Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

varau į kauną , iš vilkijos kylu į kalną dar toks posūkis , valgau obuolį , truputį išlendu į kitą juostą per posūkį , priešais atvažiuodama mašina mirkteli , pagalvoju kad dėl to , kad išlindau iš savo juostos , parodau jam liežuvį ir švilpiu į kalną ..................
ant kalno policininkas jau moja su rodaru ir lazdele lotuliukas.gif
sustojau o juokas ima lotuliukas.gif šypsausi kaip debilė , tas klausia - tai kur taip švilpi su vėjaliu? sakau vyro parsivežt , tai sako kaip išvažiavo taip ir tegul gryžta .......
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau tai kad pati ir išvežiau ........
viršijau 18 km , užteko 30 litų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 29, 13:26)
varau į kauną , iš vilkijos kylu į kalną dar toks posūkis , valgau obuolį , truputį išlendu į kitą juostą per posūkį , priešais atvažiuodama mašina mirkteli , pagalvoju kad dėl to , kad išlindau iš savo juostos , parodau jam liežuvį ir švilpiu į kalną ..................
ant kalno policininkas jau moja su rodaru ir lazdele  lotuliukas.gif
sustojau o juokas ima  lotuliukas.gif  šypsausi kaip debilė , tas klausia - tai kur taip švilpi su vėjaliu? sakau vyro parsivežt , tai sako kaip išvažiavo taip ir tegul gryžta .......
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sakau tai kad pati ir išvežiau ........
viršijau 18 km , užteko 30 litų  doh.gif

bajeristai tie policininkai biggrin.gif
Atsakyti
Karta is darbo vaziuojant praduriau rata, tay teko tranzuot mashynas kad pakeistu rata ;D artimiausios puse valandos nieks nestojo, kol neatsisedau ant kelio ;DD lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvo užstatę man mašiną, kad teko per pievelę į gatvę išvažiuot. biggrin.gif Niekšai blink.gif
Atsakyti
man buvo taip - išvažinėju iš kiemo, įsuka mikriukas. jis vos įlindo, aš jau prie išvažiavimo laukiu kol išsuks. jis irgi laukia. aš jam ranka most 'tai sukis'. žiūrėjo žiūrėjo į mano lapą, sumetė kad ne lygis išleist ir apvažiavo mane per pievelę biggrin.gif
Atsakyti
O aš papasakosiu, kaip ieškojau gedimo mašinoj wink.gif

taigi atėjo metas parodyt dėmesį mašinukui - nukeliavau pas meistrą sutvarkė posūkį, pasiūlė tepalus, filtrus. Na viska susipirkau, įsėdu i mašina, kažkas cypia, na toks lyg negarsus ištisinis pypimas. Na keliauju pasikeist padangų, gal pavažiavus nustos. Padangos pakeistos, salone vistiek girdisi tas pypimas.
Vėl užrakinu mašina, atrakinu, užvedu, išjungiu, išimu magą.
Pypia vistiek.
Skambinu meistrui, kad gyžtu atgal, kažkas mašinoj negerai.
Atvažiuoju. Aš meistras ir draugas nardom po visa mašina, dedam ausis prie kolonėlių, prie paneles visur, niekaip neina suprast iš kur sklinda tas pypimas tris kart apeinam mašina, sulipam išlipam, atidarom bagažinę, nu neina suprast kas pypia.
meistras atjungia akumuliatorių - ar pypia?
nu kad vistiek pypia sakau, meistras išpučia akis, kas gali pypt, kai atjungtas akumas.
Galiausiai draugas pasisuka link galines sėdynės, ant kurios guli mano rankine.
O joje niekas negali pypt?

doh.gif doh.gif doh.gif

tada atsigavau, kad gi mano mobilaus garsas sugedo, gavus sms sugrojęs signalą jis pyyyyyyypia, kol neperskaitau žinutes doh.gif

nuleidus galva meistrui pasakiau, kas ir kaip, gerai kad meistras tuputi pažįstamas, tai pasijuokė ir gero kelio palinkėjo.
visa diena prisiminus, kaip mes trise landžiojom po mašina, veidą puošė šypsena blush2.gif
Atsakyti
Sugalvojau ir aš papasakoti savo paskutinę traumą smile.gif
Vieną dieną ruošiausi važiuoti į miestą savo reikalais, įsėdau į mašiną, užkuriau variklį ir sugalvojau kad reik dar namo nubėgt, kažką pamiršus buvau.. Išlipu, palieku mašiną užvestą.. Nueinu porą žingsnių, atsigręžiu - o mašina sau tyliai rieda, be manęs!! (rankinio neužtraukiau).. Kaip aš ją vijausi! Gyvenime turbūt taip skuodus nebuvau biggrin.gif Įšokau, užtraukiau rankinį prieš pat jai atsitrenkiant į kieme stovėjusį suoliuką.. Truputį apsibraižė priekis. Gerai kad nuosavas kiemas, atsitrenkt nelabai buvo į ką.. Dabar tris kartus pasitikrinu, gera pamoka buvo.
Atsakyti
Su tuo rankiniu tai dar sekmingai baiges..
kazkada kaimynas atejo pas mane del kompo gedimo...kalbu...zvilgt pro langa jo dzipas kad rieda nuo kalniuko.. smile.gif tik jam ne taip sekmingai baiges..biski nuslave kita masina pakeliuj... smile.gif bet uztad kiek nauju rusisku keiksmazodziu "naujadaru" is jo isgirdau biggrin.gif biggrin.gif

O kita varianta vakar drauge papasakojo:
sako sustabde mentai,nubaude,susinervinau,visa pikta...sako jie jai..tai ka darysit dabar..o ji : vaziuosiu i bara artimiausia ir prisigersiu..tai jie sako ir paskui grisit namo ? o ji : tai taip,negi bare miegosiu smile.gif ! tai jie sako..o jus su masina vaziuosit namo.. Drauge : taip,negi prie baro paliksiu biggrin.gif ! tada mentai : tai mes iki 10 vakaro patruliuosim..gal jumis palydet ar gal namo parvezt biggrin.gif cool.gif Drauge: visu pirma reik nebaust moteru,kuriom ir taip nuo ryto nesiseka..ir neskatint ju vartoti alkoholio ir va dar per jus naga nusilauziau biggrin.gif biggrin.gif !!! Tai sake jau jie tik i masina ir move kuo toliau biggrin.gif
Atsakyti
Dabar tai prisiminus juokas ima, bet tada tai nebuvo labai juokinga smile.gif
.Gryzau is darbo apie 23h, visa diena lijo lietus. Pas mus kieme sunku buvo su masinu statymais, vakare tik ant bardiuro, bet jis aukstas toks, tai kiti apvaziuodavo nuo gatves, ir per veja ant jo uzvaziuodavo, o as lipdavau per bordiura, kad ir kaip nemaloniai ir skaudziai atrodydavo. Bet ta vakara sumasciau kaip ir daugelis per veja uzvaziuoti, gal ir buciau uzvaziavusi, bet...sumasciau bevaziuojant sustot, nors puikiai zinojau kad visa diena lijo ir sustot ant vejos butu didele klaida, nu ir uzklimpau. Dar bandziau kisti kilimelius po ratais, kad ratai pagautu tvirta pagrinda ir ismestu masina ant plyteliu, bet jie per minksti buvo. doh.gif tai palikau ta masina, galvoju atsikelsiu ryte anksciau, paprasysiu taxo kad istemtu. Bet kaip tycia ryte tingejau keltis, ir tik apie 11val issikrapsciau. Einu ir is tolo matau jau lapuka ant lango...prieinu, ratas uzblokuotas blink.gif paskambinu pareigunam, jie atvaziuoja, sako mes katik katik nuvaziavom, nes gavom skunda jog stovi masina. Sako - gal girta buvot, kad uzklimpot biggrin.gif nu israse bauda 100lt, sako - ar turesit kas istems masina? Nu ne, sakau. Tai jie pasisiule, nes buvo su visureigiu. Tai tik yjunge abu tiltus, ir kai as pati dar uzvedus gazuodama atbulom vaziavau, mane vos istempe, nes antiek buvau ymurkdziusi su savo bandymais isvaziuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai sake lieku jiems skolinga rolleyes.gif
dar ir dabar po 3m vaziuodama pro ta gatve, matyt mano duobes blush2.gif
Atsakyti
beskaitinedama ir bekrizendama prisiminiau ir as keleta nutikimu.. smile.gif
karta atvaziavau i Kauno "Akropoli", pasistaciau automobili, suvaiksciojau kur reikejo, griztu ir neprisimenu tiksliai kurioj eilej pasistaciau.. na, bludiju bludiju tarp tu eiliu, dairaus dairaus, bet kaip nerandu, taip nerandu. ir pulteli maigau ir jau verkt norisi, nes visa aikstele skersai isilgai isvaiksciojau. paskambinau draugei pasitarti, abi nusprendem, kad geriausia eiti i apsauga, gal ju kameros uzfiksavo, kas pavoge mano masiniuka. ir taip liudnai bepedinant atgal, staiga dingtelejo mintis, kad masina juk visai ne tam aukste pasistaiciau.. ax.gif

kita karta vakare vaziavau drauges is kazkur paimti, vaziuojam sau jau dviese, plepam ir tik ziurim, kad kazkokie pacanai prisikabino, greta vaziuoja, pypsina, mojuoja, kazka lyg saukia pro langa. bet mes nieko "nematom", vaziuojam nosis uzrietusios, lupas paputusios. taip per visa Savanoriu pr. (Kaune) su palyda vaziavom, galiausiai ties viena sankryza vaikinukai numojo ranka ir nusuko. mes lengviau atsiputem, pagaliau atsikratem smile.gif o tada netiketai pastebejau, kad visa ilgiausia kelia tamsiu paros metu vaziavau be sviesu. o jie visai ne mus "kabino", o sviesas ragino isijungti.. blush2.gif

na ir dar vienas nutikimas. buvo momentas, kai teko pakaitom su dviem auto vazineti (istorija apie tai, kaip viena sumaisiau su kita smile.gif ). atvaziavom su drauge i degaline benzo uzsipilti, tuo paciu, galvoju, atsidarysiu kapota, patikrinsiu ar su ausinimo skysciu viskas gerai (nes buvo problemu, norejau paziuret ar neleidzia, nu kazka pan.). na ir ka, patraukiau as ta rankenele salone, nuejau prie kapoto ir kad pradejau makaluot po juo, ieskodama, kur ten tas "cypciukas", kuri spustelejus kapotas atsidaro. akys i virsu, liezuvis prikastas, bet nepadeda ir tai smile.gif jau visus pirstus susibraiziau ir nagus baigiau nusilauzti, drauge sedi viduj, peciais guzcioja, nesupranta, ka as ten isdarineju.. o ir lyg niekur nieko nutraukti si procesa dabar nei sis nei tas. negi be tos problemos, kurios ieskojau po kapotu, dar prisides ir uztriges kapotas doh.gif . o tada isdygsta is kazkur vaikinukas, nieko nesakes patraukia rankenele, kuri puikiausiai matosi NULEIDUS AKIS ir kapotas atsiveria. tada jis taria: "nezinau ka cia nori pamatyt, bet langu skystis pilasi cia, cia ausinimo skystis, o cia tepalai..". tesugebejau islementi kazka, ko ir pati nesupratau, na ir dar aciu. jis nuejo, o as visa raudona kaip burokas ir pamirsus, ko ten ieskojau po tuo kapotu, dar sugebejau taip smarkiai ji uztrenkti, kad pati gerokai kruptelejau, o garsas nuaidejo toli toli.. drauge sake, kad nueidinejantis "gelbetojas", po mano garsines atakos, tokiu neapsakomu zvilgsniu paziurejo.. neisivaizduoju, ka pagalvojo. tada turbut pirma karta gailejausi, kad mano plaukai sviesus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2008 02 19, 12:17)
Man panašiai buvo,.dar žiguliu važinėjau..kažkada Alytuj,išeinu iš parduotuvės, pirkiniai gleby, visas demesys tame, kad neišbirtų,...vos nešu ir viena ranka bandau atrakinėt MĖLYNĄ ŽIGULIUKĄ....Baisiai nustembu pamatęs, kad jis atrakintas....Ir dar labiau - kad salone - du vaikai... rolleyes.gif  Reikėjo pamatyt, kaip jie į mane žiūrėjo... lotuliukas.gif
ir kaip  aš "nešiau muilą"    lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nu bet ir sutapimas... bigsmile.gif Jeigu ne mašinos spalva, tai manyčiau, kad aš esu tos pačios istorijos dalyvė... lotuliukas.gif Tik mūsų žiguliukas buvo ne mėlynas, o "Ikaruso" spalvos - toks geltonai rusvas g.gif Visa kita atitinka... Veiksmas taip pat vyko Alytuje prie parduotuvės, mama su tėte eidami į parduotuvę nerakindavo mašinos, jei joje likdavom mes su broliu. Na, sėdim sau ramiausiai abu, o čia prie mūsų mašinos prieina kažkoks dėdė, atsisėda prie vairo, ruošiasi važiuoti, tik pažiūrėjęs į žiguliuko galą pamato į jį žiūrinčias keturias maždaug tokias - blink.gif blink.gif akutes... lotuliukas.gif
Atsakyti
oj prisijuokiau beskaitydama biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif visos istorijos vertos first.gif na as dar tik ruosiuosi rudeni laikytis teisiu, tai kai bus kokiu kuriozisku situaciju butinai pasigirsiu biggrin.gif
Atsakyti