Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Juokingiausia situacija - į krūmus sulindę patruliai lotuliukas.gif . Aš maniau,kad jie jau pakilo į kitą lygį, deja... po švenčių bent kelis ekipažus krūmuose(tikrąja to žodžio prasme) lindinčius teko matyt. Ir vis dviese...įdomu,ką jie ten veikė? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Raktas atitinka, kai spynelė būna prasukta. Tada ir su atsuktuvu galima atrakinti irnesakyk.gif
Kartą ir man teko lipti pro bagažinę... Vidury miesto. Buvo gūdi žiema. Atvažiavau, prisiparkavau, išlipau, rankinę pasiėmiau ir duris paleidau užtrenkdamaaaa... Ir tik ups- rakteliai žiūriu spynelėje likę. Tai vat taip vat. Tuom kart džiaugiausi, kad bagažinės spynelė prasukta (atrakinau su buto raktu) ir mašina hečbekas, o ne sedanas biggrin.gif Su kablukais, su kailiniais ropščiausi į bagažinę padurkus pasikėlus doh.gif Bet iš aplinkinių reakcijos - nulis. Taip ir vagys įsilaužti galėjo irnesakyk.gif Na, bet ir ačiū Dievui, nors policijos niekas neiškvietė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(galinike @ 2009 01 05, 09:59)
Juokingiausia situacija - į krūmus sulindę patruliai lotuliukas.gif . Aš maniau,kad jie jau pakilo į kitą lygį, deja... po švenčių bent kelis ekipažus krūmuose(tikrąja to žodžio prasme) lindinčius teko matyt. Ir vis dviese...įdomu,ką jie ten veikė? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

As maciau juokingiau.Sausio 2d. nakti dirbau,stovejo Kareiviu gatveje ekipazas,atseit budejo,o is tikruju pute abu i aki taip saldziai saldziai lotuliukas.gif Pravaziavau gal keturis kartus pro juos,visa naktele ten pramiegojo doh.gif
Atsakyti
Tikra situacija iš tikro rajono ir daugiabučio namo Vln: devintame aukšte gyvena kažkokio policijos tyrimo skyriaus komisaras, ketvirtame aukšte kelių policininkas, o pirmame "točka" narkotikų. Nežinau ar pasikeitė šiai dienai, bet taip buvo prieš berods penkerius metus.
Atsakyti
Na, man irgi buvo nutikusi tokia istorija..Ir kad ji neiškiltų į viešumą, oi, kiek paaukojau... rolleyes.gif Ir savaitę verge buvau savajam, ir prašiau vos ne ant kelių parkritus, kad tik niekam nepasakotų, nes nežmoniškai gėda būtų...
Nutiko čia beuždarbiaujant per studentų mainų programą JAV. Turėjau automatinį mini sunkvežimiuką, ledus pardavinėjau, važinėjau nuo namo iki namo, o vakarop reikdavo grįžti į darbovietę, kelio - gal kokios 30min, didelėm autostradom, net nesulyginsi su mūsiškėm. Aišku, reikėjo geros atminties, orientacijos, nes daug nusukimų, o kai nusuki ne ten, apsisukti galimybės praktiškai nėra, nes skiria priešingas eismo juostas betono luitai..
Tai va, pirmoji savaitė..Pirma diena, kai su MB sutariam susitikti darbovietėje, o ne pakeliui kažkur, kad galėčiau paskui jo uodegą važiuot ir įsiminti, kaip kas ir kur smile.gif Kadangi devintą vakare jau darbovietėje reikia būti, tai pamaniau, pirmas kartas, reikia anksčiau važiuot namo, o dar maža kas, gal paklysiu, visi šefai ir MB ant kojų sukils..Važiuoju, važiuoju..ir na, aišku, kai reikia jau savarankiškai, tai ir nusukau ne į tą exitą, pasukau tiesiai į Čikagą.. rolleyes.gif doh.gif Važiuoju ir stebiuosi, nu blyn, tikrai nesu važiavusi tokiu keliu..važiuoju, stebiu nuorodas, nematytos tokios..hm..ir tik staiga pasižiūriu, kad skiria eismo juostas betono žymusis luitas..apsisukt nė pro kur doh.gif Ašaros kaip pupos pradėjo byrėt, persirikiavau į ketvirtąją eismo juostą, kad patogiau būtų apsisukt, kai tik betonas pasibaigs..kur tau..važiavau tiesiai kažkur valandą..iki Čikagos buvo likę nebetoli..Įsivaizduojat jausmą - važiuoji, o nežinai kur.. unsure.gif sustot nėra kur, nėr ko paklausti..Tik, o dieve, toly matau, kad betonas baigiasi..posūkio signalas, kaip pridera..ir gazas ant staigiųjų, nes matau, kad mašinos pradės tuoj judėt priešingoj eismo juostoj..Kai apsisukau, taip spaudžiau savo birbaliuko gazą iš baisios gėdos, kad tik neprisivytų koks policininkas ar vairuotojas, kuris matė visa tai ir nepasukiotų piršto virš smilkinio..nes iki šiol nežinau, ar galėjau aš ten apsisukt, ar ne.... unsure.gif grįžau, niekas nepanikavo...net nepasigedo be MB..
Kitą dieną reikia vėl važiuot, vėl aš palikta viena, kad mokyčiausi..Iš tos baimės ne ten nusukti, įsiminiau, o be to ir buvau pamokyta, kad reikia važiuot pačia pirmąja juosta nuo tam tikro ženklo, tada tikrai niekur nenusuksi..na ką, tą stebuklingąjį ženklą pravažiavau, rikiuojuosi į pirmą juostą ir riedu vos ne dainuodama - viskas man bus gerai, aš šaunuolė ax.gif Kažkaip keistai mane nužiūri pravažiuojantis amerikonai..ai, dzin. Tik girdžiu, skamba varpeliai kito mano darbovietės sunkvežimuko..o ten pasirodo, manasis, važiavo pro mane..Ir juokiasi jis, žvengia, signalina man... unsure.gif Kelkraščiu išsišiepusi važiavau, o ne pirmąja juosta... rolleyes.gif doh.gif
Vat. Ilga istorija, bet tik niekam nepasakokit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 01 03, 10:56)
Kai as turejau Mazdulka 323 f, tai ir kiek kartu negalejau atrakinti uzsalusiu dureliu, teko lipti per bagazine, gerai, kai tas ivyksta prie namu, bet kai taip nutiko prie parduotuves ir kazkas iskviete mentus, galvojo, kad vagis braunasi per bagazine, vot tada tai jau nebuvo labai linksma lotuliukas.gif

