Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(spoksi @ 2008 11 16, 21:01)
a nieko neatsitiko po tokių fintų? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu kad nea, tik gal siek tiek pasmirdo kazkas, stabdziu kaladeles ar sankaba. Nezinau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Būna būna tų juokingų situacijų..

Pakutinioji:
išeinu vakare iš darbo, prieinu prie mašinos ir žiūriu, kad kvailiukė neužrakinau jos ryte..Pasijuokiau lengvai iš savęs smile.gif Tada atsisėdu ir bandau užvesti - bet niekaip..Nu ką, galvoju, akumuliatorius pirmų šalčių neatlaikė... Darbe dar pora bendradarbių buvo likę, sako užstumsim lotuliukas.gif Pastumdėm biškį, nieko nepavyko, taip ir palikau saviškę prie darbo nakvoti...

Kitą dieną jau susiorganizavau, kad man akumuliatorių nupirktų...Bet dar tokia kvaila nuojauta, o gal ne akumas, gal kažkas kitas?... Pasičiupau už pakarpos vieną nusimanantį berniuką, sakau pažiūrėk tu čia man smile.gif

Jis ramiai įsėda, o mašina iš karto užsikuria!!! ir tik tada man dašuto, kad vakar vakare mašina radau atrakinta...O pas mane, kai mašina ilgiau pabūna atrakinta, kažkoks ten imub... (nepamenu blush2.gif ) įsijungia ir neleidžia užvesti mašinos doh.gif Ir aš tą puikiai žinojau, tik..pamiršau 4u.gif
Atsakyti
Man šiandien prie namų išdaužė mašinai langą ir pavogė sugedusią magnetolą doh.gif

O vienam geram pažįstamam prieš porą mėnesių išlupo auto duris su laužtuvu ir pavogė kelis CD

Panašu, kad žulikai nežino, kaip su visuotine ekonomine krize dorotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 23, 22:50)
Man šiandien prie namų išdaužė mašinai langą ir pavogė sugedusią magnetolą  doh.gif
O vienam geram pažįstamam prieš porą mėnesių išlupo auto duris su laužtuvu ir pavogė kelis CD
Panašu, kad žulikai nežino, kaip su visuotine ekonomine krize dorotis  unsure.gif

bet vistiek ziauriai nemalonios tokios situacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scared @ 2008 11 25, 00:39)
bet vistiek ziauriai nemalonios tokios situacijos smile.gif

Nu bet belieka tik žvengt, ką daugiau padarysi. Nu gerai, mano tai trečias golfas, nieko ypatingo, o pažįstamo, kuriam dureles atlupo - penkerių metų subaru. O po to laužtuvo tai abejas duris reikės tiesint ir perdažyt tuo pačiu... Košmaras. doh.gif

O tikrai juokinga situacija buvo su katinėliu po mašinos bamperiu. Beveik savaitę jį ten pravežiojom, bet per kaiurą duslintuvą negirdėjom. Kai servise jį išėmė nuardę visą mašinos galą, tai vargšelis ir liko servise gyvent. Tapo mechaniku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 30, 13:16)
O tikrai juokinga situacija buvo su katinėliu po mašinos bamperiu. Beveik savaitę jį ten pravežiojom, bet per kaiurą duslintuvą negirdėjom.  Kai servise jį išėmė nuardę visą mašinos galą, tai vargšelis ir liko servise gyvent. Tapo mechaniku  biggrin.gif

ir sveikas gyvas po savaitės liko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 30, 15:21)
ir sveikas gyvas po savaitės liko? blink.gif

Na mes taip spėjam, kad savaitę pravežiojom biggrin.gif Gal ir trumpiau. Ir tikrai jis atsigavo ir užaugo didelis ir baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 23, 21:50)
Man šiandien prie namų išdaužė mašinai langą ir pavogė sugedusią magnetolą  doh.gif
Panašu, kad žulikai nežino, kaip su visuotine ekonomine krize dorotis  unsure.gif

kur juokinga dalys? g.gif
Atsakyti
Galiu papasakot, kokią juokingą situaciją mano mama apturėjo neseniai. biggrin.gif Važiavo moteriškė, važiavo, privažiavo raudoną šviesoforą, susotojo (pirma pati). Buvo kątik iš Foto ateljė pasiėmus nuotraukas iš atostogų. Nu ir pradėjo ji jas žiūrėt, galvoja greit permesiu kol raudonas dega, lb gi smalsu. Kad įniko ji į tas nuotraukas, žalias užsidegė, visi pypia už nugaros - nieko negirdi. Antrą kartą raudonas užsidegė biggrin.gif Toliau nuotraukas žiūri. Vėl žalias, vėl ji nereaguoja, visi pypia- ji negirdi. Sako, kvatoju pati iš tų nuotraukų, net nejaučiu, kad užsisėdėjau. Trečią kart užsidegė raudonas. Ateina vyrukas iš už jos stovinčio automobilio, į langą pabarškina ir klausia: "Ponia, gal jums kas atsitiko, gal negera, kodėl jūs jau du žalius praleidot?" Baisiai susigėdo mama, kad taip apsižioplino, bet niekaip nesupranta, kaip ji tų pypimų negirdėjo, tiksliau sakė, girdėjo, bet kažkaip nesuprato, kad čia jai , per daug jau įnikus į tas nuotraukas buvo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 02 gruodžio 2008 - 19:07
oj, bet tai kaip ant jos uz jos like vairuotojai pyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 30, 14:16)

O tikrai juokinga situacija buvo su katinėliu po mašinos bamperiu.

Paskaičiau šią istoriją ir prisiminiau kaimynės įvykį
Ryte įsėdo prie namų, važiuoja ir staiga - kupstas kažkoks po ratu.
Lyg anksčiau jo kieme nabūdavo... Tada kažką prisiminė - grįžo vėl per tą kupstą, ir vėl atgal... Žodžiu, dieną grįža - katinas per visą kiemą "išlygintas"
Oi, atrido nelabai juokinga, o greičiau baisi istorija gavosi blink.gif

Tai dėl juokingumo - kita jos istorija.
Gerokai kauštelėjusi kompanija paprašė jos, kad pavežėtų. Kol nuvažiavo 5km, visa kompanija išsiblaivė. Manot todėl, kad važiavo pusdienį? Atvirkščiai lotuliukas.gif Daugiau jos pavežėti nebeprašo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 23, 22:50)

Turėjau vairavimo pradžiai tokią "džetą" pagriuvusią - kad sudaužius nebūtų gaila ax.gif
Vienintelis naujas ir geras daiktas joje buvo geros firmos magiukas. O mašinytės net durelės nesirakinėdavo. Statydavau visur, "karščiausiose" vietose ir vis galvojau - jei nuvarytų mašinytę, labiausiai to magiuko būtų gaila. Niekas neėmė. Matyt į tokią mašiną žulikai nenori rankų teptis lotuliukas.gif
Atsakyti