Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(gaika78 @ 2008 10 22, 19:38)
Labukas,įvykis,dėl kurio raudonuoju,nutiko kaip tik vakar.Grįžom vakare su mano mašiniuku iš parduotuvės namo,vairavo vyras.Tamsu nors į akį durk.Sakau,kad pati į aikštelę nuvarysiu mašiną.Tik vyras paprašė dar namo palydėt,nes jis vaiką neša,aš vežimėlį ir tašę.Pareinu,žiūriu,kad mašinoj viduj šviesa dega,vyras paliko.O pas mane ASTRUTĖ,žiūriu kaip išjungt,nerandu mygtuko,nes pati viduj niekada nedegu.Parlekiu namo,vyras paaiškina,kad lempų rankenėlę reikia į vietą pastatyt.Bandau vėl,nu niekaip neišeina.Eina kaimynas pro šalį,toks visai nieko...Apsimečiau blondine,sakau padėkit man moteriai,nieko nesuprantu.O jis sako - galines duris užsidaryk,ir užges...UPS...

hihihi.gif
o siaip tai visko atsitinka mirksiukas.gif smulkmena
Atsakyti
Vaizdus, kai ant mašinos stogo vežasi pamirštus daiktus, matė daug kas. Bet man geriausiai patiko kai vidurį pagrindinės miesto gatvės (eismas per piko valandą) važioja mašiniukas o ant stogo 3 litrų pieno stiklainis. Įdomi vairuotojo reakcija į kitų rodomus ženklus (tipo ant stogo kažkas) lotuliukas.gif Ir kol nedingo iš akiračio automobilis, tol labai tvarkingai vežė tą stiklainį (gal prisiklijavęs buvo?)
Atsakyti
QUOTE(PeliuS @ 2008 10 24, 18:59)
Vaizdus, kai ant mašinos stogo vežasi pamirštus daiktus, matė daug kas.

Aš tai tokią smagią labai istoriją iš tėčio girdėjau biggrin.gif Kai žiguliukas dar skaitėsi nereali mašina, važiavo tėvas kažkur, dar jaunas būdamas. Ir prigeso pamiškėj kažkokioj. Reikia, kad kažkas pastumtų. Ir kaip tik eina du tokie lengvai pageriantys (tarkim biggrin.gif ) su pilnais krepšiais grybų. Pasisiūlė pastumt, o krepšius pasidėjo ant kapoto. Stūmė stūmė, žiguliukas jau važiuoja, ir suprato vyrukai, kur krepšius paliko. Tėtis važiuoja, mato, kad tie du bėga iš paskos, mojuoja, rėkia kažką, o stot negali, nes, geriausiu atveju, vėl stumt reikės, o gali ir iš vis nebepradėt važiuot lotuliukas.gif Gerai, kad neužstojo kelio tie krepšiai. Nu negražiai taip išėjo, bet ką padarysi, tikėkimės vyrukai bent pasiilsėjo gerai begrybaudami lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pasakojimas iš gyvūnijos pasaulio biggrin.gif Kaip ieškojom giminaičių sodo namelio. Įvažiuojam į sodų teritoriją, vyras vairuoja ir nelabai atsimena kurioje vietoje tiksliai tas sodas randasi. Įsukam į vieną kelią, pavažiuojam, vidury kelio sėdi toks mažas katinėlis, privažiuojam arčiau, bet jis vis tiek sėdi, prie jo sustojam, nesitraukia. Vyras panaudoja garso signalą, o katinas sėdi ir žiūri į mus. Sakau, nieko nebus teks man lipti ir jį patraukti, išlipu, paimu ir padedu aš jį šalia kelio, atėjus sėdu į mašiną, o jis vėl vidury kelio sėdi. doh.gif Keliukas toks siauras, apvažiuot neišeina, o aplinkui žolytė. Lipu vėl iš mašinos ir nešu katiną jau toliau, padedu ant žolės. Vos ne bėgte atgal, kad tik spėtume pravažiuoti. Pravažiuojam. Kiek pavažiavus vyras sako, žinai ne čia pasukau, reikia važiuoti atgal. Važiuojam atgal ir ką manot? Katinas vėl sėdi vidury kelio ir nesitraukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 04 19, 17:22)
Na jei zinot, kad uzsienyje su parkavimu yra problemos, tai kai gryzau i Lt niekaip negalejau atsidziaugt, kad galima masina statyti kur nori ir uz parkavima nereikia moket. tai is tos laimes viena kart pasistaciau masina autobusu stotelej.. ax.gif nepastebejau zenklo... blush2.gif

oi kaip prisijuokiau thumbup.gif
Prisiminiau ir as juokinga ivyki,kuris nutiko man tik issilaikius teises smile.gif Taigi isedu karta(gal koki antra)i savo nauja masiniuka,na ir jau man mintys kaip cia krutai isvaziuoti is kiemo,nes gi kaimynai ziuri tongue.gif Ijungiu atbuline pavara,atleidineju sankaba,spaudziu gaza...masina nei krust blink.gif Na galvoju,gal cia kokia duobe yra i kuria ivaziavau g.gif islipu pasiziuriu,na nieko nera,vel bandau laime ir...nieko blink.gif Blyn galvoju: kas nors pakiso ka nors po ratais ,kad neisvaziuociau blink.gif o dabar ziuri ir juokiasi.Na as vel islipu,isziuriu pasilenkusi po masina..na nieko nera...Isedu i masina ir jau kirba mintis skambint SB,bet ziuriu ateina kaimynas,ikisa galva i masina ir sako:nuleisk rankini stabdi doh.gif doh.gif doh.gif O Dievuleli doh.gif galvojau gyva i zeme sulysiu is gedos lotuliukas.gif Na bet daugiau uztai niekada nebepamirsdavau rankinio stabdzio.
Atsakyti
O buvo taip.. biggrin.gif Sugedo mūsų smartuko vairuotojo pusės durys, tad kol MB prisiruošė sutvarkyti, laipiojom per keleivio pusę doh.gif Grįžtu vėlai naktį iš parduotuvės ir kažkaip nelabai užsukau pro vartus(jie atsidaro į kiemo pusę, o už vartų iš karto į kairę), matau kad kabinsiu. Pagalvojau, kad nenoriu naktį maltis, dar bėdos pridarysiu ir kad paliksiu taip (mašina beveik visai įvaryta, kelių cm trūksta). Užtraukiu rankinį, atsidarau duris, keliu subinę į kitą pusę ir jaučiu, kad prisėdau rankinį ir kad mašina lėtai rieda atgal doh.gif puoliau traukt rankinį į viršų, bet kad pati ant jo sėdžiu lotuliukas.gif kad kairė koja vairuotojo pusėj ir galiu paspaust stabdį kažkaip į galvą neatėjo blush2.gif ir tada atidarytu vartų kampas isirėžė ( labai labai garsiai) į smarto durų vyrį. Šakės, galvoju, nulaužiau duris. Einu į kambarį pas MB, pasiruošiu graudulingai apsiverkti kai tik bart pradės. Sakau "viskas, suvariau smartą", o MB taip ramiai prie kompo sėdėdamas "palauk, pabaigsiu lygį ir ateisiu pažiūrėt" doh.gif Tada apsižliumbiau kaip kad buvau pasiruošus, o po poros sekundžių supratau, kad manęs nieks nebara lotuliukas.gif Na, pabaigė jis tą savo lygį, nuėjo, pavarė mašiną į priekį, pasirodo smartas tvirtai darytas, nes tik biškį apsibraižė plastmasė, o galėjo durys tikrai nulūžti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Titute @ 2008 10 25, 17:08)
oi kaip prisijuokiau  thumbup.gif
Prisiminiau ir as juokinga ivyki,kuris nutiko  man tik issilaikius teises  smile.gif Taigi isedu karta(gal koki antra)i savo nauja masiniuka,na ir jau man mintys kaip cia krutai isvaziuoti is kiemo,nes gi kaimynai ziuri  tongue.gif Ijungiu atbuline pavara,atleidineju sankaba,spaudziu gaza...masina nei krust  blink.gif Na galvoju,gal cia kokia duobe yra i kuria ivaziavau  g.gif islipu pasiziuriu,na nieko nera,vel bandau laime ir...nieko  blink.gif Blyn galvoju: kas nors pakiso ka nors po ratais ,kad neisvaziuociau  blink.gif o dabar ziuri ir juokiasi.Na as vel islipu,isziuriu pasilenkusi po masina..na nieko nera...Isedu i masina ir jau kirba mintis skambint SB,bet ziuriu ateina kaimynas,ikisa galva i masina ir sako:nuleisk rankini stabdi  doh.gif  doh.gif  doh.gif O Dievuleli  doh.gif galvojau gyva i zeme sulysiu is gedos  lotuliukas.gif  Na bet daugiau uztai niekada nebepamirsdavau  rankinio stabdzio.

Man panasiai buvo lotuliukas.gif

Tik sustojautokiam purvyneli, ant pievutes. Duodu gazo o masiniukas nei is vietos. Blyn galvoju, i klimpau kiba. Dar gazo, visa masina purvais apsitaskius, o as vis dar gazuoju. Keikiu save ir visus kitus kad gavau masinyte ant pievos statyt.

Paskambinau MB, sakau atvaziuok, masinos is pievos neisvarau. Jis jau vaziuoja is kito miesto galo. O as vis dar bandau isjudint masiniuka. Tik kazkaip netycia ranka uzkliuvo uz rankinio blush2.gif

O kokia gedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... doh.gif

Atvaziavo MB tai prisijuoke. Bet gerai kad niekas kitas nemate ar bent jau nesuprato kodel man is tos pievutes neina islyst.
Atsakyti
nu kad man su rankiniu mašina iš vietos tikrai juda. tik traukos nėr, va tada ir prisimenu kad rankinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 11 13, 20:22)
nu kad man  su rankiniu mašina iš vietos tikrai juda. tik traukos nėr, va tada ir prisimenu kad rankinis  biggrin.gif

Pas mane irgi juda, o as kaip naujai iskepta vairuotoja tikrai nepastebiu kad nera kazkokios traukos. Tai taip ir pravaziavau su rankiniu per puse miesto, arba be sviesu nakti ir dar stebiuos ko cia visi mirksi man doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 11 15, 15:13)
Tai taip ir pravaziavau su rankiniu per puse miesto doh.gif  doh.gif  doh.gif

a nieko neatsitiko po tokių fintų? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oj merginos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau visai dienai, pas mane juokingo nelabai ko yra, bet kai bus papasakosiu! drinks_cheers.gif pirmoji mano zinute wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai jau juokingos ir ivairios situacijos lotuliukas.gif
Gerai, kad galima juoktis, laimingos pabaigos thumbup.gif
Atsakyti