Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Va, kokie roziniai , kokie teigiami regitrininkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 12 04, 18:59)
Paskaičiau šią istoriją ir prisiminiau kaimynės įvykį
Ryte įsėdo prie namų, važiuoja ir staiga - kupstas kažkoks po ratu.
Lyg anksčiau jo kieme nabūdavo... Tada kažką prisiminė - grįžo vėl per tą kupstą, ir vėl atgal... Žodžiu, dieną grįža - katinas per visą kiemą "išlygintas"
Oi, atrido nelabai juokinga, o greičiau baisi istorija gavosi  blink.gif

Tai dėl juokingumo - kita jos istorija.
Gerokai kauštelėjusi kompanija paprašė jos, kad pavežėtų. Kol nuvažiavo 5km, visa kompanija išsiblaivė. Manot todėl, kad važiavo pusdienį? Atvirkščiai  lotuliukas.gif Daugiau jos pavežėti nebeprašo  lotuliukas.gif

Abi istorijos ne juokingos, o baisios. Vienoj zuvo katinas, kitoj vos ne zuvo 'kompanija'.
Atsakyti
Užvakar grįžinėjom su vyru iš Vilniaus,buvom koncerte,tai veiksmas vyko jau po 12 val.nakties.Žodžiu važiuojam autostrada,naktis juodžiausia,aš keleivio vietoj leipėju,kaip miego noriu,tik staiga MB sako:''Nu čia dabar kas?''.Per galinio vaizdo veidrodėlį pamatė artėjant mašiną su viena šviečiančia fara.Pradėjo mus lenkt,o vaizdas nemoku nupasakot - visa sudaužyta kaip skarbonkė,vyras net markės gerai nebesuprato,langai visi išbyrėję,stogas irgi žiauriai gilyn įsmukęs,tikrai neaišku,kokiu būdu jinai juda.Prašvilpė pro mus gal 160,ir nurūko.Žibintas irgi tik vienas.Visi miegai išlakstė,sakau:''Kaip koks vaiduoklis.''Nu ką,pavažiuojam gal 40 km,aš vėl snūduriuoju,tik staiga didžiuliu greičiu vėl ta pati pro šoną prapjauna.Tikėčiau vaiduokliais,tai sakyčiau kaip koks ''Skrajojantis Olandas'' po autostradą blaškosi,bet greičiausiai žmogelis sysiu buvo sustojęs.Net šiurpuliukas nugara perbėgo...
Atsakyti
as kaip padarau koki liapsusa-ir jau matau kad lenkia ,o aisku belenkiant butinai reikia paziuret kas vairuoja ir dar parodyt atitinkamu zenklu-tada visalaik sveikinuos-issisiepiu,lenkiu galva ir sakau laaabaas....
nu to aplenkusio mina kokiaaa lieka lotuliukas.gif
moralas toks-ir pati nesusinervini-ir lenkusysis arba nusisypso,arba atsako tuo paciu,arba nuvaziuoja giliai susimasciusiu veidu-gal as jo pazystama g.gif
Atsakyti
Tai papasakosiu ir as pora nutikimu,gal kam nors yra taip pat buve.apie pora metu buvau jau teises isilaikiusi,bet naktim niekad nevazinejau,na nebuvo reikalo.Bet takart mama paprase nuvest i kaipeda,sustojimo vieta neaiski,net pati tiksliai nezinojo kur jos sesuo gyvena.O kaiptycia tadien labai snigo.Na nuvaziavom labai gerai,vieta radom gan greit,tik masinai vieta pastatyti sunkiai radau,bet pasiistaciau. doh.gif Pasisveciavom pas teta gan ilgai,senai bebuvom matese.Laikas buvo namo.Iseinam su mama i lauka,o kad prisnige, doh.gif nu per gera sprindi.Prieinu prie masinos,rakinu...netasirakina g.gif einu prie kitos puse,taip pat neatsirakina g.gif pradejo siutas imti,nu kaip taip galejo greit uzsalti spyna? Mama nervintis pradejo,kaip namo grysim??? Sakau einu pro bagazine ilipsiu,ji niekada neuzsala.Prieinu ir sakau,nu sakes per kelias val visus lipdukus nulupinejo,kokio velnio cia reikia pasaliniams listi? rolleyes.gif kisu rakta neine.Apeinu masina o gi ziuriu kad ne mano masina!labi panasi bet ne mano,o siaube kol besuradau savaja.Mama buvo baisiai isiutusi,nu kaip galiu savo masinos nepazinti verysad.gif
O kita karta tai vel lauziausi ine savo masina,isivaizduojat,net atsirakinau ir isedau i svetima masina!O vyras lipdamas i masina sako nesuprantu juk musu golfas 2duru,nuo kada jis 4? Kai sokau is masinos,net duru nebeuzrakinau.Dar yra buve visokiu ciudu su masina ir su policija.bet manau uzteks ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 12, 14:47)
Tai papasakosiu ir as pora nutikimu,gal kam nors yra taip pat buve.apie pora metu buvau jau teises isilaikiusi,bet naktim niekad nevazinejau,na nebuvo reikalo.Bet takart mama paprase nuvest i kaipeda,sustojimo vieta neaiski,net pati tiksliai nezinojo kur jos sesuo gyvena.O kaiptycia tadien labai snigo.Na nuvaziavom labai gerai,vieta radom gan greit,tik masinai vieta pastatyti sunkiai radau,bet pasiistaciau. doh.gif Pasisveciavom pas teta gan ilgai,senai bebuvom matese.Laikas buvo namo.Iseinam su mama i lauka,o kad prisnige, doh.gif nu per gera sprindi.Prieinu prie masinos,rakinu...netasirakina g.gif einu prie kitos puse,taip pat neatsirakina g.gif  pradejo siutas imti,nu kaip taip galejo greit uzsalti spyna? Mama nervintis pradejo,kaip namo grysim??? Sakau einu pro bagazine ilipsiu,ji niekada neuzsala.Prieinu ir sakau,nu sakes per kelias val visus lipdukus nulupinejo,kokio velnio cia reikia pasaliniams listi? rolleyes.gif kisu rakta neine.Apeinu masina o gi ziuriu kad ne mano masina!labi panasi bet ne mano,o siaube kol besuradau savaja.Mama buvo baisiai isiutusi,nu kaip galiu savo masinos nepazinti verysad.gif
  O kita karta tai vel lauziausi ine savo masina,isivaizduojat,net atsirakinau ir isedau i svetima masina!O vyras lipdamas i masina sako nesuprantu juk musu golfas 2duru,nuo kada jis 4? Kai sokau is masinos,net duru nebeuzrakinau.Dar yra buve visokiu ciudu su masina ir su policija.bet manau uzteks ir tiek biggrin.gif

laugh.gif Kokį ten visraktį turi? Girdėjau tokių atvejų, kai su savais raktais kitas mašinas atrakina... tik užvest jau va niekaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 12, 14:47)
Tai papasakosiu ir as pora nutikimu,gal kam nors yra taip pat buve.apie pora metu buvau jau teises isilaikiusi,bet naktim niekad nevazinejau,na nebuvo reikalo.Bet takart mama paprase nuvest i kaipeda,sustojimo vieta neaiski,net pati tiksliai nezinojo kur jos sesuo gyvena.O kaiptycia tadien labai snigo.Na nuvaziavom labai gerai,vieta radom gan greit,tik masinai vieta pastatyti sunkiai radau,bet pasiistaciau. doh.gif Pasisveciavom pas teta gan ilgai,senai bebuvom matese.Laikas buvo namo.Iseinam su mama i lauka,o kad prisnige, doh.gif nu per gera sprindi.Prieinu prie masinos,rakinu...netasirakina g.gif einu prie kitos puse,taip pat neatsirakina g.gif  pradejo siutas imti,nu kaip taip galejo greit uzsalti spyna? Mama nervintis pradejo,kaip namo grysim??? Sakau einu pro bagazine ilipsiu,ji niekada neuzsala.Prieinu ir sakau,nu sakes per kelias val visus lipdukus nulupinejo,kokio velnio cia reikia pasaliniams listi? rolleyes.gif kisu rakta neine.Apeinu masina o gi ziuriu kad ne mano masina!labi panasi bet ne mano,o siaube kol besuradau savaja.Mama buvo baisiai isiutusi,nu kaip galiu savo masinos nepazinti verysad.gif

griūk negyvas lotuliukas.gif o žmogelis ryte į savo mašiną įsėdęs kaltino ko gero save, kad mašiną buvo palikęs neužrakintą per naktį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2008 12 17, 21:20)
laugh.gif Kokį ten visraktį turi? Girdėjau tokių atvejų, kai su savais raktais kitas mašinas atrakina... tik užvest jau va niekaip  rolleyes.gif

Nu jau neduok dieve dar ir namo parvaziuoti su svetima masina doh.gif Turbut po policija gerai patampytu
Atsakyti
paskaitinejau cia tokiu smagiu atsitikimu, nu neblogi neblogi thumbup.gif
Kai as turejau Mazdulka 323 f, tai ir kiek kartu negalejau atrakinti uzsalusiu dureliu, teko lipti per bagazine, gerai, kai tas ivyksta prie namu, bet kai taip nutiko prie parduotuves ir kazkas iskviete mentus, galvojo, kad vagis braunasi per bagazine, vot tada tai jau nebuvo labai linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as papasakosiu savo istorija smile.gif
paimiau mama po darbo,uzsukom i parduotuve. Palikau ja prie kasos,padaviau raktus,sakau atsirakinsi,ir lauk masinoj.o as nubegau iki bankomato smile.gif
Ateinu prie masinos mamos dar nera unsure.gif hm galvoju,kur jinai taip ilgai unsure.gif ziuriu ateina,isigandus visa biggrin.gif ogi isivaizduokit, priejo prie masinos tokia kiap mnao,spalva tokia pat,tik pas mane buvo dvieju duru,o ten keturiu. Na ir ka sako spaudziu atrakint neatsirakina,tada sako ikisau rakta,atsirakino,bet maisna kaukia,isedo ji,maisna kaukia,atsisuka atgal,o gale pylna mineralinio prikrauta,galvoja is kur cia to mineralinio. pasoko is masinos,pabego biggrin.gif paliko neuzrakinta.o as stoviu ir juokiuosi biggrin.gif nepamirsiu niekad.o tai jeigu butu atejas savininkas tos masinos,ir mama kiap tik rakina masina,tai nezinau kaip butu buve unsure.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MISS SELFRIDGE @ 2009 01 03, 15:03)
Ir as papasakosiu savo istorija  smile.gif
paimiau mama po darbo,uzsukom i parduotuve. Palikau ja prie kasos,padaviau raktus,sakau atsirakinsi,ir lauk masinoj.o as nubegau iki bankomato smile.gif
Ateinu prie masinos mamos dar nera  unsure.gif  hm galvoju,kur jinai taip ilgai  unsure.gif  ziuriu ateina,isigandus visa  biggrin.gif  ogi isivaizduokit, priejo prie masinos tokia kiap mnao,spalva tokia pat,tik pas mane buvo dvieju duru,o ten keturiu. Na ir ka sako spaudziu atrakint neatsirakina,tada sako ikisau rakta,atsirakino,bet maisna kaukia,isedo ji,maisna kaukia,atsisuka atgal,o gale pylna mineralinio prikrauta,galvoja is kur cia to mineralinio. pasoko is masinos,pabego biggrin.gif  paliko neuzrakinta.o as stoviu ir juokiuosi biggrin.gif  nepamirsiu niekad.o tai jeigu butu atejas savininkas tos masinos,ir mama kiap tik rakina masina,tai nezinau kaip butu buve  unsure.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Bet nabagui irgi strioko buvo-ateina masina kaukia,durys praviros... lotuliukas.gif
Atsakyti
tai taip.isivaizduoji,kokia reakcija buvo.Bet nesuprantu as kaip galejo raktas atitikti.siaubas unsure.gif
Atsakyti