Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 20, 17:48)
As pasirodzius esu prie parduotuves kaip dar didesne blondine  blush2.gif jei rinktume blondiniu blondine, itariu, kad laimeciau  blush2.gif
Vyras man nupirko masina, Audi sidabrine. Pirmakart su ja nuvaziavau i miesta apsipirkt, pastaciau prie parduotuves, paskui nuejau dar pas drauge. Masina nevaziavau, nes ji didziule, as tokia nepratus. Zodziu visa diena pravaikstinejau. Grizau prie parduotuves, kur stovejo masina, susiradau "ja". Zodziu, prieinu prie "savo" masinos, rakinu, o ji nesirakina. Tokia protinga buvau, kad pagalvojau, jog gal spynele uzsalo. Rakinu is keleivio puses ir...nieko. Salta, sninga. Nu, galvoju, o man visai negeda, as galiu per bagazine ilipt, bet ir ta nesirakina. Pagalvojau, kad gal tai ne mano masina. Ziuriu i numerius, bet numeriu tai neprisimenu  doh.gif Technikinis masinoj, tai pasiziuret negaliu. Idemiai nuziurineju salona, na, jis lyg truputi kitoks, bet panasus. Nezinau, kiek laiko praejo, kol nepamaciau, kad ant vairo opelio zenkliukas, o mano tai Audi  doh.gif  O maniske stovejo visai salia, bet as opeli pasirinkau, nes arciau buvo...

Panašus variantas, tik aš prie tokios pačios markės ir tos pačios spalvos, ale savo mašinuką pasirinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 20, 18:48)
As pasirodzius esu prie parduotuves kaip dar didesne blondine  blush2.gif ...
...
Idemiai nuziurineju salona, na, jis lyg truputi kitoks, bet panasus. Nezinau, kiek laiko praejo, kol nepamaciau, kad ant vairo opelio zenkliukas, o mano tai Audi  doh.gif 

lotuliukas.gif
svarbiausia kur pastebėjai lotuliukas.gif
o numerius tikrindama nematei kad OOOO trūksta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 02 21, 17:55)
lotuliukas.gif
svarbiausia kur pastebėjai  lotuliukas.gif
o numerius tikrindama nematei kad OOOO trūksta?  biggrin.gif

ne blush2.gif as numerius labai idemiai tyrinejau, bandziau atsimint ar mano tokie numeriai ar ne, tai ir nemaciau, kad ne audi doh.gif O logiskai gi pagalvojus, tai ant bagazines dar raso kas per masina...

P.S. tai ivyko sausio menesi, vyrui dar nepapasakojau... Gal ir niekad nepasakosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 21 vasario 2009 - 20:50
Va vakar vėl prisiklykem. Atvažiavo pas draugę uošvis iš kaimo anūkų aplankyti. Ta skambina man ir sako: davai vaziuojam su tavo mašina, nes didesne, apsipirksim, dieduką apipirksim ir dar namo pamėtėsim. Na tai važiuojam. Prie parduotuves pastatom mašiną, su dieduku susitariam susitikt po valandos ir einam prekintis. Gryžtam po valandos prie mašinos, bet dieduko tai nėra. Susėdam ir laukiam. Praeina pusvalandis- dieduko nėra, telefono neturi, eit ieškot, o kuria kryptimi? Sėdim, laukiam. Šalia mūsų išvažiuoja mašina, matom ateina vyriokas sustoja prieš mašinų eilę ir dairosi. Mes dar pajuokaujam, kad mašinos neranda, bet ir pačios pradedam dairytis. O siaube blink.gif , sėdi mūsų diedukas svetimoje mašinoje ir dar alutį gurkšnoja blink.gif . Susirenkam dieduką, atsiprašom vyrioko blush2.gif , gerai, kad nepiktas buvo, tik pasijuokė, kad vis neprisiruošia spynelės susitaisyt. Deidukas aiškinasi, nu bet tikrai galvojau, kad su marčios auto atvažiavom, tik kad ji tokią mašiną turėjo gal prieš kokius 5 metus. Bet negi pyksi ant dieduko drinks_cheers.gif .
Atsakyti
hahaha cia tai gera istorija smile.gif Butu dieduka apkaltine bandymu masina nuvaryti biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu viena juokinga istorija:
Pries kokius 5 metus turejome mes Fiestute. Karta su vyru nuvaziavome pasisveciuoti pas draugus, kurie gyveno daugiabutyje netoli misko. Is pradziu vyrai truputi pasikrapste prie masinos kieme, ir kadangi buvo vasara, geras oras, mes nusprendeme su seimomis iseiti pasivaikscioti i miska. Susisodinome vaikus i vezimelius ir iskeliavom... Paejus kokius 200 m, as vyro paklausiau, ar pas ji masinos rakciukai. jis sako "Ne". Pas mane rakciuku taip pat nebuvo. Sakau, gal kur eidami pametem? Apsisukom, grizinejam atgal i zeme spoksodami, bet rakciuku niekur nesimato. verysad.gif Taip priejom iki masinos ir ziurim: dureles atidarytos iki galo, o rakciukai ikisti i uzvedimo spynele doh.gif Daugmaz, galima suprasti: "Seskit, kas norit ir vaziuokit" lotuliukas.gif Bet pasirodo niekas nesusigunde arba atrode per daug neitiketina, kad seimininkai viska paliko ir isejo, net dureliu neuzdare biggrin.gif
Atsakyti
egleber thumbup.gif
buvo man pačiai panašus atvėjis,kai įsėdau ne į tą mašiną doh.gif įsimetu taip staigiai, atsisuku į vairuotoją ogi vietoj MB kažkoks nepažystamasis sėdi doh.gif kaip kulka išlėkiau iš mašinos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi vyšnia @ 2009 03 08, 13:31)
egleber thumbup.gif
buvo man pačiai panašus atvėjis,kai įsėdau ne į tą mašiną doh.gif įsimetu taip staigiai, atsisuku į vairuotoją ogi vietoj MB kažkoks nepažystamasis sėdi doh.gif kaip kulka išlėkiau iš mašinos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gerulis thumbup.gif ,taip gali gimti nauja meilė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi vyšnia @ 2009 03 08, 13:31)
egleber thumbup.gif
buvo man pačiai panašus atvėjis,kai įsėdau ne į tą mašiną doh.gif įsimetu taip staigiai, atsisuku į vairuotoją ogi vietoj MB kažkoks nepažystamasis sėdi doh.gif kaip kulka išlėkiau iš mašinos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano vyras taip pasakojo kadaise. sedi masinoj, laukia. neatsimenu ko ir kur... sako atbega mergina, atsiseda. abudu vienas i kita ziuri kvadratinem akim... ir toji isliekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2009 03 08, 22:39)
mano vyras taip pasakojo kadaise. sedi masinoj, laukia. neatsimenu ko ir kur... sako atbega mergina, atsiseda. abudu vienas i kita ziuri kvadratinem akim...  ir toji isliekia  lotuliukas.gif

tai gal "saldi vyšnia" ir buvo įšokus g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleber @ 2009 03 08, 22:56)
tai gal "saldi vyšnia" ir buvo įšokus  g.gif

va va. taip ir pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 21, 20:46)
ne  blush2.gif as numerius labai idemiai tyrinejau, bandziau atsimint ar mano tokie numeriai ar ne, tai ir nemaciau, kad ne audi  doh.gif O logiskai gi pagalvojus, tai ant bagazines dar raso kas per masina...

P.S. tai ivyko sausio menesi, vyrui dar nepapasakojau... Gal ir niekad nepasakosiu  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu fainai tu cia good.gif
QUOTE(Jurate77 @ 2009 03 06, 15:16)
Papasakosiu viena juokinga istorija:
Pries kokius 5 metus turejome mes Fiestute. Karta su vyru nuvaziavome pasisveciuoti pas draugus, kurie gyveno daugiabutyje netoli misko. Is pradziu vyrai truputi pasikrapste prie masinos kieme, ir kadangi buvo vasara, geras oras, mes nusprendeme su seimomis iseiti pasivaikscioti i miska. Susisodinome vaikus i vezimelius ir iskeliavom... Paejus kokius 200 m, as vyro paklausiau, ar pas ji masinos rakciukai. jis sako "Ne". Pas mane rakciuku taip pat nebuvo. Sakau, gal kur eidami pametem? Apsisukom, grizinejam atgal i zeme spoksodami, bet rakciuku niekur nesimato.  verysad.gif  Taip priejom iki masinos ir ziurim: dureles atidarytos iki galo, o rakciukai ikisti i uzvedimo spynele  doh.gif  Daugmaz, galima suprasti: "Seskit, kas norit ir vaziuokit"  lotuliukas.gif Bet pasirodo niekas nesusigunde arba atrode per daug neitiketina, kad seimininkai viska paliko ir isejo, net dureliu neuzdare  biggrin.gif

ojeje, tai pasiseke dar wink.gif Gi galejo per pora min "nuvaziuoti" masiniukas
Atsakyti