta mažina - sakau na va, pamiršau išvis užrakint. Bet signalizacijos lempute mirksi, vos praveriu dureles, pradeda rėkti - bet kažkas keisto - nemirksi avariniai

Apeinu aš aplink mašiną, nepatogu pasidaro - aplink pilna žmonių, toji rėkia, o aš dar kažką šnekėt bandau. Sakau vyrui perskambinsiu kai susitvarkysiu. Atsidarau plačiai dureles, įsėdu vidun, visąlaik vis maigau pultelio mygtuką. Kažkas ne taip - žvilgt į viršų - liuko rankena kažkokia didelė, ne toje pusėje.

aaaaaaa

Staiga per akimirksnį man "dašunta" kad ne savo mašinoj sėdžiu, staigiai maunu iš vidaus, dar užmetu akį į numerį dėl viso pikto - tikrai ne mano

nešiau mėsas iš ten ir juokiausi tuo pačiu - maniškė už poros eilių, bet šeip idealiai panašioj vietoj.
Gerai kad savininkas negrįžo kai aš viduj sėdėjau

o jei kas iš šalies matė turėjo įdomiai atrodyt - patrypčiojau apie vieną vectrą, isėdau, išlipau - nuėjus į kitą įsėdau