O man cia atrodo kaip tik grazi istorija thumbup.gif bigsmile.gif Zmones nepasirode abejingi clap.gif
Atsakyti
mane viena karta susdabde policijos automobilis, uz perdegusia lempa. tai pasisiule palydet namo. jetau kaip nejauku buvo:) bet lydejo:) hehe
Atsakyti
QUOTE(Nortiu @ 2009 01 19, 12:10)
mane viena karta susdabde policijos automobilis, uz perdegusia lempa. tai pasisiule palydet namo. jetau kaip nejauku buvo:) bet lydejo:) hehe

O ka, saugiau buvo bigsmile.gif tik, jauciu, geda pries kaimynus, jei mate blush2.gif
Atsakyti
Oj, man su vairavimu tai buna doh.gif Dazniausiai tai pravaziuoju tamsiu paros metu gera gala be sviesu ir tik netycia paskui pastebiu, kad spidometro nematau doh.gif Ir dar kol suprantu kaip cia taip "dingo sviesos"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2009 01 20, 22:21)
O ka, saugiau buvo  bigsmile.gif tik, jauciu, geda pries kaimynus, jei mate  blush2.gif

tai kaimynam dzin, bet tada tevai buvo nustebe, ishsigande vargseliai:)
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 01 21, 11:11)
Oj, man su vairavimu tai buna doh.gif Dazniausiai tai pravaziuoju tamsiu paros metu gera gala be sviesu ir tik netycia paskui pastebiu, kad spidometro nematau doh.gif Ir dar kol suprantu kaip cia taip "dingo sviesos"? biggrin.gif

Ne tau vienai zinok cia,gal kas penkioliktas zmogas nakti be sviesu vazineja,ir labai retai kuris supranta ilgom mirktelejus kad sviesas reikia isijungti smile.gif Tokiu net apie trecia valanda nakties pasitaiko,siandien darban vaziuodama viena sutikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 01 23, 19:25)
Ne tau vienai zinok cia,gal kas penkioliktas zmogas nakti be sviesu vazineja,ir labai retai kuris supranta ilgom mirktelejus kad sviesas reikia isijungti smile.gif Tokiu net apie trecia valanda nakties pasitaiko,siandien darban vaziuodama viena sutikau ax.gif

Jo jo, pamirga, tai galvoju "hm, cia kazkas blogai pas mane?" bet tuo ir pasibaigia doh.gif Bet uztai kur netoliese jau matomas policijos ekipazas automatiskai privercia pasitikrinti ar su sviesom vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti