Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(egleber @ 2009 02 11, 00:13)
Paskaitai istorijas prieš miegą ir kakavos nebereikia  thumbup.gif .
Aš iš Vilniaus išsikėliau prieš 16 metų, bet važinėju darbo reikalais ir maniau, kad nu jau Vilnių tai žinau......
Buvo neseniai atidaryta Maximos bazės, kur prie gariūnų. Vaziuojam su drauge pasižvalgyti. Jau parduotuvėje kažko įsidebatavome, išeinam, sėdam į mašiną ir lėksim į Lazdynus, na kas gali būti paprasčiau. Važiuojam ir vis "lia lia, lia lia". Aš dešinėje pamatau rodyklę "lazdynai", bet aišku pramaunu ir tik tada pradedu suvokt, kad važiuojam kažkur į lankas. Dar akimirka ir jau aišku, varom į Vievį. Juostos atskirtos užtvara, tai per pievelę neapsisuksi, o apsisukimas neaišku kur. Kas belieka tik klykt- važiuojam kiaušinių nusipirksim. Bet priekyje matom rodyklę "Gariūnai", tai manom, puiku, nereikės neaišku kiek važiuot apsisukimui ir pasukam. Pavažiuojam kiek mišku, kelias susiaurėja, priekyje matom kažkokias trobas, viskas apaugę. Sustojam kažkokiam kaimelyje. Drauge sako: stok ir važiuojam atbulom. Man tai atrodo nerealu: takutis toks vingiuotas, o veidrodėliais vos ne tvoras daužom. Sakau draugei: sėsk pati už vairo ir mink atbula. Ji nepasirašo, tai judam į priekį. Ir išlendam: mes aukštai, o gariūnai žemai dauboje. Žemyn leistis tai nesamonė - statu ir takutis tik žmonių pramintas. Tai ir važiavom kaip garbės ratu aplink turgavietę, tik mes viršuje, o gariūnai apačioje. Išlindom prie valymo įrenginių ar kas ten yra tie betoniniai dideli statiniai. Paskui išsiaiškinom, kad ten rodyklė buvo į kaimą "Gariūnai".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes viena karta kelia bandem sutrumpint!Pasukom i"Gariunus" ir pataikem i ta pati kaima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleber @ 2009 02 11, 00:13)
Paskaitai istorijas prieš miegą ir kakavos nebereikia  thumbup.gif .
Aš iš Vilniaus išsikėliau prieš 16 metų, bet važinėju darbo reikalais ir maniau, kad nu jau Vilnių tai žinau......
Buvo neseniai atidaryta Maximos bazės, kur prie gariūnų. Vaziuojam su drauge pasižvalgyti. Jau parduotuvėje kažko įsidebatavome, išeinam, sėdam į mašiną ir lėksim į Lazdynus, na kas gali būti paprasčiau. Važiuojam ir vis "lia lia, lia lia". Aš dešinėje pamatau rodyklę "lazdynai", bet aišku pramaunu ir tik tada pradedu suvokt, kad važiuojam kažkur į lankas. Dar akimirka ir jau aišku, varom į Vievį. Juostos atskirtos užtvara, tai per pievelę neapsisuksi, o apsisukimas neaišku kur. Kas belieka tik klykt- važiuojam kiaušinių nusipirksim. Bet priekyje matom rodyklę "Gariūnai",...

Vat man kazkada lygiai tas pats buvo,kai pirma karta sumasciau Gariunus surasti lotuliukas.gif Vaziuoju vaziuoju,o kelias vis siaureja,siaureja...is priekio dar masina vaziavo,tai as praktiskai i krumus ilindau kad su ja prasilenkti,ir pasidziaugiau,kad mano puseje krumai,nes tos masinos puseje toks diiidelis skardis buvo,o keliukas vos vienam masiniukui doh.gif Tam kaimelyje sustojau zmoniu pasiklausti ar pateksiu as i Gariunus pro cia,tai sako vaziuok tiesiai toliau ir isvaziuosi.Del duobiu tai nelabai bijojau,masina ne pati zemiausia pas mane,bet kai ta nuokalne pamaciau blink.gif Na,siaip ne taip...islindau pro stovejimo aikstele tiesiai i Gariunu sankryza.O juk kiek toliau pavaziavus yra normalus kelias tiesiai i Gariunus,sekanti karta man taxistas vienas ji uzrode,nes vel lindau i ta pati kelia,tai jis sako (stovejo tam keliuky) geriau toliau pavaziuok,cia sako isvaziuosi,bet kelias nekoks smile.gif
Atsakyti
situacija nevisai apie juokinga situacija kelyje, bet susijusi.
Buvo tarpas, kai buvau vairavau masina tik su laisvu ranku iranga ( beviele ausine). Atvaziuoju iki Rimi nupirkti i offisa torto ( buvo tradicija penktadieniais valgyti), pasistatau auto ir einu i parduotuve. Ir kaip tycia paskambina klientas. Sustoju as prie informacijos ir kalbu su klientu ( plaukai ilgi - ausines nesimato). Ir po kurio laiko tokia bobule pradejo aplink mane ratus sukti ir jau tokiais zvilgsniais varstyti blink.gif ir zenklus jau bando rodyti. Gerai, kad klientas is labiau pazistamu tarpo buvo, tai suprato mano juoko protruki, kai as pakelusi plaukus ausine bobulei parodziau ir jos mimika pamaciau.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 02 12, 11:24)
situacija nevisai apie juokinga situacija kelyje, bet susijusi.
Buvo tarpas, kai buvau vairavau masina tik su laisvu ranku iranga ( beviele ausine). Atvaziuoju iki Rimi nupirkti i offisa torto ( buvo tradicija penktadieniais valgyti), pasistatau auto ir einu i parduotuve. Ir kaip tycia paskambina klientas. Sustoju as prie informacijos ir kalbu su klientu ( plaukai ilgi - ausines nesimato). Ir po kurio laiko tokia bobule pradejo aplink mane ratus sukti ir jau tokiais zvilgsniais varstyti  blink.gif ir zenklus jau bando rodyti. Gerai, kad klientas is labiau pazistamu tarpo buvo, tai suprato mano juoko protruki, kai as pakelusi plaukus ausine bobulei parodziau ir jos mimika pamaciau.

Aš kartą eidama parduotuvėje už nugaros išgirdau : jaunas žmogus, o jau su klausos aparatu. Kitakart prie kasos kasininkė sako: atsiprašau, bet mes rytoj nedirbame. Tik paskui man daėjo, kad ko gero tariausi dėl susitikimo. thumbup.gif
Atsakyti
Mano istorija tokia.
Vasara. Apsiprekinau Maximoje. Susikrovusi prekes, su vežimėliu eidama link išėjimo, pamatau ten besibūriuojančius žmones. Aha- pliaupia lietus kaip iš kibiro...Aš už savo prekių ir prie mašinos. Ji-visai netoli Maximos išėjimo. Spaudžiu signalizacijos pultą vieną kartą, antrą, trečią...Bandau atplėšti duris...Toks nervas paėmė, šlampu visa....Skambinu vyrui "papriekaištauti" ir pasiguosti, kad mano signalizacijos pultelis neveikia, lyja, o aš su pirkiniais stoviu ir nežinau,ką daryti. Ir taip bešnekant žiūriu: diskai ne tokie g.gif ir o siaube, man dingteli, kad aš ne prie savo mašinos... doh.gif Pasirodo, kiek šoneliau stovi lygiai tokia pati tik jau mano mašinėlė lotuliukas.gif Galvojau, gyva į žemę sulįsiu iš gėdos. blush2.gif Pasirodžiau ,kaip tikra blondinė. O jeigu dar visą tą komediją matė pirmosios mašinos savininkas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nutiko is dalies juokinga, bet visai nejuokinga istorija schmoll.gif . Pasistaciau automobili, kad galeciau patogiai isvaziuoti prie pat krasciuko, prie namo, kur nieks daugiau ta diena masinu nestate doh.gif . Tai ka Jus manot? Nuo stogo nukrito sniegas ir sulankste man masinos stoga cray.gif
O as galvoju: ko cia siandien nieks masinu nestato? Man paliko vieta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva2 @ 2009 02 19, 14:17)
Man nutiko is dalies juokinga, bet visai nejuokinga istorija  schmoll.gif . Pasistaciau automobili, kad galeciau patogiai isvaziuoti prie pat krasciuko, prie namo, kur nieks daugiau ta diena masinu nestate  doh.gif . Tai ka Jus manot? Nuo stogo nukrito sniegas ir sulankste man masinos stoga  cray.gif
O as galvoju: ko cia siandien nieks masinu nestato? Man paliko vieta  cool.gif

Nu ir būna sitaucijų thumbup.gif . Įdomu, mes, bobikes, pasipasakojam tokias istorijas, o mūsų diedukai tai gal ir ne tokių šposų prikrečia, betgi oriai tyli.
Atsakyti
Tai būna, vyriškiai pildamiesi degalus, sumaišo: vietoj dyzelio benzą įsipila arba atvirkščiai. Ale viską nurašo pervargimui, įtampai, rūpesčių begalei...O moteriškę tuoj blondine išvadintų doh.gif
Atsakyti
Man tai dar būna labai juokinga, kai vyrai vaziuoja tiksliai nezinodami kelio. Išdižia mina blaškosi, bet nė už ką nesustos paklausti lotuliukas.gif .
Atsakyti
va kaip būna
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 02 20, 15:35)

Cia thumbup.gif , na va ir vel blonde kalta, na ir kas kad ne jaunikle blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2009 02 18, 17:17)
Pasirodo, kiek šoneliau stovi lygiai tokia pati tik jau mano mašinėlė  lotuliukas.gif Galvojau, gyva į žemę sulįsiu iš gėdos.  blush2.gif Pasirodžiau ,kaip tikra blondinė. O jeigu dar visą tą komediją matė pirmosios mašinos savininkas... lotuliukas.gif

As pasirodzius esu prie parduotuves kaip dar didesne blondine blush2.gif jei rinktume blondiniu blondine, itariu, kad laimeciau blush2.gif
Vyras man nupirko masina, Audi sidabrine. Pirmakart su ja nuvaziavau i miesta apsipirkt, pastaciau prie parduotuves, paskui nuejau dar pas drauge. Masina nevaziavau, nes ji didziule, as tokia nepratus. Zodziu visa diena pravaikstinejau. Grizau prie parduotuves, kur stovejo masina, susiradau "ja". Zodziu, prieinu prie "savo" masinos, rakinu, o ji nesirakina. Tokia protinga buvau, kad pagalvojau, jog gal spynele uzsalo. Rakinu is keleivio puses ir...nieko. Salta, sninga. Nu, galvoju, o man visai negeda, as galiu per bagazine ilipt, bet ir ta nesirakina. Pagalvojau, kad gal tai ne mano masina. Ziuriu i numerius, bet numeriu tai neprisimenu doh.gif Technikinis masinoj, tai pasiziuret negaliu. Idemiai nuziurineju salona, na, jis lyg truputi kitoks, bet panasus. Nezinau, kiek laiko praejo, kol nepamaciau, kad ant vairo opelio zenkliukas, o mano tai Audi doh.gif O maniske stovejo visai salia, bet as opeli pasirinkau, nes arciau buvo...
Atsakyti