Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

mano itorija gal ne tokia įdomi ax.gif
pasikolinu brolio mašiniuką kelionei į tėviškę. Apie 90 km, pakakamai sud4tingo kelio kaip pirmamečiam vairuotojui. O duodamas patarė, kad nekreipčiau dėmesio į priekinio rato "mušimą", nes ten nediduko remonto reikia. unsure.gif
As, kaip "profesionali" blondinė taip ir padariau.
Tėviškėj su vaikais praleidau gerą thumbup.gif savaitgali, važiuoju namo. Liko maždaug 2 kilometrai, nuokalnė, posukis beveik 90 laipsnių, sumažinu greitį iki 40km/h, ir pasukau, o priekinis dešinys ratas kažko nepatenkintas nuriedėjo tiesiai blink.gif
atbėges į pagalbą kaimynas tarė "Da ty zvezda, nastojaščaja zvezda"(žvaigždė, tu tikra žvaigždė) blush2.gif
Bet aš nekalta, juk brolis liepė nekreipti dėmesio ax.gif blush2.gif
Atsakyti
nerealios istorijos lotuliukas.gif galima ir kokia knygele butu islesti lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmilė @ 2009 09 02, 09:54)
Man irgi teko su ponu policiniku pabendraut. Vaziavau ryte i darba,

thumbup.gif
bet as buciau ji supratusi lygiai taip pat, ir taip pat pasielgusi blush2.gif
Atsakyti
apie blondines dar. blush2.gif (nors esu grynaveisle briunete) taip pat irgi pasiskolinau is brolio masina nuvezti mama pas teva i ligonine. i santariskes. pastatom mokamoj aikstelej. uzrakinu, einu sumoket i automata, paimu kviteli. einu padeti ji prie stiklo i vidu. krc pip pip. jokio garso. g.gif prieinu ir visaip bandau atidaryt pulteliu. neiseina. galvoju batareika nusedo. begu i kioskus, niekas neturi. pardaveja is kiosko jau pamate mus vaikstanciuos ir panikuojancias aplink masina irgi priejo ir paprase dvieju vyruku padet moteriskem. vaikstom jau keliese aplink. skambinu broliui. sako bandyk arciau kapoto spaust pulteli, prie duru, paskui sako bandyk raktu atidaryt. signalke suveiks, bet nusiramins. bandau ir nieko. vyrukai paeme ta pulta ir visaip varto ji, batareika suka doh.gif . zodziu stovim vos neverkiam, ziuriu i salona atidziau. striuke. balta. kieno???? blink.gif vos neapalpau. sakau cia gi ne musu!!! o musu stovejo uz 3 masinu. doh.gif kulminacija buvo tai, kad ir toji su pultu neatsidare!!! lotuliukas.gif vyrukai jau zvengia, saiposi tipo gal bandom kitas masinas rakint. kuri atsidarys toji ir bus jusu. doh.gif krc pavaiksciojom ir aplink jau musus masina visi. vel bandem atrakint. zodziu per visus tuos isbandimus su pultu, kazkas idejo batarke ne ta puse.
doh.gif sorry, va po tokiu ivykiu sugalvoja ankekdotus apie blondines.. blush2.gif
p.s. beje. ant pultelio kartu su raktu kabo ir numeris masinos ir marke. blush2.gif va cia tai special for blondes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egleber @ 2009 09 11, 00:26)
thumbup.gif  lotuliukas.gif Pasirodo ne veltui girdėjau vyrus sakant- "blondinka gražu, bet, nu nors šaknis kažkiek pasitamsintų"  lotuliukas.gif

O as kadangi tamsi, bet labai smulkiai sviesiai sruoguota, tai daznai juokauju: "Esu sruoguota blondine - jau kartais kai uzplauks, tai nesuprasi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na teko ir man su policininku susidurt. Biskeli vakare skubejom prie ezeru ir per miesteli virsyjau greiti blush2.gif iki 65 , kai tik 50 galima. Nu islipau, nuvariau pas ji, cia pirmas kartas, dar tik metai vairavau, aisku nervuojuos, jis sako 1 balas ir 100 litu. Atvare mano vyrelis, tas dar alaus ikales, ten pradejo deretis. Nu siaip ne taip susiderejo iki 30 lt, israse kvituka uz netvarkinga vaziavima. Nu apsisukom ir braukiam per plenta link savo masiniuko, o maniskis tipo ant manes baisiausiai supykes garsiai rekia : ziopla, boba, sakiau nelek, dabar per tave be vakarienes likom. Ir dar tipo ranka mosikuoja ir per kupra man dauzo. Nu tiems policininkams is sono turejo but geras vaizdelis, o as jau varau susirietus uz burnos susiemus, kad nepradeciau balsu kvatot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paziuretu bagazineje kokia vakariene prie ezeriuko lauke musu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PeliuS @ 2008 10 24, 18:59)
Vaizdus, kai ant mašinos stogo vežasi pamirštus daiktus, matė daug kas. Bet man geriausiai patiko kai vidurį pagrindinės miesto gatvės (eismas per piko valandą) važioja mašiniukas o ant stogo 3 litrų pieno stiklainis. Įdomi vairuotojo reakcija į kitų rodomus ženklus (tipo ant stogo kažkas) lotuliukas.gif  Ir kol nedingo iš akiračio automobilis, tol labai tvarkingai vežė tą stiklainį (gal prisiklijavęs buvo?)

lotuliukas.gif
Draugelis irgi panasia istorija pasakojo ;- isvaziavo is savo kiemo, mina Vilijampoleje Paneriu gatve, visi signalina, mirkcioja. Nu ir ko gi jie nori. Sustoja , islipa, o gi ju katinas ant stogo visas pasisiauses, akys isverstos lotuliukas.gif Paskiau, sake, katinas jau daugiau niekada nelipdavo ant masinos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 rugsėjo 2009 - 12:40
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 14, 13:40)
Sustoja , islipa, o gi ju katinas ant stogo visas pasisiauses, akys isverstos

oj negaliu lotuliukas.gif juokiausi iki ašarų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 14, 14:40)
lotuliukas.gif
Draugelis irgi panasia istorija pasakojo ;- isvaziavo is savo kiemo, mina Vilijampoleje Paneriu gatve, visi signalina, mirkcioja. Nu ir ko gi jie nori. Sustoja , islipa, o gi ju katinas ant stogo visas pasisiauses, akys isverstos  lotuliukas.gif Paskiau, sake, katinas jau daugiau niekada nelipdavo ant masinos  lotuliukas.gif

Oi, virsune, vargsas katinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vos nuo fotelio nenusiritau is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 14, 13:40)
lotuliukas.gif
Draugelis irgi panasia istorija pasakojo ;- isvaziavo is savo kiemo, mina Vilijampoleje Paneriu gatve, visi signalina, mirkcioja. Nu ir ko gi jie nori. Sustoja , islipa, o gi ju katinas ant stogo visas pasisiauses, akys isverstos  lotuliukas.gif Paskiau, sake, katinas jau daugiau niekada nelipdavo ant masinos  lotuliukas.gif

OI, vargsas katinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj,jau istorijos tai net zandikauliai is juoko iskaudo biggrin.gif ir susiciaupt nebegaliu.Papasakosiu ir as savo istorija...tada tai galvojau mirsiu is gedos,o dabar tai va juokas ima.
Zodziu,buvo taip...ruduo,vakarais anksti temsta,pasiimti is darbo visad atvaziuoja draugas,tai ir tada zinojau,kad jau laukia.Iseinu,pedinu i masina,sedu lyg niekur nieko ir kazkaip keistai man dureles sunkiai uzsidaro,sakau:"nu kas cia dabar tom atsitiko" ir ,svarbiausia,net nepakeliu akiu i savo mylimaji.Paskui jau atsisukus noriu bucki duot,ziuriu kad ne maniskis sedi!O,Dieve,net kojas pakirto!Jis man sako:"jauciu ,ne cia mergaite pataiket".As:"ir as jauciu".O,geda ne tas zodis!Issoku is tos masinos kaip kulka,ziuriu uz keliu masinu maniskis jau is masinos islipes,isiremes rankas i sonus,manes laukia.Sako:"tai gal man vienam namo vaziuot,tu,ziuriu,turi su kuo?"Pasirodo,bendradarbes vyras turi tokia pat masina tik spalva skiriasi(musu tamsiai melyna,ju- juoda),ir jis lauke savo zmonos(mano bendradarbes)is darbo paimt.Na,saviskiui isaiskinau,kad nelaimingas atsitikimas ivyko,bet nuejus i darba kita diena,ilgai is manes saipesi visi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trista @ 2009 09 17, 14:04)
Oj,jau istorijos tai net zandikauliai is juoko iskaudo biggrin.gif ir susiciaupt nebegaliu.Papasakosiu ir as savo istorija...tada tai galvojau mirsiu is gedos,o dabar tai va juokas ima.
Zodziu,buvo taip...ruduo,vakarais anksti temsta,pasiimti is darbo visad atvaziuoja draugas,tai ir tada zinojau,kad jau laukia.Iseinu,pedinu i masina,sedu lyg niekur nieko ir kazkaip keistai man dureles sunkiai uzsidaro,sakau:"nu kas cia dabar tom atsitiko" ir ,svarbiausia,net nepakeliu akiu i savo mylimaji.Paskui jau atsisukus noriu bucki duot,ziuriu kad ne maniskis sedi!O,Dieve,net kojas pakirto!Jis man sako:"jauciu ,ne cia mergaite pataiket".As:"ir as jauciu".O,geda ne tas zodis!Issoku is tos masinos kaip kulka,ziuriu uz keliu masinu maniskis jau is masinos islipes,isiremes rankas i sonus,manes laukia.Sako:"tai gal man vienam namo vaziuot,tu,ziuriu,turi su kuo?"Pasirodo,bendradarbes vyras turi tokia pat masina tik spalva skiriasi(musu tamsiai melyna,ju- juoda),ir jis lauke savo zmonos(mano bendradarbes)is darbo  paimt.Na,saviskiui isaiskinau,kad nelaimingas atsitikimas ivyko,bet nuejus i darba kita diena,ilgai is manes saipesi visi  rolleyes.gif

Labai gera istorija!!! thumbup.gif
Čia jau net ne trikampis, o visas keturkampis gavosi - reikėjo ne tik vyrams pasiaiškinti, bet ir bendradarbei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti